• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
ظاهرا تب پیش فروش مسئولان دولتی را جوگیر کرده، به نحوی که قرار است عیدی امسال کارمندان نیز با سکه های تحویلی پیش فروشی نیمه دوم سال به بعد پرداخت شود که اگر طلای خزانه تمام نشود، شب عید سال بعد به دست کارمندان نجیب و عزیز خواهد رسید.
کد:
http://www.baztab.net/fa/news/3781/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%AE%D9%88%D9%86-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9%DB%8C-%D9%85%DA%A9%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D8%9F

حقیقتش هم همینه.سال آخر دولته و داره چوب حراج به سرمایه های مملکت میزنه.طلاها کهه تمام بشه قیمت بالا میکشه ناجور

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
امسال ظاهرا رمضانت قرار نیست مثل گذشته تاثیر بزاره. آقا من دیگه برای سکه 680 صبر نکردم چون دیگه فکر می کنم این کفه کفه و نهایت یا شروع تحویل سکه ها سکه بشه 700 . من امروز 705 خریدم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
امسال ظاهرا رمضانت قرار نیست مثل گذشته تاثیر بزاره. آقا من دیگه برای سکه 680 صبر نکردم چون دیگه فکر می کنم این کفه کفه و نهایت یا شروع تحویل سکه ها سکه بشه 700 . من امروز 705 خریدم
خب بزار بیاد رمضان !
تا فردا شب عروسی ها برقراره !
البته خب چون بازار غیر عادی شد و سیاسی راست میگید مثل هر سال رمضان نمیتونه تاثیر بزاره

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
کد:
http://www.baztab.net/fa/news/3781/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%AE%D9%88%D9%86-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9%DB%8C-%D9%85%DA%A9%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D8%9F

حقیقتش هم همینه.سال آخر دولته و داره چوب حراج به سرمایه های مملکت میزنه.طلاها کهه تمام بشه قیمت بالا میکشه ناجور

با اینهمه اتفاقی که تو یه سال گذشته افتاده خیلی باید ساده باشی که همچین حرفی میزنی

طلاها که تموم شه ؟!!!!!:D

این آقایون هم طلا به اندازه کافی دارن هم انواع ارز منتها نمی خان مف بدن دست مردم

در حقیقت با این کار مثلا دارن کاری میکنن که صنایع داخلی تقویت بشه و مردم برن به سمت تولید و قاچاق کم شه

مثلا

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14

با سلام
برای خرید طلا باید صبر هم داشته باشیم هیجانی سود توش در نمیاد

قیمت سکه 680 میشه من که 8 مرداد خرید پلکانی رو شروع میکنم شاید سکه 650 رو هم دیدیم:)

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
قیمت سکه هنگام تحویل میتونه معیار خوبی برای برآورد قدرت ارزی بانک مرکزی باشه . دو حالت داره : 1- قیمت سکه میفته زیر 690 تا یه سری به جای سکه اوراق بگیرن باز و بانک بتونه ذخایر طلاشو حفظ کنه. این کار مستلزم تزریق ارزه و کاهش دلاره 2- قیمت سکه 700 تا 710 میمونه تو مدت تحویل سکه . به فرض هم که اونایی که روزهای اول سکه ها رو میگیرن ممکنه بخوان بفروشن که در اینصورت خود بانک وارد بازار میشه و سکه ها رو جمع می کنه و نتیجه نثبیت قیمتهاست.این حالت به این معنیه که بانک ترجیح میده ذخایر ارزیش رو برای آینده و بحرانهای اقتصادی حادتر ناشی از تحریم حفظ کنه.

با تحلیلی که اینا از آینده و شدت گرفتن تحریمها و افت شدید درآمد ارزی دارن بعید میدونم حالت اول رخ بده و ریسک کنن و حاضر شن ارز زیادی تزریق کنن. در مجموع شدت گرفتن تورم ، وخامت اوضاع اقتصادی و احتمال دخالت نظامی تو سوریه احتمال افزایش ارز و سکه رو بیشتر میکنه.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
با سلام

قیمت سکه 680 میشه من که 8 مرداد خرید پلکانی رو شروع میکنم شاید سکه 650 رو هم دیدیم:)

