somebody314
Registered User
من یه سوال انحرافی بپرسم! به نظر شما برای خرید ارز به منظور سرمایه گذاری بلندمدت کدوم ارز بهتره؟ دلار، بورو، پوند، فرانک؟
تا 1824 میره بالا باز میاد پایینفعلا اونس داره میره بالا - ظاهرا کف قیمت 1762 بود اونم از شانس ما افتاد تو جمعه که بمونیم تو خماریش - با این رشدی که داره شاید تا 10 صبح فردا 1899 رم رد کنه - نه غلام؟
بهمنی سرگرم فوتبال بود، اونس رفت بالا- ظاهرا کف قیمت 1762 بود اونم از شانس ما افتاد تو جمعه که بمونیم تو خماریش - با این رشدی که داره شاید تا 10 صبح فردا 1899 رم رد کنه - نه غلام؟
من یه سوال انحرافی بپرسم! به نظر شما برای خرید ارز به منظور سرمایه گذاری بلندمدت کدوم ارز بهتره؟ دلار، بورو، پوند، فرانک؟
تایید میشهبحث طلا جزو بحثاي جالبه :
علاوه بر قيمت جهاني و بالا و پايين شدن قيمت اونس ، تاثير سياست هاي داخلي رو بي تاثير ندونيد ...
زمانيكه بانك مركزي نياز به فروش طلاي ذخيره شده خود داره قاعدتاً از بالارفتن قيمت طلا و سكه استقبال ميكنه ( هر چند در ظاهر شايد خلاف اين رو عنوان كنن آقايون بانك مركزي ) ... صداوسيما هم اهرم جالبيه براشون ... چون نود درصد تليغات صداوسيما شده تبليغ بانك هاي داخل . و وقتي يه بانك مثل صادرات مياد و تبليغ طرح طلاش رو ميده يه بخشي از سرمايه هاي بدون پشتوانه فكري رو جذب ميكنه ... بعدش ميبينيم جوايز بانكهاي ديگه هم ميشه لنج طلا ! و كيسه هاي سكه طلا و سرويس طلا و غيره .
يعني اتومات جو طلا رو بالا ميبرن تا هم بخشي كه به دنبال سپرده هاي بانكي هستن جذب سپرده هاي طلا بشن به جاي ريال و ارز ... و هم بخشي كه سنتي تر دنبال سكه هستن به دنبال سكه باشن ... تو اين مراحل هست كه زياد اسمي از حباب سكه نميبرن آقايون ! و اگه حبابي هم بگن منفعتشون توشه .
حالا بعد يه مدت باز صداوسيما در حاليكه نرخ طلا تو بازار داخل با خارج حدود 40 تومان اختلاف قيمت داره و بانك مركزي هم به بخشي از اهدافش رسيده مياد و مستند و خبر ميده كه حباب سكه !! و يهو همه از بالارفتن قيمت طلا بد ميگن ... و قيمت رو ميكشن پايين .
در كل تجربه خودم بوده كه تو بازارهايي كه انقده بالا و پايين شد قيمت تابع متغييرهاي بسياريه بايد با اطلاعات وارد شد و جوگير نشد .
موفق باشيم
نه دوست من، من براي يك هفته و دو هفته خريد نميكنم و توصيه ميكنم شما هم اينكارو نكنيد. من از 340 شروع كردم به سكه خريدن چون اوضاع را خطري مي ديدم. روي 420 هم خريد كردم و الان هم مي خرم. جهت پس انداز.
راستش سكه از قيمت خريدم پايين بياد هم چندان برام مهم نيست(هر چند بعيده كه بتونن خيلي پايينتر بيارنش) چون متوسط قيمت خريدم زير 400 هست !
براي چشم انداز چند ساله هم دارم ميخرم. تا چند سال ديگه، همونقدري كه فردي كه خونه خريده، خونش گرون شده، سكه هم لااقل همونقدر گرون ميشه. پس من ضرر نكردم.
تشکرسلام مجدد
دوست عزيز، من درباره كوتاه مدت هيچ نظري ندارم و بنظرم لازم هم نيست(چون بلندمدت در هر صورت صعوديه).
بازار طلا هم خيلي پرنوسانه. در هفته گذشته بازه نوسان بيش از 100 دلار بود! دليل نوسان سكه هم تا حدي همين بود كه البته الان هر دو بازار(اونس و سكه) آرام تر شده اند. ولي باز هم تكرار ميكنم كه هيچ قدرتي نميتونه جوابگوي تقاضاي بالاي سكه در حال حاضر باشه. شما به طلا فروشي هاي خيلي فرعي هم سر بزنيد مي بينيد كه مردم در حال خريد و قيمت كردن هستند. خودم پنجشنبه كه منتظر بودم سكه هامو بيارن، در عرض يكربع 3 نفر ديگه هم آمدن و هيچ كس هم درباره آويز و النگو و گوشواره نمي پرسه. حتي خانمها هم اهل سكه شدن.
بنظرم خيلي سخت ميشه پيش بيني كوتاه مدت داشت. همش اميدهاي واهي ميدن كه چين قراره يورو رو حفظ كنه، از طرف ديگه ممكنه ناآرامي هاي اروپا باعث بشه حتي خود ارز يورو حذف بشه!! (البته خيييييلي بعيده اين اتفاق، ولي گمانه زني هاش هست).
