• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
من خودم قصدم از خرید چند روز پیشم نوسان گیری بود , ولی سبک سنگین که میکنم میبینم اوضاع خطریه , نمیام ارزش سرمایمو بزارم روی یک جلسه دیگه اینا که معلوم نیست چه غلطی بکنن در نتیجه احتمالا حالا حالاها نگه دارم سکه هارو , از طرفی اگه هم مثبت بشه حساب کردم دیدم نه اینا خیلی زیاد میتونن دلارو پایین نگه دارن مخصوصا با این نطقایی که بهمنی کرده , هم اینکه کافیه یه خبر منفی در یه زمینه ای بیاد تا دلار برگرده , از اونطرفم اونس به هر حال بالا میره و اگه ضرری باشه جبران میشه , خلاصه دیدم ریسک فروختن از نگه داشتن الان بیشتره, یه نوسان گیری به ریسکش نمیارزه یوقت قیمتا کله کنه بره بالا سرمایه ادم نصف بشه.

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
همیشه به یاد داشته باشید اگر قیمتی بخواد افزایش داشته باشه همیشه روی حد اکثر نمیچسبه

یعنی بعد افزایش حتما بعدش ریزش داره و تو یه پروسه زمانی میان مدت قیمت ثابت میشه

این قیمت دلار 1700 هم در نتیجه دلار 2000 تومنی بوجود اومد

یعنی فکر نکنید با یک جلسه مزاکره ممکنه ارزش پولتون نصف بشه

حتی پروسه افزایش به طوری که 100% از اخبار تبعیت کنه باز هم چند روزی طول میکشه

مگر اینکه مثل سری قبل یک حباب یک میلیونی سکه بوجود بیاد

تقریبا اینجا کسی رو ندیدم بتونه سکه هاشو بالای 880 بفروشه یا اگه بوده خیلی کم و شانسی بوده

به نظر من اگر از نوسان گیری روی سود هستید بفروشید و مجدد خرید کنید

حتما تا 20 روز دیگه باز هم پایین بالا میکنه و وقتی به مقاومت پایین برخورد کرد 2-3 روز قبل اجلاس شروع به بالا رفتن میکنه

یعنی اگر قصد نگه داری بلند مدت دارید بهتره 4-5 روز قبل شروع مزاکرات خرید کنید

البته این نظرات شخصی هست و بهتره خودتون امار قبل و بعد دو اجلاس گذشته رو چک کنید

با احترام / حجت

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
پیش بینی شما در مورد 3 که محقق نشد.نماز جمعه هم مال عوامه و برای تکبیر گفتن.اگرم ملاک قضاوت باشه فقط معرف بخش اقلیت تندروه که اگه جام زهر سر کشیده باشه یه شبه حاضرند بنا به فرموده برعکس حرفهای قبلیشون رو بدن به خورد ملت. البته سیاست یه مساله دینامیک و پویاست نه استاتیک و به نظر من اینا خودشونم با اختلافات شدیدی که هر روزم بینشون بیشتر میشه تصمیم نهایی رو نگرفتن هنوز .ضمن اینکه بنا به ماهیت پیچیده مساله چه بسا در لحظه آخر و سر میز مذاکره تصمیم آخر ابلاغ بشه. در ضمن اگه تصمیم به عدم سازش گرفته باشند قاعدتا بر عکس نظر شما باید الان کم کم جو بازار و اذهان عمومی رو آماده کنند تا در لحظه موعود بازار به حالت انفجار در نیاد.باید دید تو دعواهای جناحها کدوم نیرو دست بالا رو پیدا میکنه. قطعا نباید برای حرفهای فلان امام جمعه ارزش بیشتری از حرفهای تیم مذاکره کننده که کاملا از مسائل پشت پرده آگاهند قائل شد. چیزی که به نظر میرسه بانک مرکزی امسال بازار ارز و سکه براش نقش ناموسی داره و به دلیل گندی که سال قبل بالا آورد نمیخواد دوباره نوسان شدیدی تو بازار رخ بده. به هر حال امیدوارم یا همون جور که شما گفتی بالا بره و شما سود کنی یا پایین تر بره تا ما بخریم:)
منظور منو از رئیس مجلس درست متوجه نشدید، منظورم رئیس ظاهری مجلس نبود، رئیس اصلی و مرتبط با بالاترین مرکز تصمیم گیری در مجلس بود وگرنه من خودم توی اخبار صبح خوندم که لاریجانی با 173 رای رئیس مجلس شد
شما می دونی خطبه های نماز جمعه چیه؟ و اصلا چرا خطیب موقت هست و هر هفته عوض میشه؟
خطیب جمعه در خطبه های خود بازتاب دهنده نطرات و تصمیمات شخص اول ممکلت است و هیچ نظری از خوش نداره، اگر هم یه زمانی یکی بیاد توی نماز جمعه یه حرف پیش بینی نشده بزنه و خارج از دستور عمل کنه مثل آقای هاشمی، دیگه از همون موقع به بعد اجازه سخنرانی در نماز جمعه را نخواهد داشت
پس بنابراین اگر می خوای بدونی مملکت توی چه فازی هست و تصمیمات آینده چیه باید خطبه های نماز جمعه رو دنبال کنی،
معمولا و طبق سنت چندین ساله، هر بلایی هم که قراره سر مردم بیاد از چند هفته قبل توی نماز جمعه مردم رو یواش یواش آماده می کنند