حتی ۱٪هم احتمال دیدن ۶۵۰ وجود نداره.قیمت سکه الان خیلی به کف نزدیک شده
من نهایتا ۱۰-۱۲ روزه دیگه وایمیستم و در صورت کاهش یا ثبات قیمت وارد میشم.اگه مشکل هسته ای حل نشه به قیمت هایی میرسیم که حتی قابل تصور هم نیست
بوی قحطی رو حس میکنم.برای نمونه توجهتون رو به تغییر موضع رییس جمهور و سایر مقامات جلب میکنم
قبلا:
خبرآنلاین - سخنان رئیس جمهور سه سال پیش در چنین روزی: آنقدر تحریم کنید که زیرپایتان علف سبز شود
الان:
[h=1]احمدی‌نژاد: در یک نبرد سنگین قرار داریم[/h]لینک زیر رو هم ببینید:
[h=1](تصاویر) مردم به‌دنبال خودروی توزیع گوشت[/h]

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
با سلام

من خودم تحلیلم این بود که در 3 و 4 مرداد قیمت به زیر 700 برگرده اما امروز به این نتیجه رسیدم احتمال بالارفتن از برگشتنت یه مقدار بیشتره. حالا ببینیم چی میشه

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
حتی ۱٪هم احتمال دیدن ۶۵۰ وجود نداره.قیمت سکه الان خیلی به کف نزدیک شده
من نهایتا ۱۰-۱۲ روزه دیگه وایمیستم و در صورت کاهش یا ثبات قیمت وارد میشم.اگه مشکل هسته ای حل نشه به قیمت هایی میرسیم که حتی قابل تصور هم نیست
بوی قحطی رو حس میکنم.برای نمونه توجهتون رو به تغییر موضع رییس جمهور و سایر مقامات جلب میکنم
قبلا:
خبرآنلاین - سخنان رئیس جمهور سه سال پیش در چنین روزی: آنقدر تحریم کنید که زیرپایتان علف سبز شود
الان:
احمدی‌نژاد: در یک نبرد سنگین قرار داریم

لینک زیر رو هم ببینید:
(تصاویر) مردم به‌دنبال خودروی توزیع گوشت

منم می بینم وضع با گذشته واقعا فرق داره. همیشه قبل از رمضان بازار مواد خوراکی برای خرید خوب بود و مواد زیاد و قیمت مناسب اما امسال می بینم اصلا مواد خوراکی مردم به اندازه کافی وجود نداره چه برسه به این که قیمت مناسب باشه. من مطمئم دلار زیر 1900 بیا نیست از اون طرف بانک مرکزی آمریکا میخاد یه کارایی بکنه که امید من برای سکه 680 کاهش اونس بود که می بینم این مورد هم نشدنی است . پس نتیجه گرفتم سکه زیر 700 را نمی بینه و ریسک کردم رو 705 خریدم.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
صندوق اسپایدر امروز جمعه 9 تن دیگه طلا فروخت.از زمانی که انس 1620 بود اسپایدر فقط داره میفروشه و خرید تو کارش نیست.آیا بار دیگر به محدوده 1520-1550 میره؟!

tristania

Registered User
لایک‌ها
36
از دوم مرداد سکه هارو تحویل میدن
مطمینن سکه روندش توی دو سه هفته بعد نزولی خواهد بود ماه رمضون هم مزید براین جریان خواهد بود
من فکر کنم حدود 670-650رو به راحتی خواهد دید

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کلا شایدم به یه قیمتی رسید که بانک دید به کاغذ بازیش نمی ارزه بخواد پول از مردم بگیره و بگه بیاید ملت هرچی سکه میخواید بردارید مفت ببرید هزینه حملشم میدم !!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
تمامی پست های نامربوط پاک شد !
کاربر http://forum.persiantools.com/u202300.html (مسلمان ایرانی) چندین بار دوستانه به شما گفتم که بحثی که میکنید در راستای تاپیک باشه نه بازار خوار و بار و اقلام مصرفی به شدت با شما برخورد میشه ! من بعد این دوستان پست بی ربط به عنوان تاپیک میبنن و که عنوانی با تاپیک نداره فقط ریپورت کنن باور کنید دیگه فقط پاک نمیکنم برخورد هم میکنم
i298960_ddd.gif

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
کاربر نمایش مشخصات: mosalmanirani - PersianTools Forums (مسلمان ایرانی) چندین بار دوستانه به شما گفتم که بحثی که میکنید در راستای تاپیک باشه نه بازار خوار و بار و اقلام مصرفی به شدت با شما برخورد میشه ! من بعد این دوستان پست بی ربط به عنوان تاپیک میبنن و که عنوانی با تاپیک نداره فقط ریپورت کنن باور کنید دیگه فقط پاک نمیکنم برخورد هم میکنم
i298960_ddd.gif

