• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

vector2020

Registered User
لایک‌ها
67
خدا این مسئولین خ***مال روزنامه دنیای اقتصاد رو لعنت کنه. مادر*** می خواهند به دولت یاد بدن که پول مردم را بخورند و یک کاغذ بی ارزش بجای سکه به مردم بدن.

من که زنگ زدم روابط عمومیشون چند تا دری وری بهشون گفتم

شما هم زنگ بزنید

تلفن: 5 - 87762511

روزنامه دنيای اقتصاد

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
به نظر شما بعد از عید ممکن است دلار پایین بیاید؟
اگه تغییری در مواضع ج.ا صورت نگیره به طور قطع نه! الان دیگه هند هم پیشنهاد داده در مقابل خرید نفت بهمون گندم صادر کنه! :eek:
پیشنهاد هند به ایران برای مبادله پایاپای نفت با گندم - Tabnak.IR | تابناك
وفتی ارزی وارد کشور نشه... و این وسط جنگی هم صورت بگیره قیمت دلار را بالای 3000 تومان در نظر بگیرید. (بعد از عید)
الان بورسی ها هم دارن سهام های خودشون رو تبدیل به دلار میکنند!

در یک صورت تمام این احتمالات منتفی هست... و قیمت دلار در بازار آزاد پایین تر از (1800-1900) خواهد شد... عقب نشینی ایران از مواضع فعلی...
حالا ببین احتمال کدوم یک از سناریو های بالا بیشتره... به جوابت خواهی رسید.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
عقب نشینی در کار نیست این جریان میره و میره تا کار به جای باریک بکشه.
همه چی داشت میومد پایین دلار نزدیکای ۱۷۰۰شده بود اون بابا اومد نطق جنگ کرد دوباره همه چی رفت بالا .

پ ن :در مورد این جریانای پیش اومده توی تاپیک ، کسی که فروم باز باشه میفهمه چه خبره از این بچه بازیا توی فروم ها زیاد اتفاق می افته که کسی که توی فروم بزرگ شده اصلا نیازی به ای پی بازی نداره تا بفهمه چه خبره
خلاصه کلام میخواید بخرید بخرید میخواید بخرید بخرید میخواید بفروشید بفروشید ولی بازیچه کسی نشید

Sent from my iPod touch using Forum Runner

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها یک مقدار پول داشتم تو بانک که الان سالش تموم شده به نظرتون یکشنبه برم سکه بخرم یا نه باهاش؟

خرد خرد بخر. نيم بهتر است مثلا روزي 4 تا 5 تا نيم فكرت هم براي بالاي 6 ماه باشه بالاي 50% سود مي كني

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه تغییری در مواضع ج.ا صورت نگیره به طور قطع نه! الان دیگه هند هم پیشنهاد داده در مقابل خرید نفت بهمون گندم صادر کنه! :eek:
وفتی ارزی وارد کشور نشه... و این وسط جنگی هم صورت بگیره قیمت دلار را بالای 3000 تومان در نظر بگیرید. (بعد از عید)

در یک صورت تمام این احتمالات منتفی هست... و قیمت دلار در بازار آزاد پایین تر از (1800-1900) خواهد شد... عقب نشینی ایران از مواضع فعلی...
به چند دلايل قيمت صعودي است
1. به زمان تحريم نفت ايران نزديك مي شويم
2. روز به روز مقدار ارز موجود در كشور كمتر مي شود
3. با احتمال بيشتر جنگ بسياري از افراد زمين و خانه هايشان را فروخته و به دلار تبديل مي كنند تا اگر اتفاقي بيفتد بتوانند به كشور ديگري بروند( پس قيمت زمين و مسكن پايين آمده و قيمت ارز بالا مي رود)
4.با دادن يارانه هاي نقدي نقدينگي دست مردم بالا مي رود و تقاضا براي ارز بيشتر مي شود( درصدي از نقدينگي حاصل از يارانه ها)
5.احتمال دادن برگه كاغذي به جاي سكه هاي پيش خريد شده. در اين صورت درصدي از اين افرادي كه پول خود را پس گرفته به سوي بازار ارز روانه مي شونئد.
6. سفرهاي نوروزي و محدوديت بانك مركزي براي دادن ارز به مسافران بويژه دبي.
7. عدم اعتماد مردم به مسئولين بانك ها و ريال ايران و ديگر كسي حاضر نيست روي ريال سرمايه گذاري كند حتي اگر بانكها 40% در سال سود بدهند( سكه و دلار در اين دو ماه قبلبيش از 40% سود داده است)
در كل وضعيت بسيار نابسامان است و بايد منتظر جهش بزرگي باشيم ولي زمان دقيق آن مشخص نيست. شايد عيد نوروز شايد تير ماه 1391

