• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی بازار طرفی که سرمایه عظیمتر داره و قدرتمند تره سود میکنه , چون اون طرف تعیین کنندست که قیمت کدوم سمت بره , اونه که میتونه سرمایشو بریزه توی بازار و قیمتارو به سمتی که میخواد ببره و بعد جمع کنه و سود کنه.
جالب اینجاست که اونایی که پیشنهاد خرید سکه اونم از بازارو میدادن جوری وانمود میکردن که مردم دارن با خرید سکه به جنگ بانک میرن و دهن بانکو دارن سرویس میکنن !!
الان قیمتا اومده پایین ملت جو گیر شدن ولی اینارو من چند ماه پیش میگفتم ,همه توی تب و تاب سود از سکه بودن کسی گوش نمیکرد , چون ادمایی بودن که از بازار چیزی نمیدونستن و طبیعی بود بازیچه یه سری بشن که نفعشون توی این کار بود.

ولی اتفاقا کمترین بازنده ها پیش فروشیا هستن , اونایی که سکه هشتصد نهصد تومنی خریدن که یا باید الان توی ضرر بفروشن , یا صبر کنن یکی دو سال دیگه به قیمتی برسه که به اصطلاح بدون ضرر بفروشن.
ولی پیش فروشیا فوقش میرن پس میدن , یا حتی اگه سکه هاشونم بگیرن با یه تکون بازار ضررشون جبران میشه.

ولی سود این جریان بیشتر از ضررشه , طرف صد تا سکه داشته الان که نشده 90 تا !! همون 100 تاست فقط ارزش ریال بالا رفته ! یعنی ارزش حقوقی که میگیره بالا رفته , چیزایی که میخواد بخره ارزونتر میخره.
البته اینجوری نمیمونه !! اگه میموند که خوب بود

اونم بانكه . كلاهبردار بزرگ . سرمايه دار بزرگ. الانم خودشون تو حسابا ميخان دست كاري كنن پول بدزدند گفتن مراقب باشيد يا رمزتونو عوض كنيد. واقعا به هيچ چيزيشون نميشه حساب كرد . از فردا هركي پول تو بانك داره از ترسش در مياره مي ره سكه و دلار مي خره كه راه درستشم همينه من خودم 200 تا فردا خريد مي كنم يعني حدوود 130 ميليون كه تا الان تو بانك سود مي خورد امروز كه فهميدم دوباره مي خان كلك جديد بزنن و اسم رمزو اينارو آوردن سريع رفتم درش آوردم . همه بايد اينكارو كنن تا اينا بفهمن بانك يعني مكان امن براي پول مردم

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
ولی اتفاقا کمترین بازنده ها پیش فروشیا هستن , اونایی که سکه هشتصد نهصد تومنی خریدن که یا باید الان توی ضرر بفروشن , یا صبر کنن یکی دو سال دیگه به قیمتی برسه که به اصطلاح بدون ضرر بفروشن.
ولی پیش فروشیا فوقش میرن پس میدن , یا حتی اگه سکه هاشونم بگیرن با یه تکون بازار ضررشون جبران میشه.
قسمت اول حرفتون درست...اما واقعا یکی دوسال دیگه سکه به 800 نمیرسه بعید نیست؟

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
من برای اولین بار توی عمرم میخام فردا صبح نیم سکه بخرم و هیچ سردرنمیارم.هدفم هم اینه که اگه تا شش ماه یکی دو سه 4 - 5- ..... سال دیگه ابر و باد و مه و فلک به کمکم بیان ، یه وسیله ای که الان قیمتش دو میلیونه بخرم و میترسم اگه توی بانک بزارم قیمت اون جنسی که میخام بخرم (احتمالآ ال سی دی ) بره بالا.
من توی شهر خیلی کوچیک هستم . از کجا باید نیم سکه بخرم ؟ از طلافروشی ها ، بانک یا جای دیگه ای؟ چند باید بخرم که کلاه سرم نرفته باشه؟ لطفآ راهنماییم کنید چون من هیچ چیز در این مورد نمیدونم

اول اینکه پیشنهاد من همیشه این بوده بزنید توی کارآفرینی حتی فلافلی تا بیاد وارد بازار سکه و دلار بشید.Recommended

