• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
حباب نیس سکه داره به قیمت طلاش معامله میشه
بدون مالیات و حق ضرب
سکه حباب 30 تومنی رو هم دیده
حق ضرب رو که حساب نکردم , اونو حساب میکردم که میشد بیست تومن حباب.
به هر حال فرمول سکه اینه که یه زمانی مجبوره به قیمت فرمول برگرده , همونجوری که از دویست تومن حباب مثبت یا همین سی چهل تومن حباب منفی به فرمول برگشت اینم برمیگرده.
سکه زیر قیمت طلا نمیتونه بره , ولی نمیشه گفت چون الان قیمت طلاش داره معامله میشه حباب نداره , همینم حبابه.

20ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام
دوستان سکه های ثبت نامی رو همچنان داره تحویل میدن؟
تا کی این تحویله سکه های ثبت نامی ادامه داره؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سلام
دوستان سکه های ثبت نامی رو همچنان داره تحویل میدن؟
تا کی این تحویله سکه های ثبت نامی ادامه داره؟

از سیزدهم یه وقفه دو ماهه افتاده توی تحویل , بخاطر شش ماهه شدن پیش فروش.
ولی این مدت اونایی که سررسیدشون رسیده بوده و نگرفته بودن میتونن برن بگیرن.

20ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
ممنون از پاسخ تون

با توجه به فرمول محاسبه قیمت سکه نسبت به دلار و انس جهانی الان سکه 717.600 باید باشه ولی قیمت بازار الان 674.000 تومان هست
با این حساب 43.600 حباب منفی داره

amin69r

Registered User
لایک‌ها
39
ممنون از پاسخ تون

با توجه به فرمول محاسبه قیمت سکه نسبت به دلار و انس جهانی الان سکه 717.600 باید باشه ولی قیمت بازار الان 674.000 تومان هست
با این حساب 43.600 حباب منفی داره

اشتباه میکنید
8.... حباب داره
از این لینک میتونید حساب کنید:
طلانیوز | فرمول و محاسبه آنلاین قیمت سکه و میزان حباب سکه

20ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

busines

Registered User
لایک‌ها
20

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
در این باره هیچکی نیست توضیح بده؟
عزیز این چیز خاصی نیست
این خبرم مال الان نیست , یکی دو هفته ای میشه اینو برداشتن , اصلا بود و نبود این روش فرقی نمیکرد , به قول معروف از اولش نخودی بود.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خبرای بدی گویا در راهه.
دلار و سکه هم رفت بالا.
دلار 1770
سکه 678
حباب منفی 14 تومن هنوز حفظ شده .

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
1پله سکه روی 615 وارد شدم.پله بعدی زیره 600
من 1000 تا پیش خرید کرده بودم و همشو روی 680 فروختم(اینجا هم تاپیک زده بودم برای فروش)
حیفم اومد این نقل قول دکتر سهند نزارم اینجا :
مهمترین فاکتور در تعیین نرخ ارز یک کشور جهان سومی بنظر من تراز جاری اقتصاد ان کشور می باشد. یعنی تفاوت درامد ارزی از خرج ارزی خارجی مثل واردات ، سرمایه گذاری خارجی یا کمک به دیگر کشورها و ...
این حساب جاری برای ما که در شش سال قبل حدود 40-45 میلیارد دلار بوده است امسال بدون تحریم به 5 میلیارد دلار رسیده است . پیش بینی ها هم این است که در سه سال اینده به نزدیک صفر برسد. از انطرف حجم نقدینگی کشور شش یا پنج برابر شده است. شاید با 40-45 میلیارد دلار حساب مثبت بتوان نرخ ارز را کنترل کرد ولی با حجم نقدینگی پنج برابر شده و تراز جاری 5 میلیارد که به صفر میل می کند نمی شود نرخ ارز را کنترل کرد.

بر همین اساس بنده معتقدم که نرخ ارز با توافق هسته ای احتمالی اینده که به انهم بنده خوشبین نیستم ، کاهش نمی یابد. انچه رخ داده و افت مقطعی فعلی بیشتر ناشی از سیاستهای شدیدا انقباضی بانک مرکزی است که مردم ان را به نوشیدن جام زهر و ... در مسائل سیاسی مربوط کرده اند.

