• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
سکه آتی را در تهران و شهرستانها چگونه می توان تهیه کرد؟

یک سکه فروش یکبار به من کاغذی نشان داد که دستی نوشته شده بود و درباره معامله سکه آتی بود، آیا می توان اطمینان کرد؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
این قیمت دلار هم جالبه!
من میخرم قیمت میاد پایید.میفروشم قیمت میره بالا!!!!!!

Firebirds

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان اگه بخوام چند تا سکه ( 3 تا!! ) بخرم الان وقت مناسبی هست ؟

اینم عکس وضیعت الان :

فایل های ضمیمه

• sec1-8-30PM-28-aug.jpg
    sec1-8-30PM-28-aug.jpg
    16 KB · نمایش ها: 67

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
دوستان اگه بخوام چند تا سکه ( 3 تا!! ) بخرم الان وقت مناسبی هست ؟

اینم عکس وضیعت الان :
فکر کنم هر موقع بخری سود کردی چون تو بلند مدت حتما سود داره و واسه کوتاه مدت هم سکه روش خوبی نیست به نظرم

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
صندوق امانات معمولا رد شعب مرکزی هستند
دیگه بعیدترین جایی کهازش سرقت بشه شعب مرکزی هست
صندوق هم یا اثر انگشتی هست
یا دو کلیده که یک کلیدش پیش خودتون هست
مطمئنا از گاوصندوق خونه خودتون مطمئن ترهست
آخه مادرم رفت صندوق بگیره بهش گفتن در مقابل سرقت و سیل زلزله و حوادث طبیعی بیمه نیست!!!!!:)

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
آخه مادرم رفت صندوق بگیره بهش گفتن در مقابل سرقت و سیل زلزله و حوادث طبیعی بیمه نیست!!!!!:)

خب گاوصندوق خونه شما مگه در مقابل سرقت بیمه هست ؟
احتمال اینکه گاوصندوق شعبه مرکزی را دزد بزنه به نظرم یک در یک میلیون هم نیست
مطمئن ترین جا همون امانات بانک هست
تا الان شنیدین توی ایران گاوصندوق بانک های مرکزی را بزنن ؟

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
الان تفاوت قیمت فروش سکه تو بانک و بازار چقدر هست ؟ من امروز تو شیراز جلوی بانک ملی بودم در رو که باز کردن ملت چنان هجومی
آوردن که نزدیک بود یه پیر مرد له بشه اون وسط ، یعنی تفاوت این قدر زیاده ؟ مگه نهایت بانک به هر نفر چند قطعه میده؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
الان تفاوت قیمت فروش سکه تو بانک و بازار چقدر هست ؟ من امروز تو شیراز جلوی بانک ملی بودم در رو که باز کردن ملت چنان هجومی
آوردن که نزدیک بود یه پیر مرد له بشه اون وسط ، یعنی تفاوت این قدر زیاده ؟ مگه نهایت بانک به هر نفر چند قطعه میده؟

مطمئنی واسه سکه بوده ؟
شاید کار بانکی عادی بوده
بانک بازار منظورته ؟

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
با راایه کارت ملی به هر نفر 5 سکه داده میشه

سکه آتی از کجا میشه تهیه کرد؟

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
مطمئنی واسه سکه بوده ؟
شاید کار بانکی عادی بوده
بانک بازار منظورته ؟

بانک ملی شعبه مرکزی ، روبروی ارگ کریمخانی. والله مردمی که اونجا بودن میگفتن که برای خرید سکه و دلار وایسادن

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
آخه مادرم رفت صندوق بگیره بهش گفتن در مقابل سرقت و سیل زلزله و حوادث طبیعی بیمه نیست!!!!!

مطمئنی من خوندم به میزانه یه مبلغی بیمه میکنی

خوب باز خوبه در مقابل چیزای دیگه بیمه هس مثلا حمله سوسکا ملخا

راستی در برابر حمله موریانه ها بیمه هس سکه ها مو موریانه نخوره :( یاده این یارو اردکه افتادم اسمش چی بود سکه جم میکرد؟؟؟

احتمالا برا دلار بوده امرو یکشنبه بوده بورس تعطیل بوده سکه نرخ دیروزه با بانک 2 تومن اختلاف داش
دلاره آزاد حدود 120 تومن

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

دوستان به نظر شما خرید سکه برای سرمایه گذاری الان کاره درستیه؟ من میخوام حدود 40 تا سکه بگیرم بخرم؟یا تو کاره دیگه ای سرمایه گذاری کنم.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
با سلام

دوستان به نظر شما خرید سکه برای سرمایه گذاری الان کاره درستیه؟ من میخوام حدود 40 تا سکه بگیرم بخرم؟یا تو کاره دیگه ای سرمایه گذاری کنم.
بگیر ولی 3 ماه حداقل نگه دار
سکه همیشه سود داشته
ولی اگه کار میتونی باهاش انجام بدی خوب قطعا اون از همه چیز بهتر و سود اور تره

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

خوب، پيش بيني من اينه كه قله فعلي طلا براي مدتي باقي باشه و حركتهاي شديد رو به بالاي طلا حداقل براي چند ماه (شايدم براي مدت بيشتر)متوقف بشه. احتمالا رنج هست تا مدتي(شايد تا آخر سال ميلادي !)

