سکه تمام طرح جدید 690همین الان 12 تا تمام فروختم 765
این پست رو Check Point می کنم واسه آخر فروردین Quote بشه، واسه اونایی که گفتن اشتباه می کنی
بنا به تحلیل و پیش بینی خودم اواخر فروردین می تونم روی قیمت 620 تا 650 خرید کنم.
البته اگه نشه هم ضرر نکردم چون این 12 تایی رو که فروختم میانگین خریدش 521 بود ... یعنی همین الانش هم رو هر کدوم 244 و در کل 2.928 سود (حفظ سرمایه) کردم
بچه ها امروز روز خریده .امروز کاملا داره احساسی عمل میشه فردا از امروز احتمالا بالاتر میره
این نظر شخصیمه شایدم پایینتر بره .حدس میزنم
این نوسان ها و بالاتر رفتن ها هم کار خود صراف هاست ! قبلا هم گفتم اگر نوسان وجود نداشته باشه صراف سودی نمیکنه ! همیشه بعد از سقوط یه افزایشی باید وجود داشته باشه ! سود صراف ها هم همین نوسان گیری هست !
اما با توجه به تحویل سکه ها تا دو روز دیگه , سقوط حتمیه و روند حداقل تا هفته اول اردیبهشت به طور کلی نزولی خواهد بود
یکی از بچه های همینجا بود ارش بود فکر کنم بالای 1000 تا سکه ثبت نام کرده بود همیشه میگفت سکه امکان نداره زیر 700 بیاد . حالا دوست دارم بدونم نظرش چیه ؟ ایا حاضره فردا بره پولشو پس بگیره ؟
دوباره 1790 !!
بازار قاطیه الان , آدم عاقل الان معامله نمیکنه.
ولی خب مسلما رو به کاهشه.نه به دلیل این مذاکره و نتیجه ای که هنوز هیچیش مشخص نیست , بازار پنانسیلشو داشت بخاطر ورود سکه ها به این قیمت برسه , و باید میرسید , مشخص نبودن نتیجه مذاکرات جلوشو گرفته بود , حالا که تموم شده بازار داره مسیرشو میره.
شک داری به خودتا !! :دیالان به من گفتی من عاقل نیستم
:دی