دوست خوبم اول ببینیند کی شروع کرده بعد به من اخطار بدید. درسته منم پست بی ربط دادم اما در جواب یه پست بی ربط کاربر arashaj74. چرا پست ایشون پاک نمیشه و فقط به من تذکر میدین. (به علت بپردازین نه به معلول.) امیدوارم عدالت رو رعایت کنین. امیدورم من اشتباه کرده باشم.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
کاربر نمایش مشخصات: mosalmanirani - PersianTools Forums (مسلمان ایرانی) چندین بار دوستانه به شما گفتم که بحثی که میکنید در راستای تاپیک باشه نه بازار خوار و بار و اقلام مصرفی به شدت با شما برخورد میشه ! من بعد این دوستان پست بی ربط به عنوان تاپیک میبنن و که عنوانی با تاپیک نداره فقط ریپورت کنن باور کنید دیگه فقط پاک نمیکنم برخورد هم میکنم
i298960_ddd.gif
خب چرا بنش نکردی دکتر؟

اونس طلا: 1581.3
منبع:tala.ir

سیناتـــرا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بازار طلا هم فعلا در سردر گمی سیر میکنه و اصلا معلوم نیست چی میشه.

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
بازار طلا هم فعلا در سردر گمی سیر میکنه و اصلا معلوم نیست چی میشه.

آخه رو چه حسابی میگه سکه 650؟؟؟؟؟؟؟

ببین عزیز من اگه فکر می کنی دلار میاد پایین که سخت در اشتباهی همین که در 1900 هم مونده جای شکر داره و بزار ببینم نیمه دوم رمضان چه طوری این دلار دوباره انفجار بده .

اگه فکر می کنی اونس این قدر میاد پایین که سکه بشه 650 بازم من فکر می کنم اونس هم کفه کفه تازه وقتشه دیگه با کانال 1500 برای همیشه خداحافظی کنه حالا شما بفرمایید چی فکر می کنید

سیناتـــرا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
آخه رو چه حسابی میگه سکه 650؟؟؟؟؟؟؟

ببین عزیز من اگه فکر می کنی دلار میاد پایین که سخت در اشتباهی همین که در 1900 هم مونده جای شکر داره و بزار ببینم نیمه دوم رمضان چه طوری این دلار دوباره انفجار بده .

اگه فکر می کنی اونس این قدر میاد پایین که سکه بشه 650 بازم من فکر می کنم اونس هم کفه کفه تازه وقتشه دیگه با کانال 1500 برای همیشه خداحافظی کنه حالا شما بفرمایید چی فکر می کنید

متاسفانه هیچ چیز توی این کشور قابل پیش بینی نیست چند ماه پیش دلار تا بالای 2000 تومن رفت و بعد افت کرد اومد تا 1600 تومن و سکه هم همینطور تا مرز 900 تومن هم رسیده بود و بعد از یه مدت افت کرد و به 650-700 هم رسید.

hotakhsh

Registered User
لایک‌ها
9
i298960_ddd.gif

لطفا ً عمل كنيد . فرياد نزنيد من سانسورچي هستم . در شأن جنابعالي نيست . بنده چون مصداق فرمايشات شما نبودم به خود اجازه دادم كه اين مطلب را بنويسم . دلگير نشويد .

هیچ بزرگ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کلا شایدم به یه قیمتی رسید که بانک دید به کاغذ بازیش نمی ارزه بخواد پول از مردم بگیره و بگه بیاید ملت هرچی سکه میخواید بردارید مفت ببرید هزینه حملشم میدم !!

من فکر میکنم عمو بهمنی بعد از اتمام ریاستش باید به عنوان مشاور ارشد بلومبرگ مشغول به کار بشه. بنده خدا آب خوش از گلوش پایین نرفت تو این مدت مخصوصا دو سال آخر. بنده خدا دیگه مونده چی بکنه یه وقت میگه زودتر سکه ها رو میدیم یه وقت میگه سکه نمیدیم اوراق میدیم یه وقت میگه ارز تک نرخیه یه وقت میگه ارز شناور مدیریت شده است یه وقت میگه مردم هجوم نیارن ضرر میکنن یه وقت میگه مردم خودشون قیمت سکه رو مدیریت کردن ....
اما به عنوان نتیجه من هنوز هم با LAPD موافقم و بحث متقاعد کردن مردم برای پس دادن مطرح نیست. بعد از تحویل سکه ها به طور حتم هم در دلار و هم در سکه جهش خواهیم داشت.
حداقل کاری که میشد کرد این بود که تا تحویل سکه ها مجلس سکوت میکرد و این همه اخبار از چند نرخی شدن و اولویت بندی و ارز مسافرتی و .... بیرون درز نمیکرد تا دولت بتونه قیمت سکه ها رو با تزریق همزمان دلار و جو روانی پایین بکشه که متاسفانه حداقل هماهنگی نیز بین دولت و مجلس تو این زمینه دیده نشد.

بالا