اما اگر تصمیمت جدیه برو بازار طلافروشی شهرتون توی اوجا مغازه هایی هستن که کارشون سکه و دلاره هست و سکه ها رو بصورت پلمپ میفروشن سعی کن که از معروفترین بخری تا خیالت راحت باشه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
قسمت اول حرفتون درست...اما واقعا یکی دوسال دیگه سکه به 800 نمیرسه بعید نیست؟
مثال گفتم , وگرنه شاید سه چهار ماه دیگه برسه , ولی به هشتصد رسید هم طرف باز ضرر کرده , چون همون پول حتی توی بانکم بود شده بود مثلا 900 تومن.

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
من که به این نتیجه رسیدم. بانک مرکزی و دولت نظرات کاربران تو فروم ها، تو سایت طلا و غیره رو به خوبی رصد میکنن و جو حاکم بر افکار عمومی رو تحلیل می کنن و اقدامشون رو بر اون اساس انجام میدن و شما مطمئن باشید نفرات اونها از ما بسیار زرنگتر هستند و مهمتر اینکه ابتکار عمل هم دست اونهاست و نتیجه اینکه درافتادن باهاشون بسیار ریسک بالای خواهد داشت و البته همراه باضرر هنگفت و ایضاً اعصاب داغون

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
برخی از کارشناسان معتقدند که بانک مرکزی برای ایجاد نوسان در قیمت سکه و افزایش انگیزه برای دریافت اوراق جایگزین و از طرفی تجمیع سکه‌های ارزان شده موجود در بازار ممکن است که قیمت سکه را کاهش دهد. در این میان، میزان محاسبه قیمت دلار ملاک اصلی است. در این مورد گفته شده از ماه‌ها قبل نرخ 1500 تومانی برای دلار آمریکادر بازار مدنظر بوده و با توجه به قیمت دلار مرجع 1226 تومانی، افزایش نهایی 20 درصدی برای دلار در بازار آزاد هدف بوده است. از این رو سقف قیمت تقریبا 600 هزار تومانی برای سکه در بازار هدف گرفته شده است. بنا بر اظهارات این عده، بانک مرکزی برای کنترل قیمت سکه منابع طلایی خود را خرج خواهد کرد تا در فرصت بعدی به راحتی آنها را مجددا از بازار جمع کند و از این راه با استفاده از اختیارات قانونی خود، به تعدیل و گذر از شرایط به وجود آمده فائق آید. پیشتر نیز مقامات بانک مرکزی ارزش نهایی سکه را 700 هزار تومان اعلام کردند و تاکید کردند که سکه ازاین بیشتر ارزش ندارد. البته قیمت سکه در صورت محاسبه با دلار 1226 تومانی و اونس جهانی 1600دلاری به زحمت از 500 هزار تومان فراتر می‌رود. با افزایش گمانه‌زنی‌ها در مورد افت احتمالی قیمت سکه از اواخر این ماه، البته برخی خود را برای خرید گسترده طلا و ذوب آن آماده می‌کنند. در مقابل برخی با نگرانی و تردید به اتفاقات پیش رو نظر دارند و فروش و تحویل به موقع سکه‌ها را در موعد مقرر امکان‌پذیر نمی‌دانند.
بخشی از تحلیل روزنامه دنیای اقتصاد.هنوز نه تحریم ها برداشته شده و نه نتیجه قطعی مذاکرات معلومه.سکه هاتون رو مفت نفروشید بچه ها
«دنياي اقتصاد» بررسي مي‌كند<br> سناريوهاي سكه در كوتاه‌مدت

بسیار تحلیل بجا و زیبایی هست.
دولت مردم رو نقره داغ میکنه دیگه سمت طلا نیان!!!

کاش همه ملت جوگیر این تحلیل رو میخوندن

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
صبر كنيد... هول نشيد... همين هول شدنها چه در خريد و چه در فروش، باعث ضرر و زيانه. اگر نوسان گيري بلد نيستيد و فكر يكرديد با پيش خريد، 80-90 درصد سود ميكنيد كه از همون اول در اشتباه بوديد. اما اشتباه بزرگتر اينه كه هول بزنيد و اسير جريان وقايع بشيد و بذاريد با خودش ببردتون... سود گرفتن (حفظ ارزش داراي) در طلا ، كليدش صبره... دست نگه داريد و به نسبت قيمتي كه خريديد، در اولين موج صعودي قيمتها (كه دور هم نيست) بفروشيد... ديگه هم طرف اين كار نياييد...

