• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
من یه سوال انحرافی بپرسم! به نظر شما برای خرید ارز به منظور سرمایه گذاری بلندمدت کدوم ارز بهتره؟ دلار، بورو، پوند، فرانک؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
فعلا اونس داره میره بالا - ظاهرا کف قیمت 1762 بود اونم از شانس ما افتاد تو جمعه که بمونیم تو خماریش - با این رشدی که داره شاید تا 10 صبح فردا 1899 رم رد کنه - نه غلام؟
تا 1824 میره بالا باز میاد پایین

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
بهمنی سرگرم فوتبال بود، اونس رفت بالا :p- ظاهرا کف قیمت 1762 بود اونم از شانس ما افتاد تو جمعه که بمونیم تو خماریش - با این رشدی که داره شاید تا 10 صبح فردا 1899 رم رد کنه - نه غلام؟

غلومت خدمتت عرض کنه که بازارهای جهانی امشب ساعت 12 میبنده امشب هم بالاتر از 1814 نمیره ؛ رفت تا ساعت یک و نیم سحر دوشنبه به وقت تهران . یعنی صبح دوشنبه بازار تهران قیمت جدید رو میگیره .

Last edited:

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
بحث طلا جزو بحثاي جالبه :
علاوه بر قيمت جهاني و بالا و پايين شدن قيمت اونس ، تاثير سياست هاي داخلي رو بي تاثير ندونيد ...
زمانيكه بانك مركزي نياز به فروش طلاي ذخيره شده خود داره قاعدتاً از بالارفتن قيمت طلا و سكه استقبال ميكنه ( هر چند در ظاهر شايد خلاف اين رو عنوان كنن آقايون بانك مركزي ) ... صداوسيما هم اهرم جالبيه براشون ... چون نود درصد تليغات صداوسيما شده تبليغ بانك هاي داخل . و وقتي يه بانك مثل صادرات مياد و تبليغ طرح طلاش رو ميده يه بخشي از سرمايه هاي بدون پشتوانه فكري رو جذب ميكنه ... بعدش ميبينيم جوايز بانكهاي ديگه هم ميشه لنج طلا ! و كيسه هاي سكه طلا و سرويس طلا و غيره .
يعني اتومات جو طلا رو بالا ميبرن تا هم بخشي كه به دنبال سپرده هاي بانكي هستن جذب سپرده هاي طلا بشن به جاي ريال و ارز ... و هم بخشي كه سنتي تر دنبال سكه هستن به دنبال سكه باشن ... تو اين مراحل هست كه زياد اسمي از حباب سكه نميبرن آقايون ! و اگه حبابي هم بگن منفعتشون توشه .
حالا بعد يه مدت باز صداوسيما در حاليكه نرخ طلا تو بازار داخل با خارج حدود 40 تومان اختلاف قيمت داره و بانك مركزي هم به بخشي از اهدافش رسيده مياد و مستند و خبر ميده كه حباب سكه !! و يهو همه از بالارفتن قيمت طلا بد ميگن ... و قيمت رو ميكشن پايين .
در كل تجربه خودم بوده كه تو بازارهايي كه انقده بالا و پايين شد قيمت تابع متغييرهاي بسياريه بايد با اطلاعات وارد شد و جوگير نشد .
موفق باشيم
تایید میشه
هر وقت خواستن حبابیش میکنن و هر وقت هم خواستن و درش منفعت دیدن در پی ترکوندنش

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
دوستان الان خرید رو پیشنهاد می کنید؟
دیروز که من خواستم خرید کنم ، 605 فروش بود و 590 می خریدن .
به نظرتون وضعیت چطوره؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام مجدد

دوست عزيز، من درباره كوتاه مدت هيچ نظري ندارم و بنظرم لازم هم نيست(چون بلندمدت در هر صورت صعوديه).

بازار طلا هم خيلي پرنوسانه. در هفته گذشته بازه نوسان بيش از 100 دلار بود! دليل نوسان سكه هم تا حدي همين بود كه البته الان هر دو بازار(اونس و سكه) آرام تر شده اند. ولي باز هم تكرار ميكنم كه هيچ قدرتي نميتونه جوابگوي تقاضاي بالاي سكه در حال حاضر باشه. شما به طلا فروشي هاي خيلي فرعي هم سر بزنيد مي بينيد كه مردم در حال خريد و قيمت كردن هستند. خودم پنجشنبه كه منتظر بودم سكه هامو بيارن، در عرض يكربع 3 نفر ديگه هم آمدن و هيچ كس هم درباره آويز و النگو و گوشواره نمي پرسه. حتي خانمها هم اهل سكه شدن :D .

