این یعنی چی اونوقت ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی با ایمیل اسنادشون رو میفرستن ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
:blink:
اسناد یعنی گفتگو های فی ما بین.
کجاشو دیدی با تلفن هم معامله می کنند.
این یعنی چی اونوقت ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی با ایمیل اسنادشون رو میفرستن ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
:blink:
كاملا تاييد ميشه. يا بهشون اوراق مي دهند يا پولشان را پس مي دهند يا مي گويند به ازاي هر سكه 500000 بديد تا سكه را تحويل بگيريد. به همه پيشنهاد مي كنم پيش خريد از بانك رو تحريم كنيد من خودم خواستم پيش خريد كنم 1.5 ماه پيش دوستم همين جمله را بهم گفت و در آن تاريخ پيش خريد 546000 بود و من از بازار آزاد خريدم 580000 تومن و الان همه سكه هام با خيال راحت دستمه اگه هم بخواهم مي فروشم كمي فكر كنيد كه چه كسي ضرر كرده است؟من این پست رو الان میزنم که شش ماه دیگه اگه پیداش کنم ریپلایش کنم ببینید راسته یا نه .
الانم هر ننه قمری باید بگه لافه جوابی بش نمیدم .
دولت پوله سکه رو که گرفته شش ماه دیگه موقع تحویل میگه درست نیست که این همه طلا دسته مردم باشه و مثله الان که دلار نباید توی دسته مردم زیاد باشه و حرامه اون موقع هم میگن فقط سکه ها رو توی بانک نگه داری میکنیم و نمیدیمتون که خیالتونم راحت باشه که کسی نمیزده ازتون . بعدش فروش توی بانک بصورت فیزیکی قطع میشه و هیچ بانکی دیگه سکه واقیی نمیده ! بعدش میگن کسایی که سکه هاشونو میخوان ما مشکلی نداریم اگه میخوان نگه دارن سکه هاشونو خوب ما نگه میداریم براشون توی بانک . اگه هم میخوان درشون بیارن یعین میخوان بفروشنشون و پولشو احتیاج دارن پس ما بشون به قیمت روز ریال میدیم که دیگه نرن تا طلافروشی و دلال بازی در بیاد مگه بده ؟
اما اون موقع قیمت سکه شده 1100 تومن . ولی توی بانک قیمتش شده 650 تومن نهایتا 700 تومن .
شش ماه دیگه ریپلایش میکنم تا بیاموزید که حتی به پدرتون هم نباید اعتماد کنید توی پول نگه داشتن همیشه پولتو خودت نگه دار . پولو میدید به بانک اسلامی ؟
کسی لطفا ریپلای نکنه.کع سعی میکنم به بچه های بی جنبه جوابی ندم .
من تازه دارم به یه چیزایی از فلسفه پیش فروش سکه میرسم :ببنید از یه طرف خرید سکه برای پوشش ریسک سرمایه گذار هست از طرفی پیش خرید اونهم شش ماه یه ریسک بالاست اونهم با چشم انداز نه چندان روشن سیاسی و عملکرد دولت فکر کنید حتی یه لحظه که دولت بیاد به اسم اینکه اینهمه حجم بالای سکه یه دفعه وارد بازار بشه نا امنی زیادی در جامعه ایجاد میشه در نتیجه برای حفظ امنیت سرمایه گذارهای محترم ما سکه ها ر و در بانک نگهداری میکنیم یا اگه نخواستین به قیمت روز(البته قیمتی که بانک مرکزی مشخص کنه)ازتون میخریم حسابهای سپرده ارزی که یادتون نرفته !!کافی هست که موضوع سکه هم مثل دلار امنیتی بشه تا این سناریو پیش بیاد امروز هم که خبر خوش هسته ای بیرون اومد ونشون داد دارن از خط قرمز غرب عبور میکنن ....پس همچین این موضوع دور از انتظار نیست
از همين الان دارن زمزمه مي نالند كه دزدي در هنگام تحويل سكه ها زياد خواهد شد و..... حتما كاسه اي زير نيم كاسه است. اينا تا حالا به مردم كي خوبي كردن كه الان بكنند؟ اصلا اين مقدار طلا و سكه ندارن كه بدن. تازه اينا مي گفتن سكه نداريم كه پيش فروش مي كنيم مگه نه؟ هيچ فكر كردين روزانه چه تعداد سكه از بان كارگشايي مي آيد بيرون؟ نمي تونستند براي كنترل بازار همين الان اين سكه هاي كارگشايي كه روزانه هزاران عدد است را به قيمت پيش فروش بدهند؟ پس قضيه فقط اين است كه مردم رو براي 4 ماه بفرستند دنبال نخود سياه