ولي نترسيد و خريدتون رو بكنيد. فقط لطفا در عرض يك هفته و يكماه نگاه نكنيد كه سود كرديد يا ضرر(البته ايشالله ضرر نكرديد!). در عرض يكسال نگاه كنيد. ضمنا شما كه ميخواهيد 100 تا بخريد، سعي كنيد نزديك به قيمت بانك يا مزايده كارگشايي بخريد، كه پول دلال كمتر بديد.
قيمت طلا روز جمعه پس از اينكه سرمايهگذاران از كاهش روز قبل قيمت طلا به پايينترين سطح سه هفته گذشته، به عنوان يك فرصت خريد استفاده كردند و وجود تقاضا براي دارايي امن به دليل استمرار بحران بدهي اروپا، صعود كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از وال استريت ژورنال، معاملات حجم بالاي طلا براي تحويل در ماه دسامبر در بازار كامكس نيويورك، 33.30 دلار يا 1.9 درصد افزايش يافت و به هزار و 814 دلار و 70 سنت در هر اونس رسيد.
طلا پنج شنبه گذشته با اعلام اقدام هماهنگ بانكهاي مركزي بزرگ جهان براي تزريق دلار به سيستم مالي اروپايي و كاهش تهديد بحران اعتبار، به پايينترين سطح بها از 25 اوت رسيده بود.
اما افزايش ارزش داراييهاي پرمخاطره كه به دنبال اعلام اين خبر روي داده بود، در روز جمعه كاهش يافت و شاخصهاي بازار سهام آمريكا نيز در بورس نيويورك، رشد اندكي داشت.
برخي از سرمايه گذاران طلا را با اين اعتقاد كه ارزش آن در شرايط آشفتگي اقتصادي بهتر از داراييهاي ديگر حفظ مي شود، خريداري ميكنند.
افزايش قيمت طلا به ركورد بالاي هزار و 900 دلار در ماه اوت و ركورد مجدد آن در اوايل ماه سپتامبر، تا اندازهاي به دليل اين نگراني بود كه ورشكستگي احتمالي يكي از كشورهاي عضو يورو موجب وقوع زنجيره اي از رويدادهايي مي شود كه برخي از موسسات مالي بزرگ جهان را از پاي درخواهد آورد.
طلا از زماني كه در نيمه ماه اوت به بالاي هزار و 800 دلار رسيد، براي دورههاي كوتاهي كاهش قيمت به پايين اين رقم داشته است زيرا بي اطميناني نسبت به كندي رشد اقتصادي جهاني و بحران اروپا به تقاضا براي اين فلز گرانبها استمرار داده است.
انتهاي پيا
بدبخت اونی که داره الان مهریه میدهاحتمال بالارفن قیمت سکه و دلار هر دو زیاده
ولی برای طلا بیشتره
فروش سکه تو بازار خیلی سخت نیست و تقریبا همیشه مشتری برا خرید سکه وجود داره
خدا رو شکر انقد مراسم و جشن و ... تو این ممکلکت داریم که مردم به هر بهونه ای به هم ... میدن
الانم که سکه افتاده رو بورس
پس اصلا تصور نکنین که این میزان سکه که تو این چن وخ فروش رفته یه روز یهو میاد تو بازار برا فروش و قیمته سکه رو میکشه پایین
این سکه ها به مرور زمان وارد بازار میشه و تاثیرش رو قیمت نهایت میتونه ثباته قیمت سکه باشه
البته با نزدیک شدن جشنها مث سال نو هندی و چینی و میلادی و بعدشم خودمون تقاضا برا خرید طلا همچنان بالا خواهد موند و قیمت ها اگه بالا نره نهایت میتونه ثابت بمونه
با یه نگا به نمودارها میشه کاملا فهمید که تیمه دوم سال همیشه قیمتها با شتاب بیشتری رشد میکرده و نیمه اول با شتاب کمتر
مساله دوم نا امنی و مسائل سیاسی هستش که با سرصدایی که این عربا تو جهان را انداختن همچنان تبش داغه و خودش باعث میشه تو بازار های همین مناطق سرمایه دارا سرمایه هاشونو به سمته
چیزایی مث طلا که احتمال آسیب کمتری داره ببرن
پس تو همین مناطق هم تقاضای خرید طلا بالا میمونه لا اقل تا وقتی که دولت هایی قوی سرکار بیان که بتونن امنیت سرمایه رو تو این مناطق تضمین کنن
که اینم کلن یه جور توهمه
اوضاعه قاراشمیشه منطقه یورو با وجود اسگلایی مثه یونان و ایتالیا به این راحتیا درس نمیشه
از طرفی فروش ذخایر طلایی این کشور ها بسیار بعید به نظر میرسه چون باعث کاهش شدید ارزش یورو میشه
اما در مورد امریکا هم باید دید برنامه های جدیدشون چه گلی به سر مردمش میزنه
در کل روند صعودی قیمت طلا حد اقل تا پایان سال میلادی و احتمالا سال شمسی ادامه خواهد داشت
بدبخت اونی که داره الان مهریه میده
پدرش رسما در اومده و کرک و پر خودش هم که ریخته
بدبخت اونی که داره الان مهریه میده
پدرش رسما در اومده و کرک و پر خودش هم که ریخته