somebody314
Registered User
500 صفحه ای شدن این تاپیک رو باید جشن بگیریم 
امیر حسین شریعتی کارشناس بازار طلا قیمت 2 هزار دلار را برای قیمت طلا در پاییز امسال پیش بینی کرد.
متن کامل خبر:
طلا در پاییز رکورد می زند
خبر های خوبی در راه هست
ظاهرا از قبل توافقاتی صورت گرفته و امشب فقط کافیه که بگن سری بعدی مذاکرات در بغداد
همین
دوستان حواستون باشه مراقب کارت هاتون باشید .
این هشدار از سر دلسوزی است یا ماجرا نیمه پنهانی دارد؟ - Tabnak.IR | تابناك
رمزها توسط یک هکر در اینترنت منتشر شده سریعا نسبت به عوض کردن رمزتون اقدام کنید
رمزارو کجا منتشر کرده بگو بریم نگاه کنیم.
انگار رمزش کرده ولی بیا شرکت فن آوران انیاک و خطری که برای حسابهای بانکی ایجاد کرده است
[h=4]امیر حسین شریعتی کارشناس بازار طلا قیمت 2 هزار دلار را برای قیمت طلا در پاییز امسال پیش بینی کرد.[/h]
متن کامل خبر:
طلا در پاییز رکورد می زند
احتمالاً با پولت بتونی اون موقع 5 تا تمام و یک نیم بخریبه نظر من تا موعد پرداخت سکه ها باید صبر کرد اول اردیبهشت بهترین زمان برای خریده
من که سه تومن خرید میکنم
خوشبینانه ترین حالت برای قیمت سکه در صورت تحویل سکه ها :
الان اونس 1637 دلار
قیمت دلار 1895 تومان
ارزش طلای سکه
0.2353*1637*1895 = تقریبا 730 تومان
پس تا زمان تحویل حتی اگر دلار پایین تر هم نیاد ( که میاد ..البته نه زیاد) بازم سکه تا 730 هم پایین بیاد هیچ اتفاق خاصی نمیفته ! + اینکه بازار نشون داده که قیمت سکه میتونه حتی 1 یا 2 درصد یا بیشتر پایین تر از ارزش طلاش هم بیاد !
حالا در نظر بگیرید که سکه ها توزیع بشه و دلار رو هم با خودش پایین بکشه ! اونم نه زیاد ! فقط 50 تومن !
ارزش طلا با دلار 1845 تومن :
0.2353*1845*1637 = تقریبا 710 تومن !
که اگر بازار قفل بشه مطمئنن سکه حباب منفی (از ارزش طلا ) پیدا میکنه و اگر این حباب فقط 2 درصد هم باشه قیمت سکه زیر 700 میره
======================
پیشبینی خودم :
پ.ن : به نظرم حتی تا قبل از تحویل سکه ها (29 فروردین) قیمت تا 710 هم پایین میاد ! و دلار رو هم پایین میکشه ! احتمال حول و حوش 1850 !
و بعدش دیگه همه چی به دادن سکه ها بستگی داره ! اگر بدن سقوط بیشتر سکه و دلار تا 650 و 1750 !
اگرم ندن یا بامبولی دربیارن که افزایش قیمت ها شدید خواهد بود !
این ملتی که توی سایت طلا کامنت میزارن هم خیلی باحالن ! خیلی هاشون سکه پیش خرید کردن ! وقتی یکی میاد میگه قراره ارزون شه همه بهش رای منفی میدن !
هر موقع یکی میاد بدون منطق برمیگرده میگه قراره سکه تا تابستان بشه 1 میلیون یهو میبینی همه مثبت میدن بهش :دی
پاشم برم بلومبرگ :دی
==========
این ملتی که توی سایت طلا کامنت میزارن هم خیلی باحالن ! خیلی هاشون سکه پیش خرید کردن ! وقتی یکی میاد میگه قراره ارزون شه همه بهش رای منفی میدن !
هر موقع یکی میاد بدون منطق برمیگرده میگه قراره سکه تا تابستان بشه 1 میلیون یهو میبینی همه مثبت میدن بهش :دی
هنوز زوده واسه خرید.به نظرم بهترین وقت خرید از امروز تا 3 خرداده .