• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
وقایع اقتصادی را که انتظار دارم بزودی در شرف وقوع باشند عبارتند از:

۱- احتمال افزایش ارزش موقت دلار آمریکا در مقابل دلار کانادا تا حدود ۱.۰۸ الی ۱.۱۰. متوسط دامنه نوسان برای مدتی بین ۹۰ سنت الی ۱.۱۰ دلار را انتظار دارم.

۲- احتمال افزایش قیمت نفت به ۱۲۵ دلار، و حتی ۱۵۰ دلار الی ۲۰۰ دلار. ( هر کسی که در انرژی و منابع طبیعی مناسب سرمایه گذاری کند بیشترین سود بلند مدت را با کمترین ریسک به دست خواهد آورد)

۳- احتمال افزایش قیمت سکه به ۱،۲۵۰،۰۰۰ تومان الی ۱،۵۰۰،۰۰۰ تومان. اگر بیشتر هم باشد جای تعجب نیست!

۴- احتمال افزایش نرخ ارز هم برای دلار آمریکا و هم برای دلار کانادا به ۲۵۰۰ تومان الی ۳۰۰۰ تومان. اگر فشار تقاضا بیشتر شود، باز هم تعجب نخواهم کرد.

۵- احتمال افزایش قیمت نقره به ۴۰ دلار. سپس در فاز بعدی به ۶۰ دلار. سپس وارد دامنه ۱۰۰ دلار الی ۲۰۰ دلار.

۶- واقعه ای بدتر از بانک صادرات و در مقیاسی به مراتب نجومی تر در شرف اتفاق است. اینجاست که مردم ما یاد خواهند گرفت کلمه بانک الزاما به معنی امنیت، گارانتی و تضمین نیست. و یاد خواهند گرفت که هر جا سود کوتاه مدت بالا وجود دارد، هم ریسک بالا وجود دارد و هم کاسه ای زیر نیم کاسه. گروهی که به سودهای دو رقمی بانکی در ایران طی چند دهه پیش عادت کرده اند و کلمه سود ۵% برایشان مسخره به نظر میرسید، نه تنها، تا امروز زیان حقیقی ( در مقابل سود اسمی ) داشته اند، بلکه وارد فاز جدیدی میشوند که برایشان بسیار ناخوشایند است.

۷- احتمال کاهش شدید قیمت مسکن در ایران. دو سناریو را مفروض میدانم: ۱- ابتدا افزایش موقت قیمت، سپس کاهش شدید. ۲- بدون افزایش قیمت، شروع کاهش شدید.

اگر این امر اتفاق بیفتد صاحبان سرمایه که د خارج از ایران زندگی میکنند از چند ناحیه دچار ضرر خواهند شد:
۱- کاهش قیمت خانه یا همان سرمایه ،
۲- افزایش همزمان نرخ ارز که نرخ تبدیل تومان به دلار را بدتر میکند،
۳- شرایط سخت تر خارج کردن سرمایه از ایران ،
۴- شرایط سخت تر فروش ملک اگر رکود هم به وجود بیاید.

برای بیشتر صاحبان سرمایه در ایران، به لحاظ افزایش شدید نرخ ارز، ارزش سرمایه و بیزینس و همچنین درآمد های حاصله به شدت کاهش یافته است. این روند تشدید خواهد شد. پس ازگذشت این همه سال شک و تردید، وقت آن رسیده که بخشی از سرمایه خود را به دلار کانادا تبدیل و اقدام به سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت کنید.

