• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
خيز دوباره طلا در بازار جهاني

روز گذشته بسياري از خبرگزاري‌هاي معتبر دنيا از آماده باش قيمت طلا براي بيشترين افزايش در سه هفته گذشته خبر دادند؛ به اعتقاد تحليگران بازار خيز مجدد طلا به‌دليل گزارش نااميد‌كننده اشتغال در آمريكا رخ خواهد داد كه مشخص كرد در ماه گذشته ميلادي هيچ شغلي ايجاد نشده است؛ در حالي كه پيش‌بيني مي‌شد در ماه آگوست 65 هزار شغل جديد به اشتغال آمريكا اضافه شود، اما گزارش رسمي نشان داد در اين ماه هيچ استخدامي صورت نگرفته است. به گفته صاحب‌نظران اين آمار بدترين اتفاق از سپتامبر سال 2010 تا كنون بوده است. اتفاقي كه برخي از آن به عنوان يكي از علائم سكون در اقتصاد آمريكا ياد مي‌كنند و برخي آن را نشانه‌اي ترسناك براي آينده اقتصاد جهان مي‌دانند.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
بله. NFP از جنگ جهاني دوم تابحال اينقدر بد اعلام نشده بود ! ممكن بود رشد مشاغل از پيش بيني كمتر باشه، ولي صفر نشده بود. كاملا محتمله كه دوباره به حضيض هاي 2007 برگرديم و البته اينبار طلا بالاي 2000 خواهد رفت. البته بايد ديد كه فدرال رزرو چكار ميكنه و آيا اقدامي براي جلوگيري از ركود مجدد و نزول بازارهاي سهام انجام ميده يا نه. ولي اگرم انجام بده اقدام ضربتي نخواهد بود و احتمالا همين هفته طلا صعودي ميشه.

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
متاسفانه صحبت در مورد این مباحث بی نتیجه است و تاپیک گاهی اوقات به بیراهه می رود !!
به هر حال من نظر خودمو گفتم ... هیچ وقت احتمال سقوط حشتناک طلا رو ( هر چند ضعیف ) رد نمی کنم .

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
من خواهش میکنم افرادی که بحث میکنند به نظرات همدیگه احترام بگذارند. من خودم پیش بینی افزایش قیمت سکه رو دارم اما اینجا هر کس حق داره عقیده خودش رو بصورت آزاد بیان کنه. شاید یه نفر عقیده داشته باشه احتمال سقوط قیمت طلا وجود داره. خوب چه اشکالی داره بیاد حرفش رو بزنه بهمراه دلایلش! من هم وقتی دلیل ها رو دیدم و فکر کردم در مورد صحت و سقم این حرفها تصمیم خودم رو میگیرم.

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
تدابیر یکسان سازی نرخ ارز
رييس كل بانك مركزي تدابير جديد اين بانك براي يكسان‌سازي دوباره نرخ ارز را اعلام كرد؛ تدابير اتخاذ شده از سوي بانك مركزي بر دو پايه ساماندهي تقاضاي واقعي و مداخله كامل در بازار ارز در شرايط ضروري استوار است؛ به گفته بهمني، رييس كل بانك مركزي سياست يكسان‌سازي به شكل مطلوبي در حال اجرايي شدن است و دليل نوسان‌هاي اخير در بازار ارز وجود تقاضاهاي سوداگرانه و سفته‌بازي است. بهمني به مردم وعده داد با به كارگيري تدابير بانك مركزي در سازمان‌دهي تقاضا، روند افزايش قيمت ارز تغيير خواهد كرد.

آقا قضیه چیه دلار بخریم یا نه؟ :rolleyes:

rafat-k

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من هفته دیگه برای ادامه تحصیل میرم اروپا و الآن باید یورو بخرم. قیمت فروش امروز 1755 بوده. به نظرتون اگه تا هفته آینده صبر کنم ممکنه قیمت به 1650 برسه؟

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
دوستان من هفته دیگه برای ادامه تحصیل میرم اروپا و الآن باید یورو بخرم. قیمت فروش امروز 1755 بوده. به نظرتون اگه تا هفته آینده صبر کنم ممکنه قیمت به 1650 برسه؟
منم همین سوال و در مورد دلار دارم نمیدونم بخرم یا صبر کنم شاید ارزون تر بشه.عجب مملکتی شده ها!هیچی و نمیشه پیشبینی کرد!!