در حالیکه در اصل بنظر من عامل اصلی نوسانات نرخ ارز این مساله نیست که حالا بخواهد با نتیجه موافق مذاکرات مثلا تغییر بلند مدتی در روند ان ایجاد شود بلکه مذاکرات و ... فقط جنبه روانی داشته و برای مدت کوتاهی می تواند قیمت ها را از مقداری که باید باشد جابجا کند.

متاسفانه راه حلهای انقباضی اجرا شده توسط بانک هم صرفا شیفت مشکل به اینده است و اینگونه نبوده که مشکل را اساسی حل کند.

مثلا نرخ سود 20 درصدی بانکی که حالا معلوم نیست بانکها با این وضعیت رکود از کجا می خواهند ان را تامین کنند ، خودش تورم زاست. یعنی پول مردم که همین الان قابل کنترل نیست چند سال دیگر دو برابر می شود و پول با سودش وارد بازار می شود که اثر مخرب بمراتب بیشتری دارد. یکبار حساب کردم که فقط سود سه ماهه سپرده های بانکی برای خرید 5 میلیون سکه کافیست.

حالا بانکی که بیش از 20 درصد از ذخایر طلای خود را پیش فروش کرده ، چگونه می خواهد در مقابل این حجم نقدینگی فقط از محل سود سپرده ها ایجاد می شود ،مقابله کند معلوم نیست؟

پیش فروش سکه یا ابزار های جایگزین که یعنی کاغذ دادن به مردم که در اصل تعهد دادن به مردم است هم به نوع دیگری شیفت دادن مشکل به اینده است.

بنابراین بطور کلی به شخصه نرخ ارز و طلا را در بلند مدت سه چهار ساله افزایشی شدید می بینم و کاهش فعلی را از بعد روانی و ناشی از سیاستهای انقباضی کوتاه اثر می دانم.

از نظر مسکن و بورس و .... هم بطور کلی نمی توان وقتی رشد اقتصادی واقعی منفی باشد انتظار افزایش ثروت داشت. بنابراین گرچه ریالی ممکن است با رشد مواجه باشند ولی ثروت و قدرت خرید عموم مردم از لحاظ ارزی وقتی که رشد اقتصادی منفی باشد قطعا باید کاهش یابد.

بنابراین بنظر من مسکن با رشد ریالی بدلیل تورم مواجه خواهد شد ولی بدلیل کاهش قدرت خرید، معاملات همراه با رکود فراگیر خواهد بود.
یه نکته مهم هم من بگم هفته بعد در حقیقت هفته آخر سری اول سکه های ثبت ناما هست و بیشترین میزان تحویل سکه هم مربوط به همین هفته است .
احتمالا سکه یک فرصت خرید خیلی خوب در هفته بعد بده .
سکه زیره 630 رو دریابید....

الان سبزه میدون هستم و با موبایل پست میدم.اومدم زیره 600 برای پله دوم خرید
متاسفانه کسی زیره 600 نمیده
زمانی که سکه اومد زیره 630 توصیه به خرید کردم.اینجا
زمانی که رفت زیره 600 و موقعیت طلایی بدست اومد بازم توصیه کردم و از سبزه میدون براتون پست زدم.اینجا
جالب این بود که دوستان قدیمی و باتجربه میگفتن که دلار میره زیره 1500 و سکه زیره 550 چیزی که در صورت +بودن مذاکرات هم بعید بود(با توجه به حجم نقدینگی که قبلا گفتم و بالا هم 2باره آوردم.اینجا)
الان هم سکه و دلار رو رو به بالا میبینم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نشونه ای از اینکه غرب بخواد مذاکره به نتیجه برسه نیست , همه چیز نشون از این میده که تلاش برای اینه که کاری کنن اینا رم کنن , اینجوری اخرین فرصتی که به ایران دادن این موضوع دیپلماتیک حل بشه از بین بره تا برن سراغ کارایی که خیالشو دارن.
امکان نداره اوضاع اینجوری بمونه و به خفت دادن اینا ادامه بدن و اینا زیر بار چیزی برن حتی اگه مملکت به فناک بره , مگه اینکه پشت پرده خبری باشه و اینا نمایش باشه.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
نشونه ای از اینکه غرب بخواد مذاکره به نتیجه برسه نیست , همه چیز نشون از این میده که تلاش برای اینه که کاری کنن اینا رم کنن , اینجوری اخرین فرصتی که به ایران دادن این موضوع دیپلماتیک حل بشه از بین بره تا برن سراغ کارایی که خیالشو دارن.
امکان نداره اوضاع اینجوری بمونه و به خفت دادن اینا ادامه بدن و اینا زیر بار چیزی برن حتی اگه مملکت به فناک بره , مگه اینکه پشت پرده خبری باشه و اینا نمایش باشه.

