• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
آقا اینجا خیلیها گفتن که این سپرده ها سودش به مراتب کمتر از خرید سکه هست (بنا به دلایلی مثل کارمزد بانک و نرخی که براساس اون قیمت دلار رو حساب میکنن). من خودم با این حسابها کار نکردم اما اگر خواستید باز کنید یه چرخی بزنید ببینید بقیه در موردش چی گفتن بعد تصمیم بگیرید

بعضی بانکها سپرده طلا دارن بهتره رو اون سرمایه گزاری کنی
مثلا میری معادل 100 گرم طلا پول میزاری هر وقت خواستیش معادل 100 گرم طلا بهت پول میدن

anony

Registered User
لایک‌ها
48
دو موضوع

1) ارتباط سكه با اونس جهاني خيلي ضعيف شده و قيمت اين محصول رو عرضه و تقاضاي داخلي تعيين ميكنه. بهمين خاطرم الكي خودتون رو با فرمولهاي رياضي درگير نكنيد. اين فرمولها هيچ خاصيتي ندارند و همونطور كه مي بينيد بخاطر افزايش تقاضا، قيمت بالا ميره. اين فرمولها فرضشون اينه كه رابطه خطي بين قيمت اونس و سكه وجود داره كه اين فرض غلطه.
صحبت اين نيست كه بين اونس و سكه همبستگي وجود نداره، ولي اين همبستگي ضعيف شده و در درجات پاييني آمده، بهمين خاطر تحليل اونس براي تصميم گيري روي خريد و فروش سكه، اشتباهه.

2) بانك كارگشايي قصد كرده كه با عرضه قيمت رو پايين بياره. اول اينكه خوب ملاحظه كنيد كه زور دولت چقدره و حداكثر چقدر ميتونن قيمت رو بيارن پايين. دوم اينكه فرصت براي خريد خوبيه(اگر اتفاق بيافته!). فعلا كه حداكثر در حد ثابت نگه داشتن قيمت موثر بوده.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
ضمنا از دوستاني كه در پي.ام سوال خصوصي مي پرسند، معذرت ميخواهم كه به اين سوالات جواب نمي دهم. در اين تاپيك همه چيز بارها گفته شده و منم نه حوصله دارم و نه قصد دارم مسئوليتي بعهده بگيرم. مسئوليت تصميمات شما با خودتان است.

atousajoon

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
کی میدونه نرخی که بانک سکه میده چقدر با بیرون فرق داره؟و اینکه روزی چند تا به هر نفر میدن
امروز بگیرم فردا هم میشه
من منتظرم لطفا جواب بدین

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
سلام
کی میدونه نرخی که بانک سکه میده چقدر با بیرون فرق داره؟و اینکه روزی چند تا به هر نفر میدن
امروز بگیرم فردا هم میشه
من منتظرم لطفا جواب بدین

فکر کنم با هر کارت ملی 3 تا بدن..

atousajoon

Registered User
لایک‌ها
14
anony janمیشه لطفا اگه اطلاعاتی در این زمینه دارین بگین

anony

Registered User
لایک‌ها
48
نه، ندارم. من از بانك نخريدم و از مغازه مي گيرم. ضمنا زير 600 بياد، دوباره مي خرم.

atousajoon

Registered User
لایک‌ها
14
آخه تو سایت مثقال نوشته که 602بعد بیرون 630حالا دوستم میگه نه الکی نوشته مگه یه همچین چیزی میشه اگه اینجوری باشه هر خانواده میره با کارت ملی میگیره دوباره فرداش هم میرم .منم بیاد زیر 600 میگیرم فکر کنم چند روز دیگه بیاد پایینتر مثلا بشه همون 580 بعدم تو بوق و کرنا میکنن آی اوریم پایین 100 تومن میبرن بالا 2 زار میارن پایین به نظرشون کار شاق کردن

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
آیا سکه حباب دارد؟

در تاریخ یکشنبه 20 شهریور 1390، قیمت جهانی هر اونس طلا 1860 دلار و نرخ ارز مرجع و بازار به ترتیب 10638 و 12350 ریال بوده است. بر این اساس بایستی قیمت پایه سکه 490 هزار تومان تعیین مي‌شد حال آنکه این قیمت 603200 تومان اعلام شده است. در همین تاریخ فشار تقاضا و نبود عرضه موجب شده است سکه‌ای که با احتساب قیمت دلار در بازار آزاد ( که خود دارای حبابی است که در این مجال قصد پرداخت به آن را نداریم) معادل 541 هزار تومان طلا دارد، تا قیمت 621 هزار تومان هم صعود کند، یعنی حبابی به اندازه 80 هزار تومان!

Golden2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نه، ندارم. من از بانك نخريدم و از مغازه مي گيرم. ضمنا زير 600 بياد، دوباره مي خرم.

