mehdi_f64
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 64
- لایکها
- 0
توی بازار طرفی که سرمایه عظیمتر داره و قدرتمند تره سود میکنه , چون اون طرف تعیین کنندست که قیمت کدوم سمت بره , اونه که میتونه سرمایشو بریزه توی بازار و قیمتارو به سمتی که میخواد ببره و بعد جمع کنه و سود کنه.
جالب اینجاست که اونایی که پیشنهاد خرید سکه اونم از بازارو میدادن جوری وانمود میکردن که مردم دارن با خرید سکه به جنگ بانک میرن و دهن بانکو دارن سرویس میکنن !!
الان قیمتا اومده پایین ملت جو گیر شدن ولی اینارو من چند ماه پیش میگفتم ,همه توی تب و تاب سود از سکه بودن کسی گوش نمیکرد , چون ادمایی بودن که از بازار چیزی نمیدونستن و طبیعی بود بازیچه یه سری بشن که نفعشون توی این کار بود.
ولی اتفاقا کمترین بازنده ها پیش فروشیا هستن , اونایی که سکه هشتصد نهصد تومنی خریدن که یا باید الان توی ضرر بفروشن , یا صبر کنن یکی دو سال دیگه به قیمتی برسه که به اصطلاح بدون ضرر بفروشن.
ولی پیش فروشیا فوقش میرن پس میدن , یا حتی اگه سکه هاشونم بگیرن با یه تکون بازار ضررشون جبران میشه.
ولی سود این جریان بیشتر از ضررشه , طرف صد تا سکه داشته الان که نشده 90 تا !! همون 100 تاست فقط ارزش ریال بالا رفته ! یعنی ارزش حقوقی که میگیره بالا رفته , چیزایی که میخواد بخره ارزونتر میخره.
البته اینجوری نمیمونه !! اگه میموند که خوب بود
اونم بانكه . كلاهبردار بزرگ . سرمايه دار بزرگ. الانم خودشون تو حسابا ميخان دست كاري كنن پول بدزدند گفتن مراقب باشيد يا رمزتونو عوض كنيد. واقعا به هيچ چيزيشون نميشه حساب كرد . از فردا هركي پول تو بانك داره از ترسش در مياره مي ره سكه و دلار مي خره كه راه درستشم همينه من خودم 200 تا فردا خريد مي كنم يعني حدوود 130 ميليون كه تا الان تو بانك سود مي خورد امروز كه فهميدم دوباره مي خان كلك جديد بزنن و اسم رمزو اينارو آوردن سريع رفتم درش آوردم . همه بايد اينكارو كنن تا اينا بفهمن بانك يعني مكان امن براي پول مردم