• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قبلاً هم گفته شده که تحویل سکّه فیزیکی محال است :
س آ د { 1 } یا ایها الذين آمنوا بالنظام الاسلامیة ووضع أموالهم في مبيعات عملة البنك من متبل { 2 } نعرف ويكون على بينة من الأرقام العشرية لها في عام تسع مرات أكبر من عدد وحدتها هو { 3 } تم الكشف عن مأساة كبرى لكم والبنك الإسلامي سترفض تسليم القطع المادية { 4 } أنا أحب أن يحظر على العملة والنقود المعدنية الاحتفاظ بها في مكان ما عدا بالنسبة للبنوك الإسلامية، وأعلن غير مشروعة { 5 } أنا لا يعودون حتى أموالك { 6 } لأننا نعرف أنك لا تحتاج إلى هذا المبلغ النقدي { 7 } النظام المصرفي الإسلامي والمال في الدورة الدموية وبدلا من الحصول على النقود الإلكترونية التي يمكن أن تحسب في مبلغ محدود فقط من تعميم { 8 } وأكثر من ذلك ويحظر لك { 9 } والنقود المعدنية وعلامات عملة باهظة بالنسبة إلى الناس يفقدون ونصبوا أنفسهم المثقفين الذين كنا لا نقول { 10 } انّ الله حکیم و قادر فی الاختلاس { 11 }

سین الف دال { 1 } ای کسانی که به **** اسلامی ایمان آورده و پول خود را در طرح پیش فروش سکّه در بانک خوابانده اید { 2 } بدانید و آگاه باشید در سالی که رقم دهگان آن نُه مرتبه از رقم یکان آن بزرگ تر می باشد { 3 } مصیبتی عظمی بر شما نازل شده و بانک اسلامی از تحویل سکّه فیزیکی سر باز خواهد زد { 4 } چرا که مانند ارز داشتن و نگه داری سکّه هم در جایی به جز بانک اسلامی ممنوع و حرام اعلام می گردد { 5 } حتّی پول شما را هم بر نمی گردانند { 6 } چرا که ما می دانیم شما به این حجم پول نقد نیاز ندارید { 7 } و پول های شما در سیستم بانک داری اسلامی گردش یافته و به جای آن پول الکترونیک دریافت کرده که با آن می توانید در روز تنها مقدار محدودی گردش حساب داشته باشید { 8 } و بیش از آن بر شما حرام می باشد { 9 } و در گرانی سکّه و ارز نشانه هایی است برای انسان های متفکّر که افسار خود را به دست منصوبان ما در دولت نسپارند { 10 } و به راستی که عاغا دانا و در اختلاس تواناست { 11 }

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
در یه صورت خیلی خوبه اونم اینه که کاغذ بدن با سود مشارکت و هر وقت کسی خواست بره سکه فیزیکی + سودش رو ازشون بگیره. من از متن این پیشنهاد این رو برداشت کردم.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اینقدر شایعه سازی نکنید که توی ذهن ملت جا بیفته
اینکه سکه بدن یا ندن یه چیزه این که بیان یه تیکه کاغذ بدن یه چیز دیگه
یه احمقی اومده پیشنهاد یه طرح داده مثل یجور اوراق مشارکت حالا حول ولا افتا ه به ملت که میخوان بجای سکه بهمون کاغذ بدن

Sent from my iPod touch using Forum Runner

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
به نظرمن قیمتش از یه تومن میزنه بالا درسته بانک مرکزی ذخیره طلای کمی نداره
ولی از یه طرف کمبود یا نبود ارز صددرصدقیمتو بالا میبره

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
اینقدر شایعه سازی نکنید که توی ذهن ملت جا بیفته
اینکه سکه بدن یا ندن یه چیزه این که بیان یه تیکه کاغذ بدن یه چیز دیگه
یه احمقی اومده پیشنهاد یه طرح داده مثل یجور اوراق مشارکت حالا حول ولا افتا ه به ملت که میخوان بجای سکه بهمون کاغذ بدن

Sent from my iPod touch using Forum Runner

واقعا! بهتر نیست به جای چیز هایی که هنوز اتفاق نیافتاده و خیالی هست یه کم بحث های واقعی کنیم؟!

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
بچه ها یک مقدار پول داشتم تو بانک که الان سالش تموم شده به نظرتون یکشنبه برم سکه بخرم یا نه باهاش؟

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
من خیلی وقته تایپیک رو دنبال میکنم

قبلنا تحلیل های جالبی ارائه میشد اما الان شده شبیه تایپیکهای گفتگوی آزاد

فکر کنم اون دوستانی هم که تحلیل ارائه میدادن به همین خاطر از اینجا رفتن

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191

خب نیم کل ربع ؟الان قیمت چنده؟حباب اش چقدره؟

اره اگه برگردن بار علمی تاپیک هم میره بالا

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100

تایید میشه.آقای anony کجایی.دلم برات تنگ شده

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
سلام هورسا خانم
شما نمی دونید اقای annoy کجان؟ چرا دیگه کامنتی از ایشون نداریم... تاپیک خیلی سوت و کوره....از بچه هی قدیمی که تحلیلهای خوبی داشتن خبری نیست
من واقعااااااااا مشتاقم اون آدمهای تهی مغزی که میومدن میگفتن دلار میاد پایین حالا ببینین و فلان. الان کجاااااااااااااااااااان .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام .والا من نمیدونم.
به هر حال ایشون میدونن که نظراتشون برای ما ارزشمنده و یه سری هم که میان گذرا یه حرفی میزنن و میرن سندیتی نداره حرفهاشون .من احتمال میدم که گفته بودن سرشون یه مدت شلوغ هست به همون علت نیومدن .ایشالا و امیدواریم که به زودی بیان .