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
صبر كنيد... هول نشيد... همين هول شدنها چه در خريد و چه در فروش، باعث ضرر و زيانه. اگر نوسان گيري بلد نيستيد و فكر يكرديد با پيش خريد، 80-90 درصد سود ميكنيد كه از همون اول در اشتباه بوديد. اما اشتباه بزرگتر اينه كه هول بزنيد و اسير جريان وقايع بشيد و بذاريد با خودش ببردتون... سود گرفتن (حفظ ارزش داراي) در طلا ، كليدش صبره... دست نگه داريد و به نسبت قيمتي كه خريديد، در اولين موج صعودي قيمتها (كه دور هم نيست) بفروشيد... ديگه هم طرف اين كار نياييد...

دقیقا تایید میشه .
لپ کلام رو این دوستمون فرمودن .

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
مردم ایران ( من جمله خودم ) جوگیر ترین مردم روی زمین هستند !
طرف شنیده سود دلالی خوبه ! می یاد سمت سکه و دلار !
می شنوه مواد غذایی خوبه می زنه تو این کار !
اصلا فکر نمی کنه تجربه می خواد ، فکر می خواد ! از همه مهمتر ریسک می خواد !
آشناهامون تو این کاره ، یعنی کار و زندگیش اینه ! اکثرا هم تو اخبار نشان می داد ( به عنوان دلال البته :D ) توی صف بود !
طرف صبح تا شب نشسته همه جور تحلیل می کنه ! تو خانه خودش با اینکه تو بورس نیست ، حتی بازار بورس رو هم دنبال می کنه ! چون سرنخ پیدا می کنه !
بعد طرف یهو می ره خانه رو می فروشه و می ره سر کار خودش ، تو اداره چایی می خوره و با همکارش که اونم همین کارو کرده می شینند ذوق می کنند که الان پولمون 2 برابر می شه !
بابا جان ، هرچیزی علم خودشو داره ! بفهمید !
به خصوص فلزاتی مثل طلا !
دلار خیلی راحت تر هست !
این جور سود ها هم تو خرید و فروش هست نه انبار کردن !
دلالی که می بینید سود می کنه ، 100 تا سکه می خره ، همه رو تو یه روز می فروشه ، هر کدام 10 تومان سود ! می شه 1 میلیون سود روزانه ! دلالش هم انبار نمی کنه ! چون انبار کنه می شه من و شما !
بگیرید این قضیه رو لطفا !
لطفا با اعصاب خودتون بازی نکنید ! بازار رو هم خراب نکنید ! به خدا اول به خودتون ظلم کردید بعد به بقیه !
چه جوان های بد بختی سر جو گیری من و شما زیر بار قرض برای خرید سرویس زنشون شدن ! که چی با جوگیری ما ! امثال ما ضرر کردن ولی دلال ها سود کردن ! برید ببینید یه دلال قیافش ناراحت هست ؟
چون زندگیش اینه ، حتی تو اوج سقوط هم سود کردن رو بلدن ! چون صبح تا شب اونجا هستن ! نه مثل من و شما انبار کرده باشیم ( البته من نه سکه دارم نه دلار ) !

پس این رو آویزه گوشتون کنید ! هیچ کاری بدون علم اون فایده نداره ! به خصوص بحث سنگینی به اسم فلزات گرانبها !

