• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
ارزش واقعی هر سکه الان چقدره؟
اینو می پرسم که ببینم نهایتا باید انتظار داشته باشیم تا چه عددی پایین بره. مثلا به 500 هم میرسه؟

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
3 تا حرف:

1- دکتر دکستر عزیز نیستش امروز کلا ... کجایی روزی به این مهمی آقا موذنی :D
2- اشتباه نکنم بازار جهانی یکشنبه تعطیله دیگه؟؟ مطمئنا طلا افت خواهد داشت بخاطر تاثیر مذاکرات که این باعث میشه بازم با بازشدن بازارها قیمت بیاد پایین بطبع توی ایران میاد پایین
3-اما من هرچی فکر میکنم این دولت نمیزاره دل مردم خوش بشه...یکی دو روزه دیگه دوباره گند میزنه با بازار

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سلام
ارزش واقعی هر سکه الان چقدره؟
اینو می پرسم که ببینم نهایتا باید انتظار داشته باشیم تا چه عددی پایین بره. مثلا به 500 هم میرسه؟

کف نداره , دلار بیاد پایین سکه میتونه بیاد پایین , اونسم که دیگه تاثیر خودشو داره.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
کف نداره , دلار بیاد پایین سکه میتونه بیاد پایین , اونسم که دیگه تاثیر خودشو داره.
اونس که ثابت بوده و طی هفته های گذشته کمی بالا رفته
ارزش جهانی دلار هم که ثبات داشته

الان به خاطر امید به نتیجه بخش بودن مذاکرات و نزدیک بودن عرضه سکه ها این کاهش پیش اومده....

در هر صورت کف که داره.یعنی کسی انتظار داره دلار بشه 1200 تومن و سکه بشه 400 تومن؟؟؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اونس که ثابت بوده و طی هفته های گذشته کمی بالا رفته
ارزش جهانی دلار هم که ثبات داشته

الان به خاطر امید به نتیجه بخش بودن مذاکرات و نزدیک بودن عرضه سکه ها این کاهش پیش اومده....

در هر صورت کف که داره.یعنی کسی انتظار داره دلار بشه 1200 تومن و سکه بشه 400 تومن؟؟؟
بخاطر کم شدن تنشها ارزش ریال رفته بالا , دلار هم 1200 که هیچی 1400 هم خبری نیست , ولی به هر حال کفی وجود نداره !! فردا شاید رفتن با اسماعیل دست دادن دلار شد 900 !!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
نه باببا اسماعیل و فکر نکنم:) ولی آمریکا خوبه.
بخاطر کم شدن تنشها ارزش ریال رفته بالا , دلار هم 1200 که هیچی 1400 هم خبری نیست , ولی به هر حال کفی وجود نداره !! فردا شاید رفتن با اسماعیل دست دادن دلار شد 900 !!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کوشن اونایی که صحبت از قاچاق سکه به خارج میزدن ؟:دی
همینو بگو !
البته این چند روز حباب داشت , ولی با این نوسان که کسی نمیاد به فکر قاچاق بیفته که توی یه ساعت دلار و سکه زیرو رو میشه قیمتش.
البته الان تقریبا سکه دیگه حباب هم نداره
اینجا حبابش نزدیک 11 هزار تومن زده توی این ساعت.
طلانیوز | فرمول و محاسبه آنلاین قیمت سکه و میزان حباب سکه

یکی برنامه محاسبه قیمت سکه رو داشت , دلار میدادی اونس میدادی قیمت طلای سکه رو در میاورد , کسی نداره لینکشو؟

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
اگر سه شنبه سکه ها رو تحویل بدن من چهارشنبه یا پنجشنبه خرید می کنم

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
همینو بگو !
البته این چند روز حباب داشت , ولی با این نوسان که کسی نمیاد به فکر قاچاق بیفته که توی یه ساعت دلار و سکه زیرو رو میشه قیمتش.
البته الان تقریبا سکه دیگه حباب هم نداره
اینجا حبابش نزدیک 11 هزار تومن زده توی این ساعت.
طلانیوز | فرمول و محاسبه آنلاین قیمت سکه و میزان حباب سکه

یکی برنامه محاسبه قیمت سکه رو داشت , دلار میدادی اونس میدادی قیمت طلای سکه رو در میاورد , کسی نداره لینکشو؟

برنامه نمیخواد که وقتی ماشین حساب هست

طلای خالصش :
0.2353*قیمت دلار*اونس جهانی طلا

3 تومن هم حق ضرب سکه
5 درصد هم مالیات که اضافه میشه

omid javan

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر برخی از دوستان اکثر کسانی که قصد خرید سکه رو داشتن منتظر موندن تا اوایل اردیبهشت که میشه حدس زد سکه بیشترین کاهش قیمت رو نشون میده
وقتی که ملت احساس کنن که قیمتها به حد کافی ریزش داشته و دیگه پایین تر نمیاد شروع میکنن به خرید دوباره سکه و این یعنی افزایش تقاضا ظرف مدت سه چهار روز و افزایش تقاضا هم قاعدتا با افزایش دوباره قیمتها روبرو خواهد شد
تنها دلیل موجود برای ثابت موندن قیمت سکه و دلار در پایین ترین حد خود توافقات جدی و اصولی ایران با گروه 5+1 هستش که با توجه به شرایط اقتصادی موجود زیاد دور از ذهن نیست
من به شخصه آرزو میکنم که دلار برگرده به نرخ 1200 و سکه هم بشه 450 تومن
شاید در این شرایط خیلیا ضرر کنن ولی مطمئن باشید ضررش خیلی کمتر از اونی باشه که به چشم بیاد

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به نظر برخی از دوستان اکثر کسانی که قصد خرید سکه رو داشتن منتظر موندن تا اوایل اردیبهشت که میشه حدس زد سکه بیشترین کاهش قیمت رو نشون میده
وقتی که ملت احساس کنن که قیمتها به حد کافی ریزش داشته و دیگه پایین تر نمیاد شروع میکنن به خرید دوباره سکه و این یعنی افزایش تقاضا ظرف مدت سه چهار روز و افزایش تقاضا هم قاعدتا با افزایش دوباره قیمتها روبرو خواهد شد
تنها دلیل موجود برای ثابت موندن قیمت سکه و دلار در پایین ترین حد خود توافقات جدی و اصولی ایران با گروه 5+1 هستش که با توجه به شرایط اقتصادی موجود زیاد دور از ذهن نیست
من به شخصه آرزو میکنم که دلار برگرده به نرخ 1200 و سکه هم بشه 450 تومن
شاید در این شرایط خیلیا ضرر کنن ولی مطمئن باشید ضررش خیلی کمتر از اونی باشه که به چشم بیاد
اگه 1200 بشه شیرینی شما محفوظ

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
به 1200 تومن هیچ وقت دیگه بر نمیگرده
چون خود مجلس فکر کنم دلار 1300 یا 1400 تومن پیشنهاد داد.!
در خوش بینانه ترین حالتش اگر 3 خرداد هم خوب باشه 1350.1400 تومن شاید بشه.
البته این چیزی هم که من گفتم خیلی فضایی هست :D:p

بالا