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

اولا كه اين دو مطلب را بخوانيد. درباره سكه:

به رغم ثبات نسبي بازار جهاني رخ داد<br> عبور سكه از مرز جهاني

درباره ارزها:

http://www.eranico.com/fa/content/1417/default.aspx

درباره خريد ارز، توصيه من اينست كه منتظر ارزان شدن نباشيد و بلكه نگران گران شدن باشيد. پس ارزي كه احتياج داريد را زودتر و بيشتر از نياز بخريد چون احتمال بالا رفتن بسيار بالاست، صرفنظر از اينكه چه ارزي است و در دنيا رو به صعود يا نزول است! دليل همه اين امور(از سكه گرفته تا كليه ارزها) تنها نكته مشترك بين اينها، يعني ريال است. ريال در حال چكش كاري عوامل زيادي است. از بي ثباتي و احتمال جنگ گرفته تا جنگ و جدالهاي سياسي و به يغما رفتن پول نفت و رها بودن اقتصاد و وابستگي به واردات و ....

***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .

Last edited by a moderator:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
متاسفانه حق با شماست ! یورو و دلار وضعشوون خرابه اون وقت اینجا قیمتش ثابت می مونه

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
سکه همین روزا حدود 600 میشه به نظرتون عاقلانست سکه بخریم یا ممکنه توی بازه ای پایین بیاد اونموقع بخریم؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سکه همین روزا حدود 600 میشه به نظرتون عاقلانست سکه بخریم یا ممکنه توی بازه ای پایین بیاد اونموقع بخریم؟

ببينيد در چند صفحه آخر همين تاپيك چند نفر اين سوال رو پرسيدن!؟ دوست عزيز، اگر سكه رو براي كوتاه مدت ميخواي بخري، اشتباهه. اگر بلندمدته، فرقي نداره قدري بالا پايين بخري، چون در بلندمدت فرق چنداني نميكنه. شما براي هدف 700 يا ايشالله 800 بخر، حالا اگر تونستي ارزونتر بخري بهتر. نشد فرقي نداره، 5 تومن بالاتر.

فعلا كه مي بينيد هم اونس هم سكه با هم دارن ميرن بالا! نه اوضاع اقتصاد جهان خوبه و نه ايران. بهمين خاطر سكه گوله كرده به سمت 700. اگر اقتصاد جهان هم يك خورده خوب بشه(كه بنظر نميرسه!) اقتصاد ايران همچنان خرابه و نگران نباشيد...

anony

Registered User
لایک‌ها
48
دوست دارم قيافه اون كسي كه مي گفت احتمال سقوط وحشتناك طلا رو رد نميكنه، الان ببينم...

***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .

Last edited by a moderator:

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
در مورد ارز چون تحت کنترل دولت هس و هر موفق بخواد بالا پایین میکنه برا همین شک دارم الان بخرم.قبلا هم اینطوری شد یه شب خریدم فرداش کلی ضرر کردم!!الانم میترسم باز همونطور شه!!

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
این صرافی های بانکی مثل پارسیان و سامان سکه پلمپ خودشون رو میدن ؟ قیمتشون شبیه صرافی های دیگه هست یا بخاطر اسمشون گرون تر هست
چون من چند هفته پیش صرافی سامان رد شدم گرون تر از همه جا زده بود
در مجموع بهتره از این صرافی ها خرید کنیم ؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
اونس یک مقدار اومد پایین ولی بخاطر تاثیر وحشتناکی که روی ارزهای دلار گذاشت فکر میکنم موقتی بوده و امروز و فردا و چند روز آینده روند صعودی رو طی کنه ( حدس میزنم )

بالا