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
در تأیید صحبت دوستانی که میگن دولت مردم رو نقره داغ کرد یک نکته رو هم نباید به راحتی ازش گذشت و اونهم اینه که:
اگه توجه کنید می بینید که این سناریوی دور دوم مذاکرات در بغداد رو تازه علم کردند و دیگه اینکه هنوز نه به داره نه به باره یهو قیمت دلار و سکه رو آوردند پایین، و بازهم اینکه مگه چه اتفاقی افتاده که دنیا از موضع خودش یهو اینقدر عقب نشسته و یه سری امتیاز برای ایران قائل شده و همه هم تو بوق و کرنا کردند که نتایج مثبته و کسی هم بطور واضح راجع به این مثبت بودن صحبت نمی کنه این نشونه ها آدم رو به شک میندازه که نکنه اینها همش نمایشه، نکنه میخوان تا سوم خرداد بازهم تو قیمتهای پایین دلارها و سکه ها رو از بازار جمع کنن وبعد از مذاکرات سوم خرداد یهو بگن به تفاهم نرسیدیم و اتفاقاً در همون مقطع هم برنانکه یه سخنرانی صوری میکنه و یه زری میزنه که انس میشه 2500 دلار و دلار هم که میشه 2500 تومن و اونوقت آقای بهمنی و تیم اقتصادی دولت خدمتگزار دوباره سکه ها و دلارها رو به قیمت خون باباشون insert کنن تو پاچه مردم و پورسانت اون طرفیها هم محفوظه . و این داستان همچنان ادامه دارد ........

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
شاید شرایط امروز دقیقا عکس اون روزی باشه که با تصویب تحریم نفتی ایران سکه تا 1میلیون بالا رفت!صحبت از حنگ و تحریم تشدید شد شاخصهای بورس افت کرد و سرمایه های سرگردان احساس ناامنی کردند و هجوم بردند تا در سایه سکه پناه بگیرند اما آیا اون شرایط دوام آورد؟چیزی که مسلمه بانک مرکزی قدرت اول تنظیم کننده بازار سکه هست و به تغییرات ناگهانی و هرج و مرج تو بازار خواه افزایش خواه کاهش شدید حساسه . اون زمان با پیش فروش و زیاد کردن سود وبانکی و اوراق قیمتو شکست و حالا هم وقتی ببینه مردم دوباره هجوم میارن برای گرفتن پولشون که با ریختن بیشتر از این قیمت حتمیه خودش وارد میشه و باخرید قیمتو میکشه بالا! پس به نظر میاد هرکس دارد هوس خرید سکه همین دو سه روزه باید دست به کار شه!

اما در مورد نتیجه مذاکرات استانبول که این وضع رو بوجود آورده هنوز هیچ اتفاق مشخصی رخ نداده . کاترین اشتون که فقط گفته "ما حق ایران رو برای دستیابی ایران به انرژی صلح آمیز هسته ای به رسمیت می شناسیم" و دیگر هیچ. و اینم چیزیه که تو تمام این سالها می گفتن و حرف تازه ای نیست.به نظر میاد که فقط پشت پرده خواسته های مشخصشون رو به جلیلی گفتن تا ببره ***** ای در موردشون تا خرداد تصمیم بگیره . از اونجایی که مساله ی اصلی، ساز مخالف ایران و اسراییل برای هم و از طرف دیگه نقش درجه اول اسراییل در انتخابات در پیش روی آمریکا(اوبامای دموکرات-میت رامنی جمهوری خواه) هست این اظهارات امروز نتانیاهو هم نشون میده فعلا باید تا خرداد منتظر موند و دید ایران حاضره عقب بشینه یا نه :
"
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل نسبت به زمان برگزاری دور دوم مذاکرات ایران با گروه ۵ + ۱که قرار است بیش از یک ماه دیگر انجام شود، ابراز ناخشنودی کرده است.آقای نتانیاهو درجریان نشستی با جوزف لیبرمن، از سناتورهای آمریکایی، گفت: "تصور اولیه من این است که به ایران یک جایزه داده اید. به این کشور پنج هفته وقت داده اید تا بدون هر گونه محدودیتی به غنی سازی اورانیوم ادامه دهد."نخست وزیر اسرائیل افزود: "ایران باید گام هایی فوری بردارد. ابتدا تمامی فعالیت های غنی سازی را متوقف کند و تمامی تجهیزات مربوط به غنی سازی و فعالیت های هسته ای اش را در قم تعطیل کند. من فکر می کنم به بزرگترین حامی تروریسم نباید فرصت ساخت بمب اتمی داده شود. "

