• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
آقایون و اساتید

ما یک مقدار پول راکد داریم و چون تجربه خوبی تو خرید سکه داشتم می خوام دوباره سکه بخرم

البته تقریبا برای سرمایه گذاری بلند مدت می خوام

فقط چیزی که برام جای سواله اینه که چرا دیدم اکثرا پیشنهاد می دید سکه تمام بخرن؟

من ربع سکه خریدم و سود خوبی هم برام داشت و وقتی مقایسه کردم اگر که تمام سکه می خریدم سود کمتری

داشت

دلیل خاصی داره پیشنهاد می کنید تمام سکه بخرم یا نه؟

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
آقایون و اساتید

ما یک مقدار پول راکد داریم و چون تجربه خوبی تو خرید سکه داشتم می خوام دوباره سکه بخرم

البته تقریبا برای سرمایه گذاری بلند مدت می خوام

فقط چیزی که برام جای سواله اینه که چرا دیدم اکثرا پیشنهاد می دید سکه تمام بخرن؟

من ربع سکه خریدم و سود خوبی هم برام داشت و وقتی مقایسه کردم اگر که تمام سکه می خریدم سود کمتری

داشت

دلیل خاصی داره پیشنهاد می کنید تمام سکه بخرم یا نه؟
دوست عزیز الان ربع حدود 9 تومن حباب داره . اما تمام فط 2 تومن . اینی که میگم نسبت به جهانی هست .
پس اگر یک زمانی این حباب با هرسیاستی بترکد این شما هستید که ضرر یا احتمالا سود کمتری می کنید که ربع خریدید .
نکته بعدی در خرید های حجیم هست که حجم تمام یک چهارم ربع هست . پس نگهداری به مراتب آسانتری دارد .
موفق و پرسود باشید .

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
2-3 ماه پیش بصورت کاملا اتفاقی توی وبگردی هام به این تاپیک رسیدم و با مطالعه پست اش تشویق شدم سکه بخرم و اینکار رو کردم
من طی 2-3 ماه گذشته هرچی درآمد اضافه بر هزینه هام داشتم سکه خریدم، حالا می خوام در حد 1 یا 2 تومان هم دلار بخرم
با دید سرمایه گذاری حداقل 6 ماهه روی سکه به این نتیجه رسیدیم که سکه کامل امامی 86 بخریم، من هم همینکار رو کردم
حالا اگه بخوایم با همین دید دلار بخریم چی؟
مثلا یک میلیون تومان رو چند دلاری بخریم؟ مثلا 1000 تا 1 دلاری؟ 100 تا 10 دلاری؟ 10 تا 100 دلاری؟
لطفا اساتید نظر بدن
بخصوص آقای anony و آقای vazirnia که من از اولین پست این تاپیک تا حالا حسابی از نظراتشون استفاده کردم
دلار هیچ وقت نمیتونه سودی که طلا به شما میده بده .
نهایتا 5 تا 7 درصد در سال که این در مقابل طلا یک ششم تا یک هشتم هست .
نکته بعدی اینکه در حالات اضطراری مثل جنگ این طلا هست که ارزشش حفظ و حتی بالا میره نه دلار .
سودی که دلار به شما میده از نرخ تورم خیلی کمتره و در نتیجه ارزش پولتون میاد پایین .

anony

Registered User
لایک‌ها
48
دنياي اقتصاد – روز گذشته، قائم‌مقام معاونت بازرگاني داخلي وزارت بازرگاني با تاكيد بر پايان سياست تثبيت قيمت‌ها تصريح كرد كه رويكرد جديد دولت در حوزه اقتصاد و بازار رويكرد رقابتي است و اين رقابت، در نوسان قيمت‌ها نمود پيدا مي‌كند؛ مدرس خياباني، ضمن اينكه بازگشت به دوران تثبيت قيمت‌ها را ناممكن توصيف كرد، اجراي دقيق و موفق هدفمندسازي يارانه‌ها از سوي دولت را مستلزم حمايت همزمان از توليدكننده و مصرف‌كننده دانست. محمدعلي ضيغمي، ديگر معاون وزير بازرگاني نيز با اشاره به كناره‌گيري تدريجي دولت از رو...

