• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
این برادر دکستر کجاست چند روزه پیداش نیست !؟؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بازم کنترل قیمت سکه!
اونس رفت بالا , دلارو اوردن پایین ! سکه 557 دلار 1757

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
من دیروز 64 تا تمام رو به قیمت 654 قطعی کردم . نصفشون رو الان گرفتم و باقیش رو 2 شنبه .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام به همه دوستان شرمنده واسه اینکه 4 روز نبودم
i298960_ddd.gif

ولاد کفر بودم . ایشالا که دوستان همون جور که من برای این هفته چندین بار گفتم از این نوسانات سود کپل کرده باشن
i298960_ddd.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام دکتر چه عجب خوش گذشت؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
با اینکه دلار الان خیلی قوی شده با توجه به وضعیت یورو ، اونس ارزش خودشو حفظ کرده و ریزش خاصی نکرده که این وضعیت ادامه داشته باشه پتانسیل برای بالا رفتن اونس پیدا میشه چون به هر حال دلار شل میکنه اونوقته که. اونس میکشه بالا.

Sent from my iPod touch using Forum Runner

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
نفت هم که رفت پایین، پیش بینی شده بود که میاد پایین، اگر به اعدادی که پیش بینی شده بود برسه، مشکل کسر بودجه بیشتر میشه. 3 ماه گذشت هنوز نتونستن حقوق کارمند رو زیاد کنن، باید دید بازم به سبک اواخر سال گذشته به دلار فروشی میافتن یا نه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
همینجور که بالا گفتم دلار شل کرد و جهش اونس اتفاق افتاد کاملا هم این موضوع واضح بود .
چارت اول چارت اونس
و چارت دوم چارت یورو دلار

فایل های ضمیمه

• chart2.gif
    chart2.gif
    27 KB · نمایش ها: 64
  • chart1.gif
    chart1.gif
    16.3 KB · نمایش ها: 63

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
همینجور که بالا گفتم دلار شل کرد و جهش اونس اتفاق افتاد کاملا هم این موضوع واضح بود .
کجاش واضح بود؟!2 روز اخیر روند انس کاهشی بود و امروز تا 1543 هم پایین رفت
ساعت 5 به وقت تهران آماری منتشر شد که نشون میداد تعداد بیکارا تو آمریکا بالا رفته و همین باعث شد انس جهش یکباره بکنه
پیش بینی میشد اگر + بود میتونست انس رو حتی تا مرز 1500 بیاره پایین
معما چو حل گشت آسان شود LAPD جان:cool:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کجاش واضح بود؟!2 روز اخیر روند انس کاهشی بود و امروز تا 1543 هم پایین رفت
ساعت 5 به وقت تهران آماری منتشر شد که نشون میداد تعداد بیکارا تو آمریکا بالا رفته و همین باعث شد انس جهش یکباره بکنه
پیش بینی میشد اگر + بود میتونست انس رو حتی تا مرز 1500 بیاره پایین
معما چو حل گشت آسان شود LAPD جان:cool:

عزیز !!
1- من توی قیمت 670 سکه خریدم چون روی این حرکت حساب کرده بودم !
2- اونس نزولی نبود !!
به چارت زیر نگاه کن تا برات بگم
onse1.gifdollar.gif

نمودارها یک روزست
اونس توی منطقه رنج قرار داشته , مهم هم نیست پایینترین قیمتی که دیده چی بوده ! در ده روز اخیر پایینترین قیمتی که تونسته بسته بشه 1553 بوده . و نوسانش به نوعی توی یک منطقه رنج بوده.
در صورتی که دلار توی ده روز گذشته حدود 350 پیپ در مقابل یورو قوی شده , که این قیمت رو بالاترین قیمتیه که توی دو سال دیده !!
حالا وقتی دلار اینقدر قوی بشه , ولی اونس رنج بمونه چه معنی میده؟ این معنی رو میده که وقتی دلار ول کنه خودشو اونس میترکونه . چند سال بیخودی چشم پای این چارتا نزاشتیم.
معما هم حل نشده بود که اسان بشه !!
با اینکه دلار الان خیلی قوی شده با توجه به وضعیت یورو ، اونس ارزش خودشو حفظ کرده و ریزش خاصی نکرده که این وضعیت ادامه داشته باشه پتانسیل برای بالا رفتن اونس پیدا میشه چون به هر حال دلار شل میکنه اونوقته که. اونس میکشه بالا.

Sent from my iPod touch using Forum Runner

این اتفاقم چه با خبر چه بی خبر می افتاد , چون اولا بازای ارز ما نیست وقتی بره بالا بره بالا , بیاد پایین بیاد پایین , قیمت بدون اصلاح جایی نمیره , بره برمیگرده . دوما به یک مقاومت رسیده مال سال 2008 .
در مورد اینکه اگر مثبت بود اونس میومد پایین :
خبر ها خیلی وقت ها روی بازارا نتیجه عکس دارن , وگرنه خیلیا میلیاردر میشدن , چون بانک اگه نخواد قیمتو کنترل میکنه , ولی جایی مثل اینجا , خبر باعث میشه که همچین حرکتی زده بشه , چون باید زده بشه.
خیلی خبرها قبل از اینکه درز کنن اثرشون رو روی بازار میزارن , وقتی خبره اعلام میشه دیگه قدرتی نداره بازارو در اون جهت برگردونه.
این جنگولک بازی ای که توی بازار دلار و سکه میبینی , توی این بازار صد برابرش هست.

قربون حاجی

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
همون نکته ای که گفتم باز داره اتفاق می افته !
بالا رفتن ارزش دلار , کاهش نیافتن اونس , و درنتیجه ایجاد پتانسیل بعد پایین رفتن ارزش دلار و افزایش اونس.
به این دو عکس دقت کنید.
حرکتی که دلار زده , برگشته به نصف چیزی که بود , یعنی افزایش یافته , و درنتیجه اونس هم باید پایین میومد , ولی اونس توی سقفی که زده وایساده فعلا.
به تیک قرمز دقت کنید.
ons.gifdoll.gif

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اگه اونس امشب حرکت خارق العاده نکنه و پایین بیاد و همین حدودای 1600 بسته بشه ,قیمت دلار رو هم 1770 حساب کنیم , سکه میشه حدود 685 , ولی حدس من اینه که دلار رو باز فیتیلشو بکشن پایین برسونن به 1750 تا سکه بالای 675 نزنه.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
چقد نوسان گیری کردید رک و راست اینو بگید
i298960_ddd.gif

بالا