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اخرین قیمت امروز مثل اینکه اینه
دلار 1750
سکه 666 و پونصد

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
منظور منو از رئیس مجلس درست متوجه نشدید، منظورم رئیس ظاهری مجلس نبود، رئیس اصلی و مرتبط با بالاترین مرکز تصمیم گیری در مجلس بود وگرنه من خودم توی اخبار صبح خوندم که لاریجانی با 173 رای رئیس مجلس شد
شما می دونی خطبه های نماز جمعه چیه؟ و اصلا چرا خطیب موقت هست و هر هفته عوض میشه؟
خطیب جمعه در خطبه های خود بازتاب دهنده نطرات و تصمیمات شخص اول ممکلت است و هیچ نظری از خوش نداره، اگر هم یه زمانی یکی بیاد توی نماز جمعه یه حرف پیش بینی نشده بزنه و خارج از دستور عمل کنه مثل آقای هاشمی، دیگه از همون موقع به بعد اجازه سخنرانی در نماز جمعه را نخواهد داشت
پس بنابراین اگر می خوای بدونی مملکت توی چه فازی هست و تصمیمات آینده چیه باید خطبه های نماز جمعه رو دنبال کنی،
معمولا و طبق سنت چندین ساله، هر بلایی هم که قراره سر مردم بیاد از چند هفته قبل توی نماز جمعه مردم رو یواش یواش آماده می کنند
کمی اطلاعاتتون اشتباهه در مورد نماز جمعه و....
کاملا نظر شخصی است.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
کمی اطلاعاتتون اشتباهه در مورد نماز جمعه و....
کاملا نظر شخصی است.
خب شما شما بنده رو روشن کنید
دانسته های ما هیچوقت مطلق نیست
چیزی که من می دونم در همین حده، اگر شما اطلاعات بیشتر و کاملتری دارید خوشحال میشم بدونم

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

مطمئن باش حداد هیچ قدرتی نداره ! نسبت خانوداگیش با عاغا رو خیلی روش حساب نکن !
قدرت ( عاغا ) پشت لاریجانی خواهد بود ! چون جبهه پشتیبان حداد , جبهه رئیس جمهوری است !

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
لطفاً يكي در مورد بازار سكه فردا نظر بده ممنون ...

sleeping-cap-emoticon-animated.gif

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
فعلا به نظرم یه قیمت صعودی آروم طی میکنه
تا 670 و 680 و 690

ولی از هفته دیگه افزایش شدید در راهه

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
البته لاریجانی صبح به عنوان رئیس انتخاب شد ! معاناش هم شدن باهنر و اوترابی !
درست مثل دوره قبل !

گرچه بعنوان هییت رئیسه موقت انتخاب شدند و هیئت رئیسه دایم (برای یک سال آینده مجلس) در روزهای آتی انتخاب میشه اما بنظر میرسه همین ترکیب هیئت رئییسه موقت حفظ خواهد شد با توجه به اختلاف آرا و..