جناب anony: در یکی از صفحات قبلی گفته بودی "شمش به هیچ وجه نگیرید" میشه لطفا یه کم بیشتر دلایل رو توضیح بدی؟ مگر قیمت شمش با انس و دلار رابطه نداره؟ من میخواستم حدود 50-60 میلیون خرید کنم ولی نمیدونم در موقعییت فعلی سکه بهتره یا شمش که ظاهرا حباب نداره؟ با سپاس فراوان

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
در تاریخ یکشنبه 20 شهریور 1390، قیمت جهانی هر اونس طلا 1860 دلار و نرخ ارز مرجع و بازار به ترتیب 10638 و 12350 ریال بوده است. بر این اساس بایستی قیمت پایه سکه 490 هزار تومان تعیین مي‌شد حال آنکه این قیمت 603200 تومان اعلام شده است. در همین تاریخ فشار تقاضا و نبود عرضه موجب شده است سکه‌ای که با احتساب قیمت دلار در بازار آزاد ( که خود دارای حبابی است که در این مجال قصد پرداخت به آن را نداریم) معادل 541 هزار تومان طلا دارد، تا قیمت 621 هزار تومان هم صعود کند، یعنی حبابی به اندازه 80 هزار تومان!

چه طوری حساب کردی 490 شد - قیمت سکه تو بازار رو بانک مرکزی تعیین نمیکنه اتحادیه تعیین میکنه که اونم با نرخ دلار آزاد کار میکنه

1) ارتباط سكه با اونس جهاني خيلي ضعيف شده و قيمت اين محصول رو عرضه و تقاضاي داخلي تعيين ميكنه. بهمين خاطرم الكي خودتون رو با فرمولهاي رياضي درگير نكنيد. اين فرمولها هيچ خاصيتي ندارند و همونطور كه مي بينيد بخاطر افزايش تقاضا، قيمت بالا ميره. اين فرمولها فرضشون اينه كه رابطه خطي بين قيمت اونس و سكه وجود داره كه اين فرض غلطه.
صحبت اين نيست كه بين اونس و سكه همبستگي وجود نداره، ولي اين همبستگي ضعيف شده و در درجات پاييني آمده، بهمين خاطر تحليل اونس براي تصميم گيري روي خريد و فروش سكه، اشتباهه.

2) بانك كارگشايي قصد كرده كه با عرضه قيمت رو پايين بياره. اول اينكه خوب ملاحظه كنيد كه زور دولت چقدره و حداكثر چقدر ميتونن قيمت رو بيارن پايين. دوم اينكه فرصت براي خريد خوبيه(اگر اتفاق بيافته!). فعلا كه حداكثر در حد ثابت نگه داشتن قيمت موثر بوده.

ارتباط نرخ اونس و سکه فقط درجهت افزایش قیمت سکه هستش و پایین اومدن قیمت سکه به دلال های تو بازار

این وسط بانک مرکزی و ملی حکم سیب زمینی رو دارن که به عنوان مزه هر از گاهی چن تا سکه میدن دست مردم و 80 در صد سکه ها رو کارکنان همون بانک ها باز میدن دست همون دلال ها

بانک کارگشایی هم یه پدر سوخته هایی ان که دسته بان ملی رو ز پش بستن
بانک کارگشایی در تمام شعب باید سکه عرضه کنه تو هر شهری هم یه شعبه یشتر نداره
کارکنان این بانک انقد پدرسوخته ان که اصلا هیچکس نمیدونه تو این بانک سکه هم عرضه میشه
من خودم چندین بار تماس گرفتم و حتی افرادی رو میشناسم حظوری رفتن و پاسخی که گرفتن این بوده که ما اصلا سکه نمیاریم

تا اینکه چن وخ پیش از یکی از مشتریام که تو کارگشایی آشنا داش شنیدم که آخر روز میره خیلی راحت از کارمنده میگیره
یعنی در تمام این چند سال این بانک سکه هاشو به دلال ها و متصدی های خودش میداده بدون اینکه کسی باخبر شه
فقط تو یه شعبه میدون محمدیه که حراج برگزار میشه مردم عادی میتونن خرید کنن

البته فکر نکنم چاپ شدن اسم مغازه روی فاکتور اونقدر مهم باشه اما اینکه برای بایستی این مقدار پول بیشتر بدید دیگه فکر میکنم از اون حرفهای بی پایه و اساس هست.

کاملا پایه و اساس داره
دارایی بر اساس فاکتورهایی که با سربرگ مغازه هست به میزان اختلاف خرید و فروش سکه که یه نرخ ثابت در نظر میگیرن
و کارمزد هر گرم طلای ساخته شده که اونم یه نرخ ثابتی خودشون در نظر میگیرن مالیات بر ارزش افزوده میبنده

البته همه اینا باید تو دفاتر مالیاتی ثبت بشه که استفاده از فاکتور متفرقه یه راه فراره

فاکتوره بدون سربرگ هم کاملا معتبره - حتی یه برگ کاغذ با دستخط مغازه دار که مهر مغازه رو داشته باشه هم پیگرد قضایی داره
البته مغازه داریم تا مغازه

آسمان.