مساله ی دیگه مساله ی سوریه هست. اگه تا خرداد موقعیت بشار اسد تثبیت و تحکیم نشه و دوباره درگیری ها شروع شه اول فاتحه بشار اسد رو باید خوند و بعد ایران. اینا برای آینده خاورمیانه برنامه چیدن و برای کم کردن هزینه ی ضربه زدن به ایران اول رفتن سراغ سوریه. رفسنجانی خوب این موقعیت خطرناک قرار گرفتن ترکیه و عربها در کنار آمریکا برای به حاشیه روندن کامل ایران و در پایان زدن ضربه آخر رو فهمید که صحبت از لزوم رابطه با آمریکا کرد. اردیبهشت و خرداد 90 ماههای سرنوشت سازی در تاریخ ایرانه! بقا یا عقب نشینی مساله این است!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
خودشون هم گفتن که اینا آغاز مذاکرات هست و تا نتایج نهایی راه زیادی در پیش هست.حتی نماینده چین هم یه ضرب المثلی آورد که یه سفر هزار مایلی با قدم اول شروع میشه.یعنی حالا حالا ها نباید منتظر نتیجه دقیق و واضحی بود.و هر بار که بعد از مذاکرات بگن نتایج مثبت بوده یه ضربه دیگه به بازار میزنه تا قیمتا بیاد پایین.

در تأیید صحبت دوستانی که میگن دولت مردم رو نقره داغ کرد یک نکته رو هم نباید به راحتی ازش گذشت و اونهم اینه که:
اگه توجه کنید می بینید که این سناریوی دور دوم مذاکرات در بغداد رو تازه علم کردند و دیگه اینکه هنوز نه به داره نه به باره یهو قیمت دلار و سکه رو آوردند پایین، و بازهم اینکه مگه چه اتفاقی افتاده که دنیا از موضع خودش یهو اینقدر عقب نشسته و یه سری امتیاز برای ایران قائل شده و همه هم تو بوق و کرنا کردند که نتایج مثبته و کسی هم بطور واضح راجع به این مثبت بودن صحبت نمی کنه این نشونه ها آدم رو به شک میندازه که نکنه اینها همش نمایشه، نکنه میخوان تا سوم خرداد بازهم تو قیمتهای پایین دلارها و سکه ها رو از بازار جمع کنن وبعد از مذاکرات سوم خرداد یهو بگن به تفاهم نرسیدیم و اتفاقاً در همون مقطع هم برنانکه یه سخنرانی صوری میکنه و یه زری میزنه که انس میشه 2500 دلار و دلار هم که میشه 2500 تومن و اونوقت آقای بهمنی و تیم اقتصادی دولت خدمتگزار دوباره سکه ها و دلارها رو به قیمت خون باباشون insert کنن تو پاچه مردم و پورسانت اون طرفیها هم محفوظه . و این داستان همچنان ادامه دارد ........

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
مردم ایران ( من جمله خودم ) جوگیر ترین مردم روی زمین هستند !
طرف شنیده سود دلالی خوبه ! می یاد سمت سکه و دلار !
می شنوه مواد غذایی خوبه می زنه تو این کار !
اصلا فکر نمی کنه تجربه می خواد ، فکر می خواد ! از همه مهمتر ریسک می خواد !
آشناهامون تو این کاره ، یعنی کار و زندگیش اینه ! اکثرا هم تو اخبار نشان می داد ( به عنوان دلال البته :D ) توی صف بود !
طرف صبح تا شب نشسته همه جور تحلیل می کنه ! تو خانه خودش با اینکه تو بورس نیست ، حتی بازار بورس رو هم دنبال می کنه ! چون سرنخ پیدا می کنه !
بعد طرف یهو می ره خانه رو می فروشه و می ره سر کار خودش ، تو اداره چایی می خوره و با همکارش که اونم همین کارو کرده می شینند ذوق می کنند که الان پولمون 2 برابر می شه !
بابا جان ، هرچیزی علم خودشو داره ! بفهمید !
به خصوص فلزاتی مثل طلا !
دلار خیلی راحت تر هست !
این جور سود ها هم تو خرید و فروش هست نه انبار کردن !
دلالی که می بینید سود می کنه ، 100 تا سکه می خره ، همه رو تو یه روز می فروشه ، هر کدام 10 تومان سود ! می شه 1 میلیون سود روزانه ! دلالش هم انبار نمی کنه ! چون انبار کنه می شه من و شما !
بگیرید این قضیه رو لطفا !
لطفا با اعصاب خودتون بازی نکنید ! بازار رو هم خراب نکنید ! به خدا اول به خودتون ظلم کردید بعد به بقیه !
چه جوان های بد بختی سر جو گیری من و شما زیر بار قرض برای خرید سرویس زنشون شدن ! که چی با جوگیری ما ! امثال ما ضرر کردن ولی دلال ها سود کردن ! برید ببینید یه دلال قیافش ناراحت هست ؟
چون زندگیش اینه ، حتی تو اوج سقوط هم سود کردن رو بلدن ! چون صبح تا شب اونجا هستن ! نه مثل من و شما انبار کرده باشیم ( البته من نه سکه دارم نه دلار ) !