توضيح اينكه درآمد دولت از بابت هدفمندي، تعداد افرادي كه دارن يارانه ميگيرن، وامهايي كه به بخش صنعت داده شده(كه نشده!) و ... همه در هاله اي از ابهام به سر ميبره. هيچ آماري نيست و رسمي اعلام نميشه. شده مثل نرخ رشد. بعد سه سال ميگن كه نرخ رشد 87، دو درصد بود!

اين نوسان قيمتها كه اين مدرس خياباني ... گفته، چيزي جز افزايش انفجاري قيمتها نيست. چون شركتهاي توليدي اولتيماتوم دادن كه ميبندن(خيلي ها كه بستن، كل صنعت موزاييك و كاشي همه كارخونه هاش بسته شدن!) و دولت براي جلوگيري از موج شديد بيكاري(يعني مثلا بيكاري 25% !) اجازه ميده كه قيمتها نوسان كنه يعني بالا بره. اثرات هدفمندي داره مياد. مراقب باشيد و كمربندهاتونو محكم ببنديد.

ضمنا دولت هم كه ساز ندادن يارانه نقدي به قشر پردرآمد(به تشخيص خودشون) رو استارت زده و تا چند وقت ديگه رسما شهرها رو يارانه نميدن و فقط روستاها رو ميدن كه مردم به جون همديگه بيافتن...اينم شد سياست؟ بحران مشروعيتت رو اينطوري ميخواي بپوشوني غضنفر؟ هيهات كه در اشتباهي و همراه خودت ايران رو هم داري به منجلاب مي كشي...

yekonline

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت دوستان
1. به نظر شما سکه یک گرمی برای خرید بهتره و سود خوبی داره یا تمام بهار آزادی؟
2. موقع خرید سکه به تاریخ ضرب اون باید توجه کنیم یا نه؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
با سلام خدمت دوستان
سکه گرمی فایده نداره

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
با سلام خدمت دوستان
1- تمام بهتره . قدیم باشه چه بهتر .
2- نه . طبق آخرین بخشنامه اتحادیه نباید سال ضرب رو تو قیمت تاثیر بدن . اما ایرانه دیگه . اگه 86 بگیری بهتر هست .

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
1- تمام بهتره . قدیم باشه چه بهتر .
2- نه . طبق آخرین بخشنامه اتحادیه نباید سال ضرب رو تو قیمت تاثیر بدن . اما ایرانه دیگه . اگه 86 بگیری بهتر هست .
سال ضرب قدیمی تر باشه
در سال های آینده قیمت بالاتر نمی ره ؟

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سال ضرب قدیمی تر باشه
در سال های آینده قیمت بالاتر نمی ره ؟
مگه چند سال میخوای یک سکه رو نگه داری ؟40 سال ؟
دیگه الان تو بازار از 81 اینا فکر نکنم بتونی قدیمی تر گیر بیاری . ضمن اینکه وقتی تعداد میگیری سال های ضرب مختلفه . مگه بری از هرجایی یکی بگیری بگی حتما فلان سال باشه .

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
مگه چند سال میخوای یک سکه رو نگه داری ؟40 سال ؟
دیگه الان تو بازار از 81 اینا فکر نکنم بتونی قدیمی تر گیر بیاری . ضمن اینکه وقتی تعداد میگیری سال های ضرب مختلفه . مگه بری از هرجایی یکی بگیری بگی حتما فلان سال باشه .

نه بابا من صد تا سکه گرفتم همش هم سال 86

بگو سکه چه سالی رو می خوای هزار تا هم بخوای همون سال رو بهت می دن

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
سلام
موقع فروش معمولا سکه های غیر وکیوم را چقدر زیر قیمت وکیوم دار ها بر می دارند؟
به ما گفتن 1000 زیر قیمت وکیومی ها
همینه عرفش ؟

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
سلام
موقع فروش معمولا سکه های غیر وکیوم را چقدر زیر قیمت وکیوم دار ها بر می دارند؟
به ما گفتن 1000 زیر قیمت وکیومی ها
همینه عرفش ؟