بنظرم خيلي سخت ميشه پيش بيني كوتاه مدت داشت. همش اميدهاي واهي ميدن كه چين قراره يورو رو حفظ كنه، از طرف ديگه ممكنه ناآرامي هاي اروپا باعث بشه حتي خود ارز يورو حذف بشه!! (البته خيييييلي بعيده اين اتفاق، ولي گمانه زني هاش هست).

ولي نترسيد و خريدتون رو بكنيد. فقط لطفا در عرض يك هفته و يكماه نگاه نكنيد كه سود كرديد يا ضرر(البته ايشالله ضرر نكرديد!). در عرض يكسال نگاه كنيد. ضمنا شما كه ميخواهيد 100 تا بخريد، سعي كنيد نزديك به قيمت بانك يا مزايده كارگشايي بخريد، كه پول دلال كمتر بديد.

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چراغ سبز نهاونديان به تغيير نرخ سود

نماينده بخش خصوصي در شوراي پول و اعتبار كه تا پيش از اين به صراحت با افزايش نرخ سود تسهيلات مخالفت بود، در آخرين اظهار نظر خود با اشاره به افزايش نرخ تورم از تعيين نرخ سود متناسب با واقعيت‌هاي جامعه سخن گفت.

محمد نهاونديان رييس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران با تاكيد بر اينكه بايد ارزيابي‌هاي واقع بينانه‌اي از نرخ سود تسهيلات داشت، گفت: اظهار نظر من در خصوص تغيير نرخ منوط به طرح پیشنهاد افزایش نرخ سود در شورای پول و اعتبار است.
وي افزود:‌ زمانی که این پیشنهاد در شورا مطرح و بحث‌های مربوط نیز انجام شد، می‌توانیم در این خصوص صحبت کنیم.
این عضو شورای پول و اعتبار در پاسخ به سوالي که آیا همچنان مخالف افزایش نرخ سود در سال جاری است و در پاسخ گفت: باید واقعیت‌های موجود جامعه مورد ارزیابی‌های واقع‌بینانه قرار گیرد و تصمیم‌گیری‌ها بر این اساس انجام شود.
نهاوندیان افزایش نرخ تورم و رسیدن این نرخ به 17 درصد در مردادماه را دلیل اصلی ضرورت لحاظ واقعیت‌های موجود در تصمیمات پولی و بانکی عنوان و تصریح کرد:‌ به همین جهت باید ارزیابی واقع‌بینانه از شرایط داشته باشیم و برهمان اساس تصمیم بگیریم.
اظهار نظر نهاونديان به عنوان يكي از مخالفان تغيير نرخ سود مي‌تواند چراغ سبزي به بانك مركزي در آستانه ارائه مجدد پيشنهاد تغيير نرخ سود به شوراي پول و اعتبار باشد. محمود بهمني، رييس كل بانك مركزي چند روز قبل از ارائه پيشنهاد مجدد تغيير نرخ سود به شوراي پول و اعتبار خبر داد.به گفته بهمني،آمارهاي بانك مركزي نشان مي‌دهد كه نرخ جذب سپرده‌ها در چهار ماهه ابتدايي سال حدود 5 درصد بوده كه از رشد 9 درصدي دوره قبل كمتر بوده است.اين رشد كمتر نشانگر آن است كه منابع به جاي حركت به سوي بانك‌ها در ديگر بازارها گردش دارد. در كنار كاهش جذب منابع در چهار ماهه ابتدايي سال 90 نسبت به سال 89 جابه‌جايي در تغيير تركيب سپرده‌ها از نگراني‌هاي **** بانكي است. منابع بانكي در سال جديد از سمت سپرده‌هاي مدت‌دار به سوي سپرده‌هاي جاري جابه‌جا شده و در نتيجه اين اتفاق قدرت تجهيز منابع بانك‌ها تضعيف شده است.
پس از تغيير و تحولات در شوراي پول واعتبار و برخي اظهار نظرها بازنگري در بسته پولي 90 كه بر اثر آن در سال جاري نرخ‌هاي سود كاهش يافتند بار ديگر در رسانه‌ها به شكل جدي‌تري مطرح شد.
رييس كل بانك مركزي كه پيش از اين در خرداد ماه هشدار داده بود در صورت رد پيشنهاد بانك مركزي حاضر به ارائه مجدد پيشنهاد تغيير نرخ سود در ادامه سال نيست. شهريور ماه در جمع خبرنگاران گفت: در آينده‌اي نزديك پيشنهاد تغيير نرخ سود را به شورا مي‌برد.به گفته او نرخ سود حداقل بايد ميانگين تورم سال قبل و پيش‌بيني سال جاري باشد. بر اين اساس با توجه به تورم 4/12 درصدي سال گذشته و 17 درصدي نيمه اول سال نرخ سود سپرده‌هاي يك ساله بايد به 15 درصد افزايش يابد. نرخ سود سپرده‌هاي يك ساله هم اكنون 5/12 درصد است. البته در بسته پيشنهادي ارائه شده از سوي بانك مركزي نرخ سود پيشنهادي براي سود سپرده‌هاي يك ساله 15 درصد بود، اما اين نرخ در شوراي پول و اعتبار با 5/2 درصد كاهش به 5/12 درصد رسيد.
رييس كل بانك مركزي درباره تعيين نرخ سود سپرده‌ها معتقد است: طبق قانون مجلس، نرخ سود بانکی باید براساس میانگین تورم سال قبل و تورم پیش‌بینی شده در سال جاری تعیین شود، اما نرخ سود تعیین شده برای سپرده‌های بانکی در سال جاری این روند را طی نکرده است.
ريیس کل بانک مرکزی درباره كاهش نرخ سود سپرده‌ها در سال جاري اظهار كرد: شورای پول واعتبار فکر نمی‌کرد نرخ تورم در سال جاری به این میزان برسد.
خبر چراغ سبز نهاونديان به تغيير نرخ سود