کسانی که از چهار پنج سال پیش به پیشنهادات من عمل کرده اند و صبور بوده اند، امروز نتیجه و سود اعتماد بلند مدت خود را می بینند:

۱- کسانی که دلار بیشتر خریدند و نگاه داشتند، امروز نه تنها ضرری نکرده اند، بلکه تا به امروز، سودی معادل حداقل ۱۰۰% به دست آورده اند. ( از قیمت حدود ۹۰۰ تومان تا قیمت ۱۹۰۰ تومان )
۲- کسانی که پول را کماکان به صورت تومان نگاه داشتند، هم از قبال تورم افسارگسیخته در ایران ضرر کرده اند، و هم به لحاظ افزایش شدید نرخ ارزبه اضافه تقبل ریسک بسیار بسیار زیاد نگهداری پول در ایران.
۳- کسانی که از زمان پیشنهاد من، ۷ جون ۲۰۱۰، نقره و طلا، پلاتین و پالادیوم خریداری کردند، تا به امروز از قبال طلا، حداقل ۶۰%، از قبال نقره حداقل ۱۷۶%، از قبال پالادیوم حداقل ۷۰%، از قبال پلاتین حداقل ۱۸% میتوانستند سود به دست آورند.
۵- کسانی که از سال ۲۰۰۸، نرخ بهره شناور دریافت کردند، هزاران دلار در پرداخت بهره بانکی صرفه جویی کردند(ساکنان کانادا)
۶- کسانی که از ۵ سال پیش به دنبال درآمد بوده اند، سالیانه حداقل ۵% درآمد معاف از مالیات دریافت کرده اند، و حتی پس از نوسانات بازار سهام در سال ۲۰۰۸ و ۲۰۱۱، اصل پولشان صحیح و سالم در حسابشان باقی است و کماکان ۵% معاف از مالیات را دریافت میکنند.
و موارد متعدد دیگر.

کسانی که برای دوره پنج الی ده سال آینده به پیشنهادات من عمل کنند، میتوانند انتظار سود بین ۲۵۰% الی ۵۰۰% و همچنین ۵۰۰% الی ۹۰۰% را در اقلام مختلف داشته باشند.

کسانی که در ترکیب پیشنهادی من در کمپانی های معروف و شناخته شده سرمایه گذاری کنند، حداقل ۵% درآمد سالیانه را به صورت ماهیانه در حساب خود دریافت خواهد کرد و اصل پولشان هم طی ۵ الی ۱۰ سال آینده رشد مناسب خواهد داشت.

در نهایت صلح و آرامش، همیشه شادکام، موفق، سالم و پیروز باشد.*

شاهین گلستانی
فوق لیسانس اقتصاد، کارشناس سرمایه گذاری و بیمه
منبع خبر:iranto.ca
باورم نميشه تو اين وضعيت يكي مفت و مجاني بياد تحليل هاشو براي منعفت ديگران اعلام كنه.

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
شما چرا داغ کردی؟

:D

حول شد با اونیکی ای دیش جواب داد :lol:

باورم نميشه تو اين وضعيت يكي مفت و مجاني بياد تحليل هاشو براي منعفت ديگران اعلام كنه.

تحلیل ؟؟

کدوم تحلیل -- این که فقط تبلیغ بود

فعلا فقط بازار خودرو داغه

اونایی هم که خرید کردن سود خوبی میکنن

سال دیگه هم خود رو تا اواسط اردیبهشت رشد میکنه

البته مسکن هم یه تکونی میخوره

با فروش سکه ها نقدینگی وارد بازار ملک و خودرو میشه

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
شما چجوری حساب کردی این سودارو برای نقره و پالادیوم!! قیمت جهانی برای یکسال که یه چیز دیگرو نشون میده!

پالادیوم.JPG

نقره.JPG

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
:D

حول شد با اونیکی ای دیش جواب داد :lol:

تحلیل ؟؟

کدوم تحلیل -- این که فقط تبلیغ بود

فعلا فقط بازار خودرو داغه

اونایی هم که خرید کردن سود خوبی میکنن

سال دیگه هم خود رو تا اواسط اردیبهشت رشد میکنه

البته مسکن هم یه تکونی میخوره

با فروش سکه ها نقدینگی وارد بازار ملک و خودرو میشه

یعنی بنزین میره بالا ماشینم گرون میشه؟؟!!

xms

Registered User
لایک‌ها
387
وقایع اقتصادی را که انتظار دارم بزودی در شرف وقوع باشند عبارتند از:

۱- احتمال افزایش ارزش موقت دلار آمریکا در مقابل دلار کانادا تا حدود ۱.۰۸ الی ۱.۱۰. متوسط دامنه نوسان برای مدتی بین ۹۰ سنت الی ۱.۱۰ دلار را انتظار دارم.