کم کم به حرفهای من که ماههای قبل زدم پی می برید
غربی ها فقط تعطیلی غنی سازی رو می خوان....... ایران به هیچ وجه زیر بار نخواهد رفت
ایران هم برداشتن بی قید و شرط تحریمها رو میخواد..... غربی ها زیر بار نمیرن

مذاکره ای که 2 طرفش از اصل و مبنا با هم اختلاف نظر دارن، هیچوقت به نتیجه نمیرسه
این بازی نتیجش از پیش معینه و اونها محاصره رو بیشتر میکنن و ....

رسما جنگ اقتصادی و سایبری یکساله شروع شده :hmm:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
هفته گذشته فرصت های طلایی بسیاری پیش اومد برای نواسان گیری که صد البته اونایی که باید استفاده میکردن کردن 100%
i298960_ddd.gif

@arashaj74

دوست گرامی اینا والا کارشون مشخصی نی ! یعنی هر کاری که کردن در هیچ برهه ای از زمان از روی عقل نبوده و همه کارها یه هویی انجام شده و هول هولکی هر کاری رو انجام میدن . ببین نمیشه سرمایه رو در معرض خطر داد گلم . ریسک هست این کار والا . به یه موضوعی توجه کن خودم رو مثال میزنم . ببین من آدم آهسته و پیوسته هستم و از روی احساسات کاری و انجام نمیدم چون می دونم توی این مملکت شب بخوابی صبح بیدار شی بسیاری چیزا محتمل هست اونم دیگه سکه و ارز که دیگه جای خود داره ! من توی هفته گذشته و این هفته حاضر بودم روی خرید های بزرگ با نواسانات جزئی مانور بدم تا بقولی با ریسک کردن و در خطر قرار دادن سرمایه کل
i298960_ddd.gif

پ ن : 8 June که ایشالا مد نظر همه دوستان هست که نشست ایران با آژانس هست ؟
i298960_ddd.gif

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168

کاملا درسته. جنگ ایران و غرب مدتهاست که شروع شده چون خط مقدم این جنگ سوریه ست.
اما اینا اگرم قصد رم کردن داشته باشند حالا دیگه رمقی برای رم کردن ندارن
با وضع موجود بعد از مذاکرات مسکو ما با تحریمهای جدید کم کم به همون وضعی دچار میشیم که بهمنی مثل خیلی از دولتی ها زود فهمید و صراحتا توصیفش کرد :"شعب ابیطالب" اما بیت عاقا خفش کرد.
"سعید جلیلی در نامه‌ای به کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نماینده کشورهای 1+5 تذکر داد.جلیلی در نامه به کاترین اشتون نوشت: تعلل طرف مقابل در برگزاری جلسه معاونین و کارشناسان اراده آنان را برای گفت‌وگوهای موفق در مسکو در ابهام و تردید قرار می‌دهد.رئیس تیم مذاکره کننده ایران، روندی را که گفت‌وگو صرفاً برای گفت‌وگو باشد را بی ثمر دانست و ابراز امیدواری کرد: طرف مقابل بتواند آمادگی لازم برای شرکت در جلسات معاونین و کارشناسان پیدا کند تا مقدمات لازم برای دستور کار اجلاس مسکو فراهم شود."

Last edited:

20ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
به نظر شما الان واسه خرید دیر شده؟
یک دوست طلافروشی دارم که میگه همیشه سعی کن خریدهات رو پله ای انجام بدی مثلا، روزی 5 یا 10 تا ربع بگیری
و کل خرید یک مرحله ای انجام ندی

نظر شما چیه؟
آیا بازم امکان داره طی یک ماه آینده قیمت ها کاهش پیدا کنه؟

بالا