• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
نیاز سکه مان را که برآورده کردی حالا نیاز ارزمان را هم برآر. شما کارتان نیاز درست کردن برای ملت است
هیچ تاجر و دلال و کاسب و نابغه اقتصادی تا کنون به پای این دولت شعبده باز ما نرسیده است
برای تامین نیاز مالی خود ، از پرداخت یارانه گرفته تا حقوق کارمندان و ... .....هراز چندی یک کالا را با سوء استفاده از دل ساده ملت شریف ایران ، صف خرید میکند و ملت هم در یک بازار گاوی که چه عرض کنم بوفالویی آن را میخرند و پول خودمان را سر ماه با منت به عنوان یارانه به خودمان میدهند.
راستی می دانستید 45 تومان یارانه حالا معادل 36.5 ارزش دارد!!!!

anony

Registered User
لایک‌ها
48
http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=257228

ترکیب شورای پول و اعتبار و افرادی که در این شورا حق رای دارند نشان‌دهنده غلبه بخش دولتی و در نتیجه تداوم نظرات آنان در بخش پولی و بانکی است.

در آخرین تغییراتی که نمایندگان مجلس براساس ایرادات شورای نگهبان در برنامه پنجم توسعه اعمال کردند، ترکیب اعضای شورای پول و اعتبار به این گونه اصلاح شد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی یا معاون وی، رییس‌کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور یا معاون وی، دو تن از وزرا به انتخاب هیات وزیران (در سال جاری وزرای تعاون و صنایع و معادن برای حضور در شورا انتخاب شدند)، وزیر بازرگانی، دو نفر کارشناس و متخصص پولی و بانکی به پیشنهاد رییس‌کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و تایید ریاست جمهوری، دادستان کل کشور یا معاون وی، رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن، رییس اتاق تعاون، نمایندگان کمیسیون‌های اقتصادی و برنامه و بودجه و محاسبات مجلس به عنوان ناظر با انتخاب مجلس.
با بررسی این فهرست به راحتی می‌توان به ترکیب دولتی شورا پی برد. همین امر باعث می‌شود بخشی نگری در شورای پول و اعتبار حاکم شود. برای نمونه هر یک از وزرای حاضر در این شورا تلاش می‌کنند تا آن چه که برای بخش تحت امرشان مناسب است تصویب شود و به بیانی دیگر آنان در تلاش خواهند بود مصالح بخش مورد نظرشان تامین شود؛ البته تعداد وزرایی که در شورای پول و اعتبار حضور دارند، کم نیست و به نظر می‌رسد این امر موجب ادامه روند بخشی نگری در این شورا شود.
با این وصف به طور حتم نگاه کلان از شورای پول و اعتبار رخت می‌بندد؛ نظیر اتفاقی که اخیرا در شورای پول و اعتبار رخ داد و منجر به رد درخواست بهمنی، رییس‌کل بانک مرکزی مبنی بر افزایش نرخ سود سپرده‌ها شد. درخواستی که بهمنی به منظور پایان دادن به تلاطم‌های موجود در بازارهایی مانند سکه و ارز ارائه کرده بود که با این رخداد همچنان باید شاهد چنین تنش‌هایی در بازارهای جذاب و سودآور دیگر باشیم.
البته رییس بانک مرکزی سعی داشت با ارائه استدلال از خواسته خود دفاع کند با این حال شورای پول و اعتبار ترجیح داد بر تصمیم قبلی خود پافشاری کند و نشان دهد که فاقد نگاه کلان به مسائل اقتصادی است.
در چنین شرایطی واضح است که منافع کلان با منافع بخشی در تعارض قرار گیرند و مصالح کلان فدای منافع بخشی شوند و در نهایت نیز همان شود که اکثریت به آن رای می‌دهند.
جا دارد مجلس که در برنامه پنجم توسعه به دنبال تقویت جایگاه بانک مرکزی و استقلال بیشتر این نهاد بود برای تحقق این امر گام بردارد به طوری که علاوه بر تحقق استقلال بانک مرکزی و تقویت جایگاه آن، بدنه کارشناسی این بانک نیز نسبت به قبل تقویت شود تا بیشتر به نظرات کارشناسی آن توجه شود و در تصمیم‌گیری‌ها نیز نظرات بدنه کارشناسی بانک مرکزی بکار گرفته شوند.

