• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
بانک رفاه است، از اونجا استفاده کنید. می تونید قرض الخسنه بذارید اونجا

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اینجوری دیگه نوبر هست والله...

قیمت بازار برای تمام بهار 441 تومن قیمت بانک 451 تومن....10000 تومن بانک از بازار گرونتر میده....مسخره بازی شده....

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
می خوام چند تا از سکه ها را بفروشم
به نظرتون سکه بالاتر می ره یا پایین تر ؟
کی بفروشم؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
تا 3-4ماه ديگه نگه داريد 500 ميتونيد بفروشيد.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
نه کلا نیاز دارم این چند روز به پولش
باید بفروشم

s_raheleh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فردا رو با قیمت فردا که احتمالا پایین تره ازش بگیر نه با قیمت امروز!
تمام و نیم رو 2تومن گرون بهت گفته
ربع رو 1تومن

امروز هم که هنوز تو مثقال همون قیمت بود!!!!
برم بخرم دیگه امروز؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
امروز بانك قيمتش رو پايين آورده(زياد هم پايين آورده) ولي قيمت بازار نسبت به ديروز بالا رفته !

انصافا چرا اينقدر خودشونو اذيت ميكنند؟

Last edited by a moderator:

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5
کسی توجیهی برا سقوط ده تومنی سکه داره؟اونس و دلار که ثابت بود نسبتا!
(کماکان خواستار اطلاعات از نقره:))

anony

Registered User
لایک‌ها
48
اينها نوسانات معمول هست. رشد 18 هزار تومني(بدون اينكه در بازار ماليات بر ارزش افزوده گرفته بشه) بدون توجيه بود، اينكه بخشيش رو برگرده طبيعيه، چون اونس بالا نرفته آنچنان. در جا زده. فقط بخاطر ژانگولرهاي بانك مركزي، قيمتها بالا رفت. بدون اينكه درآمدي براي دولت داشته باشه(از بابت ماليات).

ضمنا اتفاق جالبي كه افتاد، اينه كه قيمت بازار دوباره از قيمت بانك بالا رفت. انصافا بهمني اعجوبه ايه! براي اينكه دوباره صف تشكيل بشه، اينكارو كردن...خداييش يك بقالو بزارن رئيس كل بانك مركزي بيشتر از اين عرضه و تقاضا رو مي فهمه.

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5
خوب اون موقع هم $ یه صد تومنی بالا رفته بود هم اونس یه 30 $ بالا!
اون مالیات ارزش افزوده هم که اضافه شد!!(بالاخره اجرا شد یا نه؟)
البته خوب بله نوسات همیشه وجود داره :rolleyes:

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
خرید شمش بهتره یا سکه؟

جنابanony گرامی، خب بود صدا و سیما بین شما و بهمنی مناظره می ذاشتم، خیلی جالب می شد!

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
2-3 ماه پیش بصورت کاملا اتفاقی توی وبگردی هام به این تاپیک رسیدم و با مطالعه پست اش تشویق شدم سکه بخرم و اینکار رو کردم
من طی 2-3 ماه گذشته هرچی درآمد اضافه بر هزینه هام داشتم سکه خریدم، حالا می خوام در حد 1 یا 2 تومان هم دلار بخرم
با دید سرمایه گذاری حداقل 6 ماهه روی سکه به این نتیجه رسیدیم که سکه کامل امامی 86 بخریم، من هم همینکار رو کردم
حالا اگه بخوایم با همین دید دلار بخریم چی؟
مثلا یک میلیون تومان رو چند دلاری بخریم؟ مثلا 1000 تا 1 دلاری؟ 100 تا 10 دلاری؟ 10 تا 100 دلاری؟
لطفا اساتید نظر بدن
بخصوص آقای anony و آقای vazirnia که من از اولین پست این تاپیک تا حالا حسابی از نظراتشون استفاده کردم

anony

Registered User
لایک‌ها
48
در مورد دلار فرق چنداني نداره. چون مثل سكه نيست كه مثلا نيم سكه، كمي بيشتر از نصف سكه تمام معامله بشه. 10 دلاري هميشه 10 برابر 1 دلاري خواهد بود. فقط مراقب باشيد سرتون كلاه نگذارن چون دلار و ... كمه و بعضي جاها(ي پرت) از بي اطلاعي مردم سوء استفاده ميكنن و دلار تقلبي ميدن. البته اگر از صرافي بخريد و فاكتور داشته باشيد، خيلي بعيده اين اتفاق.

