• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mas-atila

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستان میشد پیش بینی مذاکرات را از روی نشانه های قبل از ان کرد 1-سخنرانی اقای رفسنجا...در خصوص نامه مذاکره با امریکا و اینکه بالاتر هیچ عکس العملی نشان نداد.2-منتسب شدن دوباره اقای رفسنجا......به پست قبلی 3- سخنرانی **** و محکوم کردن استفاده از بمب اتمی 4- پایین امدن طلا و دلار در چند روز قبل از مذاکره چون همیشه عده ای از مسائل خبر دارند و از رانت اطلاعات استفاده میکنند .و......بهرحال بنظر میرسه که سر مسله هسته ای با امریکا مذاکره شده و توافق شده البته این مذاکره قبلا هم اتفاق افتاده سر جنگ عراق و سر جنگ افغانستان و بار اول نیست . من فکر میکنم 3 خردادقعطنامه دیگری باشد و به احتمال زیاد تحریم بانکها و فروش نفت برداشته میشه (در حال حاضر قیمت نفت نسبت به سال قبل 10 تا15 درصد بالا رفته که برای انها زیاد خوش ایند نبوده ) و تازه ایران با دور زدن تحریمها و فروش نفت از طریق نفت کش های خودش موضوع را دور زده است.
پیش بینی من اینه اگر وضع به همین منوال پیش بره و اتفاق خاصی نیفته پس از چند مرحله مذاکره که دلار دولتی 1220 و دلار ازاد تا 1280 یا 1300 میرسه تازه ایران منبه جدید درامد نیز پیدا کرده و اون فروش اورانیوم هست و سکه را از روی قیمت اونس و دلار حساب کنید ضمنا از قدیم تمام اسادید گفته اند و در تمام سایت های مربوط به طلا درج شده که سرمایه گذاری برروی طلا فقط برای دراز مدت است و این نوسانات مقطعی بوده است .

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
6,750,000 (-7.28%) -530,000
امامی 6,550,000 (-9.03%) -650,000
نیم 3,400,000 (-5.56%) -200,000
ربع 1,700,000 (-7.10%) -130,000
گرمی 950,000 (-4.04%) -40,000

انس در بازار جهانی دلار 1,645.80 (-0.83%) -13.70

گرم طلای 18 در بازار تهران 657,920 (-10.57%) -77,800

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
انس 1650
گل بود به سبزه نیز آراسته شد.
امروز کسی بخواد سکه هاشو بفروشه بابت هرکدوم 610 یا 620 میتونه پول بگیره. احتمالاً خیلیها برن پولهاشونو پس بگیرن. شاید هم برای جلوگیری از این کار آقایون فیتیله دلار رو یه خورده بکشن بالا.
:questionm:confused:

دیروز هم گفتم ! این فقط ما نیستیم که به این مذاکرات چشم دوختیم ! واسه دنیا هم مهمه ! دلیل نزولی شدن اونس هم به نظرم همینه !

انس در بازار جهانی دلار 1,645.80

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
حالا که قیمت رسیده به 650 فروش دارن؟ یا فقط این قیمت رو میارن پایین که خوب بخرن؟؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کسی که اشنایی چیزی توی بانک ملی داره امار کسایی که میان فیشاشونو پس میدن بگیره و اینکه از چه دوره ای هستن , چه مقدارشون از همین دور اول هستن و ..., الان مهمترین چیزی که میتونه قیمت سکه رو نگه داره همینه .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
صرافی تهران 1690 1640
دلار آمریکا
جالبه دلار پنجاه تومن رفته روش ولی سکه ارزون شده !
658000 638000 سکه امامی

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
ديگه از اين اوضاع خسته شدم تكليف مشخص نيست. هرروز يه اتفاقي ميوفته كاروكاسبي خرابه اين چه وضعش هست

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دوستم چند ماه پیش با دلار 1500 تومنیی یه عالمه جنس خریده بود ولی پولش رو قرار شده بود 2 ماه دیگه بده.موقع اومد بدهیش رو بده دلار شده بود 1900 .بیچاره 50 میلیون ضرر داد.این بار با دلار 1900 تومنی نقدی خرید که الان 300 تومن دلار اومده پایین دوباره کلی تو ضرر هست.واقعا چوب بی کفایتی دولت رو تا کی باید مردم بخورن.یه روز ثبات نداریم.
ديگه از اين اوضاع خسته شدم تكليف مشخص نيست. هرروز يه اتفاقي ميوفته كاروكاسبي خرابه اين چه وضعش هست

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستم چند ماه پیش با دلار 1500 تومنیی یه عالمه جنس خریده بود ولی پولش رو قرار شده بود 2 ماه دیگه بده.موقع اومد بدهیش رو بده دلار شده بود 1900 .بیچاره 50 میلیون ضرر داد.این بار با دلار 1900 تومنی نقدی خرید که الان 300 تومن دلار اومده پایین دوباره کلی تو ضرر هست.واقعا چوب بی کفایتی دولت رو تا کی باید مردم بخورن.یه روز ثبات نداریم.