۲- احتمال افزایش قیمت نفت به ۱۲۵ دلار، و حتی ۱۵۰ دلار الی ۲۰۰ دلار. ( هر کسی که در انرژی و منابع طبیعی مناسب سرمایه گذاری کند بیشترین سود بلند مدت را با کمترین ریسک به دست خواهد آورد)

۳- احتمال افزایش قیمت سکه به ۱،۲۵۰،۰۰۰ تومان الی ۱،۵۰۰،۰۰۰ تومان. اگر بیشتر هم باشد جای تعجب نیست!

۴- احتمال افزایش نرخ ارز هم برای دلار آمریکا و هم برای دلار کانادا به ۲۵۰۰ تومان الی ۳۰۰۰ تومان. اگر فشار تقاضا بیشتر شود، باز هم تعجب نخواهم کرد.

۵- احتمال افزایش قیمت نقره به ۴۰ دلار. سپس در فاز بعدی به ۶۰ دلار. سپس وارد دامنه ۱۰۰ دلار الی ۲۰۰ دلار.

۶- واقعه ای بدتر از بانک صادرات و در مقیاسی به مراتب نجومی تر در شرف اتفاق است. اینجاست که مردم ما یاد خواهند گرفت کلمه بانک الزاما به معنی امنیت، گارانتی و تضمین نیست. و یاد خواهند گرفت که هر جا سود کوتاه مدت بالا وجود دارد، هم ریسک بالا وجود دارد و هم کاسه ای زیر نیم کاسه. گروهی که به سودهای دو رقمی بانکی در ایران طی چند دهه پیش عادت کرده اند و کلمه سود ۵% برایشان مسخره به نظر میرسید، نه تنها، تا امروز زیان حقیقی ( در مقابل سود اسمی ) داشته اند، بلکه وارد فاز جدیدی میشوند که برایشان بسیار ناخوشایند است.

۷- احتمال کاهش شدید قیمت مسکن در ایران. دو سناریو را مفروض میدانم: ۱- ابتدا افزایش موقت قیمت، سپس کاهش شدید. ۲- بدون افزایش قیمت، شروع کاهش شدید.

اگر این امر اتفاق بیفتد صاحبان سرمایه که د خارج از ایران زندگی میکنند از چند ناحیه دچار ضرر خواهند شد:
۱- کاهش قیمت خانه یا همان سرمایه ،
۲- افزایش همزمان نرخ ارز که نرخ تبدیل تومان به دلار را بدتر میکند،
۳- شرایط سخت تر خارج کردن سرمایه از ایران ،
۴- شرایط سخت تر فروش ملک اگر رکود هم به وجود بیاید.

برای بیشتر صاحبان سرمایه در ایران، به لحاظ افزایش شدید نرخ ارز، ارزش سرمایه و بیزینس و همچنین درآمد های حاصله به شدت کاهش یافته است. این روند تشدید خواهد شد. پس ازگذشت این همه سال شک و تردید، وقت آن رسیده که بخشی از سرمایه خود را به دلار کانادا تبدیل و اقدام به سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت کنید.