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
سکه های پیش فروش شده با فرض دلار 1500 تومانی نرخ گذاری شده.حتی در صورت حذف تمام تحریم ها هم بعید میدونم دلار بازارآزاد زیر 1500 تومن بیاد چه برسه به اینکه وضعیت تحریمها تا 6 ماهه دیگه وخیم تر هم بشه.
مطلب شما کاملا درست است بنده خودم هم سکه پیش خرید کردهام البته برای سرمایه گذاری بلند مدت اما احساس میکنم بعضی دوستان در مورذ این قضیه راه افراط را در پیش گرفته اند قسمت عمده ایی از وضعیت فعلی به سفته بازیهای بازار بر میگردد که میخواهنذ از اب گل الود ماهی بگیرند و بخش دیگرش به سیاستهای پولی اشتباه دولت بخش اول ریشه در تحریمها و شرایط روانی دارد درست مانند سال 67 و بخش دیگرش تا حدی قابل اصلاح است به هر حال هیچکس نمیتواند اینده را پیشبینی کند حالا بعضی ها قیمت دقیق هم میدهند اما عوامل زیادی در این قضیه دخیلند

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
به چند دلايل قيمت صعودي است
1. به زمان تحريم نفت ايران نزديك مي شويم
2. روز به روز مقدار ارز موجود در كشور كمتر مي شود
3. با احتمال بيشتر جنگ بسياري از افراد زمين و خانه هايشان را فروخته و به دلار تبديل مي كنند تا اگر اتفاقي بيفتد بتوانند به كشور ديگري بروند( پس قيمت زمين و مسكن پايين آمده و قيمت ارز بالا مي رود)
4.با دادن يارانه هاي نقدي نقدينگي دست مردم بالا مي رود و تقاضا براي ارز بيشتر مي شود( درصدي از نقدينگي حاصل از يارانه ها)
5.احتمال دادن برگه كاغذي به جاي سكه هاي پيش خريد شده. در اين صورت درصدي از اين افرادي كه پول خود را پس گرفته به سوي بازار ارز روانه مي شونئد.
6. سفرهاي نوروزي و محدوديت بانك مركزي براي دادن ارز به مسافران بويژه دبي.
7. عدم اعتماد مردم به مسئولين بانك ها و ريال ايران و ديگر كسي حاضر نيست روي ريال سرمايه گذاري كند حتي اگر بانكها 40% در سال سود بدهند( سكه و دلار در اين دو ماه قبلبيش از 40% سود داده است)
در كل وضعيت بسيار نابسامان است و بايد منتظر جهش بزرگي باشيم ولي زمان دقيق آن مشخص نيست. شايد عيد نوروز شايد تير ماه 1391

چه تحلیلی خوندم کلن نامید شدم همش یاس و نامیدی توش هست نمیشه یه روز بلند شیم بگین برگشتیم به اول ماه دی همه چیز برگرده به اون دوران الان دارم فکر میکنم واقعن اون موقع با اینکه تورم بود باز هم قیمت ها مناسب بود حداقل توان خرید وجود داشت الان میخوای بری خرید عید کنی قیمت ها سر به فلک میکشه!!!!

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156

هند قرار شده 45 درصد پول نقت رو به روپیه بده بقیش رو از طریق یه بانک ترکیه ای به دلار

قبلا 20 درصدش رو به روپیه میداد

ما الان دلار فیزیکی نداریم تو بازار برا همین به همه حواله میدن

البته نمیدونم قضیه این سوئیفت چی شد این یکی از همه بدتره خیلی دردسر سازه

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ممنون از تحليل زيباتون، فقط يك سئوال داشتم مي‌خواستم بدونم آيا در اين شرايط نابسامان اقتصادي اين بار هم امكان داره كه پس از افزايش شديد قيمت، دوباره سكه يك روند كاهش قيمت داشته باشه ، منظور من اينه كه در اين شرايط كه ديگه از حالت تعادل و روند عاديش خارج شده، اين موضوع صادقه؟ ممنون

دوستان قیمتهای الان برای خرید خوب هستن تا چند وقت دیگه رویای میشه به خاطر:
1.همانطوری که می دانید با یک مکاتبه معمولی بین دو بانک، ممکن است میلیونها دلار پول جا به جا شود، لذا بانک داران نمی توانند به نامه ها و فکس های معمولی و یا ایمیل اعتماد کنند، چون خیلی راحت افراد متقلب کلاه برداری کنند.

