sekke bekhar
کاربر تازه وارد
قبلاً هم گفته شده که تحویل سکّه فیزیکی محال است :
س آ د { 1 } یا ایها الذين آمنوا بالنظام الاسلامیة ووضع أموالهم في مبيعات عملة البنك من متبل { 2 } نعرف ويكون على بينة من الأرقام العشرية لها في عام تسع مرات أكبر من عدد وحدتها هو { 3 } تم الكشف عن مأساة كبرى لكم والبنك الإسلامي سترفض تسليم القطع المادية { 4 } أنا أحب أن يحظر على العملة والنقود المعدنية الاحتفاظ بها في مكان ما عدا بالنسبة للبنوك الإسلامية، وأعلن غير مشروعة { 5 } أنا لا يعودون حتى أموالك { 6 } لأننا نعرف أنك لا تحتاج إلى هذا المبلغ النقدي { 7 } النظام المصرفي الإسلامي والمال في الدورة الدموية وبدلا من الحصول على النقود الإلكترونية التي يمكن أن تحسب في مبلغ محدود فقط من تعميم { 8 } وأكثر من ذلك ويحظر لك { 9 } والنقود المعدنية وعلامات عملة باهظة بالنسبة إلى الناس يفقدون ونصبوا أنفسهم المثقفين الذين كنا لا نقول { 10 } انّ الله حکیم و قادر فی الاختلاس { 11 }
سین الف دال { 1 } ای کسانی که به **** اسلامی ایمان آورده و پول خود را در طرح پیش فروش سکّه در بانک خوابانده اید { 2 } بدانید و آگاه باشید در سالی که رقم دهگان آن نُه مرتبه از رقم یکان آن بزرگ تر می باشد { 3 } مصیبتی عظمی بر شما نازل شده و بانک اسلامی از تحویل سکّه فیزیکی سر باز خواهد زد { 4 } چرا که مانند ارز داشتن و نگه داری سکّه هم در جایی به جز بانک اسلامی ممنوع و حرام اعلام می گردد { 5 } حتّی پول شما را هم بر نمی گردانند { 6 } چرا که ما می دانیم شما به این حجم پول نقد نیاز ندارید { 7 } و پول های شما در سیستم بانک داری اسلامی گردش یافته و به جای آن پول الکترونیک دریافت کرده که با آن می توانید در روز تنها مقدار محدودی گردش حساب داشته باشید { 8 } و بیش از آن بر شما حرام می باشد { 9 } و در گرانی سکّه و ارز نشانه هایی است برای انسان های متفکّر که افسار خود را به دست منصوبان ما در دولت نسپارند { 10 } و به راستی که عاغا دانا و در اختلاس تواناست { 11 }
سین الف دال { 1 } ای کسانی که به **** اسلامی ایمان آورده و پول خود را در طرح پیش فروش سکّه در بانک خوابانده اید { 2 } بدانید و آگاه باشید در سالی که رقم دهگان آن نُه مرتبه از رقم یکان آن بزرگ تر می باشد { 3 } مصیبتی عظمی بر شما نازل شده و بانک اسلامی از تحویل سکّه فیزیکی سر باز خواهد زد { 4 } چرا که مانند ارز داشتن و نگه داری سکّه هم در جایی به جز بانک اسلامی ممنوع و حرام اعلام می گردد { 5 } حتّی پول شما را هم بر نمی گردانند { 6 } چرا که ما می دانیم شما به این حجم پول نقد نیاز ندارید { 7 } و پول های شما در سیستم بانک داری اسلامی گردش یافته و به جای آن پول الکترونیک دریافت کرده که با آن می توانید در روز تنها مقدار محدودی گردش حساب داشته باشید { 8 } و بیش از آن بر شما حرام می باشد { 9 } و در گرانی سکّه و ارز نشانه هایی است برای انسان های متفکّر که افسار خود را به دست منصوبان ما در دولت نسپارند { 10 } و به راستی که عاغا دانا و در اختلاس تواناست { 11 }