hamedv90
Registered User
تو خبر ها اومده بود که صاحباشون رو دستگیر کردن
حتما کنترل سایت الان دست عوامل دولتیه و به اطلاعاش اعتمادی نیست
بیچاره صاحبان سایت :wacko:
تو خبر ها اومده بود که صاحباشون رو دستگیر کردن
حتما کنترل سایت الان دست عوامل دولتیه و به اطلاعاش اعتمادی نیست
مشرق نوشت:
مدیر یک سایت متعلق به بهاییت که نقش موثری در افزایش قیمت های کاذب سکه و ارز داشت توسط دستگاه های امنیتی دستگیر شد.
وی با راه اندازی این سایت و هماهنگی با برخی صرافان سودجو توانست در مدت کوتاهی این سایت را به مرجع قیمت گذاری ارز و طلا تبدیل نماید.
در بحران اخیر مدیر این سایت با هماهنگی برخی صرافان سودجو توانست ضمن ایجاد التهاب در بازار سودهای هنگفتی را به جیب بزنند.
همچنین عملکرد یکی از بانک های جدید التاسیس در حوزه ارز و سکه مورد بررسی نهادهای نظارتی قرار گرفته است. این بانک خصوصی متهم است بخشی از سرمایه خود را در بازار آشفته سکه وارد و سودجویی کرده است.
:lol: کشوری که یک سایت بخواهد اقتصادش رو اینجوری بهم بریزهچجوری میخواد جهان رو مدیریت کنه؟ :wacko:
شما خیالت راحت.... نه آمریکا نه ناتو و نه اسرائیل به ایران حمله نمیکننجدا معلوم نیست توی فکر اینا چیه
تازه داشت اوضاع اروم میشد سکه و دلار میومد پایین اومد چهارتا حرف زد همه چیزو خراب کرد
نمیشه هم گفت که نمیدونه نتیجه حرفاش چیه پس میدونه و هدفی داره
وگرنه چرا باید توی موقعی که اتیشا داره میخوابه بیاد این کارو بکنه
چیزی که مشخصه جنگ حتمیه به جایی هم میرسه که جام مام هم دیگه جلوشو نمیگیره
Sent from my iPod touch using Forum Runner
شما خیالت راحت.... نه آمریکا نه ناتو و نه اسرائیل به ایران حمله نمیکنن
اگر هم جنگی شروع بشه در اطراف ایران رخ میده و اتفاقا اینبار خود ایران واردش میشه(توضیحش بماند برای وقت مناسب)
اگر هم جنگی شروع بشه در اطراف ایران رخ میده و اتفاقا اینبار خود ایران واردش میشه(توضیحش بماند برای وقت مناسب)
:wacko: باز دوباره جنگ؟؟ بد نیست تلفات یکی از این جنگ ها رو یادآوری کنم.
جنگ غزه ۲۰۰۹–۲۰۰۸
کشته های اسراییل: 13 نفر
کشته ها از طرف حماس: 1300 نفر
زخمی های اسراییل: 518 نفر
زخمی ها از طرف حماس: بالای 5300 نفر
در طول جنگ ۴۰۰۰ منزل مسکونی نوار غزه ویران شد.
بیچاره مردم بدبخت فلسطین :wacko:
با عرض پوزش از دوستان! میدونم موضوع جنگ نیست اما لازم دونستم ابن آمار رو به دوستمون بدم.
منبع: جنگ غزه ۲۰۰۹–۲۰۰۸ - ویکیپدیا
یعنی الان واواک کنترل سایت رو دست گرفته و قیمت سکه بازار رو زده 698 تومن؟خب خیلی تابلو هست دیگه.روزی فقط یک بار اپدیت سایت اون هم بین ساعت 5 تا 6 عصر بیایی قیمت سکه ای که توی بازار 830 تومن هست بزنی 698 تومن خیلی تابلو هست
از فردا احتمالا کاربرایی که قیمت دلار وسکه رو هم بدن دستگیر میکنن اینا کلن وحشی شدن من دیگه همش از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده میکنم یه نصحیت اگه دستگیرتون کردن و اومدن اعتراف بگیرن همون اول بگین هر چی شما میگین درسته:wacko:
اشتباه گرفتی دوست من!!وای عکسای جنگم دیدم مشاهده پیوست 106373
به اون دوستمون هم که دلش جنگ میخاد بگم مردن چیزی نیست یک لحظه ست
ولی اگه بمونی و نتونی بمیری چی:devil:
اشتباه گرفتی دوست من!!
ما هیچ وقت دنبال جنگ نبوده و نیستیم و تفکر مقاومت یعنی مقاومت در برابر دشمن نه حمله به دشمن و جنگ طلبی
همین الان دارن دانشمندای ما رو وسط خیابونهای تهران ترور میکنن و فعلا که هیچ پاسخی بهشون داده نشده....... واقعا کی جنگ دوست داره؟
آمریکا در همین 10 سال گذشته 2 تا جنگ داشته و اسرائیل هم 2 تا !!!
ایران نه بر علیه آمریکا وارد جنگ میشه نه ناتو نه اسرائیل......... اونها هم جرئت حمله ندارن
جنگ با جای دیگری شروع میشه.فعلا عجله نکنید
جدا معلوم نیست توی فکر اینا چیه
تازه داشت اوضاع اروم میشد سکه و دلار میومد پایین اومد چهارتا حرف زد همه چیزو خراب کرد
نمیشه هم گفت که نمیدونه نتیجه حرفاش چیه پس میدونه و هدفی داره
وگرنه چرا باید توی موقعی که اتیشا داره میخوابه بیاد این کارو بکنه
چیزی که مشخصه جنگ حتمیه به جایی هم میرسه که جام مام هم دیگه جلوشو نمیگیره
Sent from my iPod touch using Forum Runner