از اينجا به بعد بعهده دلار و اقتصاد خود ايران هست كه قيمت سكه رو بالا ببره، ديگه اونس به اندازه خودش تاثير گذاشت. (البته در جهت حركت ^ كه شك نكنيد;)).

ضمنا با صحبت هاي خانم خوشتيپ رئيس صندوق بين المللي پول، احتمال اينكه دولتها، بانكهاي مركزي و در راس اونها فدرال رزرو كاري بكنه كه اقتصاد جهان رو به بهبود بره، هست. اينكار دو تاثير داره 1) ثابت نگه داشتن يا حتي كاهش قيمت اونس طلا 2) تثبيت يا كمي تضعيف دلار(در برابر ديگر ارزهاي بزرگ).

بازم دلار در برابر ريال رو شك نكنيد كه رو به بالا هست. حتي اگر دلار در بازار جهاني تضعيف بشه، هم شك نكنيد كه دلار بايد 2000 تومن بشه.

راه حل مقايسه ساده اين قضيه هم اينه كه، مثلا يك L90 با مشخصات همون كه در ايران 16 ميليون تومن مي فروشند رو در تركيه با 6000 - 7000 دلار ميشه خريد. پس تعادل واقعي دلار بالاي 2000 تومن هست ! (اين يك مثال ساده هست براي روش PPP. مثالهاي ديگه هم بزنيد تقريبا همين در مياد).

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
سلام

خوب، پيش بيني من اينه كه قله فعلي طلا براي مدتي باقي باشه و حركتهاي شديد رو به بالاي طلا حداقل براي چند ماه (شايدم براي مدت بيشتر)متوقف بشه. احتمالا رنج هست تا مدتي(شايد تا آخر سال ميلادي !)

از اينجا به بعد بعهده دلار و اقتصاد خود ايران هست كه قيمت سكه رو بالا ببره، ديگه اونس به اندازه خودش تاثير گذاشت. (البته در جهت حركت ^ كه شك نكنيد;)).

ضمنا با صحبت هاي خانم خوشتيپ رئيس صندوق بين المللي پول، احتمال اينكه دولتها، بانكهاي مركزي و در راس اونها فدرال رزرو كاري بكنه كه اقتصاد جهان رو به بهبود بره، هست. اينكار دو تاثير داره 1) ثابت نگه داشتن يا حتي كاهش قيمت اونس طلا 2) تثبيت يا كمي تضعيف دلار(در برابر ديگر ارزهاي بزرگ).

بازم دلار در برابر ريال رو شك نكنيد كه رو به بالا هست. حتي اگر دلار در بازار جهاني تضعيف بشه، هم شك نكنيد كه دلار بايد 2000 تومن بشه.

راه حل مقايسه ساده اين قضيه هم اينه كه، مثلا يك L90 با مشخصات همون كه در ايران 16 ميليون تومن مي فروشند رو در تركيه با 6000 - 7000 دلار ميشه خريد. پس تعادل واقعي دلار بالاي 2000 تومن هست ! (اين يك مثال ساده هست براي روش PPP. مثالهاي ديگه هم بزنيد تقريبا همين در مياد).

برای من جای کمی تعجبه ... شما در پیش بینی های گذشته بارها از رشد قیمت طلا تا پایان سال میلادی می گفتین و قیمت طلا رو یک میلیون تومن حدس زدین .
چیزی که مشخصه رشد یا سقوط طلا قابل پیش بینی نیست . واقعا قابل پیش بینی نیست چون بر اساس تورم کمی بیشتر از دو دهه قبل طلا هر اونس 2400 بود که تا 700 پائین اومد . برای افزایش قیمت باید منتظر بحران باشیم . بحران هم از سقوط سهام و بورس های مهم دنیا گرفته تا جنگ و خونریزی و درگیری های داخلی ...

Last edited:

آسمان.