لذا بین بانک های دنیا، سیستم امن و مطمینی به نام سویفت راه اندازی شده است.

سویفت چیست؟!

سویفت خلاصه کلمات زیر است:

SOCIETY FOR WORLDWIDE INTERBANK FINANCIAL TELECOMMUNICATION

حال بنا به گزارش رویتزر، دو سناتور آمریکایی طرحی را تهیه کرده اند که بر اساس آن، ایران از این شبکه بین المللی کنار گذاشته شود، در رویترزمی خوانیم:

" The bill, if it becomes law, would direct the White House to press the Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication, or SWIFT, to shut out Iran's central bank and its other financial institutions from the system used to move money between banks around the world."
بنا به این گزارش، اگر این قانون تصویب شود، از شبکه سویفت خواسته خواهد شد که ایران را از این شبکه کنار بگذارند.

این قطع ارتباط به معنای کنار گذاشتن کامل دولت ایران از سیستم بانکی جهانی است و دولت ایران نمی تواند با هیچ کشور دیگری، رابطه مالی داشته باشد.

می توان امیدوار بود که این تحریم جدید، فشار بسیار زیادی را به دولت ایران وارد کند.
2.به خاطر عدم جذابیت سرمایه گذازی در بورس خیلی حرفه ایها دران بیرون میکشن از بورس چون بازدهی نداشته ( در همین 3 روز 400 واحد منفی )
.اروپاییها در تحریم نفتی ثابت قدم هستن وبا متحدان خود و کشورهای عربی اقدامات را انجام دادن و بلدوزری از تحریم و تنبیه راه انداخته اند؛ که برای زیر و رو کرده یک اقتصاد سالم کافی است چه برسه به اقتصاد ناسالم ما
3.مسئولین عزیز هم که عمرا کم بیارن ومیخوان تو قطع فروش نفت پیش دستی کنن
آنهایی را هم که تا کنون به مسائل اقتصادی نیمچه امیدی داشتند، با این رفتار حکومت متوجه می‌شوند که اوضاع بسیار بسیار خطیر است.

زمانی که این قبیل اقدامات آغاز می‌شود نتیجه‌اش این می‌شود که کار قاچاقچیان آسان‌تر شده و مردم از ترس اینکه اوضاع بدتر نشود، با عجله می‌خواهند دارایی‌شان را به خارج منتقل کنند.
4.بانک مرکزی که مثل اینکه کفگیر خزانش دراه به ته دیگ میخوره (قطع پیش فروش 4 ماه چون کسی 6 ماه پبت نام نمی کنه یعنی عملا پیش فروش قطع کرده)
دوستان دیگه تحلیل اونس را بی خیال بشید موضوع فقط حفظ ارزش پولمونه
پس بدون تحلیل فقط طلا بخرید اقتصاد ایران کاملا بسته شده است منتظر شوک جدید
قیمتها باشید البته هنوز وقت هست تا آخر هفته و تا 12 اسفند ولی خرید در این هفته بهتر از خرید هفته بعد تا 12 اسفنده ولی بعدش دیگه قیمتها منفجر میشه

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
من تا حالا شنيده بودم كه خريد و فروش شمش در ايران غيرقانوني و قاچاقه و ارزش اون از بازار جهاني پايين تر آيا دانسته‌ي من اشتباهه؟

تایید میشه شمش بهترین گزینه میتونه باشه

yekonline

Registered User
لایک‌ها
3
سلام مردم.
من تبریز هستم و می خوام سکه بخرم ولی میترسم تقلبی در بیاد و پولام به باد بره.
آیا این یک وسواسه؟ من چی کار کنم؟ :wacko:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
در حال حاضر كه تمام سايت‌هاي مربوط به سكه و ارز فيلتر شده يا اطلاعات اشتباه ميده از كجا و چطوري ميشه حباب سكه رو حساب كرد ممنون ميشم راهنماييم كنيد

لطفا ادب رو رعایت کنید. اولا شمش طلا یک کیلو هم حساب کنیم معادل حدود 120 130 تا تمام سکه هست که عقلانی نیست مثلا اگر آدم نیاز به 10 میلیون داشت بره کل شمش رو با ضرر بفروشه بخاطر 10 تومان. بعد هم فروش شمش طلا سخت تر از سکه هست. سوم هم من خودم همین امسال با استفاده از همین حباب و خرید و فروش به موقع، حباب سکه هام رو تبدیل به چند کیلو طلا کردم! احتمالا شما بی تجربه هستی دوست عزیز یا میخوای مردم رو به اشتباه راهنمایی کنی :)

