• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یه چیزی بگم اینکه سکه فقط حفظ سرمایست یا سودم میتونه داشته باشه.
اگه سود سکه رو به ریال حساب کنید , اون سود نیست و فقط ارزش سرمایه حفظ شده , سود واقعی طلا رو باید به دلار حساب کرد , مثلا 10 میلیون تومن پول دارید با این ده میلیون میشه 20 تا سکه گرفت و باز مثلا 10 هزار دلار , دلار اگه بگیرید و خرید و فروش نکنید که کلا میشه حفظ سرمایه و سودی نداره , ولی طلا اگه به موقع گرفته بشه , با اونس پایین وقتی اونس بره بالا و در قیمت بالا فروخته بشه با اون پول میشه مثلا 10 هزار و دویست دلار خریده بشه , اینجا این دویست دلاره سوده , خلاصه ریال رو فراموش کنید , این بازی بین دلار و اونسه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یه مورد دیگه هم اینکه , وقتی دیدید سکه حباب مثبت داره دلار بگیرید , چون بلاخره این حباب از بین میره , از بین بردنشم اینجوریه که یا دلار رو بالا میبرن تا قیمت تنظیم بشه , که این یعنی سود برای کسی که دلار داره , دومم اینکه خود سکه رو بیارن پایین که باز اینم میشه سود برای کسی که دلار داره.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کنترل بانک روی قیمت دلار برای کنترل قیمت سکه کاملا واضحه !! هیچ چیزی جز این نیست.
اونس رفت بالا , دلارو کشید پایین که سکه رو به قیمت دیروز برسونه !
اولین روزی که سکه رو شش ماهه کردن کسی میدونه کی بود؟ به اون روز برسیم یه وقفه دوماهه توی توزیع سکه می افته.

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
سری اول که 4 ماهه بود 546 تومن تموم که شد 1390/10/29 از شنبه هفته بعدش 4 ماه و 6 ماهه با قیمت جدید دادن که من سری دوم 6 ماهه 599 تومنی پیش خرید کردم 90/11/3
اون سری اولی 546 تومنی هم روز آخر نجنبیده بودم از دستم میرفت

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سری اول که 4 ماهه بود 546 تومن تموم که شد 1390/10/29 از شنبه هفته بعدش 4 ماه و 6 ماهه با قیمت جدید دادن که من سری دوم 6 ماهه 599 تومنی پیش خرید کردم 90/11/3
اون سری اولی 546 تومنی هم روز آخر نجنبیده بودم از دستم میرفت

یکی دو هفته ای فکر کنم چهار ماهه و شش ماهه با هم فروختن , بعد دیگه کلا شد شش ماهه , به اون روز برسیم دو ماه سکه وارد بازار نمیشه.
برادرای بانکی دقیق میدونن چه وقت بود اعلام کنن.

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
با احتمال قوت گرفتن اقدام نظامی علیه سوریه و جنگ در منطقه،
تحلیل دوستان از وضعیت بازار سکه و دلار چیه ؟
و اینکه بورس باز هم شاخصش پایین تر میره با این اوصاف ؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
با احتمال قوت گرفتن اقدام نظامی علیه سوریه و جنگ در منطقه،
تحلیل دوستان از وضعیت بازار سکه و دلار چیه ؟
و اینکه بورس باز هم شاخصش پایین تر میره با این اوصاف ؟

با سوریه جنگ بشه , خب اونس که از یه طرف میره بالا , از اونطرفم اینا به دستو پا زدن می افتن چون سوریه براشون خیلی مهمه بعد کارای احمقانه میکنن که ممکنه خیلی زود جنگ به اینجا هم کشیده بشه.
مهم نیست این روسیه چقدر موش بدونه این وسط نزاره اینا کلک این بشارو بکنن , یه جایی دیگه نمیتونه جلوشو بگیره و اینا میرن ترتیب این بشارو میدن.

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
احتمال جنگ علیه سوریه دیگه قریب الوقوعه توی چندماه آینده .
با پیدا شدن اجساد کشتارجمعی و نشست مجدد شورای امنیت و عدم رضایت کوفی عنان و سخنان ایهود باراک و حمله سنگین مجدد
ارتش سوریه به مناطق حمس، مطمئناً دنیا دست رو دست نمیذاره .
فقط خداکنه اوضاع معیشتی مردم ما بیشتر از این منفی نشه .
بورس ما هم احساسی ترین بورس دنیاست و سریعا واکنش نشون میده .
در مواقعی که باید به تحولات جهانی واکنش نشون بده نمیده و در مواردی که همه جا آرومه این جا سقوط میکنه .