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
من امروز رفتم و نیم سکه خریدم
اول رفتم بانک که ساعت 9نه و نیم بود گفتن تموم شده
ملت از ساعت 12 شب تو صف بودن و صبح کل سکه ها رو یه جا بردن
برای همین رفتم بازار و نیم رو 189 خریدم

saadeq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه دوست من، من براي يك هفته و دو هفته خريد نميكنم و توصيه ميكنم شما هم اينكارو نكنيد. من از 340 شروع كردم به سكه خريدن چون اوضاع را خطري مي ديدم. روي 420 هم خريد كردم و الان هم مي خرم. جهت پس انداز.

راستش سكه از قيمت خريدم پايين بياد هم چندان برام مهم نيست(هر چند بعيده كه بتونن خيلي پايينتر بيارنش) چون متوسط قيمت خريدم زير 400 هست !

براي چشم انداز چند ساله هم دارم ميخرم. تا چند سال ديگه، همونقدري كه فردي كه خونه خريده، خونش گرون شده، سكه هم لااقل همونقدر گرون ميشه. پس من ضرر نكردم.

ظاهراً شما تا کنون سکه نفروخته اید؟
در سایتهای ایرانی طلا که امکان نظردادن بازدیدکنندگان فراهم است، معمولاً این کامنت و نظر دیده می شود که درست است سکه گران می شود ولی آیا راهی برای فروش سکه هم هست ؟ یعنی ظرف چندین ماه قبل حدود یک میلیون و هفتصد هزار سکه توسط بانک مرکزی عرضه شده است ؟ اگر روزی بخواهیم این سکه ها را بفروشیم آیا مشتری وجود دارد؟
اینکه مثلاً گفته می شودقیمت خرید سکه 590 هزار تومان است ، ولی اگر تمام بازار را بگردید همه پشت شیشه کاغذ زده اند که خرید نداریم، و اگر خیلی التماس کنید دلالان با دلسوزی به شما نزدیک شده می گویند بخاطر اینکه به پول احتیاج دارید دلشان به حال شما سوخته و لذا حاضر هستند جهت رفع مشکل شما چهل پنچاه هزار تومان زیر قیمت از شما سکه را بخرند.
البته من تاکنون پیش نیامده نیازمند به فروش سکه شوم ولی این مطلب بالا را توی برخی سایت های طلای ایرانی به صورت کامنت دیده ام
آیا این مساله درست است؟ در همان سایت ها هم برخی گفته اند مهمترین ویژگی سپرده طلای بانک صادرات هم قابلیت نقد شوندگی فوری آن است یعنی اگر روزی لازم به فروش شد لازم نیست تمام بازار را برای پیدا کردن مشتری زیرپا بگذارید. (البته تعداد سکه های من کمتز از ده تا است و سؤالم این است که آیا برای فروش تعداد کمی سکه مثلاً دو سکه یا پنج تا سکه مشکلی بوجود نمی آید و مشتری دارد؟)