کسانی که از چهار پنج سال پیش به پیشنهادات من عمل کرده اند و صبور بوده اند، امروز نتیجه و سود اعتماد بلند مدت خود را می بینند:

۱- کسانی که دلار بیشتر خریدند و نگاه داشتند، امروز نه تنها ضرری نکرده اند، بلکه تا به امروز، سودی معادل حداقل ۱۰۰% به دست آورده اند. ( از قیمت حدود ۹۰۰ تومان تا قیمت ۱۹۰۰ تومان )
۲- کسانی که پول را کماکان به صورت تومان نگاه داشتند، هم از قبال تورم افسارگسیخته در ایران ضرر کرده اند، و هم به لحاظ افزایش شدید نرخ ارزبه اضافه تقبل ریسک بسیار بسیار زیاد نگهداری پول در ایران.
۳- کسانی که از زمان پیشنهاد من، ۷ جون ۲۰۱۰، نقره و طلا، پلاتین و پالادیوم خریداری کردند، تا به امروز از قبال طلا، حداقل ۶۰%، از قبال نقره حداقل ۱۷۶%، از قبال پالادیوم حداقل ۷۰%، از قبال پلاتین حداقل ۱۸% میتوانستند سود به دست آورند.
۵- کسانی که از سال ۲۰۰۸، نرخ بهره شناور دریافت کردند، هزاران دلار در پرداخت بهره بانکی صرفه جویی کردند(ساکنان کانادا)
۶- کسانی که از ۵ سال پیش به دنبال درآمد بوده اند، سالیانه حداقل ۵% درآمد معاف از مالیات دریافت کرده اند، و حتی پس از نوسانات بازار سهام در سال ۲۰۰۸ و ۲۰۱۱، اصل پولشان صحیح و سالم در حسابشان باقی است و کماکان ۵% معاف از مالیات را دریافت میکنند.
و موارد متعدد دیگر.

کسانی که برای دوره پنج الی ده سال آینده به پیشنهادات من عمل کنند، میتوانند انتظار سود بین ۲۵۰% الی ۵۰۰% و همچنین ۵۰۰% الی ۹۰۰% را در اقلام مختلف داشته باشند.

کسانی که در ترکیب پیشنهادی من در کمپانی های معروف و شناخته شده سرمایه گذاری کنند، حداقل ۵% درآمد سالیانه را به صورت ماهیانه در حساب خود دریافت خواهد کرد و اصل پولشان هم طی ۵ الی ۱۰ سال آینده رشد مناسب خواهد داشت.

در نهایت صلح و آرامش، همیشه شادکام، موفق، سالم و پیروز باشد.*

شاهین گلستانی
فوق لیسانس اقتصاد، کارشناس سرمایه گذاری و بیمه
منبع خبر:iranto.ca

ملت مگر مخشان تاب دارد سرمایه شان را برداراند بیرن کانادا کشور اجنبی را اباد کنند؟

xms

Registered User
لایک‌ها
387
فارس گزارش می دهد
کاهش قیمت سکه، بازار آتی را منفی کرد
خبرگزاری فارس: امروز قیمت سکه در معاملات آتی با توجه به عدم تغییر انس جهانی طلا و دلار منفی شد که از نظر کارگزاران تغییرات قیمتی معاملات آتی امروز متأثر از بازار نقد بود.

13901116000304_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، معاملات آتی سکه امروز جهتی برخلاف روز گذشته را در پیش گرفت و به نظر می‌رسد تا پایان وقت معاملات (ساعت 18) این روند ادامه داشته باشد. در حال حاضر با توجه به اینکه بازارهای جهانی تعطیل بوده و قیمت‌ها نسبت به دیروز تغییر نکرده است قیمت سکه در معاملات آتی منفی شد.
بر اساس این گزارش، قیمت سکه اسفند ماه که روز گذشته 822 هزار تومان بود در حال حاضر به 807 هزار تومان رسیده است، همچنین نرخ سکه فروردین و اردیبهشت ماه نیز با کاهش 12 و 6 هزار تومانی به 848 و 889 هزار تومان رسیده است. این گزارش حاکی است،این تغییرات قیمتی در حالی رخ داده که انس جهانی طلا هیچ تغییری نکرده و اتفاق خاص دیگری نیز رخ نداده است. بر این اساس، قیمت سکه خرداد و تیر ماه نیز نسبت به روز گذشته هر یک با حدود سه تا 9 هزار تومان کاهش یافته و به 924 و 958 هزار تومان رسیده است. با توجه به این آمار بیشترین کاهش قیمت مربوط سکه اسفند ماه است. پوریا ارژنگ کارگزار معاملات آتی وضعیت فعلی این بازار را متأثر از بازار آزاد دانست و گفت: قیمت دلار در ابتدای روز گذشته به 940 تومان رسید ولی در پایان روز 910 تومان بود و امروز نیز در همین قیمت باقی ماند بنابراین با توجه به ثابت بودن دلار و انس جهانی طلا ، قیمت سکه در بازار آتی به صورت کامل از بازار نقد تبعیت کرد. وی در خصوص عدم اثر گذاری کاهش انس بر روی قیمت‌ها، افزود:‌در هفته گذشته وقتی انس نزدیک 100 دلار کاهش یافت اثری بر روی قیمت‌ها نداشت زیرا نگاه بازار به سکه در پایان سال رو به بالا است ،دلیل بعدی آن نیز بالا رفتن دلار بود. انتهای پیام/م