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
به نظر منم فردا میتونیم صعود داشته باشیم چون روند قیمتی دلار از ساعت 3 به بعد امروز صعودی شد و تا 1750 هم رشد کرد
دوستان بازار تو این مقطع از زمان صبرتون رو میطلبه یعنی اصلا از کاهش یافتن قیمت نترسید

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
براندازی حکومت ایران در دستور کار دولت آمریکا

خبرآنلاین: یک روزنامه نگار و تحلیلگر آمریکایی معتقد است براندازی حکومت ایران یکی از دستور کارهای اصلی دولت اوباما است و پس از آن فلج کردن دولت با تشدید تحریم ها در اولویت است.

ریس ارلیک در گفتگویی اختصاصی با خبرآنلاین در پاسخ به اینکه آیا آمریکا اراده ای برای حل موضوع هسته ای ایران دارد یا خیر گفت: به نظر می رسد که دولت اوباما تصمیم خود را اتخاد کرده و خواهان سرنگونی حکومت ایران یا دست کم فلج کردن آن از طریق تشدید تحریم هاست.

خبرنگار رادیو سراسری آمریکا NPR با اشاره به اینکه آمریکا به طور واضح از ایران امتیازات زیادی مطالبه می کند اما در مقابل قدمی برای برداشتن تحریم ها بر نمی دارد گفت: با چنین سیاستی آمریکا مواضع خود را به گونه ای اتخاذ می کند که ایران نتواند واکنش مناسبی از خود بروز دهد.

نویسنده کتاب "برنامه ایران داستان واقعی سیاست آمریکا و بحران خاورمیانه" در پاسخ به سوالی درباره میزان تاثیرلابی اسرائیلی آیپک در موضوع هسته ای ایران و گفتگوهای 1+5 گفت: آیپک اعمال نفوذ زیادی در سیاست خارجه آمریکا نسبت به ایران می کند اما در کنار آیپک تندروهای آمریکا در وزارت خارجه و سازمان سیا را هم نباید از نظر دور داشت که مستقیما رابطه ای با آیپک ندارند.

وی افزود: همه آنها بر سر یک چیز توافق دارند و اینکه حکومت ایران باید سرنگون شود. تنها تفاوت میان آنها بر سر روش سرنگونی است برخی طرفدار اقدام نظامی هستند و برخی دیگر معتقدند این هدف را باید با اعمال تحریم های بیشتر محقق کرد.

نویسنده کتاب "حمله به عراق، آنچه رسانه ها به شما نگفتند" در پاسخ به سوال دیگر خبرآنلاین مبنی بر احتمال حمله آمریکا یا اسرائیل به ایران گفت: در حال حاضر به نظر می رسد که نه امریکا و نه اسرائیل تمایلی برای حمله به ایران ندارند. دستکم در خلال سال برگزاری انتخابات این کار را نخواهند کرد. اما بدون تردید به سر و صدا کردن و تهدید کردن ادامه خواهند داد.