anony

Registered User
لایک‌ها
48
دوست من، من حالا حالا ها خريد خواهم كرد و مگر كه مجبور شوم اين طلا(در مقابل ريال) رو با چيز ديگري عوض كنم.

ضمنا تا وقتي اين تقاضا هست(دليل تقاضا: 1) صف بانكها 2) حفظ شدن اختلاف قيمت بازار آزاد با نرخ بانك، علي رغم وعده هاي عرضه سنگين)، قيمت بالا خواهد رفت. شما لازم نيست كل بازار را بدنبال فروشنده بدنبال بگرديد. برويد به همانهايي كه در صف بانك ايستادند، بفروشيد، از خدايشان هم هست!

در حال حاضر، به هر طلا فروشي كه به قيمت بانك بفروشيد، در جا ازتون مي خره. لااقل طلا فروشي من كه اينطوره(بهش نفروختم، ولي بهش گفتم اگر بخوام بفروشم چطوره، گفت اينطوري!)

***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .

(البته اينم بگم كه تمام اين قضايا در تهران بيشتر صادقه. در شهرستانها كه نقدشوندگي كمتره و انحصار طلافروشها بيشتر، ممكنه كه براي فروشش بيشتر از تهران به زحمت بيافتيد. ولي تا اطلاع ثانوي-تا وقتي اتفاقاتي كه گفتم بيافته-نگران فروش سكه هاتون نباشيد. مشتري هست! نبود بيايد من خودم ازتون ميخرم. قراره ايشالله هفته بعد پولي دستم برسه، اونم سكه ميكنم.)

Last edited by a moderator:

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
سلام مجدد

دوست عزيز، من درباره كوتاه مدت هيچ نظري ندارم و بنظرم لازم هم نيست(چون بلندمدت در هر صورت صعوديه).

بازار طلا هم خيلي پرنوسانه. در هفته گذشته بازه نوسان بيش از 100 دلار بود! دليل نوسان سكه هم تا حدي همين بود كه البته الان هر دو بازار(اونس و سكه) آرام تر شده اند. ولي باز هم تكرار ميكنم كه هيچ قدرتي نميتونه جوابگوي تقاضاي بالاي سكه در حال حاضر باشه. شما به طلا فروشي هاي خيلي فرعي هم سر بزنيد مي بينيد كه مردم در حال خريد و قيمت كردن هستند. خودم پنجشنبه كه منتظر بودم سكه هامو بيارن، در عرض يكربع 3 نفر ديگه هم آمدن و هيچ كس هم درباره آويز و النگو و گوشواره نمي پرسه. حتي خانمها هم اهل سكه شدن :D .

بنظرم خيلي سخت ميشه پيش بيني كوتاه مدت داشت. همش اميدهاي واهي ميدن كه چين قراره يورو رو حفظ كنه، از طرف ديگه ممكنه ناآرامي هاي اروپا باعث بشه حتي خود ارز يورو حذف بشه!! (البته خيييييلي بعيده اين اتفاق، ولي گمانه زني هاش هست).