پس این رو آویزه گوشتون کنید ! هیچ کاری بدون علم اون فایده نداره ! به خصوص بحث سنگینی به اسم فلزات گرانبها !

اون موقع که میودم داوود همین حرف رو میزدم میگفتم انبار نکنید سود یعنی اینکه توی این بازارهای ظر ف 1 یا 2 روز سود کنید و سرمایته رو سریع بکشید بیرون طرف میومد همین جا می گفت تو چماق دار حکومتی هستی و چون مصه رفیقای من تحلیل نمیکنی اوضات خرابه :eek: . این جیب دوم بازار هست ;) یعنی ضرر برای عامه 95% داوود جان تا اون دلالش هم امروز ضرر داده :دی خیالت راحت . حالا بازم پائین تر میاد ;) فردا رو هم نظاره کن . چون فردا حجوم مردم به بازار برای فروش رکورد میزنه .

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
اون موقع که میودم داوود همین حرف رو میزدم میگفتم انبار نکنید سود یعنی اینکه توی این بازارهای ظر ف 1 یا 2 روز سود کنید و سرمایته رو سریع بکشید بیرون طرف میومد همین جا می گفت تو چماق دار حکومتی هستی و چون مصه رفیقای من تحلیل نمیکنی اوضات خرابه :eek: . این جیب دوم بازار هست ;) یعنی ضرر برای عامه 95% داوود جان تا اون دلالش هم امروز ضرر داده :دی خیالت راحت . حالا بازم پائین تر میاد ;) فردا رو هم نظاره کن . چون فردا حجوم مردم به بازار برای فروش رکورد میزنه .
والا مرتضی جان من که دیدی طرف زمین می خواست بفروشه ، دلار بگیره گفتم اگه بازی کنی سود کردی سمت طلا هم نرو !
یه زمانی ایگولد خیلی شاخ بود ، من اونجا فهمیدم بازار طلا خیلی سخت و سنگین و البته غیر قابل پیش بینی !
کلا کشیدم از طلا بیرون !

---
به خدا ناراحت می شم از ضرر بعضی از این مردم ( نه همشون ، چون بعضی ها حقشونه ) !
طرف 10 میلیون پول داره ، کل سرمایه زندگیشه رفته سکه 900 تومانی خریده ! 2 ماهه 30 40 درصد ضرر کرده ، با برچی 300 هزار تومان حقوق از غذا و ... زده تا این پول رو جمع کرده ! بعد یهو 3 میلیون پولش که اندازه یه سال سگ دو زدنش هست می پره !
والا به خدا نکنید ! اگه پولتون هم خیلی واجب نیست الان وقت فروش نیست ! صبر کنید 10 روز دیگه که آرامتر شد بازار بفروشید ! ( با ریسک خودتون البته ، نگید من گفتم ) !

