hoorsa
کاربر ویژه گفتگوی آزاد
- نوشتهها
- 2,505
- لایکها
- 1,705
شما سکه هاتونو فروخته بودین؟
نه دارمشون
شما سکه هاتونو فروخته بودین؟
چرا اینقدر یهویی داره میاد پایین؟
همین یهویی اومدنش یعنی یهویی رفتنی بالا هم داره !
یه نکته :
می بینم همه دوستان نشستن و از رو چهارتا سایت مدام قیمت سیگنال میدن و میذارن تو فروم !
آخه عزیزان من پاشید برید دم صرافی و طلافروشیا ببینید اصلا به همچین قیمتی 1 دلار و یا 1 سکه میتونید الان بخرید ؟!
هی نشستید و به به میکنید که قیمت کشید پایین اما خبر ندارید که این در حد مجازی است . میگید نه ؟ پاشید برید
نزدیکترین صرافی و بگید آقا دلار میخوام 1760 ببینید یارو بهتون میخنده یا نه !
و یا بگید سکه میخوام 680 ! ببینید طرف چی جواب میده ؟!
اینکه قیمتا بیاد پایین خیلی خوبه اما واقعی
نه اینکه به زور چهارتا سایت و مجازی فقط برا خام کردن افراد ساده لوح .
نه دارمشون
یه نکته :
می بینم همه دوستان نشستن و از رو چهارتا سایت مدام قیمت سیگنال میدن و میذارن تو فروم !
آخه عزیزان من پاشید برید دم صرافی و طلافروشیا ببینید اصلا به همچین قیمتی 1 دلار و یا 1 سکه میتونید الان بخرید ؟!
هی نشستید و به به میکنید که قیمت کشید پایین اما خبر ندارید که این در حد مجازی است . میگید نه ؟ پاشید برید
نزدیکترین صرافی و بگید آقا دلار میخوام 1760 ببینید یارو بهتون میخنده یا نه !
و یا بگید سکه میخوام 680 ! ببینید طرف چی جواب میده ؟!
اینکه قیمتا بیاد پایین خیلی خوبه اما واقعی
نه اینکه به زور چهارتا سایت و مجازی فقط برا خام کردن افراد ساده لوح .
لطف می کنید قیمت یورو در بازرگان را هم بفرمائید؟؟در مورد سکه اطلاعی ندارم.
ولی قیمت دلار در بازرگان نیم ساعت پیش:1600 خرید و 1650 فروش.تازه به من تاکید کرد که نخر فردا 100 تومن دیگه هم میاد پایین.
این داره میگه بخواید میتونید پولتونو بگیرید یا اوراق بگیرید ! باز به نظرم باید سکه هارو روزای اول نگرفت و دید اوضاع چی میشه !! چون با این اوضاعی که من میبینم , سکه ها داده بشه حتی قیمتا زیر قیمت پیش فروش 570 تومنی میاد.چنانچه هموطنان در زمینه نگهداری سکهها یا کاهش قیمت آنها در آینده دغدغهخاطر داشته باشند، میتوانند نسبت به فروش سکه ها به بانک ملی یا اخذ اوراق بهادار اقدام کنند که روش های اجرائی آن متعاقبا طی اطلاعیهای به استحضار هموطنان گرامی خواهد رسید. شایان ذکر است این موضوع کاملا" اختیاری است. به هنگام تحویل سکهها، به هر قطعه 5 درصد مالیات برارزش افزوده تعلق میگیرد.
از چی؟؟؟؟چه عجب!