ولي نترسيد و خريدتون رو بكنيد. فقط لطفا در عرض يك هفته و يكماه نگاه نكنيد كه سود كرديد يا ضرر(البته ايشالله ضرر نكرديد!). در عرض يكسال نگاه كنيد. ضمنا شما كه ميخواهيد 100 تا بخريد، سعي كنيد نزديك به قيمت بانك يا مزايده كارگشايي بخريد، كه پول دلال كمتر بديد.
متاسفانه من کرمانشاه هستم و بانک کارگشایی هم حراج نداره .
قیمتی که امروز بازاری ها میدادند ، 610 تومن بود .
اگه بانک کارگشایی کمتر از این میده ، تا بیام تهران و خریدم رو اونجا انجام بدم .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
قيمت طلا روز جمعه پس از اينكه سرمايه‌گذاران از كاهش روز قبل قيمت طلا به پايين‌ترين سطح سه هفته گذشته، به عنوان يك فرصت خريد استفاده كردند و وجود تقاضا براي دارايي امن به دليل استمرار بحران بدهي اروپا، صعود كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از وال استريت ژورنال، معاملات حجم بالاي طلا براي تحويل در ماه دسامبر در بازار كامكس نيويورك، 33.30 دلار يا 1.9 درصد افزايش يافت و به هزار و 814 دلار و 70 سنت در هر اونس رسيد.
طلا پنج شنبه گذشته با اعلام اقدام هماهنگ بانك‌هاي مركزي بزرگ جهان براي تزريق دلار به سيستم مالي اروپايي و كاهش تهديد بحران اعتبار، به پايين‌ترين سطح بها از 25 اوت رسيده بود.
اما افزايش ارزش دارايي‌هاي پرمخاطره كه به دنبال اعلام اين خبر روي داده بود، در روز جمعه كاهش يافت و شاخص‌هاي بازار سهام آمريكا نيز در بورس نيويورك، رشد اندكي داشت.
برخي از سرمايه گذاران طلا را با اين اعتقاد كه ارزش آن در شرايط آشفتگي اقتصادي بهتر از دارايي‌هاي ديگر حفظ مي شود، خريداري مي‌كنند.
افزايش قيمت طلا به ركورد بالاي هزار و 900 دلار در ماه اوت و ركورد مجدد آن در اوايل ماه سپتامبر، تا اندازه‌اي به دليل اين نگراني بود كه ورشكستگي احتمالي يكي از كشورهاي عضو يورو موجب وقوع زنجيره اي از رويدادهايي مي شود كه برخي از موسسات مالي بزرگ جهان را از پاي درخواهد آورد.
طلا از زماني كه در نيمه ماه اوت به بالاي هزار و 800 دلار رسيد، براي دوره‌هاي كوتاهي كاهش قيمت به پايين اين رقم داشته است زيرا بي اطميناني نسبت به كندي رشد اقتصادي جهاني و بحران اروپا به تقاضا براي اين فلز گرانبها استمرار داده است.
انتهاي پيا

من که توی قیمت انس خیزشی نمیبینم !! یک ریتریس سادست که همونقدری که ممکنه باعث خیزش بشه ممکن هم هست باعث ریزش بشه. اگه به این سادگی میشد این خیزشا و ریزش هارو تشخیص داد هرچی بانک توی دنیا بود ورشکست میشد !! همه مردم عادی هم میلیاردر میشدن !!
ولی این خبر رو که دیدم فهمیدم که خوششون میاد این حرکت به قول خودشون خیزش باشه !!

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
دوست من در شرایط حاضر به نظر من فروش سکه اشتباهه
اما اگر قصد فرئش دارید نیازی نیست که سراغ مغازه دار برید و سکه تون رو مفت بفروشین
کافیه صبح یه سر به بانک برین و همینایی که تو صف هستن با کله و به قیمت بانک ازتون خرید میکنن

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یک تحلیلی میشه این وسط کرد.
رفتار بازار سکه و ارز رو اگه توی این چند وقت نگاه کرده باشیم میبینیم که سکه تمایل به بالا رفتن داشته از طرفی موقع پایین اومدن قیمت جهانی توی بازار داخلی با بالابردن قیمت دلار سعی در جلوگیری از ریزش شدید قیمت سکه توی بازار رو داشتن. از اون طرف هم همینطور یعنی طلا هم که بالا رفته دلار چندان پایین نیومده ولی الان به نظر من انتخاب بهتر بین این دو , دلار هست چرا؟ چون از طرفی سکه که میدونیم قیمت واقعی هست توی بازار و حتی به قول معروف حباب هم داره , از طرفی حرکتشو کرده که حالا ممکنه برای مدتی ثابت بمونه قیمتش یا کمی هم ریزش کنه , ولی دلار رو میدونیم که قیمتش رو پایین نگه داشتن و ارزش واقعیش خیلی بالاتر از 1278 تومن هست (پنجشنبه 1260 بود )که الان فروخته میشه , برای همین تمایل شدید داره به قیمت اصلیش برسه , از طرف دیگه همونطوری که گفتم سعی میکنن با افزایش قیمت دلار جلوی افت قیمت سکه رو بگیرن , در نتیجه اگه طلا ریزش داشته باشه دلار باز بالاتر خواهد رفت. اگر هم حتی طلا جهش غیر طبیعی بخواد بکنه باز توی این مملکت دلار پایین نمیاد ! خلاصه که الان به نظر من وقت خوبیه برای خرید دلار.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
Week Ahead: Fed Expected to Launch New Program While Europe Debt Troubles Bubble