سلام هورسا خانم
شما نمی دونید اقای annoy کجان؟ چرا دیگه کامنتی از ایشون نداریم... تاپیک خیلی سوت و کوره....از بچه هی قدیمی که تحلیلهای خوبی داشتن خبری نیست

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
سلام .والا من نمیدونم.
به هر حال ایشون میدونن که نظراتشون برای ما ارزشمنده و یه سری هم که میان گذرا یه حرفی میزنن و میرن سندیتی نداره حرفهاشون .من احتمال میدم که گفته بودن سرشون یه مدت شلوغ هست به همون علت نیومدن .ایشالا و امیدواریم که به زودی بیان .

آخرین خبری که من دارم حدود دو هفته پیش بود. یه کاربر اومد ادعا کرد که انونی با چند تا یوزر توی سایت لاگین میکنه و میاد با یوزرهای دیگه اش از خودش تعریف میکنه. حرفشون شد. انونی هم گفت یا اون کاربر باید بن بشه از نوشتن توی این تاپیک یا خودش دیگه نمینویسه! مدیر تالار هم به اون کاربر گفت سریع ادعاش رو اثبات کنه (یک هفته ای) یا اینکه بن میشه! اون کاربر اثبات نکرد. بن هم فکر کنم شد و بعدش هم اومد یکی دو تا مطلب توی این تاپیک نوشت. دیگه هم از انونی خبری نشد

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خوب حالا که همه چی معلوم شد پس باید بیاد دیگه آقای anony

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به یاد استاد عزیز جناب ANNONY ،

ایشان همیشه می فرمودند وضعیّت حال حاضر مملکت نیاز به تحلیل و سند و مدرک ندارد .

مگر این اُعجوبه ها کارهایشان روی فرمول و منطق است ؟

این ها زور و زر دارند و هر کار بخواهند می کنند . کاری هم ندارند در قرارداد پیش فروش سکّه چه چیزی قید کرده اند . فردا خیلی راحت زیر همه چیز می زنند .

این نوع رفتارشان مسبوق به سابقه است .

این ها به فکر سود مردم نیستند . طرز فکر بد تر از کمونیستی شان این است که همۀ مردم و عوام در جامعۀ توحیدی فقیر اند و سکّه طلا معنی ندارد .

زمانی که نفت خریدار داشت نیامدند اوراق قرضه اش را به فروش بگذارند ولی حالا که تحریم شده یک سری کاغذ پاره را به عنوان نفت به ملّت فرو می کنند .

هیچ تضمینی برای پرداخت سکّه وجود ندارد .

اگر دلار داشته باشید قاچاق حساب می شود . طلا را هم نمی توانید از کشور خارج کنید و چند وقت دیگر به سرنوشت طلا دچار می شود .
مسکن و زمین را هم به زودی از دست مردم در می آورند و هر کس از یک حدّی بیشتر نمی تواند املاک داشته باشد.
مصادرات و تصرّف هایی به مراتب وحشت ناک تر از آن چه بعد از انقلاب روی داد در انتظار زمین داران است .
بحران به حدّی جدّی است که احتمال کودتای س.اه به دستور بیت عاغا علیه الف . نون بسیار بالا می باشد .

یک **** پادگانی بد تر از کرۀ شمالی در پیش داریم .

اگر دقّت کنید اکثر SSL ها از کار انداخته و تمامی وب را لاگ می کنند و اگر این وضعیت بعد از انتصابات پایان نیابد اینترنت را تمام شده بدانید .

دیگر سایتی نیست که پیش خرید کنندگان در آن اعتراض کنند .

جرأت و ارادۀ اعتراض غیر مجازی هم که وجود ندارد .

هر کاری می کنید پول تان را دست این ها ندهید .
حتّی شده ریال تان را چال کنید ولی به این ها ندهید .

از ما گفتن بود . دیگر خود دانید و دنبال تحلیل نباشید . وضعیّت حال حاضر مملکت نیاز به تحلیل ندارد .

