• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بچه های حرفه ای دو تا سوال:

1. یک نفر برای من این 10 تومن افزایش قیمت امروز سکه رو توجیه می کنه؟ اونس که تغییر چندانی نکرده. اگر به خاطر اون مالیات بر ارزش افزوده بوده که باید دیروز-پریروز افزایش قیمت پیدا می کرد، نه؟ بازاری مثل طلا که 24 ساعت تاخیر نمی شناسه؟
89.gif

2. الان پیرو صحبت های anony، یعنی توی مغازه صرافی اگر کسی بخواد به طور قانونی سکه اش رو به مغازه دار بفروشه باید مالیات بر ارزش افزوده بده؟ من دیروز از یه صرافی پرسیدم قیمت خرید و فروشش با هم 4500 تومن اختلاف داشت، یعنی اونجا این مالیات رو از کسی نمی گرفتند؟ یا این که قیمت خریدی که میگن واقعی نیست و میری پای معامله اذیت می کنند؟

پیشاپیش ممنون. :)

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
بچه های حرفه ای دو تا سوال:

1. یک نفر برای من این 10 تومن افزایش قیمت امروز سکه رو توجیه می کنه؟ اونس که تغییر چندانی نکرده. اگر به خاطر اون مالیات بر ارزش افزوده بوده که باید دیروز-پریروز افزایش قیمت پیدا می کرد، نه؟ بازاری مثل طلا که 24 ساعت تاخیر نمی شناسه؟
89.gif

2. الان پیرو صحبت های anony، یعنی توی مغازه صرافی اگر کسی بخواد به طور قانونی سکه اش رو به مغازه دار بفروشه باید مالیات بر ارزش افزوده بده؟ من دیروز از یه صرافی پرسیدم قیمت خرید و فروشش با هم 4500 تومن اختلاف داشت، یعنی اونجا این مالیات رو از کسی نمی گرفتند؟ یا این که قیمت خریدی که میگن واقعی نیست و میری پای معامله اذیت می کنند؟

پیشاپیش ممنون. :)
نه . مالیات فعلا فقط در بانک ملی و کارگشایی دریافت میشه . حدود 8 دلار اونس امروز رفته بالا تا الان . پس تا حدودی طبیعی هست . الته بیشترش به خاطر همین مسخره بازی های بهمنی هست .

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
مالیات را بانک حساب می کنه
و قیمت نهایی حساب می شه و عرضه می شه به بازار

anony

Registered User
لایک‌ها
48
ضمنا پيش بيني هاي مستر مظاهري درست از آب درآمد و سكه دونرخي شد و در روزنامه ها ديگه كاملا دارن از قيمت آزاد سكه حرف ميزنن ! درست مثل دلار(كه الان كمياب شده).

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
الان امروز از کجا خرید کنیم؟خریدش بازم خوبه یا پایین میاد یحتمل؟

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
به نظر شما حباب سکه در چه زمانی خواهد ترکید؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
اوضاع دلار هم درام شد كه اگر اونس خودشم بالا نره، سكه بخاطر دلار، بالا ميره. بخريد بخريد بخريد. ايشالله 600 رو توي تابستون ببينيم(با اين وضع!).

پيش بيني هاي سياسي هم كه براي خرداد طوفاني هست، پس اونم از ياد نبريد. توي همين هفته خودتونو ببنديد. بي دليل نيست دلار به تب و تاب افتاده قبل "نيمه خرداد".

حالا سواي همه چي، اين انتظار فرج از نيمه خرداد رو اين حضرات واقعا باور كرده اند ها! ديشب دوباره ظهور نزديك است رو ميديدم، كلي خنديدم...

http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=255466

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب 5 شنبه و امروز شنبه شعبه ای که فقط نیم و تمام میفروخت دیگه فقط ربع داره میده...من هم 5 شنبه خریدم هم امروز...

البته قبلا هم از همون شعبه خریده بودم فقط نیم و تمام داشت .....حالا الان میگن فقط ربع داریم....منم مجبوری 5 شنبه و امروز فقط ربع خریدم....

حالا کسی میدونه جریان چیه؟ برای چی نیم و تمام نمیفروشن؟ بقیه جاها هم همین طوریه؟ یا شعبه به شعبه فرق داره؟

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
خب 5 شنبه و امروز شنبه شعبه ای که فقط نیم و تمام میفروخت دیگه فقط ربع داره میده...من هم 5 شنبه خریدم هم امروز...

البته قبلا هم از همون شعبه خریده بودم فقط نیم و تمام داشت .....حالا الان میگن فقط ربع داریم....منم مجبوری 5 شنبه و امروز فقط ربع خریدم....

حالا کسی میدونه جریان چیه؟ برای چی نیم و تمام نمیفروشن؟ بقیه جاها هم همین طوریه؟ یا شعبه به شعبه فرق داره؟
از بانک خریدی ؟
الان که بازار آزاد ارزونتره .
ربع نمیخیریدی . حباب داره .
تمام میخریدی . در هر صورت ضرر نمیکینی تو یکی دو ماه .
اینا سیاسته دیگه . وقتی ربع سودش واسشون بیشتره ربع بفروشن که راحنتترن . دنبال مفت خورین دیگه .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
^ الان بازار چنده مگه ربع؟

من از بانک گرفتم 128440 تومن.