News Headlines

يك مقاله خيلي خوب از وضعيت هفته آينده. خلاصش اينه كه احتمالش هست كه از چهارشنبه كه ميتينگ دو روزه فدرال رزرو تموم ميشه، يك برنامه جديد به اسم TWIST توسط بانك مركزي امريكا اجرا بشه كه البته اصلا در حد و اندازه هاي QE2 نيست ولي انتظار مي ره كه در بلند مدت باعث بهبود وضعيت بشه و اعتماد سرمايه گذارها رو جلب بكنه. اين حركت در جهت كمك به اروپا ارزيابي ميشه. احتمالش هست كه صندوق بين المللي پول IMF با اون خانم خوشگل رئيسش هم به كمك اين برنامه بيان. :cool:

خلاصش اينه كه بانك مركزي امريكا هم خيلي محتاطانه داره اوضاع رو نظاره ميكنه و از قول كمك مستقيم و بيرون آوردن از بحران و ... خبري نيست. البته احتمال اينكه بازارها يك عكس العمل هيجاني نشون بدن به اين خبر هست(يعني ممكنه كمي بورس امريكا تقويت بشه و طلا ارزون) ولي اين خيلي موثر نخواهد بود چون برنامه TWIST كه انتظارش هست و قراره انجام بشه(ممكن هم هست انجام نشه) صرفا در حد پايين آوردن خيلي جزئي yield curve از طريق كاهش نرخ بهره هاي ميان و بلندمدت هست. يعني چشم اندازه ميان و بلندمدت رو براي شركتها بهبود بدن كه شروع كنن به دوباره كارگر و كارمند جذب كردن(بيكاري بياد پايين) و سرمايه هم وارد صنعت بشه و كمي رونق اقتصادي بالا بره.

كلا چون خيلي محكم نيستند(و البته نميتوانند هم باشند چون همين چند وقت پيش رده AAA بانك مركزي امريكا يك رده كاهش پيدا كرد و ميشه گفت ريسكي تر شد. پس پشتش به اندازه قبل گرم نيست) احتمالا تاثير خيلي مثبتي نميتونه داشته باشه. فقط كافيه يكم بشارجون تو سوريه شلوغكاري كنه و جنگي در بگيره كه طلا بره بالاي 2000...

Last edited:

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
احتمال بالارفن قیمت سکه و دلار هر دو زیاده
ولی برای طلا بیشتره

فروش سکه تو بازار خیلی سخت نیست و تقریبا همیشه مشتری برا خرید سکه وجود داره
خدا رو شکر انقد مراسم و جشن و ... تو این ممکلکت داریم که مردم به هر بهونه ای به هم ... میدن
الانم که سکه افتاده رو بورس
پس اصلا تصور نکنین که این میزان سکه که تو این چن وخ فروش رفته یه روز یهو میاد تو بازار برا فروش و قیمته سکه رو میکشه پایین
این سکه ها به مرور زمان وارد بازار میشه و تاثیرش رو قیمت نهایت میتونه ثباته قیمت سکه باشه
البته با نزدیک شدن جشنها مث سال نو هندی و چینی و میلادی و بعدشم خودمون تقاضا برا خرید طلا همچنان بالا خواهد موند و قیمت ها اگه بالا نره نهایت میتونه ثابت بمونه

با یه نگا به نمودارها میشه کاملا فهمید که تیمه دوم سال همیشه قیمتها با شتاب بیشتری رشد میکرده و نیمه اول با شتاب کمتر