والا نباید قیمتش فرق کنه چون شما سکه رو دارید خرید و فروش می کنید نه وکیومش رو

ولی تجربه ای که من دارم هزار تومان می گرفتند و یه سکه فروشی معتبر برات وکیومش می کرد

البته من چند تا ربع سکه غیر وکیوم از بانک گرفته بودم رفتم طلا فروشی و ازش چند تا سکه دیگه خریدم اونارو هم بدون اجرت برام پرس کرد

anony

Registered User
لایک‌ها
48
فرصت سرمايه گذاري كوتاه مدت در دلار هست...همونطور كه مشخصه(مثلا از بخشنامه جديد محدوديت عرضه دلار حتي به مسافران!) وضعيت بانك مركزي در زمينه دلار خوب نيست.

پس تك نرخي كردن دلار، دقيقا به معني افزايش قيمت دلار دولتي تا رسيدن به بازار آزاد هست، چون عرضه شديدي كه بتونن قيمت رو پايين بيارن نميتونن بكنن(نميخوان!).

وعده معاون اقتصادي بانك مركزي
نرخ ارز به زودي يكسان مي‌شود

گروه بازار پول - معاون اقتصادي بانك مركزي با هشدار به بانك‌ها در خصوص قبول سپرده‌هاي تعهدي براي ارائه تسهيلات بانكي در خصوص **** ارزي كشور گفت: طبق قانون برنامه پنجم توسعه ما موظف هستيم تا يك **** ارزي شناور مديريت شده و يكسان را در كشور جاري سازيم.

http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=256795

anony

Registered User
لایک‌ها
48
454

طبق روال معمول اونس 10$‌پايين اومد ولي سكه بالا رفته..

anony

Registered User
لایک‌ها
48
457

دليلش افزايش قيمت دلار توسط بانك مركزي هست. احتمالا امروز تا 260-265 بالا بره !

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
الان میفهمم این قصه افزایش قیمت سکه بازی خود بانک مرکزی بوده که سکه هایی که براشون 30-320 تومن تموم میشه به مردم 450 تومن بفروشن. چه فیلمی درآوردن سر حراج سکه در شعب منتخب بانکها.
کاهش سود سپرده بانکی، قانون جدید ممنوعیت سپرده گذاری برای دریافت وام. همش واسه اینه که ملت پولاشون رو از بانک بردارن برن سکه و ارز بخرن. وقتی هم که دیدن بازار داره یه ذره آروم میشه 4 درصد مالیات اضافه کردن که دوباره شلوغش کنن. حالا هم که قیمت فروش سکه تو بانک مرکزی از بازار بیشتره!! واقعا ملت احمقی داریم.

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
چرا سكه يكدفعه اي اينقدر بالا رفت؟به خاطر دلاره؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
بله، اونس پايين اومده، سكه شد 460 ;-)

بالاتر هم خواهد رفت.

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
در سالی که از سوی **** سال جهاد اقتصادی اعلام شد به نظر می رسد که وضع برعکس شده است. باید اعلام کرد سال شکست اقتصادیدر حال وقوع می باشد . و شاید حالا بشه به پیش بینی مهدی خزعلی رسید .

مهدی خزعلی نیز در یادداشتی سربسته نوشته است: «خرداد امسال آبستن حادثه‌ای به مراتب بزرگتر است، نیمه دوم خرداد نوزادی متولد خواهد شد که رشدی سریع و خارق‌العاده خواهد داشت. تنها نگرانی من این است که این پدیده از کنترل خارج شود و همه چیز را نابود کند، من نگران تامین غذای این مولودم، این مولود همه چیز را خواهد بلعید، به صغیر و کبیر رحم نخواهد کرد. از امروز به فکر چاره باشید، هر چند بسیار دیر شده است و برایتان تدبیری نمانده است، فقط می‌توانم بگویم برایتان متاسفم. و برای ملتی بزرگ که باید شاهد بلعیده شدن همه دار و ندار و هستی‌اش باشد. مردم برای میهن‌تان دعا کنید.»

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
دوستان درسته که ربطی نداره ولی کسی می دونه اگر بخوایم دلار از بان ها بخریمدوم بانک ها باید بریم؟

بالا