mostafa_gm
Registered User
باورم نميشه تو اين وضعيت يكي مفت و مجاني بياد تحليل هاشو براي منعفت ديگران اعلام كنه.وقایع اقتصادی را که انتظار دارم بزودی در شرف وقوع باشند عبارتند از:
۱- احتمال افزایش ارزش موقت دلار آمریکا در مقابل دلار کانادا تا حدود ۱.۰۸ الی ۱.۱۰. متوسط دامنه نوسان برای مدتی بین ۹۰ سنت الی ۱.۱۰ دلار را انتظار دارم.
۲- احتمال افزایش قیمت نفت به ۱۲۵ دلار، و حتی ۱۵۰ دلار الی ۲۰۰ دلار. ( هر کسی که در انرژی و منابع طبیعی مناسب سرمایه گذاری کند بیشترین سود بلند مدت را با کمترین ریسک به دست خواهد آورد)
۳- احتمال افزایش قیمت سکه به ۱،۲۵۰،۰۰۰ تومان الی ۱،۵۰۰،۰۰۰ تومان. اگر بیشتر هم باشد جای تعجب نیست!
۴- احتمال افزایش نرخ ارز هم برای دلار آمریکا و هم برای دلار کانادا به ۲۵۰۰ تومان الی ۳۰۰۰ تومان. اگر فشار تقاضا بیشتر شود، باز هم تعجب نخواهم کرد.
۵- احتمال افزایش قیمت نقره به ۴۰ دلار. سپس در فاز بعدی به ۶۰ دلار. سپس وارد دامنه ۱۰۰ دلار الی ۲۰۰ دلار.
۶- واقعه ای بدتر از بانک صادرات و در مقیاسی به مراتب نجومی تر در شرف اتفاق است. اینجاست که مردم ما یاد خواهند گرفت کلمه بانک الزاما به معنی امنیت، گارانتی و تضمین نیست. و یاد خواهند گرفت که هر جا سود کوتاه مدت بالا وجود دارد، هم ریسک بالا وجود دارد و هم کاسه ای زیر نیم کاسه. گروهی که به سودهای دو رقمی بانکی در ایران طی چند دهه پیش عادت کرده اند و کلمه سود ۵% برایشان مسخره به نظر میرسید، نه تنها، تا امروز زیان حقیقی ( در مقابل سود اسمی ) داشته اند، بلکه وارد فاز جدیدی میشوند که برایشان بسیار ناخوشایند است.
۷- احتمال کاهش شدید قیمت مسکن در ایران. دو سناریو را مفروض میدانم: ۱- ابتدا افزایش موقت قیمت، سپس کاهش شدید. ۲- بدون افزایش قیمت، شروع کاهش شدید.
اگر این امر اتفاق بیفتد صاحبان سرمایه که د خارج از ایران زندگی میکنند از چند ناحیه دچار ضرر خواهند شد:
۱- کاهش قیمت خانه یا همان سرمایه ،
۲- افزایش همزمان نرخ ارز که نرخ تبدیل تومان به دلار را بدتر میکند،
۳- شرایط سخت تر خارج کردن سرمایه از ایران ،
۴- شرایط سخت تر فروش ملک اگر رکود هم به وجود بیاید.
برای بیشتر صاحبان سرمایه در ایران، به لحاظ افزایش شدید نرخ ارز، ارزش سرمایه و بیزینس و همچنین درآمد های حاصله به شدت کاهش یافته است. این روند تشدید خواهد شد. پس ازگذشت این همه سال شک و تردید، وقت آن رسیده که بخشی از سرمایه خود را به دلار کانادا تبدیل و اقدام به سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت کنید.
کسانی که از چهار پنج سال پیش به پیشنهادات من عمل کرده اند و صبور بوده اند، امروز نتیجه و سود اعتماد بلند مدت خود را می بینند:
۱- کسانی که دلار بیشتر خریدند و نگاه داشتند، امروز نه تنها ضرری نکرده اند، بلکه تا به امروز، سودی معادل حداقل ۱۰۰% به دست آورده اند. ( از قیمت حدود ۹۰۰ تومان تا قیمت ۱۹۰۰ تومان )
۲- کسانی که پول را کماکان به صورت تومان نگاه داشتند، هم از قبال تورم افسارگسیخته در ایران ضرر کرده اند، و هم به لحاظ افزایش شدید نرخ ارزبه اضافه تقبل ریسک بسیار بسیار زیاد نگهداری پول در ایران.
۳- کسانی که از زمان پیشنهاد من، ۷ جون ۲۰۱۰، نقره و طلا، پلاتین و پالادیوم خریداری کردند، تا به امروز از قبال طلا، حداقل ۶۰%، از قبال نقره حداقل ۱۷۶%، از قبال پالادیوم حداقل ۷۰%، از قبال پلاتین حداقل ۱۸% میتوانستند سود به دست آورند.
۵- کسانی که از سال ۲۰۰۸، نرخ بهره شناور دریافت کردند، هزاران دلار در پرداخت بهره بانکی صرفه جویی کردند(ساکنان کانادا)
۶- کسانی که از ۵ سال پیش به دنبال درآمد بوده اند، سالیانه حداقل ۵% درآمد معاف از مالیات دریافت کرده اند، و حتی پس از نوسانات بازار سهام در سال ۲۰۰۸ و ۲۰۱۱، اصل پولشان صحیح و سالم در حسابشان باقی است و کماکان ۵% معاف از مالیات را دریافت میکنند.
و موارد متعدد دیگر.
کسانی که برای دوره پنج الی ده سال آینده به پیشنهادات من عمل کنند، میتوانند انتظار سود بین ۲۵۰% الی ۵۰۰% و همچنین ۵۰۰% الی ۹۰۰% را در اقلام مختلف داشته باشند.
کسانی که در ترکیب پیشنهادی من در کمپانی های معروف و شناخته شده سرمایه گذاری کنند، حداقل ۵% درآمد سالیانه را به صورت ماهیانه در حساب خود دریافت خواهد کرد و اصل پولشان هم طی ۵ الی ۱۰ سال آینده رشد مناسب خواهد داشت.
در نهایت صلح و آرامش، همیشه شادکام، موفق، سالم و پیروز باشد.*
شاهین گلستانی
فوق لیسانس اقتصاد، کارشناس سرمایه گذاری و بیمه
منبع خبر:iranto.ca