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
نخست وزیر اسرائیل ایران و حزب‌الله لبنان را شریک جنایات حکومت بشار اسد در سوریه خوانده است. او می‌گوید که در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای غرب با تهران، اسرائیل چاره‌ای جز اقدام یک‌جانبه علیه ایران نخواهد داشت.بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در واکنش به قتل‌عام اخیر شهروندان سوری در شهر حوله در استان حمص، در اظهارات کم‌سابقه‌ای جمهوری اسلامی و متحدش حزب‌الله لبنان را "بخشی تفکیک‌ناپذیر از جنایت‌ها در سوریه" خوانده است.
او در بیانیه‌ای که شامگاه یکشنبه (۲۷ مه/ ۷ خرداد) منتشر شد از جامعه جهانی می‌خواهد همزمان با اقدام علیه حکومت بشار اسد به ایران و حزب‌الله نیز به مقابله برخیزند. به گفته‌ی ناظران سازمان ملل در حمله‌ی نیروهای دولتی به حوله دست‌کم ۹۲ نفر، از جمله ۳۲ کودک جان خود را از دست داده‌اند.
سخنان سردار ****، گواه اظهارات نتانیاهو
سخنان نتانیاهو در مورد نقش جمهوری اسلامی در ***** خشونت‌بار جنبش اعتراضی سوریه اندکی پس از آن منتشر شد که سردار اسماعیل قاآنی جانشین فرمانده نیروی قدس، واحد برونمرزی **** پاسداران به "حضور موثر نیروی قدس در سوریه" اعتراف کرده بود.
به نوشته نشریه‌ی کومرسانت، پیمان گسترش همکاری‌های نظامی که انتظار تصویب آن در سنا می‌رود در برگیرنده‌ی تمام امکاناتی است که اسرائیل برای موفقیت در عملیات بازدارنده نظامی علیه ایران به آن نیاز دارد.
تحلیلگر این نشریه نتیجه می‌گیرد که این همکاری‌های نظامی نمایانگر افزایش احتمال حمله به ایران است. برخی از کارشناسان معتقدند که تصمیم‌گیری نهایی در این مورد، به مسائل دیگری از جمله وضعیت سوریه و موقعیت رئیس جمهور آمریکا، باراک اوباما در انتخابات آینده ریاست جمهوری نیز بستگی دارد.
ژنرال مارتين دمپسی رييس ستاد مشترک ارتش آمريکا روز دوشنبه به شبکه تلويزيونی سی ان ان گفت برای توقف خشونت ها در سوريه، گزينه نظامی می بايست مورد بررسی قرار گيرد. همزمان با سخنان این مقام نظامی آمریکا، فشارهای بین المللی علیه حکومت بشاراسد افزایش یافته، واغلب سران کشورهای غربی قتل عام در روستای حَوله در سوريه را محکوم کرده اند.

Last edited:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
این تهدیدای اسماعیل کارو برای سازش از طرف اینا کم میکنه , یعنی باعث میشه ابروشونو در خطر ببینن و سازش اینجوری القا کنه که از اسماعیل ترسیدن.
همونجوری که گفتم این ماه ماه اینجور خبراست , دخالت بانکی صورت نگیره دلار 1900 هم میتونه ببینه.
بهمنی باز نطق کرده گفته اون سه میلیون سکه ای که تبدیل به اوراق شده رو میتونیم باز بریزیم توی بازار !! البته توی این شرایط تاثیری نمیتونه داشته باشه !!
قیمت امروز
دلار 1752
سکه 667

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
با توجه به خرابی اوضاع بورس قطعا شاهد افزایش بهای دلار و سکه خواهیم بود

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
توجه !!!!!
موقع خرید سکه وقتی میرید مغازه , مخصوصا تعداد بالا , اگه دیدید طرف سکه نداره که معمولا خودشون ندارن , و زنگ میزنن از همکار میگیرن , نگیرید از اون مغازه , برید جایی که خودش داشته باشه و سعی کنید پلمبش مال خود اون مغازه باشه , سعی کنید از جایی هم بگیرید که مجوز بانک مرکزی داره , به تازگی هم پلمب ها باید هلوگرام داشته باشه باشه.
موقع فروش سعی کنید به جایی بفروشید که خودش سکه رو نمیخواد ! و زنگ میزنه اینور اونور ببینه در لحظه میتونه به همکار بفروشه یا نه , حالا چرا؟ اینجوری سرمایه طرف توی ریسک نمیره بنابراین به سود کم قانعه , حتی روی هر سکه اگه هزار تومن گیرش بیاد , برای همین سعی میکنه معامله جوش بخوره .