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
دوستان عزیز فکر کنم تو این تاپیک بحث سکه باشه بهتره چون اسمش هم همین هست . واسه ارز هم یک تاپیک دیگه ایجاد بشه تا دوستانی که علاقمندند اونجا به بحث درباره سرمایه گذاری روی ارز بپردزند . نظرتون چیه ؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
نظر خوبیه
ارز و مسکن و بورس یک تاپیک یا مجزا بشه

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
قیمت بازار
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 458000
نيم سکه بهار آزادی : 229000
ربع سکه بهار آزادی : 135000

قیمت بانک
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 447200
نيم سکه بهار آزادی : 223600
ربع سکه بهار آزادی : 119600
یعنی بانک دوباره صفی میشه؟؟؟؟
فردا میرم خرید می کنم ....

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
قیمت بازار
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 458000
نيم سکه بهار آزادی : 229000
ربع سکه بهار آزادی : 135000

قیمت بانک
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 447200
نيم سکه بهار آزادی : 223600
ربع سکه بهار آزادی : 119600
یعنی بانک دوباره صفی میشه؟؟؟؟
فردا میرم خرید می کنم ....

امروز تا ظهر بانک قیمت هاش اینطوری نبود

چرا یکدفعه اینقدر پایین اومد؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
از صبح همين 447 بود، وسط روز كه قيمتشون رو عوض نميكنند. ولي اگر كسي تونست از ذهن بيمار اينها سر در بياره و فرمولي كه اينها بر اساسش قيمت عرضه تو بانكو تعيين ميكنن، در بياره خيلي كار بزرگي كرده! :-D

بله، بعيد نيست كه بزودي دوباره در بانك صف بشه(شايدم شده؟). الان بيرون كه ماليات نميدن 10 تومن گرونتره تا بانكي كه 4% ماليات ارزش افزوده ميگيره. خدا خير بده بهمني رو كه تمام قواعد بازار رو زير و رو كرد !

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
از صبح همين 447 بود، وسط روز كه قيمتشون رو عوض نميكنند. ولي اگر كسي تونست از ذهن بيمار اينها سر در بياره و فرمولي كه اينها بر اساسش قيمت عرضه تو بانكو تعيين ميكنن، در بياره خيلي كار بزرگي كرده! :-D

بله، بعيد نيست كه بزودي دوباره در بانك صف بشه(شايدم شده؟). الان بيرون كه ماليات نميدن 10 تومن گرونتره تا بانكي كه 4% ماليات ارزش افزوده ميگيره. خدا خير بده بهمني رو كه تمام قواعد بازار رو زير و رو كرد !
به نظر من چون 9روز دیگه باید یارانه های خرداد و حقوق کارمندهای فلک زده رو بده، شدیدا دنبال نقدینگی می گرده

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
يه سوالي برام پيش اومده اونم اينكه ممكنه سكه ها ته كشيده باشن و مجبور به زدن سكه سال 90 يا بدون تاريخ بشن؟

اگه اينطوري بشه سكه سال 86 سال قديم محسوب مي شه و افت وحشتناكي مي كنه

در ضمن امروز بانك توزيع سكه نداشت در ضمن مي گفت هيچ بانكي فعلا توزيع نمي كنه

ممكنه بخوان سكه جديد ضرب و عرضه كنند؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

دوست من، جنسي كه كمياب بشه،‌ قيمتش بالا ميره. سكه طرح قديم الان گرونتر از جديده يا ارزونتر؟

اگه اينطوري بشه سكه سال 86 سال قديم محسوب مي شه و افت وحشتناكي مي كنه

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
سلام

دوست من، جنسي كه كمياب بشه،‌ قيمتش بالا ميره. سكه طرح قديم الان گرونتر از جديده يا ارزونتر؟