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
یعنی بنزین میره بالا ماشینم گرون میشه؟؟!!

برخلاف بقیه دنیا بله

من موندم این وضعیت تا کجا قراره ادامه پیدا کنه؟
تا کی افزایش قیمت خواهیم داشت ؟تا زیمباوه بشیم تا ممکنه اتفاق خاصی بیفته ؟دوستان تحلیل کنن

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
ملت مگه مخشون تاب گرفته توی این وضعیت اقتصادی که یک شب بیدار میشی فردا قیمت دوبل میشه پولشون رو به ریال نگه دارند. واحد پولی ای که پشتوانه نداره!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
شما چجوری حساب کردی این سودارو برای نقره و پالادیوم!! قیمت جهانی برای یکسال که یه چیز دیگرو نشون میده!

مشاهده پیوست 117797

مشاهده پیوست 117798

دوست عزیز تاریخ رو دقت نکردی.
لطفا تحقیق کنید بعدا ایراد اتهام کنید.

فلز های گرانبها رشد خوبی داشتند از سال ۲۰۱۰ که در تاریخ گفته:

24-hour Spot Chart - Palladium
pd1825nys.gif

Kitco - Silver Page
ag1825nys.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام به همگی .قیمت سکه انگار اومده پایین.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کاری به قیمت جهانی نداره
چند وقت پیشم گفتم بالا رفتن در کار نیست مگر اینکه اتفاق خارق العلده ای بیفته و شوک شدیدی به بازار وارد بشه
الان هم بازار تمایل به پایین رفتن داره و هرچی به واگزاری سکه ها نزدیکتر بشیم این تمایل بیشتر میشه
گفتم سکه هارو بدن موقع فروش ۶۵۰ دست ملتو میگیره ،حالت حساب کمید ببینید بازاری که با خبر یه بمب تا هفتصد و چهل پنجاه اومد پایین با عمل چی به سرش میاد
قیمتو همین ۸۰۰ در نظر بگیریم موقع واگزاری سکه فروشش به ۷۰۰ میرسه و قیمت خرید هم به شدت با قیمت فروش فاصله میگیره در نتیجه سکه ای که هفتصد شده رو نمیان ۶۹۰. بخرن ، ۶۵۰ با منت بخرن هنر کردن.
خلاصه کسی خبر داره که قراره یه اتفاق یا شوک شدیدی پیش ییاد که هیچ اگه نه سکه یه میلیونی رو فعلا فراموش کنید. فعلا همه چیز به این جریان پیشفروش بستگی داره که چی میشه.

