ali_nioton
Registered User
- نوشتهها
- 496
- لایکها
- 156
آخه رو چه حسابی میگه سکه 650؟؟؟؟؟؟؟
ببین عزیز من اگه فکر می کنی دلار میاد پایین که سخت در اشتباهی همین که در 1900 هم مونده جای شکر داره و بزار ببینم نیمه دوم رمضان چه طوری این دلار دوباره انفجار بده .
اگه فکر می کنی اونس این قدر میاد پایین که سکه بشه 650 بازم من فکر می کنم اونس هم کفه کفه تازه وقتشه دیگه با کانال 1500 برای همیشه خداحافظی کنه حالا شما بفرمایید چی فکر می کنید
رو همون حسابی که شما گفتی نیمه دوم رمضان دلار دوباره انفجار بده ( راستی این فعل بده ته این جمله مربوط به کدوم صیقه میشه -- مگه انفجار دادنیه :lol: )
انس با کدوم کانال خدافظی کنه -- پارسال تا حالا 5 6 بار خدافظی کرده ولی گمونم دلش تنگ میشه هی برمیگرده
من فکر میکنم عمو بهمنی بعد از اتمام ریاستش باید به عنوان مشاور ارشد بلومبرگ مشغول به کار بشه. بنده خدا آب خوش از گلوش پایین نرفت تو این مدت مخصوصا دو سال آخر. بنده خدا دیگه مونده چی بکنه یه وقت میگه زودتر سکه ها رو میدیم یه وقت میگه سکه نمیدیم اوراق میدیم یه وقت میگه ارز تک نرخیه یه وقت میگه ارز شناور مدیریت شده است یه وقت میگه مردم هجوم نیارن ضرر میکنن یه وقت میگه مردم خودشون قیمت سکه رو مدیریت کردن ....
اما به عنوان نتیجه من هنوز هم با LAPD موافقم و بحث متقاعد کردن مردم برای پس دادن مطرح نیست. بعد از تحویل سکه ها به طور حتم هم در دلار و هم در سکه جهش خواهیم داشت.
حداقل کاری که میشد کرد این بود که تا تحویل سکه ها مجلس سکوت میکرد و این همه اخبار از چند نرخی شدن و اولویت بندی و ارز مسافرتی و .... بیرون درز نمیکرد تا دولت بتونه قیمت سکه ها رو با تزریق همزمان دلار و جو روانی پایین بکشه که متاسفانه حداقل هماهنگی نیز بین دولت و مجلس تو این زمینه دیده نشد.
درسته این بابا حرف زیاد میزنه ولی اینکه تصور کنیم احمقه و ... کاملا اشتباهه ( یه وخ فک نکنی من میگم نیست )
به هر حال این بابا هم چند سالی درس خونده و تجربه هایی داره و تو این مساله که از من ( نوعی ) تجربه مدیریتی و تخیل اقتصادیش بیشتره شکی نیست
اما پیاده کردن این مسائل تو کشور ما با این همه تبصره و بندی که برا قوانین گزاشتن و روابطی که بر ضوابط ارجحیت داره و وجود هزاران
آقا زاده و به قولی نوکر و چاکر و نوکر ما نوکری داشت و این مسائل تقریبا غیر ممکنه
تو چن سال گذشته هزاران طرح که توکشورهای دیگه پیاده شده و جواب داده رو این جا مطرح کردن ولی خب ( اینجا ایرانه )
تاپیک اخبار اقتصادی این دو پست رو بخونید
http://forum.persiantools.com/t236285-page51.html#post5243387
http://forum.persiantools.com/t236285-page51.html#post5243389
پیش بینی ها برا انس با توجه به کارایی که بانک مرکزی امریکا قراره کنه سقوطه
علت این افزایش قیمت هم تو این چن روزه فقط قیمت نفته
شنیدم چن تا نفتکش از شرق آسیا داره به سمت ایران میاد اینا برا کدوم کشورهاس ؟؟