دوستان میشد پیش بینی مذاکرات را از روی نشانه های قبل از ان کرد 1-سخنرانی اقای رفسنجا...در خصوص نامه مذاکره با امریکا و اینکه بالاتر هیچ عکس العملی نشان نداد.2-منتسب شدن دوباره اقای رفسنجا......به پست قبلی 3- سخنرانی **** و محکوم کردن استفاده از بمب اتمی 4- پایین امدن طلا و دلار در چند روز قبل از مذاکره چون همیشه عده ای از مسائل خبر دارند و از رانت اطلاعات استفاده میکنند .و......بهرحال بنظر میرسه که سر مسله هسته ای با امریکا مذاکره شده و توافق شده البته این مذاکره قبلا هم اتفاق افتاده سر جنگ عراق و سر جنگ افغانستان و بار اول نیست . من فکر میکنم 3 خردادقعطنامه دیگری باشد و به احتمال زیاد تحریم بانکها و فروش نفت برداشته میشه (در حال حاضر قیمت نفت نسبت به سال قبل 10 تا15 درصد بالا رفته که برای انها زیاد خوش ایند نبوده ) و تازه ایران با دور زدن تحریمها و فروش نفت از طریق نفت کش های خودش موضوع را دور زده است.
پیش بینی من اینه اگر وضع به همین منوال پیش بره و اتفاق خاصی نیفته پس از چند مرحله مذاکره که دلار دولتی 1220 و دلار ازاد تا 1280 یا 1300 میرسه تازه ایران منبه جدید درامد نیز پیدا کرده و اون فروش اورانیوم هست و سکه را از روی قیمت اونس و دلار حساب کنید ضمنا از قدیم تمام اسادید گفته اند و در تمام سایت های مربوط به طلا درج شده که سرمایه گذاری برروی طلا فقط برای دراز مدت است و این نوسانات مقطعی بوده است .
پیش بینی من اینه اگر وضع به همین منوال پیش بره و اتفاق خاصی نیفته پس از چند مرحله مذاکره که دلار دولتی 1220 و دلار ازاد تا 1280 یا 1300 میرسه تازه ایران منبه جدید درامد نیز پیدا کرده و اون فروش اورانیوم هست و سکه را از روی قیمت اونس و دلار حساب کنید ضمنا از قدیم تمام اسادید گفته اند و در تمام سایت های مربوط به طلا درج شده که سرمایه گذاری برروی طلا فقط برای دراز مدت است و این نوسانات مقطعی بوده است .