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
طرفای فردوسی تو شرایط عادی قیمت های پشت شیشه فرق بین خرید و فروششون 10 تومنه بعضی مغازه های استامبول و تو جمهوری که میریم با انصاف تر میشن چون پرت تر هستن مغازه هاشون اختلاف کمتر از 10 تومن هم هست اما نزدیکای میدون فردوسی خیلی دندون گرد و زرنگن
این چند روز 3 باز رفتم اختلاف خرید از 10 تومن تا 30 تومن هست و اختلاف های زیاد مال نزدیک میدون فردوسی هست
پلمپ هم بازار کساد باشه ناز میکنن برای پلمپ همکاراشون ولی اون روزا که داشت میشد 1 تومن سکه من رفتم بفروشم راحت میخریدن ولی مهمه پلمپ معتبر بخریم یه وقت تقلبی یا غیربانکی نندازن
یه چیزی هم که برای من تجربه شد سری بعد خواستم سکه بفروشم اینه که اجازه ندم خواست سکه رو امتحان کنه ببره پشت میز جلوی خودم چکش کنه
سکه های من بانکی بود بعد سر یه چیزی هم حرفم شد با مغازه دار ولی برده بود پشت میز امتحان کنه گفتم بخوام پس بگیرم معلوم نیست همونا رو بده که بانکی و مطمئن هست وگرنه بهش نمیفروختم
حالا چقدر میشه به لیست صرافی های مجاز بانک مرکزی اعتماد کرد نمیدونم
http://www.cbi.ir/page/3743.aspx

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
بهمني: دلار و طلا باز هم كاهش مي‌يابند
رييس كل بانك مركزي در مورد وضعيت نرخ ارز و طلا با اشاره به نوسانات قيمت‌ آن‌ها طي چند روز اخير، پيش بيني كرد كه نرخ‌هاي دلار و طلا طي روزهاي آتي در بازار كاهش يابد. وي همچنين در مورد نرخ رسمي دلار تصريح كرد: حتما سياست تثبيت نرخ ارز را داريم اما مفهوم آن،‌اين نيست كه نرخ ارز را بر روي يك رقم قفل كنيم.

دكتر محمود بهمني در گفت‌وگو با ايسنا، در مورد موضوع نرخ ارز در فاز دوم هدفمندي‌ يارانه‌ها عنوان كرد: موضوع نرخ ارز ارتباطي به هدفمندسازي يارانه‌ها ندارد.

وي ادامه داد: صحبت‌هايي در مورد پايين آوردن آن بود كه تسهيلات ارزي صادركنندگان را هم يك درصد پايين آورديم اما در شرايط فعلي تصور نمي‌كنيم آن را تغيير دهيم.

بهمني با تاكيد بر اينكه حتما سياست تثبيت نرخ ارز را داريم، در اين مورد توضيح داد: متنها مفهوم تثبيت نرخ ارز اين نيست كه بر روي يك رقم قفل كنيم. ثبات نرخ ارز يعني اين نرخ جهش‌هاي بالا و پايين را نداشته باشد. يعني روي يك روندي باشد.

بهمني در مورد تاثير مذاكرات بغداد بر روي بازار ارز ايران عنوان كرد: ‌مثلا روز شنبه هفته جاري نرخ دلار در بازار 100 تومان افزايش يافت و سكه طلا هم 50 هزار تومان افزايش قيمت داشت اما روز بعد آن، قيمت دلار و سكه كاهش يافت. اگر كسي بخواهد اين‌ها را بگويد اثر رواني ايجاد مي‌كند.

رييس كل بانك مركزي تصريح كرد: مسائل سياسي و اثر رواني روي قيمت ذاتي اثر نمي‌گذارد. مثلا اگر كسي سكه طلا را بردارد و به آن طرف آب ببرد باز هم با همان ميزان قبلي از او آن سكه طلا را مي‌خرند و آن قيمت تغيير نكرده است. اين ها تماما ناشي از عوامل رواني، مسائل سياسي و اين كه مردم بخواهند وارد بازار شوند و طلا بخرند يا اينكه برعكس آن؛ يعني نگران باشند و طلاي خود را بفروشند است.

وي تصريح كرد: تصور من اين است كه باز هم بايد اين قيمت‌ها پايين بيايند.