مساله دوم نا امنی و مسائل سیاسی هستش که با سرصدایی که این عربا تو جهان را انداختن همچنان تبش داغه و خودش باعث میشه تو بازار های همین مناطق سرمایه دارا سرمایه هاشونو به سمته
چیزایی مث طلا که احتمال آسیب کمتری داره ببرن
پس تو همین مناطق هم تقاضای خرید طلا بالا میمونه لا اقل تا وقتی که دولت هایی قوی سرکار بیان که بتونن امنیت سرمایه رو تو این مناطق تضمین کنن
که اینم کلن یه جور توهمه

اوضاعه قاراشمیشه منطقه یورو با وجود اسگلایی مثه یونان و ایتالیا به این راحتیا درس نمیشه
از طرفی فروش ذخایر طلایی این کشور ها بسیار بعید به نظر میرسه چون باعث کاهش شدید ارزش یورو میشه

اما در مورد امریکا هم باید دید برنامه های جدیدشون چه گلی به سر مردمش میزنه
در کل روند صعودی قیمت طلا حد اقل تا پایان سال میلادی و احتمالا سال شمسی ادامه خواهد داشت

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
احتمال بالارفن قیمت سکه و دلار هر دو زیاده
ولی برای طلا بیشتره

فروش سکه تو بازار خیلی سخت نیست و تقریبا همیشه مشتری برا خرید سکه وجود داره
خدا رو شکر انقد مراسم و جشن و ... تو این ممکلکت داریم که مردم به هر بهونه ای به هم ... میدن
الانم که سکه افتاده رو بورس
پس اصلا تصور نکنین که این میزان سکه که تو این چن وخ فروش رفته یه روز یهو میاد تو بازار برا فروش و قیمته سکه رو میکشه پایین
این سکه ها به مرور زمان وارد بازار میشه و تاثیرش رو قیمت نهایت میتونه ثباته قیمت سکه باشه
البته با نزدیک شدن جشنها مث سال نو هندی و چینی و میلادی و بعدشم خودمون تقاضا برا خرید طلا همچنان بالا خواهد موند و قیمت ها اگه بالا نره نهایت میتونه ثابت بمونه

با یه نگا به نمودارها میشه کاملا فهمید که تیمه دوم سال همیشه قیمتها با شتاب بیشتری رشد میکرده و نیمه اول با شتاب کمتر

مساله دوم نا امنی و مسائل سیاسی هستش که با سرصدایی که این عربا تو جهان را انداختن همچنان تبش داغه و خودش باعث میشه تو بازار های همین مناطق سرمایه دارا سرمایه هاشونو به سمته
چیزایی مث طلا که احتمال آسیب کمتری داره ببرن
پس تو همین مناطق هم تقاضای خرید طلا بالا میمونه لا اقل تا وقتی که دولت هایی قوی سرکار بیان که بتونن امنیت سرمایه رو تو این مناطق تضمین کنن
که اینم کلن یه جور توهمه

اوضاعه قاراشمیشه منطقه یورو با وجود اسگلایی مثه یونان و ایتالیا به این راحتیا درس نمیشه
از طرفی فروش ذخایر طلایی این کشور ها بسیار بعید به نظر میرسه چون باعث کاهش شدید ارزش یورو میشه

اما در مورد امریکا هم باید دید برنامه های جدیدشون چه گلی به سر مردمش میزنه
در کل روند صعودی قیمت طلا حد اقل تا پایان سال میلادی و احتمالا سال شمسی ادامه خواهد داشت
بدبخت اونی که داره الان مهریه میده
پدرش رسما در اومده و کرک و پر خودش هم که ریخته

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
بدبخت اونی که داره الان مهریه میده
پدرش رسما در اومده و کرک و پر خودش هم که ریخته

جالبه
من امروز که برای خرید سکه رفته بودم
یه بنده خدایی اومده بودکه سکه برای مهریه بخره
رسما ده دقیقه با مغازه دار چونه زد
مغازه دار بهش میگفت مرد حسابی 600 تومن داری میدی دیگه اون 4 یا 5 تومن دردی ازت دوا نمیکنه
بنده خدا مرده خیلی دلم براش سوخت یه جورایی خیلی غمیگین بود:wacko:

بالا