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
[QUOTE=elinet0;4429217]در حال حاضر كه تمام سايت‌هاي مربوط به سكه و ارز فيلتر شده يا اطلاعات اشتباه ميده از كجا و چطوري ميشه حباب سكه رو حساب كرد ممنون ميشم راهنماييم كنيد[/QUOTE]

به لینک زیر برو و وزن سکه یا نیم یا ربع رو وارد کن.مثلا نیم سکه 4.0665 گرم هستش
بعد عیار رو بزار روی 22 ( البته عیار سکه دقیقا برابر 21.6 هستش )
بعدا محاسبه قیمت شمش رو بزن
فقط نمیدونم قیمتی که میده بدون مالیات بر ارزش افزوده هست یا نه ؟
یه نکته هم این که اونش داخل این برنامه با اونس داخل سایت ( در اول صفحه سایت تنظیم شده ). بنابراین 25 دلار کمتر شده نسبت به 5 شنبه که چون سایت فوق تعطیل هستش بنابراین تا باز شدن سایت در اول وقت یکشنبه
باید با همین اونس محاسبه کنی
طلانیوز | قيمت شمش طلا

البته یه برنامه exel هم هستش که من دارم اگه لینکشو پیدا کردم برات میذارم

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ممنون از راهنماييتون، ولي هر كاري كردم سايتش باز نشد فردا پس فردا دوباره امتحان مي‌كنم. اين روزا همه سايت‌ها و ايميل‌ها تعطيله تا اطلاع ثانوي، چه بدبختي گير افتاديم.

[QUOTE=elinet0;4429217]در حال حاضر كه تمام سايت‌هاي مربوط به سكه و ارز فيلتر شده يا اطلاعات اشتباه ميده از كجا و چطوري ميشه حباب سكه رو حساب كرد ممنون ميشم راهنماييم كنيد

به لینک زیر برو و وزن سکه یا نیم یا ربع رو وارد کن.مثلا نیم سکه 4.0665 گرم هستش
بعد عیار رو بزار روی 22 ( البته عیار سکه دقیقا برابر 21.6 هستش )
بعدا محاسبه قیمت شمش رو بزن
فقط نمیدونم قیمتی که میده بدون مالیات بر ارزش افزوده هست یا نه ؟
یه نکته هم این که اونش داخل این برنامه با اونس داخل سایت ( در اول صفحه سایت تنظیم شده ). بنابراین 25 دلار کمتر شده نسبت به 5 شنبه که چون سایت فوق تعطیل هستش بنابراین تا باز شدن سایت در اول وقت یکشنبه
باید با همین اونس محاسبه کنی
طلانیوز | قيمت شمش طلا

البته یه برنامه exel هم هستش که من دارم اگه لینکشو پیدا کردم برات میذارم
[/QUOTE]

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
ممنون از تحليل زيباتون، فقط يك سئوال داشتم مي‌خواستم بدونم آيا در اين شرايط نابسامان اقتصادي اين بار هم امكان داره كه پس از افزايش شديد قيمت، دوباره سكه يك روند كاهش قيمت داشته باشه ، منظور من اينه كه در اين شرايط كه ديگه از حالت تعادل و روند عاديش خارج شده، اين موضوع صادقه؟ ممنون

هر روند قیمتی دارای اصلاح میباشد که در تحلیل تکنیکال بر اساس امواج الیوت مشخص می شود(موج اصلاحی)اما بازارهای ایران با هیچ تحلیلی قابل پیش بینی نیست اما یک مساله رو روشن کنم متاسفانه باید به استقبال حوادث غیر قابل پیش بینی باید رفت پس به ترکیب ارزی و طلای خود دست نزنید و تا میتونید اضافه کنید برای استقبال حوادث پیش رو اینم فرمول کلی ارزیابی قیمت سکه هست
1.02*((((0.9009* (قیمت انس جهانی))/31.103)*8.13)*قیمت دلار)+( چهار درصد کل( ارزش افزوده

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
من تا حالا شنيده بودم كه خريد و فروش شمش در ايران غيرقانوني و قاچاقه و ارزش اون از بازار جهاني پايين تر آيا دانسته‌ي من اشتباهه؟

یکی از دوستان من حدود یک سال و نیم قبل دو تا شمش 100 گرمی به قیمت حدودی هر کدوم 2 میلیون خرید

18 عیار بود

زیاد اطلاعاتی ندارم اما تا جایی که میدونم در حال حاظر مشکلی نداره

باز هم دوستان هستن اطلاعات بیشتری دارن

با احترام / حجت

Last edited:
بالا