elinet0
Registered User
- نوشتهها
- 461
- لایکها
- 128
خب من سياستمدار نيستم ولي وقتي خوندم به نظرم خيلي مسخره اومد ...
ینی شما میگی ساختگی هست؟صحت نداره؟
ینی شما میگی ساختگی هست؟صحت نداره؟
دیشب دوباره خط و نشون کشید و گفت در و دروازه زور و فشار بسته شده ما دیدمون کاملا مثبت هست گند نزنیددر کل صحبت هاش این بود![]()
![]()
چند بار گفتم این هارتو پورتا فقط برای قوی جلوه دادن خودشونه برای ملت !! از نظر من اگه هارتو پورت نکنن باید شک کرد که جریانی در کاره.
یعنی چی بیشتر توضیح بدید!!!:blink:یه تحول بسیار جالب در کل سیستم بانکی ایرانانگاری داره یه حرکتی های پست پرده ای میشه و خیلی هم جدی هست![]()
http://cbi.ir/showitem/9322.aspx
با این تهدیدات دلم میگه برم فردا خرید کنم .. مشکوکم به مذاکرات کلا ...اینا راه بیا با هم نیستن .. چون اصلا وجه مشترکی ندارند با هم .
ببخشید میتونم بپرسم شما میخوای به موقع خرید وفروش کنی یا اینکه نه برای سرمایه گذاری بلندم دت میخواین بذارین باشه ؟
آره کاملا دست میگی باید بتونیم از فرصتها استفاده کنیم ولی خوب به همون میزان هم باید وقت بذاریمو ریسک پذیر باشیم ولی کلا با حرفت موافقمسزمایه گذاری بلند مدت بر روی سکه معنی نداره حورساوقتی وارد این بازار مالی میشی باید سعی کنی که سود گیری سریع حداقل به میزان 100% کل سرمایه رو در سال رو یاد بگیری از سکه . در ضمن برای بلند مدت بانک با لاین اعتباریش و ورودش به بازار سکه سودش از سرمایه گذاری بلند مدت سکه بیشتره هست .![]()
مگر اینکه این وسط حزب دموکرات امریکا موش ول کنه وگرنه اروپا و حزب اوباما هر دوشون میدونن
اوباما دموکرات هست.