دیگه باید نشست و دید

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
ظاهرن سکه و ارز دو تا تحلیل یا شاه کلید بیشتر نداره:
1- قیمت دلار اومده پایین چرا؟:-چون بانک مرکزی ارز ریخته تو بازار.:(:)
2- قیمت دلار اومده بالا چرا؟:- چون بانک مرکزی ارز نداره داره ورشکسته میشه.:):(
قصه ما به سر رسید کلاغه به خونه ش نرسید

Last edited:

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
در همچین مملکتی هستیم!
روزنامه ابتکار بخشی هايی از متن دفاعيات مه آفريد امير خسروی را که در آن از شماری مقام های دولتی نامبرده را منتشر کرده و از جمله از قول وی نوشته « برخی از پول‌هايی که به مسئولان داده می‌شد اجباری و برای راه افتادن کارهايشان بود،اگر پول نمی‌داديم سهميه ما کم می‌شد. ۹ ميلياردی که به آقای خ-الف معاون وزير صنايع داده شد برای آن بود که سهميه شمش فولاد مارا کم نکنند » اما « از زمانی که ما گروه ملی فولاد را خريداری کرديم يک سری قصد کردند که نگذارند ما کار کنيم » و « آنقدر کارشکنی ها ادامه داشت تا نامه‌ای را به محمود احمدی نژاد رئيس‌جمهور نوشتم و در آن مشکلات را توضيح دادم و گفتم اگر قرار نيست ما کار کنيم بيت المال را به هدر ندهيد. » به نوشته اين روزنامه مه آفريد امير خسروی با بيان اينکه « ستاد ويژه تحريم از من خواسته بود که به بخش خصوصی ورود پيدا کنم و به دولت کمک کنم » گفت که « من به رئيس کميسيون سابق امنيت ملی مجلس از فسادهای مالی با باج هايی که از من خواسته شده بود توضيح دادم اما وی فقط سر تکان داد » و « در خصوص باج خواهی به آيت الله شاهرودی نيز توضيح دادم. » روزنامه ابتکار همچنين نوشته که مه آفريد امير خسروی در دفاعايت خود با اشاره به اينکه « تأسيس بانک آريا برای بحث تحريم مطرح شد و همه مسئولان در جريان بودند و يک ميليارد دلار هم برای اين موضوع در نظر گرفته شد اما هيچ کس شهامت ندارد بگويد در جلسات ساعت ۱۲ نيمه شب چه گذشت » در دادگاه گفت که « يکی از مسئولان با من جلسه امنيتی گذاشت و خودش را مشاور امنيتی موضوع تحريم عنوان کرد و به من گفت برو خارج از کشور شرکت تأسيس کن. » به نوشته اين روزنامه، مه آفريد امير خسروی همچنين در دادگاه گفت که « رابط وزارت اطلاعات با بانک ملی و نماينده سازمان بازرسی در بانک مرکزی از من ۱۰ ميليارد تومان پول می‌خواستند تا مجوز بانک آريا را به من بدهند » اما « من به هر مسئولی در کشور گفتم که بابا! از من رشوه می‌خواهند تا کارهايم انجام شود تنها سرشان را تکان دادند » و حتی « در خود قوه قضائيه هم مشکل وجود دارد. » اين روزنامه همچنين نوشته مه آفريد امير خسروی در دادگاه به مقام های ارشدی که با او همکاری داشته اند هشدار داد و گفت « از همين جا خطاب به اين مسئولان می‌گويم تا زمان جلسه بعدی دادگاه يا خودشان موضوع را به **** انقلاب بگويند که ما برای کمک به دولت جلو آمده بوديم وگرنه اسامی همه آن ها در جلسه بعد با مدارک افشا خواهم کرد. »
وی با انتقاد از دادستانی و دادگاه به خاطر "امنیتی کردن پرونده" افزود: «همه را ترسانده‌اید که جرات نکنند حرف بزنند. چرا شما نمی‌گذارید من در تلویزیون مصاحبه کنم؟ در واقع من ۱۰ ماه در بازداشت هستم، آیا این درست است؟»خسروی با اشاره به اینکه یکی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت **** به وی پیشنهاد کرده است شرکتی را برای دور زدن تحریم‌ها در خارج از کشور دایر کند، مدعی شد با محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت **** در منزلش، پارک لویزان، دفترش و در خیابان ظفر ملاقات و جلسه‌داشته است.
وی با انتقاد از دادستانی و دادگاه به خاطر "امنیتی کردن پرونده" افزود: «همه را ترسانده‌اید که جرات نکنند حرف بزنند. چرا شما نمی‌گذارید من در تلویزیون مصاحبه کنم؟ در واقع من ۱۰ ماه در بازداشت هستم، آیا این درست است؟»خسروی با اشاره به اینکه یکی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت **** به وی پیشنهاد کرده است شرکتی را برای دور زدن تحریم‌ها در خارج از کشور دایر کند، مدعی شد با محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت **** در منزلش، پارک لویزان، دفترش و در خیابان ظفر ملاقات و جلسه‌داشته است.