در ضمن این پیش فروش سکّه فقط به درد آقایانی می خورد که می خواهند مهریّه همسر شان را بپردازند .
این دسته آقایان به بانک مراجعه کرده و با پرداخت 600 تومان کاغذی دریافت می کنند که همسران شان باید آن را به عنوان سکّه قبول کنند و دادگاه هم همین حکم را می دهد .
بی چاره زنان این سرزمین

Last edited:

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
خب نیم کل ربع ؟الان قیمت چنده؟حباب اش چقدره؟

اره اگه برگردن بار علمی تاپیک هم میره بالا

به نظر من پیش خرید سکه! این هفته 598.900 تومان تحویل شش ماهه بود! احتمالا دور جدید اون هفته دیگه شروع میشه! اما معلوم نیست قیمت یا شرایط اون عوض شه یا نه!

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
پیش بینی و تحلیل قیمت طلا

اروپایی ها دیروز نیز نتوانستند از یونان پاسخ مثبت را بگیرند و دوباره این کشور پاسخ به ترویکای اروپایی را به امروز موکول کرد. ترویکا به معنی ۳ است که متشکل از بانک مرکزی اروپا، صندوق بین المللی پول ( که رییس این صندوق هم یک اروپایی است ) و اتحادیه اروپا. البته نشانه های نسبتا مثبتی از پاسخ یونان دیده می شود بطور مثال کاهش ۲۰درصد حقوق کارکنان دولت و یا حقوق بازنشستگان ولی امروز قرار است پاسخ قاطع بدهند.
به گزارش بینا، امروز علاوه بر این پاسخ، خبر مهم دیگری نیز هست که ممکن است بازار طلا را متاثر کند و آن کنفرانس مطبوعاتی رییس کل بانک مرکزی اروپاست حدود ساعت ۴و نیم بعد از ظهر به وقت ایران.
از اروپای مایوس کننده که بگذریم، می رسیم به چین که امروز صبح آمار تورم ماه ژانویه این کشور حدود ۴.۵درصد اعلام شد که فراتر از انتظار بود و همین افزایش تورم باعث حمایت از قیمت طلا گردیده است.
برای امروز قیمت ۱۷۳۶ دلار بسیار مهم است. اگر قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی بتواند خود را بالای ۱۷۳۶ دلار تثبیت کند، امید به افزایش قیمت بیشتر است.
چند روزی است که ذخایر صندوق طلای اسپایدر تغییری نکرده است.
*تحولات لحظه ای طلا

*اونس جهانی طلا از قیمت ۱۷۳۶ دلار گذشت ولی در حال حاضر دوباره در حال برگشت از بالا به سمت ۱۷۳۶ دلار است، احتمالا این عدد را به این زودی به سمت پایین نمی شکند چون اوضاع چارت طلا در تایم فریمهای کوتاه مدت بد نیست ولی در روزانه هنوز احتمال کاهش قیمت وجود دارد.

- اونس طلا، در آغوش خریداران ۱۷۳۰ دلاری قرار گرفت. (۱۱:۴۰)
- چه راحت خریدهای زیر ۱۷۳۰ انجام شدند (۱۲)
- پی به اهمیت عدد ۱۷۳۶ بردید؟ (۱۲:۲۵)
- در گزارشها آمده خریدهای طلا در بازار دوبی ۳ برابر شده. (۱۲:۳۰)

- قراردادهای تیرماه آتی تا ۹۲۶ بالا آمدند.(۱۲:۵۸)

- یونانی ها در درون خودشان نتوانستند به توافق برسند فعلا و بانک مرکزی اروپا هم نرخ بهره را بدون تغییر در همان حد ۱درصد نگه داشت و ... فعلا همه راهی بروکسل شدند تا اجلاس وزرای دارایی اتحادیه اروپا برگزار شود. در فرانکفورت هم ماریو دراگی رییس کل بانک مرکزی اروپا در شرف آغاز کنفرانس مطبوعاتی است. تکلیف این اروپاییها با خودشون اصلا معلوم نیست. این امریکاییها و آسیاییها خیلی روشنتر و قاطعترند. (۴:۴۰)
- دلیل اصلی مثبت شدن فعلی اونس طلا، ۵۰ میلیارد پوندیست که بریتانیا به اقتصاد خود تزریق می کند.
- در اخبار مباحث ضد و نقیضی مطرح می شود. الان خبر آمد که در یونان توافق به عمل آمد (۴:۴۵)
- سایت فاینانشیال تایمز خبر از توافق در یونان داد و فیوچرز شاخص بورس امریکا مثبت شد. (۴:۴۵)

*دکترحسین اسدی نیا/Asadinia.com

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
به نظر شما بعد از عید ممکن است دلار پایین بیاید؟

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
خب چه خبر از بازار سکه وطلا؟

دیروز یکی از افراد فعال در بازار بورس صحبت میکردیم برای اردیبهشت ماه قیمت سکه بالای 800 رو قطعی دونست

هیچکس هنوز از بعد ماجرای تحویل سکه های ثبت نامی خبر نداره

من که اصلا فکرشم نمیکردم سکه بالای 800 بمونه و هنوز هم منتظر هستم به 730 برسه

فاجعه افزایش قیمت دلار در سال اینده حتما اشوب جدیدی در قیمت سکه هم ایجاد میکنه

/ حجت

بالا