در شرايط عادي اقتصاد، بهتر بود سبدي از طلا و دلار تشكيل مي داديد و در واقع اين دو رو روبروي همديگه Hedge مي كرديد كه ريسكتون كم بشه. ولي الان اونقدر اوضاع خرابه كه اينطور نيست كه يكيشون اگر بالا رفت، ديگري پايين بياد. جفتشون(و همه چيز با هم!) بالا ميرن. ريسك خريد خيلي كمه، دليلش هم اينه كه پايه پولي در حال اضمحلال هست.

در كل جهان اولين وظيفه بانك مركزي، حفظ ارزش پول رسمي هست. يعني هر رئيس كلي بر اساس ارزش(واقعي) پول اول و آخر دوره اش ارزيابي ميشه. اينجا چون رئيس كل هيچ اختياري از خودش نداره و سياستهاي پولي و مالي رو عملا دولت مينويسه و ايشون حتي نظارت عاليه هم ندارن(چه برسه به حق دخالت)، بهمين خاطر فرافكني هم ميكنه و هر وقت بهش ميگن كه پس چرا اينقدر تورم، چرا اينقدر كسري تراز تجاري، چرا اينقدر كسر بودجه، ميندازه گردن ديگران. از دولت بگيريد(بطور غيرمستقيم)، تا اداره ماليات و دشمن( :D ).

تركيه تورم چندصد درصديش رو درست كرد، چيزي نيست كه نشه درست كرد، اينها همتشو ندارن. تا وقتي هم كه ندارن وضع به همين منواله و ريال تضعيف خواهد شد و نگه داشتن پول نقد به ريال احمقانه ترين كار خواهد بود.

***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .

Last edited by a moderator:

anony

Registered User
لایک‌ها
48
بخاطر شايعات و پيش بيني التهابات سياسي(از جمله دستگيري احتمالي مشايي، ظهور خفيه !، استعفاي مجدد غضنفر و ...) در خرداد ماه، احتمال افزايش قيمت سكه در اثر اين موضوعات هست.

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
سلام
راجع به معاملات آتی سکه در بورس کالا که ظاهرا هم سود خوبی نصیب خریداران و فروشندگانی که حتی به صورت اعتباری وارد می شوند ،می کند نظرتان چیست؟
محسنات این سیستم و خطرات احتمالی اون رو توضیح دهید
آنونی و وزیر نیای عزیز منتظریم

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
راجع به معاملات آتی سکه در بورس کالا که ظاهرا هم سود خوبی نصیب خریداران و فروشندگانی که حتی به صورت اعتباری وارد می شوند ،می کند نظرتان چیست؟
محسنات این سیستم و خطرات احتمالی اون رو توضیح دهید
آنونی و وزیر نیای عزیز منتظریم
سلام .
شرمنده . من اطلاعی ندارم . چون اصلا به کارم مربوط نمیشه دنبالش نبودم . (کلا آتی خوشم نمیاد . آنلاین و به روز خوبه FX):دی

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
امروز داشتم توي يک مکان عمومي سايت مثقال رو براي قيمت ارز ميديدم که با ديدن قيمت يورو 1725 تومان شکه شدم و فهميدم که هرچيزي رو گفتند مياريم پايين حتما بخرم! اول نوبت طلا بود حالا هم ارز!
خلاصه در اين گير و دار يکي از دوستان هنديم سر و کلش پيدا شد و پرسيد اين سايت چيه؟ بنده گفتم سايت تبديل ارز! پرسيد يورو به پول شما چقدر ميشه؟ گفتم 1725تومان! گفت واااااااااا! چرا اينقدر زياد! من خجالت کشيدم! گفت به دلار چقدره؟ گفتم 1185 تومان باز هم گفت واااايييييييي چقدر زياد! ما خجالتمون بشتر شد! پرسيد روپيه هند هم تبديلش هست؟ گفتم (با شرمندگي) بلي انگار اون هم 25 تومانه!!! دوستم پرسيد يعني از پول شما با ارزش تره؟ گفتم اينجا که اينجوري به نظر ميرسه، خلاصه پرسيد به پول پاکستان چقدر ميشه ؟ (هنديها پاکستاني ها رو آخر بدبختي ميدونند!) گفتم 15 برابر!ديگه چيزي براي شرمندگي نداشتم! که نهايتا پرسيد به افغاني چقدر ميشه؟ من خوشحال شدم گفتم الان با افتخار ميگم مثلا چند برابره ولي تا ديدم عرق شرم از پيشانيم جاري گشت: گفتم 26 برابر و ياد واژه ي وامصيبتاي استاد افتادم!! تازه به اين دوستمون نگفتم که ارز اصلي ما ریاله که یک دهم تومانه:wacko:

بالا