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
دو روز مانده به تحویل سکه‌های پیش فروش شده بانک مرکزی در اطلاعیه‌ای خبرداد که مشکلی برای انجام تعهد در تحویل سکه ‌ها وجود ندارد و از فردا 29 فروردین این سکه‌ها به مردم واگذار می‌شود. در این اطلاعیه همچنین تاکید شده که امکان بازخرید آن توسط بانک وجود دارد. نکته دیگر که در این اطلاعیه مورد تاکید قرار گرفته، اینکه متقاضیان در صورت تمایل می‌توانند نسبت به دریافت اوراق بهادار سکه که گفته شده روش اجرایی آن متعاقبا اعلام خواهد شد، به جای سکه اقدام کنند. در همین حال قیمت سکه در بازار دیروز در واکنش به برخی نتایج زودهنگام مذاکرات غرب و ایران در اجلاس استانبول به شدت سقوط کردو به 665 هزار تومان رسید.قیمت دلار نیز با تقریبا 185 تومان کاهش تا 1700 تومان افت کرد. اینکه در افت قیمت‌های بازار تنها عامل موثر، خوشبینی‌ به توافقات ایران و غرب بوده و سایر عوامل نقشی موازی در این راستا نداشته‌اند را باید در روزهای آتی ارزیابی کرد اما انتشار اطلاعیه بانک مرکزی و اعلام آمادگی برای تحویل سکه‌ها را نیز در افت قیمت بازار نقدی نباید از نظر دور داشت.
به گزارش روابط عمومی ‌بانک‌ مرکزی شعب منتخب بانک ملی ایران از روز سه شنبه نسبت به تحویل سکه‌های پیش‌فروش شده اقدام خواهند نمود و هموطنان می‌توانند برای آگاهی از شعب منتخب به پایگاه اطلاع رسانی بانک ملی ایران مراجعه نمایند. این گزارش می‌افزاید: بانک مرکزی در موعد مقرر نسبت به ایفای تعهدات خویش اقدام خواهد کرد، هیچ مشکلی در زمینه تامین سکه‌های ثبت نام شده وجود ندارد و این بانک در زمان پیش‌بینی شده، سکه‌های متقاضیان را تحویل خواهد داد.
همچنین یادآور می‌شود چنانچه هموطنان عزیز در زمینه نگهداری سکه‌ها یا کاهش قیمت آنها در آینده دغدغه‌ خاطر داشته باشند‌،‌ می‌توانند نسبت به فروش سکه‌ها به بانک ملی یا اخذ اوراق بهادار اقدام کنند که روش‌های اجرایی آن متعاقبا طی اطلاعیه‌ای به استحضار هموطنان گرامی‌ خواهد رسید. این موضوع کاملا اختیاری است.
در خاتمه یادآور می‌شود به هنگام تحویل سکه‌ها، به هر قطعه 5‌ درصد مالیات برارزش افزوده تعلق می‌گیرد. نکات جالب مهم دیگری در این اطلاعیه وجود دارد که می‌توان به آنها اشاره کرد. از جمله در این اطلاعیه آمده که مردم برای آگاهی از شعب منتخب به پایگاه اطلاع‌رسانی بانک ملی مراجعه کنند، در صورتی که در زمان پیش فروش‌ها تمامی‌شعب بانک ملی اقدام به این کار می‌کردند و در برگه مبایعه نامه (قرارداد فروش) پیش خرید کننده موظف بود برای دریافت سکه در موعد تحویل به همان شعبه مراجعه کند. از این رو تمرکز و تجمیع شعب برای این‌کار تشکیل صف‌ها و ازدحام دوباره را به ارمغان خواهد آورد. در عین حال در پایگاه اطلاع‌رسانی بانک ملی خبری در این مورد وجود ندارد.
نکته دیگر اینکه بارها در زمان فروش‌ نقدی سکه به مردم به دلیل محاسبه مالیات بر ارزش افزوده بر این سکه‌ها همواره تاکید می‌شد که بانک فقط فروشنده است و حق خرید سکه را ندارد.