رییس فدرال رزرو آمریکا در گزارش دوسالانه اقتصادی خود به کنگره این کشور با بیان اینکه نرخ بهره تا سال 2014 همچنان در پایینترین سطح فعلی (بین صفر تا 25 صدم درصد) باقی خواهد ماند، از به تعویق افتادن برنامه زمانی فدرال رزرو برای افزایش نرخ بهره خبر داد. او در مورد کاهش نرخ بیکاری تا 3/8درصد نیز گفت که افت این نرخ قابل پیشبینی برای فدرال رزرو نبود، اما انتظار نمیرود بیکاری در سال جاری از این نرخ پایینتر بیاید. برنانکه با وجود این که از نگرانیهایی در مورد اقتصاد آمریکا سخن گفت، اما تورم را رام شدنی دانست واز تزریق نشدن کمکهای مالی در قالب تسهیل مقداری به اقتصاد آمریکا بر اساس دادههای اقتصادی اخیر خبر داد. به دنبال سخنرانی برنانکه ارزش دلار آمریکا در مقابل سایر ارزها نیم درصد افزایش یافت و درمقابل قیمت طلا به 1715 دلار افت کرد که نسبت به قیمت غروب سه شنبه 60 دلار و نسبت به نرخ 1792 دلاری صبح دیروز بیش از 67 دلار نوسان را در یک روز ثبت کرد. این اتفاق در ساعات پایانی معاملات بازار داخلی رخ داد و بر روند روز گذشته قیمتها در بازار داخلی اثر چندانی نداشت.عمدهترین دلیل افزایش قیمت طلا تقاضا برای خرید و در عین حال فروش عمده در پی افزایش قیمت بود.
منبع خبرت رو میتونی بگی و در ضمن از کی این اتفاق افتاده .
دوستانی که پستشون پاک شد
به خدا خسته شدم انقدر گفتم در ارتباط با موضوع تاپیک پست بدید ! بحث در مورد دلار و ارز رو در تاپیک خودش پیگیری کنید
بحث های مربوط به تحریم و ... که ارتباط مستقیمی با سکه و طلا یا تغییر نرخ اون نداره هم ارتباطی به این تاپیک نداره
مجددا اگه بحث به سمت مسائل بی ارتباط پیش بره ممکنه شرمنده بعضی از دوستان بشیم ...
جدی میفرمایید ؟ من انقدر بی سوادم یعنی ؟دوست عزیز قیمت دلار تاثیر مستقیم روی سکه میذاره.و تحریمها هم رو قیمت ارز تاثیر گذارن.پس نمیشه از هم جداشون کرد.
باید در تاپیک ارز و دلار زده بشه و نه اینحاقیمت دلار
بازار سبز میدان 1920
بازار فردوسی و منوچهری 1925
بازار تهران 1930
اگر بانک مرکزی مثلا 15 اسفند سکه های پیش فروش رو بده........... کاهش شدیدی در قیمت سکه خواهیم دید.......ولی نمیکنناونس 1702$
جدی میفرمایید ؟ من انقدر بی سوادم یعنی ؟
من هم نگفتم جداشون کنید ، عرض کردم صحبت از ارز به تنهایی یا تحریم ها به تنهایی ارتباطی به این تاپیک نداره .
مثلا پستی مثل این که شما زدید :
باید در تاپیک ارز و دلار زده بشه و نه اینحا
اگر بانک مرکزی مثلا 15 اسفند سکه های پیش فروش رو بده........... کاهش شدیدی در قیمت سکه خواهیم دید.......ولی نمیکنن
میگم که اینکارو نمیکنن!!مگه قراره اینکارو بکنه
جدی میفرمایید ؟ من انقدر بی سوادم یعنی ؟
من هم نگفتم جداشون کنید ، عرض کردم صحبت از ارز به تنهایی یا تحریم ها به تنهایی ارتباطی به این تاپیک نداره .
مثلا پستی مثل این که شما زدید :
باید در تاپیک ارز و دلار زده بشه و نه اینحا