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
یک روز پس از آنکه رییس سازمان انرژی اتمی ایران توقف غنی‌سازی اورانیوم ۲۰ درصدی را رد کرد، لئون پانه‌تا، وزیر دفاع ایالات متحده گفت که آمریکا به ایران اجازه دستیابی به جنگ‌افزار هسته‌ای را نخواهد داد و افزود که گزینه نظامی علیه ایران نه تنها کاملاً در دسترس است بلکه آماده هم هست و برنامه‌ریزی‌های لازم برای آن انجام شده‌است. وزیر دفاع آمریکا در این مصاحبه اظهار داشت: «ترجیح این است که این قضیه از راه دیپلماسی و از طریق اعمال فشار حل شود تا اینکه بخواهیم از نیروی نظامی استفاده کنیم.» وی با اشاره به گزینه نظامی افزود: «اما معنی‌اش این نیست که آن گزینه کاملاً در دسترس نیست. نه تنها در دسترس است بلکه آماده هم هست. برای اطمینان از آماده بودن این گزینه برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده‌است.»

K_ODA_K

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. خبری رو خوندم گفتم اینجا بگم! هم به تاپیک اینجا ربط داره هم نداره.

[h=1]شناسايي كاربران اينترنت با كارت هوشمندملي[/h]
رییس سازمان ثبت احوال کشور گفت: در کارت هوشمند ملی هر فرد یک شماره ملی وجود دارد که از طریق آن شماره در فضای مجازی شناسایی و مشخصاتش احراز می‌شود.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
کنترل بانک روی قیمت دلار برای کنترل قیمت سکه کاملا واضحه !! هیچ چیزی جز این نیست.
اونس رفت بالا , دلارو کشید پایین که سکه رو به قیمت دیروز برسونه !
اولین روزی که سکه رو شش ماهه کردن کسی میدونه کی بود؟ به اون روز برسیم یه وقفه دوماهه توی توزیع سکه می افته.
شنبه 15 بهمن بود که کمره ای اعلام کرد پیش فروش 4 ماهه متوقف بشه. لینک
شنبه 29 بهمن بود که اعلام کرد پیش فروش 6 ماهه هم متوقف بشه و 8 ماهه بشه.لینک

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
سلام. خبری رو خوندم گفتم اینجا بگم! هم به تاپیک اینجا ربط داره هم نداره.

حتما می خوان یک اکانت اینترنتی هم بدن با این کارت هوشمند ها.

حالشون خیلی خوبه بخدا! طرف فکر نکنم بدونه اینترنت چطوری کار می کنه!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
1- هیچ امیدی به مذاکرات مسکو نیست
2- دولت بشار اسد در حال سقوط است
3- فاز دوم هدفمندی یارانه ها در راه است
4- سکه های پیش فروشی بزودی به پایان می رسد
دیگه نمی تونم بیشتر از این صبر کنم، من میرم خرید.

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
1- هیچ امیدی به مذاکرات مسکو نیست
2- دولت بشار اسد در حال سقوط است
3- فاز دوم هدفمندی یارانه ها در راه است
4- سکه های پیش فروشی بزودی به پایان می رسد
دیگه نمی تونم بیشتر از این صبر کنم، من میرم خرید.
ا- وضعیت برزخیه. باقری معاون جلیلی دیشب شبکه 2 بود انگار **** عوض شده باشه حتی یک کلمه ی تند علیه غربی ها نگفت از اونور غرب دنبال فرصت مناسب برای تغییر **** ایران حتی با جنگه. رفسنجانی و احمدی نژاد و لاریجانی ساقی جام زهرند. بیم و امیدها همچنان برقراره.پنجاه/پنجاه
2- اسد رفتنیه . رفتن اسد + عقب ننشستن از غنی سازی = جنگ
3- با انتخاب لاریجانی به ریاست مجلس و انتقال روسای سازمان هدفمندی بعیده حالا حالاها فاز دوم هدفمندی اجرا شه
4- قیمت مطلوب بانک مرکزی چنده با شرایط فعلی؟