Registered User
لایک‌ها
1
منم شهرستانم بانک کارگشایی رفتم گفت نه نداریم
فقط مراکز استان میدن
اونجام که بری مطمئنا دست خالی باید برگشت
پس فقط یه تبلیغه

saadeq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

با تشکر از راهنمایی های عزیزان
روز یک شنبه از یک سکه فروشی معتبر در شهرستان ربع سکه خریدم به قیمت 153000 تومان که با وکیوم خود همین مغازه سکه فروشی بود ولی از فروشنده خواستم فاکتور خرید هم بدهد ولی فاکتوری که داد از کاغذهایی بود که اسم مغازه روی فاکتور چاپ نشده بود (البته فاکتور مهر شده است که روی مهری که زد اسم مغازه به همراه تلفن آن نوشته شده است) وقتی از این مغازه سکه فروشی خواستم که از کاغذ فاکتوری استفاده کند که اسم مغازه روی کاغذ چاپ شده باشد گفت که در این صورت چهاردرصد مالیات به قیمت ربع سکه اضافه می شود و قیمت ربع سکه 160000تومان خواهد شد. لذا یا باید همان فاکتور و کاغذ خرید قبلی را بپذیریم یا اینکه اگر کاغذ خریدی می خواهم که اسم مغازه روی آن چاپ شده باشد هفت هزار تومان دیگر بدهم(چون قیمت ربع سکه با چهاردرصد مالیات 160000 تومان است)
این حرف این مغازه سکه فروشی معتبر شهرستانی درست است یا دلیل دیگری دارد که مغازه های سکه فروشی حاضر نیستند کاغذ خریدی که اسم مغازه در آن چاپ شده باشد بدهند؟(کاغذ خرید فعلی من اسم مغازه به صورت مهر و امضا است و اسم مغازه در آن مهر شده است) دوستانی که از مغازه های سکه فروشی ، سکه می خرند آیا تاکنون مطالبه کاغذ خرید و فاکتور از مغازه ها کرده اند؟ چه نوع فاکتوری به شما صاحب مغازه تحویل داده است؟

البته فکر نکنم چاپ شدن اسم مغازه روی فاکتور اونقدر مهم باشه اما اینکه برای بایستی این مقدار پول بیشتر بدید دیگه فکر میکنم از اون حرفهای بی پایه و اساس هست.

کاملا پایه و اساس داره
دارایی بر اساس فاکتورهایی که با سربرگ مغازه هست به میزان اختلاف خرید و فروش سکه که یه نرخ ثابت در نظر میگیرن
و کارمزد هر گرم طلای ساخته شده که اونم یه نرخ ثابتی خودشون در نظر میگیرن مالیات بر ارزش افزوده میبنده

البته همه اینا باید تو دفاتر مالیاتی ثبت بشه که استفاده از فاکتور متفرقه یه راه فراره

فاکتوره بدون سربرگ هم کاملا معتبره - حتی یه برگ کاغذ با دستخط مغازه دار که مهر مغازه رو داشته باشه هم پیگرد قضایی داره
البته مغازه داریم تا مغازه

کسانی که اینجا از مغازه ها سکه خریداری کرده اند آیا از مغازه داران درخواست فاکتور کرده اند؟ چه نوع فاکتوری دریافت کرده اند(فاکتور دارای نام مغازه در سربرگ بوده یا نه ؟ اگر بوده سکه را با قیمت بیشتر فروخته اند یا نه؟)

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
آقا حالا بعد همه این حرفا به این نتیجه می رسیم که هر چی داریم بدیم سکه بخریم.
ولی حالا کی بفروشیم که بیشترین سود رو بکنیم؟
هر وقت نیاز مبرم داشتیم
یا نه
اینکه میگن آخر سال میلادی حداکثر قیمت طلا خواهد بود درسته و اونموقع بهترین وقت فروشه؟

$100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جالبه که امروز اکثر صرافیها و سکه فروشیها فقط فروشنده بودند و خرید نداتشند!
قبلا وقتی سکه رو به بالا بود فقط خرید داشتند و فروش نداشتند!
و این نشانه سقوط سکه است.
اگر کسی سکه هایتان را میخرد تعلل نکنید و تا دیر نشده با فروش آنها دلار تهیه کنید
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

atousajoon

Registered User
لایک‌ها
14
به نظرتون تا چند میاد پایین؟
آخرم هیچ کس به من جواب نداد قیمت بانکی با قیمت بازار واقعا چقدر تفاوت داره
کمک نمیکنین آدم پیشرفت کنه دیگه والاااااااااااااا

atousajoon

Registered User
لایک‌ها
14
مرسی .بازم شما حداقل یه جوابی دادین
البته بگذریم که تیکه هایی اون وسطها انداختین ولی خوب اشکالی نداره .
مرسی الان میرم تو سایتش میبینم هرچند که چشم آّ نمیخوره از این بانکها .نه مثقال و چک کردن ولی نمیدونم قیمتش صحت داره یا نه
خلاصه ممنونم

بالا