همين اتفاق تو كار ما هم افتاده مونديم
همش استرس و توهم از يه طرف ترومه از يه طرف كسادي

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
عرضه ندارن 2 روز قیمتو ثابت نگه دارن میخوان جهان و مدیریت کنن.لعنت به شانسی که ما داریم.
همين اتفاق تو كار ما هم افتاده مونديم
همش استرس و توهم از يه طرف ترومه از يه طرف كسادي

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کلاه گنده ای دارن سر مردم میزارن.
اینا برای اینه ملت پولشونو پس نگیرن , که بعد کار دستشون میده , وقتی کار از کار گذشت .

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
الان تمام امامی 670 هست که از آخرین قیمت دیشب 15 تومان رفته بالا، بازاریا دارن به شدت در برابر ریزش قیمت مقاومت می کنن ولی فردا تحویل سکه ها تیر خلاص رو بهشون می زنه ...
البته دلار دیشب 1640 بود که الان شده 1750، این احتمال وجود داره که دولت دلار رو بالا نگه داره تا زیاد قیمت سکه پایین نیاد.
بهر حال من حداکثر تا ظهر پنجشنبه خرید می کنم

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
اصلا معلومه چه خبره؟
1- کاهش قیمت واقعیه؟
2- کاهش قیمت احساسیه؟

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
نميذارن يه روز مردم خوش باشن
بازم امروز ميره روي ١٨٠٠ به بالا
كاشكي ديروز دلارهاي ١٥٥٠ تومني كه پيشنهاد شد رو ميخريدم!!!

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
قسم میخورم این دولت راضی نیست قیمت ارز بیاد پایین یعنی آرزو به دل موندیم پول ما هم وقتی یه جای دیگه سفر میکنیم ارزش و اعتبار داشته باشه.:(
الان تمام امامی 670 هست که از آخرین قیمت دیشب 15 تومان رفته بالا، بازاریا دارن به شدت در برابر ریزش قیمت مقاومت می کنن ولی فردا تحویل سکه ها تیر خلاص رو بهشون می زنه ...
البته دلار دیشب 1640 بود که الان شده 1750، این احتمال وجود داره که دولت دلار رو بالا نگه داره تا زیاد قیمت سکه پایین نیاد.
بهر حال من حداکثر تا ظهر پنجشنبه خرید می کنم

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
ظاهرا در عمل ایران هنوز اقدامی نکرده و چیزخاصی اتفاق نیفتاده و مثل دفعه قبل فقط جو روانی راه افتاده. احتمال افزایش و برگشت دوباره قیمتها زیاده :
"
باراک اوباما، رييس جمهوری آمريکا، روز يکشنبه در سخنانی گفت که اگر گفت و گوهای هسته ای با ايران در ماه های آينده به پيشرفتی منجر نشود تحريم های بيشتری در انتظار ايران خواهد بود. به نظر می رسد سخنان اوباما واکنش به اظهارات نخست وزير اسرائيل است که از دادن فرصت به ايران انتقاد کرده بود. آقای اوباما که برای شرکت در نشست کشورهای آمريکايی به کلمبيا سفر کرده است، در نشستی خبری در شهر کارتخنا گفت: «مذاکرات ميان ايران و شش قدرت جهانی که از روز شنبه از سر گرفته شد طولانی مدت نخواهد بود و از ايران می خواهم که دست به اقدام بزند.» وی اظهار داشت: «ما منتظر می مانيم تا ببينيم چه پيشرفت هايی حاصل می شود. زمان در حال سپری شدن است و من به ايران و شرکای مذاکره کننده خود يادآوری می کنم که قرار نيست اين گفت و گوها تنها راهی برای بيرون آمدن از روند ايستای فعلی باشد.» نمايندگان گروه پنج به علاوه يک شامل آمريکا، روسيه، فرانسه، چين و بريتانيا همراه با آلمان در نشست روز شنبه خود توافق کردند که دور بعدی مذاکرات با ايران در بغداد و در روز ۲۳ می انجام شود. تعيين اين تاريخ با واکنش بنيامين نتانياهو، نخست وزير اسرائيل روبرو شد و وی روز یکشنبه تاکيد کرد: «بسيار حياتی است که ايران همين حالا برنامه غنی سازی اورانيوم خود را متوقف کند.» آقای نتانياهو گفت: «احساس اوليه من اين است که ايران يک امتيازی گرفته است. اين کشور پنج هفته ديگر فرصت دارد تا بدون هيچگونه محدوديت و مانعی به غنی سازی اورانيوم ادامه دهد.»

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
عجب وضعی شده یه روز سکه میشه 1 میلیون چندروزدیگه میشه 500 تومن
خدایی بازار واقعا خراب شده

من فکر میکنم با اینکه دلار رفته بالا ارزش پول کشورما خیلی پائین اومده.

بانک ملی هم گفته کسانی که سکه پیش خرید کردن یا بگیرنش یا بجاش اوراق بخرن.واقعاکه...اگه کسی میخاست اوراق بخره که نمیومد سکه پیش خرید کنه.

بالا