تحريم پيش خريد از امروز يكشنبه همه با هممممم
به چه زبونی به مردم بگن دیگه نیاین ثبت نام ذخایرمون داره ته میکشهاستقبال از پيش خريد سكه کاهش یافته استسخنگوی بانک ملی نیز با تاکید براینکه پیشفروش سکه شش ماهه نیز این هفته در این بانک بدون تغییر نرخ خواهد بود، گفت: استقبال از این طرح به شدت کاهش یافته است. حسین دشتی در گفتوگو با خبرگزاری فارس درباره وضعیت پیشفروش سکه در هفته جاری از طریق بانک ملی اظهار کرد: بانک مرکزی تا این لحظه دستورالعمل جدیدی را برای پیشفروش سکه به بانک ملی ابلاغ نکرده است. وی افزود: برهمین اساس پیشفروش سکه در هفته جاری فقط برای 6 ماهه با قیمت 598 هزار و 900 تومان خواهد بود. سخنگوی بانک ملی با تاکید براینکه همچنان پیشفروش سکههای چهار ماهه در این بانک متوقف است، گفت: استقبال مردم از سکههای پیشفروش کاهش یافته است.
دیروز نیم 402امروز قیمت بازار چطور ؟ طلا ؟ سکه ؟
با احترام به همه دوستان شرکت کننده در بحث یه نظر هم من بدم .
قیمت سکه در سال اینده حتی اگر بازار از فروش هم اشباع بشه پائین نمیاد .
چرا که ارزش ریال پائین اومده . وقتی پول مورد مبادله از ارزش ساقط بشه ، دلیلی برای افت قیمت جنس وجود نداره .
اگر بخواهند پیشفروش را متوقف کنند این کار را راحت انجام میدهند مانند 4 ماهه یکی از روسای بانک که دوست بنده است گفت دیروز فقط یک نفر ثبت نام کرده انهم برای 3 سکه در ضمن زمان پیشفروش 546 تومنی قمت سکه 580 نبود بالای 680 بود با 5 درصد مالیاات قیمت پیشفروش بالای 580 میشود حرف باید کمی منطق داشته باشد با این حجم حرید سکه و اوراق مشارکت و افزایش سود بانکی نقدینگی کم شده اما الان برای کسانی که نگاه بلند مدت به سرمایه گذاری در سکه دارند گزینه پیشخرید مناسب است با توجه به قیمت بازار اتی تیرماه 936 تومن البته با توجه به حجم خرید احتمال پایین امدن قیمت در سال اینده هست
سکه های کارگشایی رو به قیمت پیش فروش بدن ؟؟!!!:blink: :lol:
گمونم شما نمی دونی سکه تو بانک کارگشایی چطوری فروش میره
حالا سکه میدن نمیدن و کار نداریم ولی بابا یه خرده برید بپرسید بعد بیاید ...
سکه تو کارگشایی حراج میشه قیمتش هم اتفاقا از همون قیمت پایه شرو میشه
منتها چون نقدی قراره بیاد تو بازار قیمتش به قیمت بازار نزدیک میشه
بعضی وختا هم به دلایل خاص که باید کف بازار باشی تا بفهمی قیمتش 10 20 تومن از قیمت بازار بالاتر میره
اگر بخواهند پیشفروش را متوقف کنند این کار را راحت انجام میدهند مانند 4 ماهه یکی از روسای بانک که دوست بنده است گفت دیروز فقط یک نفر ثبت نام کرده انهم برای 3 سکه در ضمن زمان پیشفروش 546 تومنی قمت سکه 580 نبود بالای 680 بود با 5 درصد مالیاات قیمت پیشفروش بالای 580 میشود حرف باید کمی منطق داشته باشد با این حجم حرید سکه و اوراق مشارکت و افزایش سود بانکی نقدینگی کم شده اما الان برای کسانی که نگاه بلند مدت به سرمایه گذاری در سکه دارند گزینه پیشخرید مناسب است با توجه به قیمت بازار اتی تیرماه 936 تومن البته با توجه به حجم خرید احتمال پایین امدن قیمت در سال اینده هست
قيمت سکه در بازار تهران در تاريخ 90/09/30 |