عزيز من فكر مي كنم بد عنوان كردم متوجه نشديد الان سكه سال 85 رو خيلي ارزون تر از سال 86 مي خورن

مثلا الان ربع سكه سال 85 رو قيمت طلاش كه حدود 110 تومان هست بعلاوه چند هزار تومان پول ضربش نهايتا 115 تومان دارن مي دن كه با ربع سكه سال 86 كه قيمتش 135 تومانه 20تومان اختلاف داره

shahram_irani

Registered User
لایک‌ها
44
به نظر شما الان میشه سکه خرید یا قراره افتی در پیش باشه و ما منتظر بمونیم ؟؟؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
نميدونم! من خودم قراره پولي دستم بياد و به محض اينكه برسه به قيمت روز سكه اش ميكنم. وقتي قيمت آتي بهمن بالاتر از 500 هست، من نگران 4-5 تومن بالاتر و پايينتر خريدن نيستم. (البته اونس رو از روي نمودار ميگم كه احتمالا تا 1510 پايين بياد).

اين قضيه 86 و 85 و ... هم من درآوردي توسط طلا فروشهاست و صرفا جهت خالي كردن جيب مردم. دولت و بانك مركزي و ... هم فقط بلدن بخشنامه بدن و اگر 2 تا طلا فروشي رو بخاطر عمل نكردن به بخشنامه(بصورت موقتي) ببندن، سكه همه سالها هم قيمت ميشه. متاسفانه همچين دولتي نداريم و صرفا در جهت بالا بردن پول قبض ها قاطعانه عمل ميكنن...

anony

Registered User
لایک‌ها
48
نمدونم دوست عزيز. من خودم كه اعتقادي به تكنيكال ندارم، البته بلدم ها :D

اينجوري كه خط و خوط هاي من نشون ميده بين 15 تا 20 ام همين ماه:

البته بخاطر داشته باشيد كه تكنيكال فقط در غياب مباحث فاندامنتال جوابگو هست و اگر در اين ميان شاخص مهم و تاثيرگذاري اعلام بشه يا خبر خاصي بشه كه بازارها ازش تاثير بگيرن، اين خط ها هيچ اعتباري ندارن.

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80

البته بخاطر داشته باشيد كه تكنيكال فقط در غياب مباحث فاندامنتال جوابگو هست و اگر در اين ميان شاخص مهم و تاثيرگذاري اعلام بشه يا خبر خاصي بشه كه بازارها ازش تاثير بگيرن، اين خط ها هيچ اعتباري ندارن.
نمودار کار خودشو میکنه .
اخبار فقط میتونن به بازار شوک بدن . همین / مثلا زمان افت یا صعود بازار رو طولانی تر کنند . اگه نه نومدار راه خودشو میره .
تاریخ تکرار خواهد شد...

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
چرا با وجود عرضه سکه توسط بانکها هنوز تغییری تو قیمت سکه ایجاد نشده تازه گرون تر هم شده

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119

1517
درست پيشبيني كردين اومد پايين
امروز 14 هم.تا هفته بعد كه بيستم ميشه مياد پايين؟

پ.ن:دوستان براي تحليل تكنيكال كلاس معتبر و خوب تو تهران سراغ دارين؟
anony جان يه توضيح مختصر در مورد تحليل تكنيكال ميدن؟

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
1517
درست پيشبيني كردين اومد پايين
امروز 14 هم.تا هفته بعد كه بيستم ميشه مياد پايين؟

پ.ن:دوستان براي تحليل تكنيكال كلاس معتبر و خوب تو تهران سراغ دارين؟
anony جان يه توضيح مختصر در مورد تحليل تكنيكال ميدن؟
کلاسهای استاد هلالات خوبه . به سایت برنا اندیشه مراجعه کن .

anony

Registered User
لایک‌ها
48
با صحبتهای امشب برنانکی احتمالا پایین آمدن اونس تمامه و دلار تضعیف خواهد شد در نتیجه نفت و طلا(اونس) برن بالا. ضمنا اینو هم بخونید کفتون ببره. پیش بینی اونس 5000$ در اثر کمبود عرضه.

http://www.cnbc.com/id/43396080

بالا