Sent from my iPod touch using Forum Runner

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
قیمت سکه و طلا در تابلو طلا فروشان با تاریخ 90/12/15
365 مثقال 18 عیار
815 تمام قدیم
805 تمام جدید
400 نیم
213 ربع
113 گرمی

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
طلا کف 1700 رو شکست الان 1696 هست
تازه ما حساب کرده بودیم اگر انس بشه 1900 تا اردیبهشت بازم دولت از دادن سکه ها ضرر نخواهد کرد چه برسه به اینکه الان اینقدر اومده پایین
دولت هیچ وقت ضرر نمیکنه چون سرمایه اش از همه بیشتره پس مطمئن باشید با شروع تحویل (صد در صد تحویل میده) باز هم این مردم هستن که ضرر میکنن و احتمالا از گرفتن سکه خودشون پشیمون بشن و پولشونو پس بگیرن
تو ایران هر وقت دست زیاد شد و همه دنبال یه کاری رفتن سریع باید از اون کار بکشی بیرون
دلار، بورس، فارکس، هرمی، موبایل، خرید و فروش ماشین، ساخت و ساز مسکن، سکه..... همه اینا دیگه تعطیل شدن و جذابیت ندارن چون ملت ریختن توش و دولت مجبور شد دست بزاره تا کنترل کنه و فاتحه اش خونده شد
بنابراین بچه های خوبی میشیم و قانع هستیم به هر چی در میاریم و همچنین به سودهای معقول راضی هستیم

دوست عزیز شما مثل اینکه تازه کاری. بیشتر اونایی که طلا خریدن دغدغه ارزش پولشونو دارن وگرنه سودی در کار نیست. به هر حال شرایط سیاسی ایران فوق العاده خطرناکه و هر لحظه ممکنه یه اتفاق دیگه بیافته. من هیچ وقت نمی شینم تا اون روز بیاد بعد بزنم تو سرم . اون روزی که نیم رسید به 372 ( همین یه هفته پیش ) من یه بسته نیم خریدم و همین دو روز پیش هم فروختم حدود 2 تومنموند برام در حالیکه اگه همین پول تو بانک می موند من بعد از 2 و نیم ماه به این پول میرسیدم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
معلومه که دادا زبلی هستی
ولی من میگم فردا دوباره میره بالا .

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
سلام هورسا خانم - با نظرت موافقم این انس شرایط رو واسه خرید خوب کرده. اتفاقا برخلاف بعضی ها من نظرم اینه که سال بعد سال کم نوسانی تو طلا نخواهد بود . چون پیش فروش ها باعث سرد و گرم شدن آنی بازار خواهد شد و کی بتونه از تجربه خودش خوب استفاده کنه میتونه تعداد سکه هاشو زیاد کنه .اگه بیاد یه کمی پایین تر دوباره میخرم الان نشستم تو کمین:lol: البته من ریسک نکردم یه بسته هم تمام سکه داشتم اونو نفروخته بودم ولی الان میگم ایکاش اونو هم فروخته بودم . اما به هر حال توصیه من به دوستان اینه که اگه ریسک میکنن نصف سبدشون رو نگه دارن که اگه ضرری هم شد با سود نصف سبد دیگه بیاد خنثی بشه :rolleyes:.

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان به نظتون بهترین زمان برای فروش سکه با این اوضاعی که هست کی میتونه باشه؟
ضمنا به نظرتون پیش فروش ها تا کی ادامه داره؟

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
سلام
من اگه نخوام 245 صفحه بخونم یکی بهم میگه که الان سکه بخرم یا نه ؟

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
سلام
من اگه نخوام 245 صفحه بخونم یکی بهم میگه که الان سکه بخرم یا نه ؟

برای چه کاری می خوای؟

اگر یک پولی داری می خوای بزاریش تو بانک برا بلند مدت آره خوبه.
انتظار سود کوتاه مدت نداشته باشی خوبه. البته اگر سود کوتاه مدت می خوای باید شمش طلا یا طلای دست دوم سود داشته باشه.

اما برای سکه کوتاه مدت هم یک احتمال داره که باید اهل ریسک باشی. احتمال ۲۰٪ داره که سکه ها رو تحویل ندن یا کم تحویل بدن که اونوقت پرش خوبی خواهد داشت!

بالا