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی می‌گوید، اگر کشورهای غربی حق غنی‌سازی اورانیوم با غلظت ۲۰ درصد را برای ایران به‌رسمیت بشناسند، ولی توقف آن را بخواهند، ایران در این‌باره تأمل خواهد کرد.رامین مهما‌نپرست، سخنگوی وزارت امورخارجه ایران روز یکشنبه (۲۷ مه/۷ خرداد) به خبرنگاران گفت که «جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه به دنبال نظامی‌سازی در برنامه‌های هسته‌ای خود نیست.» وی‌ تاكید كرد که «ایران تا جایی كه غنی‌سازی هسته‌ای یك فعالیت نظامی تلقی نشود، آن را انجام می‌دهد و جزء حقوق خود می‌داند.»
باید اشاره کرد که کشورهای غربی مدت‌هاست که غنی‌سازی اورانیوم با غلظت ۵ درصد برای اهداف صلح‌آمیز اتمی را برای ایران به‌رسمیت شناخته‌اند. نگرانی کشورهای غربی اما از غنی‌سازی با غلظت ۲۰ درصد به بالاست.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، مهانپرست افزود: «اگر كشورهای غربی بگویند غنی‌سازی ۲۰ درصدی صلح‌آمیز است اما انجام ندهید، جمهوری اسلامی ایران درباره این خواسته آنها تصمیم‌گیری خواهد كرد.»

دوستانی که می خرند مواظب زمینه سازی ها برای سرکشیدن جام زهر باشند. هرچند در هر حال سرنوشت جهان سومی ها در دقیق 90 رقم میخوره!

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
بهمني: دلار و طلا باز هم كاهش مي‌يابند
رييس كل بانك مركزي در مورد وضعيت نرخ ارز و طلا با اشاره به نوسانات قيمت‌ آن‌ها طي چند روز اخير، پيش بيني كرد كه نرخ‌هاي دلار و طلا طي روزهاي آتي در بازار كاهش يابد. وي همچنين در مورد نرخ رسمي دلار تصريح كرد: حتما سياست تثبيت نرخ ارز را داريم اما مفهوم آن،‌اين نيست كه نرخ ارز را بر روي يك رقم قفل كنيم.

دكتر محمود بهمني در گفت‌وگو با ايسنا، در مورد موضوع نرخ ارز در فاز دوم هدفمندي‌ يارانه‌ها عنوان كرد: موضوع نرخ ارز ارتباطي به هدفمندسازي يارانه‌ها ندارد.

وي ادامه داد: صحبت‌هايي در مورد پايين آوردن آن بود كه تسهيلات ارزي صادركنندگان را هم يك درصد پايين آورديم اما در شرايط فعلي تصور نمي‌كنيم آن را تغيير دهيم.

بهمني با تاكيد بر اينكه حتما سياست تثبيت نرخ ارز را داريم، در اين مورد توضيح داد: متنها مفهوم تثبيت نرخ ارز اين نيست كه بر روي يك رقم قفل كنيم. ثبات نرخ ارز يعني اين نرخ جهش‌هاي بالا و پايين را نداشته باشد. يعني روي يك روندي باشد.

بهمني در مورد تاثير مذاكرات بغداد بر روي بازار ارز ايران عنوان كرد: ‌مثلا روز شنبه هفته جاري نرخ دلار در بازار 100 تومان افزايش يافت و سكه طلا هم 50 هزار تومان افزايش قيمت داشت اما روز بعد آن، قيمت دلار و سكه كاهش يافت. اگر كسي بخواهد اين‌ها را بگويد اثر رواني ايجاد مي‌كند.

رييس كل بانك مركزي تصريح كرد: مسائل سياسي و اثر رواني روي قيمت ذاتي اثر نمي‌گذارد. مثلا اگر كسي سكه طلا را بردارد و به آن طرف آب ببرد باز هم با همان ميزان قبلي از او آن سكه طلا را مي‌خرند و آن قيمت تغيير نكرده است. اين ها تماما ناشي از عوامل رواني، مسائل سياسي و اين كه مردم بخواهند وارد بازار شوند و طلا بخرند يا اينكه برعكس آن؛ يعني نگران باشند و طلاي خود را بفروشند است.

وي تصريح كرد: تصور من اين است كه باز هم بايد اين قيمت‌ها پايين بيايند.

این مرتیکه الاغ نمیفهمه که 90% اجناس کشور وارداتی هستند و اتفاقا باید رقم دلار رو ثابت کرد تا ثبات توی بازار ها برقرار بشه . اینکه هر روز بری نبینی 20% گرونتر شده
چقدر خر و الاغ و نفهم زیاد شده البته این خرا که واسشون مهم نیست اصلا دلار بشه 100 هزار تومن کک آقای بهمنی هم نمی گزه

بالا