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
دوستان پسر داییم طلا فروشی داره .
میگه که بیا برات طلای شکسته (بدون اجرت) بخرم .
وقتی هم بخوای بفروشیش ، بدون هیچ گونه کارمزدی می فروشیش و این وسط پول چندانی بابت دلالی از دست نمی دی .
سکه بخرم یا طلای شکسته یا خونه؟
یه 50 تومنی هست .

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من دو تا سوال دارم دوستان

1- ربع دارم بفروشم یا منتظر شم بالاتر میره؟

2- این سپرده طلای بانک صادرات چطوره؟ خوبه؟ مثلا با 100 تومن شروع کنیم خوبه یا باید بیشتر از اینا بذاریم..؟

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80

2- این سپرده طلای بانک صادرات چطوره؟ خوبه؟ مثلا با 100 تومن شروع کنیم خوبه یا باید بیشتر از اینا بذاریم..؟
1-منتظر باش میره بالاتر .

2- اصلا خوب نیست . در پست های قبلی دوستان اشاره کردن . خرید حقیقی بیشتر به نفع شماست .

anony

Registered User
لایک‌ها
48
در مورد طلاي شكسته و گرمي و ... من كلا معتقدم سكه نفعش بيشتر از اينهاست.

اين انواع بيشتر به قيمت اونس وابسته ان، ولي سكه يك محصوليه كه خودش ارزش داره. ضربش ارزش داره و كمياب ميشه ارزشش ميره بالاتر(مثلا سكه طرح قديم رو ببينيد). بالاخره زماني ميرسه كه اون طرح قديم ها ميشن عتيقه و اين طرح جديدها ميشن قديمي و كمياب.

طلا صرفا ارزش ذاتي خود اونسش رو داره. نگاه هم بكنيد نوسان سكه بالاتر از گرم طلا هست.

در خصوص ربع و نيم هم من معتقدم نوسانشون بالاتر از سكه معمولي هست(بايدم باشه) ولي ريسكي تر هم هستن. همونطور كه ديديد چند وقتي ربع حبابي شد و بعد يكهو بعضي مقداري ضرر كردن. ولي سكه تمام حركت آروم و منطقي داره. حد متوسط خوبي هم هست. نه گرم طلاست كه نوسانش كم باشه و نه مثل ربع سكه است كه خيلي volatile باشه.

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
در مورد طلاي شكسته و گرمي و ... من كلا معتقدم سكه نفعش بيشتر از اينهاست.

اين انواع بيشتر به قيمت اونس وابسته ان، ولي سكه يك محصوليه كه خودش ارزش داره. ضربش ارزش داره و كمياب ميشه ارزشش ميره بالاتر(مثلا سكه طرح قديم رو ببينيد). بالاخره زماني ميرسه كه اون طرح قديم ها ميشن عتيقه و اين طرح جديدها ميشن قديمي و كمياب.

طلا صرفا ارزش ذاتي خود اونسش رو داره. نگاه هم بكنيد نوسان سكه بالاتر از گرم طلا هست.

در خصوص ربع و نيم هم من معتقدم نوسانشون بالاتر از سكه معمولي هست(بايدم باشه) ولي ريسكي تر هم هستن. همونطور كه ديديد چند وقتي ربع حبابي شد و بعد يكهو بعضي مقداري ضرر كردن. ولي سكه تمام حركت آروم و منطقي داره. حد متوسط خوبي هم هست. نه گرم طلاست كه نوسانش كم باشه و نه مثل ربع سكه است كه خيلي volatile باشه.
ممنون .
واسه همینه که اکثر افرادی که در بازار فعالیت دارن میرن سراغ تمام . نه ربع .
هم جای کمتری میگیره هم منطقی هست سود و ریسک پایینی داره . در چنین بازاری مثل ایران .

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز

سپرده طلا یه جورایی ادم مشکوک میشه
من بانک بودم امروز گفت اصل سپرده تضمین شده است یعنی اگه طلا هم بیاد پایین تضمین میشه گفت بخشنامه داریم
از اونور مصاحبه ی مدیر عامل بانک رو خوندم میگه تضمینی نیست :|
از یه شعبه دیگه هم پرسیدم میگه تضمینی نیست
خلاصه ادم میمونه توش
ولی با توجه به اینکه کارمزدش فقط یه درصده و چیز دیگه ای نداره اگه اصل سپرده تضمین شده باشه گزینه بدی نمیتونه باشه

s_raheleh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تازه عضو این سایت شدم
یک کم توضیحات دوستان را خوندم ولی می خواستم بیشتر ازتون راهنمایی بگیرم
میشه یکی توضیح بده که الان با این وضع که روی سکه مالیات بسته شده صرف داره سکه بخریم یا نه؟
البته من زیاد نمی خواهم بخرم....ولی نمی خواهم ضرر هم بکنم
اگه بنظرتون بهتره بخرم از کجا بگیرم و چند؟

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
سلام
من تازه عضو این سایت شدم
یک کم توضیحات دوستان را خوندم ولی می خواستم بیشتر ازتون راهنمایی بگیرم
میشه یکی توضیح بده که الان با این وضع که روی سکه مالیات بسته شده صرف داره سکه بخریم یا نه؟
البته من زیاد نمی خواهم بخرم....ولی نمی خواهم ضرر هم بکنم
اگه بنظرتون بهتره بخرم از کجا بگیرم و چند؟
تمام می خوای برو از بازار بگیر
ربع و نیم رو از بانک

بالا