Registered User
لایک‌ها
1
الان قیمت سکه چقدره؟
نسبت به سال قبل یا شش ماهه گذشته چقدر رشد داشته
ممنون:)

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

دوست عزيز، در اقتصاد هيچ چيزي ثابت نيست و منم نظرمو عوض كردم. الان با شرايطي كه پيش آمده(صحبت هاي جمعه برنانكه و صحبتهاي خانم لاگارد رئيس IMF) فكر ميكنم دولتها و بانكهاي مركزي جهان بسيج بشن كه جلوي افزايش قيمت طلا رو با بهبود اقتصاد دنيا بگيرن. بقول شما مگر اينكه جنگي بشه(مثلا تهديد ايران به ناتو عملي بشه) يا يك بحران طبيعي بزرگ بوجود بياد كه دوباره قيمتها بالا بره.

قيمت سكه هم افزايش پيدا ميكنه و كسي با خريدنش ضرر نميكنه. حالا چقدرشو جز خدا نميدونه !

برای من جای کمی تعجبه ... شما در پیش بینی های گذشته بارها از رشد قیمت طلا تا پایان سال میلادی می گفتین و قیمت طلا رو یک میلیون تومن حدس زدین .
چیزی که مشخصه رشد یا سقوط طلا قابل پیش بینی نیست . واقعا قابل پیش بینی نیست چون بر اساس تورم کمی بیشتر از دو دهه قبل طلا هر اونس 2400 بود که تا 700 پائین اومد . برای افزایش قیمت باید منتظر بحران باشیم . بحران هم از سقوط سهام و بورس های مهم دنیا گرفته تا جنگ و خونریزی و درگیری های داخلی ...

anony

Registered User
لایک‌ها
48
بازار سكه مقاومت مي‌كند

شرق: ديروز بعد از توفان در آمريكا بازارهاي جهاني دوباره فعال شدند و جالب اينكه قيمت هر اونس طلا هم رو به نزول گذاشت. به اين ترتيب پس از آنكه «بن اس. برناكي» رييس بانك مركزي آمريكا گفت رشد اقتصادي اين كشور بار ديگر افزايش خواهد يافت، بهاي طلا در بازارهاي جهاني براي نخستين بار در سه روز گذشته كاهش يافت. به گزارش بلومبرگ، اظهارات برناكي اين پيش‌بيني را تقويت كرد كه بانك مركزي آمريكا احتمالا محرك‌هاي اقتصادي را افزايش نخواهد داد و بنابراين تقاضا براي سرمايه‌گذاري‌هاي امن كاهش يافت. اما از همه جالب‌تر اينكه بازار ايران ظاهرا اين بار در برابر افت قيمت‌هاي جهاني واكسينه شده است، چون همين چند هفته پيش بود كه قيمت طلا بالا مي‌رفت اما بازار غيررسمي در مقابل گراني مقاومت مي‌كرد. به عبارت ديگر اين بار بازار سكه ايران از آنسوي بام در آستانه افتادن و حتي سقوط است. در هفتمين روز شهريور ماه قيمت طلا و سكه با وجود افت قيمت‌هاي جهاني شاهد افت چنداني نبود. ديروز هر سكه بهار آزادي طرح قديم به همان قيمت روز يكشنبه فروش مي‌رفت يعني ۵۷۰هزار تومان به ازاي هر قطعه. در مورد تمام سكه طرح جديد هم وضع بر همين منوال بود. هر قطعه از اين نوع سكه ۵۵۴ هزار تومان قيمت خورد. ربع سكه هم ديروز از جاي خود تكان نخورد، اين در حالي بود كه نيم سكه با افت تقريبا نامحسوس هزار توماني مواجه شد. اين بدان معناست كه طبق معمول موج بازارهاي جهاني با تاخير به بازار مي‌رسد و بازار داخلي تا حد امكان در مقابل تغيير رويه مقاومت مي‌كند. از سوي ديگر به نظر مي‌رسد در شرايط فعلي تقريبا همه در صدد كنترل بازار سكه هستند از بانك مركزي گرفته تا سازمان حمايت از مصرف‌كنندگان و توليدكنندگان. سازماني كه در نهايت و در فلسفه پيدايش خود كماكان با اين تناقض مواجه است كه بالاخره از حقوق مصرف‌كنندگان حمايت مي‌كند يا گوشه‌چشمي به منافع توليدكنندگان دارد.

روزنامه شرق سه شنبه, 8 شهریور 1390

Arminkhodaei

Registered User
لایک‌ها
10
خوب با این اوصاف به نظرتون اون مسائلی که شایع شده بود مثل سکه 700 تومان و ... رخ نمیدهد ؟ حتی در بلند مدت ؟

بالا