سوم اینکه روز گذشته تنها 48 ساعت قبل از آغاز تحویل سکه‌ها، اطلاعیه‌ای منتشر می‌شود و خبر جزئیات و مکانیسم تعیین سود مورد انتظار مردم را در صورت تمایل به دریافت اوراق بهادار به زمان آینده موکول می‌کند. در واقع مردم حین مراجعه به پشت باجه تازه خواهند فهمید که چه باید بکنند و در آن زمان کوتاه که با متمرکز کردن شعب برای تصمیم‌گیری ایجاد شده، افراد در تنگنای تصمیم‌گیری قرار می‌گیرند. در این مورد هفته گذشته رییس کل بانک مرکزی گفته بود که مردم در صورت انتخاب اوراق بهادار می‌توانند از سود 20 درصدی بهره مند شوند. وی البته نگفته بود که این سود برای مدت یک سال سپرده گذاری در نظر گرفته شده یا خیر. محاسبه مالیات بر ارزش افزوده 5 درصدی قیمت سکه‌های دور اول تا 573 هزار و 300 تومان افزایش می‌یابد. حال با توجه به اینکه بانک مرکزی در این اطلاعیه نگفته که قیمت خرید سکه از مردم چه قدر خواهد بود بایدمشخص شود که با توجه به قیمت تقریبا 665 ‌هزار تومانی سکه در بازار آزاد، بانک به چه قیمتی حاضر به خرید دارایی مردم است.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
بی وجدانها خوب مردم رو بازی دادن.معدود دولتهایی در دنیا هستن که سر مردم خودشون اینجوری کلاه بذارن.مردم هم باید درس عبرت بگیرن و اینجوری که سر سکه ضرر کردن دیگه به هیچیک از کارهای دولت اعتماد نکنن.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان در مورد دور اول مذاکرات و ادامه اون در خرداد ماه خدمت شما اینو فقط بگم که ایران با تعطیل کردن غنی سازی بیست در صد موافقت کرده و اینکه الان موضوع فقط تعطیل کردن فردو هست و این یک ماه رو هم گذاشتن برای سنجیدن حسن نیت اینبار دیگه خرید وقت مطرح نیست و ایران هم ترجیح داده اوبامای دمکرات بر سر کار باشه تا یک جمهوری خواه تندرو ...در مورد دلار و سکه هم بگم دولت ابتکار جالبی به خرج داده و اون هم تنظیم بازار ارز و سکه توسط صرافیهاست می پرسین چرا؟صرافیها اکثرا هم در کار دلار هستن و هم سکه الان هم سکه داره قیمت دلار رو کاهش میده میدونید چرا؟
این یه فرصت آربیتراژِی هستش .اغلب اونایی که در بازار سکه هستند دلار هم معامله می کنن نمونه اش صرافیها. اینها می بینند که قیمت دلار در طلا خیلی پایینتر از دلار کاغذی است که تو دستشون هست پس برای استفاده از این فرصت آربیتراژی اسکناسهای دلارشون رو می فروشند و طلا می خرند یا ریال رو نگه می دارند تا در کف سکه اونو تبدیل به طلا یا دلار ارزون قیمت بکنن. در هر صورت با این وضعیت مسئله قاچاقه طلا به خارج کنسله چون بلافاصله که ارزش طلا بیآد زیره ارزشه ذاتیش دلار فروشها این فاصله رو جبران می کنن و با فروش دلاراشون قیمت دلار رو کاهش می دن و طلا به زیره ارزشه ذاتیش نمیره
به نظر میرسه دلار و سکه در یک قیمت تعادلی باقی میمونه و حالا حالاها بالا نمیاد پس دوستانی که قصد خرید دارن باید اول مطمن بشن در میان مدت یک روند صعودی در پیش هست بعد خرید کنن که خدای نکرده پولاشون بلوکه نشه

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
البته اونایی که هول شدن و رفتن با بدبختی پول جور کردن و سکه پیش خرید کردن کار خوبی نکردن ولی مطمئنا در حداکثر در مهرماه قیمت سکه بالا 800 تومن خواهد بود بنابراین دوستان اگر احساس میکنید که در موقع پیش خرید اشتباه کردید دوباره با فروش زود هنگام سکه و یا تبدیل به اوراق این اشتباه رو تکرار نکنید

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
انس 1650
گل بود به سبزه نیز آراسته شد.
امروز کسی بخواد سکه هاشو بفروشه بابت هرکدوم 610 یا 620 میتونه پول بگیره. احتمالاً خیلیها برن پولهاشونو پس بگیرن. شاید هم برای جلوگیری از این کار آقایون فیتیله دلار رو یه خورده بکشن بالا.
:questionm:confused:

بالا