• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

masker

Registered User
لایک‌ها
2
آره منم دیدم
ولی فک میکنم با توجه به اینکه ایران ، طلا را بجای ارز برای مبادلات پذیرفته ، مسکلات کمی بهبود یابد.

masker

Registered User
لایک‌ها
2
درضمن اینکه من شنیدم که دیروز ، دلار کمی افت کرده

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
رییس فدرال رزرو آمریکا در گزارش دوسالانه اقتصادی خود به کنگره این کشور با بیان اینکه نرخ بهره تا سال 2014 همچنان در پایین‌ترین سطح فعلی (بین صفر تا 25 صدم درصد) باقی خواهد ماند، از به تعویق افتادن برنامه زمانی فدرال رزرو برای افزایش نرخ بهره خبر داد. او در مورد کاهش نرخ بیکاری تا 3/8درصد نیز گفت که افت این نرخ قابل پیش‌بینی برای فدرال رزرو نبود، اما انتظار نمی‌رود بیکاری در سال جاری از این نرخ پایین‌تر بیاید. برنانکه با وجود این که از نگرانی‌هایی در مورد اقتصاد آمریکا سخن گفت، اما تورم را رام شدنی دانست واز تزریق نشدن کمک‌های مالی در قالب تسهیل مقداری به اقتصاد آمریکا بر اساس داده‌های اقتصادی اخیر خبر داد. به دنبال سخنرانی برنانکه ارزش دلار آمریکا در مقابل سایر ارزها نیم درصد افزایش یافت و درمقابل قیمت طلا به 1715 دلار افت کرد که نسبت به قیمت غروب سه شنبه 60 دلار و نسبت به نرخ 1792 دلاری صبح دیروز بیش از 67 دلار نوسان را در یک روز ثبت کرد. این اتفاق در ساعات پایانی معاملات بازار داخلی رخ داد و بر روند روز گذشته قیمت‌ها در بازار داخلی اثر چندانی نداشت.عمده‌ترین دلیل افزایش قیمت طلا تقاضا برای خرید و در عین حال فروش عمده در پی افزایش قیمت بود.

خیلی افت کرد!
Eranico - سقوط ناگهانی طلای جهانی - ارانیکو

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
دوستانی که پستشون پاک شد
به خدا خسته شدم انقدر گفتم در ارتباط با موضوع تاپیک پست بدید ! بحث در مورد دلار و ارز رو در تاپیک خودش پیگیری کنید
بحث های مربوط به تحریم و ... که ارتباط مستقیمی با سکه و طلا یا تغییر نرخ اون نداره هم ارتباطی به این تاپیک نداره
مجددا اگه بحث به سمت مسائل بی ارتباط پیش بره ممکنه شرمنده بعضی از دوستان بشیم ...

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
.......................................................

فایل های ضمیمه

• bl9.gif
    bl9.gif
    1.9 KB · نمایش ها: 114

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دوست عزیز قیمت دلار تاثیر مستقیم روی سکه میذاره.و تحریمها هم رو قیمت ارز تاثیر گذارن.پس نمیشه از هم جداشون کرد.
دوستانی که پستشون پاک شد
به خدا خسته شدم انقدر گفتم در ارتباط با موضوع تاپیک پست بدید ! بحث در مورد دلار و ارز رو در تاپیک خودش پیگیری کنید
بحث های مربوط به تحریم و ... که ارتباط مستقیمی با سکه و طلا یا تغییر نرخ اون نداره هم ارتباطی به این تاپیک نداره
مجددا اگه بحث به سمت مسائل بی ارتباط پیش بره ممکنه شرمنده بعضی از دوستان بشیم ...

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
دوست عزیز قیمت دلار تاثیر مستقیم روی سکه میذاره.و تحریمها هم رو قیمت ارز تاثیر گذارن.پس نمیشه از هم جداشون کرد.
جدی میفرمایید ؟ من انقدر بی سوادم یعنی ؟
من هم نگفتم جداشون کنید ، عرض کردم صحبت از ارز به تنهایی یا تحریم ها به تنهایی ارتباطی به این تاپیک نداره .
مثلا پستی مثل این که شما زدید :
قیمت دلار
بازار سبز میدان 1920
بازار فردوسی و منوچهری 1925
بازار تهران 1930
باید در تاپیک ارز و دلار زده بشه و نه اینحا

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
من هم نگفتم جداشون کنید ، عرض کردم صحبت از ارز به تنهایی یا تحریم ها به تنهایی ارتباطی به این تاپیک نداره .

جون هر کی دوست داری اون آواتارت رو عوض کن بهار داره میاد اینو می بینیم دیگه از حال میوفتیم:(

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
نه دوست عزیز من هیچوقت همچین جسارتی نمیکنم.

sadarsad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من 18 تا سکه پیش فروش شده با موعد تحویل 27 اردیبهشت دارم ( هر سکه 546000 تومان)
بدجوری پول لازم شدم و میخام فردا فیشمو ببرم بانک پولشو پس بگیرم.
اگه کسی بخاد میتونم با یکم سود جزیی بهش بفروشم (خودم اصفهان هستم)

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
18 تا 27 اردیبهشت ؟؟!!!:cool:

حالا چن میخای بدی ؟

کجای اصفهان هستی ؟

اصلا مگه این برگه ها قابل وا گذاری به غیر هستن ؟؟

تاریخ اولین تحویل این سکه ها چندمه ؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
به نظر من که قابل واگذاری نیست! مگر اینکه از بانک سوال کنی که قرارداد رو به اسم خریدار سکه های این آقا تغییر بده که بعیده همچین چیزی!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
از طریق خود بانک که قابل واگزاری نیست , قرار بود از طریق بورس خرید و فروش بشه که اونم خبری نیست ازش.

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
بانک سکه ها رو فقط به شخص ثبت نام کننده با ارائه اصل کارت ملیتحویل می ده......اگه بخواهی بفروشی فکر کنم باید یه صلح نامه محضری رو با خریدار امضا کنید که ضمانت اجرائی داشته باشه ....یا اینکه چک و سفته ای بین خریدار و فروشنده رد و بدل بشه

بالا