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
ا- وضعیت برزخیه. باقری معاون جلیلی دیشب شبکه 2 بود انگار **** عوض شده باشه حتی یک کلمه ی تند علیه غربی ها نگفت از اونور غرب دنبال فرصت مناسب برای تغییر **** ایران حتی با جنگه. رفسنجانی و احمدی نژاد و لاریجانی ساقی جام زهرند. بیم و امیدها همچنان برقراره.پنجاه/پنجاه
2- اسد رفتنیه . رفتن اسد + عقب ننشستن از غنی سازی = جنگ
3- با انتخاب لاریجانی به ریاست مجلس و انتقال روسای سازمان هدفمندی بعیده حالا حالاها فاز دوم هدفمندی اجرا شه
4- قیمت مطلوب بانک مرکزی چنده با شرایط فعلی؟
1- معلمومه که در شرایط کنونی که همه بازار چشمشون به دهن ایناست مواظب حرف زدنشون هستند. شما باید برای این که متوجه اوضاع بشید خطبه های نماز جمعه هفته آینده رو گوش کنید
2- اسد رفتنیه، موافقم
3- لاریجانی رئیس نمیشه، حداد عادل رئیس میشه. (تفاوت چندانی هم نداره، مگه لاریجانی تونست جلوی این همه تخلف دولت رو بگیره؟)
4- بانک مرکزی فعلا قیمت رو پایین نگه داشته تا سکه های این دور تموم بشه و همه اوراق بگیرن، بعد بین بازه زمانی این دوره تا تحویل سکه های دور بعد که سکه ای وارد بازار نمیشه سکه های خودش رو به قیمت بالا توی بازار می فروشه
و از همه مهمتر 20 عدد روی 660 خرید کردم

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
3- لاریجانی رئیس نمیشه، حداد عادل رئیس میشه. (تفاوت چندانی هم نداره، مگه لاریجانی تونست جلوی این همه تخلف دولت رو بگیره؟)

البته لاریجانی صبح به عنوان رئیس انتخاب شد ! معاناش هم شدن باهنر و اوترابی !
درست مثل دوره قبل !

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
1- معلمومه که در شرایط کنونی که همه بازار چشمشون به دهن ایناست مواظب حرف زدنشون هستند. شما باید برای این که متوجه اوضاع بشید خطبه های نماز جمعه هفته آینده رو گوش کنید
2- اسد رفتنیه، موافقم
4- بانک مرکزی فعلا قیمت رو پایین نگه داشته تا سکه های این دور تموم بشه و همه اوراق بگیرن، بعد بین بازه زمانی این دوره تا تحویل سکه های دور بعد که سکه ای وارد بازار نمیشه سکه های خودش رو به قیمت بالا توی بازار می فروشه
و از همه مهمتر 20 عدد روی 660 خرید کردم
پیش بینی شما در مورد 3 که محقق نشد.نماز جمعه هم مال عوامه و برای تکبیر گفتن.اگرم ملاک قضاوت باشه فقط معرف بخش اقلیت تندروه که اگه جام زهر سر کشیده باشه یه شبه حاضرند بنا به فرموده برعکس حرفهای قبلیشون رو بدن به خورد ملت. البته سیاست یه مساله دینامیک و پویاست نه استاتیک و به نظر من اینا خودشونم با اختلافات شدیدی که هر روزم بینشون بیشتر میشه تصمیم نهایی رو نگرفتن هنوز .ضمن اینکه بنا به ماهیت پیچیده مساله چه بسا در لحظه آخر و سر میز مذاکره تصمیم آخر ابلاغ بشه. در ضمن اگه تصمیم به عدم سازش گرفته باشند قاعدتا بر عکس نظر شما باید الان کم کم جو بازار و اذهان عمومی رو آماده کنند تا در لحظه موعود بازار به حالت انفجار در نیاد.باید دید تو دعواهای جناحها کدوم نیرو دست بالا رو پیدا میکنه. قطعا نباید برای حرفهای فلان امام جمعه ارزش بیشتری از حرفهای تیم مذاکره کننده که کاملا از مسائل پشت پرده آگاهند قائل شد. چیزی که به نظر میرسه بانک مرکزی امسال بازار ارز و سکه براش نقش ناموسی داره و به دلیل گندی که سال قبل بالا آورد نمیخواد دوباره نوسان شدیدی تو بازار رخ بده. به هر حال امیدوارم یا همون جور که شما گفتی بالا بره و شما سود کنی یا پایین تر بره تا ما بخریم:)

Last edited:
بالا