• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
اگر کوتاه مدت در نظر داری که بفروشی
از هفته بعد ریزشهای سنگین در پیشه احتمالا گرم 80 تومان بشه

انس که ریزشیه و دلار هم با شروع کار بورس ارز سقوط به 2000

(اما بلند مدت گرم 95 - برای 3 ماه بعد احتمالا)

پس همین الان بفروشم ؟

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
پس همین الان بفروشم ؟

من باشم نمیفروشم
نیمه تعطیل هست امروز هنوز
تازه امروز قیمت رفته بالا صبر میکنم اگه نیاز داشته باشم آخر هفته میفروشم بعد باز شدن بازار جهانی دوشنبه به بعد قیمت ها که در اومد بهتره تا الان
از طرفی هم میگن این اون تصمیم اصلیه که قیمت ها رو مبره بالا نبوده پس بازم ممکنه بره بالاتر

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
بدلیل تعطیلی بازار تهران،قیمت امروز سکه هنوز بر اساس افزایش دیروز انس محاسبه نشده.
امروز که تهران تعطیله بازار شهرستان بر چه اساسی نرخ می دهد؟
خرید امروز نسبت به فردا سه درصد سود دارد.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
بدلیل تعطیلی بازار تهران،قیمت امروز سکه هنوز بر اساس افزایش دیروز انس محاسبه نشده.
امروز که تهران تعطیله بازار شهرستان بر چه اساسی نرخ می دهد؟
خرید امروز نسبت به فردا سه درصد سود دارد.

امروز هنوز در بازار غیر رسمی معامله میشه گرامی ;)

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
امروز هنوز در بازار غیر رسمی معامله میشه گرامی ;)

با قیمتهای قبل در حال معامله است یا سایتها قیمتشان را بروز نکرده اند؟،اگر قیمت امروز باشد،مثقال و سکه چند درصد افزایش داشته اند که در سایتها قیمت افزایشی نیست.با قیمت طلا و دلار الان سکه(بدون حباب)30 تومان بالاتر باید فروخته بشه و یا بدلیل تعطیلی بازار،به نرخ هفته قبل در سایتها قیمتها اعلام شده

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
با قیمتهای قبل در حال معامله است یا سایتها قیمتشان را بروز نکرده اند؟،اگر قیمت امروز باشد،مثقال و سکه چند درصد افزایش داشته اند که در سایتها قیمت افزایشی نیست.با قیمت طلا و دلار الان سکه(بدون حباب)30 تومان بالاتر باید فروخته بشه و یا بدلیل تعطیلی بازار،به نرخ هفته قبل در سایتها قیمتها اعلام شده

مثقال رو از زمره سایتهای مورد اطمینان در بیارید بارها خودم گفتم چرا ;) چون متاسفانه توسط ادمین اصلی خودش آپ نمیشه

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
مثقال رو از زمره سایتهای مورد اطمینان در بیارید بارها خودم گفتم چرا ;) چون متاسفانه توسط ادمین اصلی خودش آپ نمیشه

اون سایت را چک نمی کنم،اما قیمت امروز بازار در سایتها اعلام نشده!
احتمالا همان غیر رسمی است که گفتید

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

الان 3 هفتست که سکه 20 تا 30 هزار تومن حباب منفی داره ! چیز جدیدی نیست !

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
الان 3 هفتست که سکه 20 تا 30 هزار تومن حباب منفی داره ! چیز جدیدی نیست !
بر اساس حباب منفی،سکه کنونی سی هزار بالاتر از قیمت فعلی توسط سایتهاست؛بازار شهرستان بر اساس قیمت هفته گذشته و قبل از افزایش انس طلا را می فروشد،دوستان سود 3درصدی مناسبی را می توانند کسب کنند دریغ نکنند،هر گرم طلای 18 عیار در بازار 86000 فروخته می شود که به دلیل تعطیلی بازار تهران قیمت واقعی آن که اکنون 89000 است اعمال نمی شود.

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
قیمت شهرستان
تمام 834
نیم 413
ربع 210
همانطور كه شما بالا گفتيد و خودم هم پرسيدم،با وجوديكه بازار تهران تعطيل است و بازار شهرستان تعطيل نيست،با بالا رفتن قيمت انس،قيمت طلا در شهرستان افزايش نيافته و با قيمتهاي هفته قبل معامله مي شود كه اين خود يكي ديگر از نشانه هاي عقب ماندگي جامعه ماست،طلافروشان بدليل عدم اطلاع از قيمت روز با قيمتهاي تهران مبادله مي كنند و ضرري سه درصدي را به خود تحميل مي كنند.امروز ارزان فروشي مي كنند،حراج سه درصد زير قيمت طلا.
اميدوارم فردا دلار كاهش نيابد و دوستاني كه اين مطلب را ميخوانند سود سه درصدي كسب كنند.
نشانه جهل:
مثقال طلا در بازار تهران 3,710,000 (آخرین تغییر قیمت طلا در بازار تهران 3 روز و 2 ساعت و 18 دقیقه و 30 ثانیه قبل صورت گرفته است)
مثقال طلا بر اساس دلار آزاد 3,854,200
منبع:مظنه در ساعت 18:30
پي نوشت:دوستان نوشته هاي من را به دقت بخوانند و در صورت اشتباه از جانب بنده از خريد اجتناب كنند و ضرر احتمالي را به حساب بنده ننويسند.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
دوست عزیز حرفاتون رو قبول دارم اما این دسته شهرستانی ها خودش به دو دسته تقسیم میشه.
یکیش همون که شما میگی کمی کم اطلاع ، خود من میشناسم از این دست.
یکی حرفه ای.میدونن امروز قیمت تغییر نمیکنه .صبح خرید و فروش میکنند و سودشون رو در میارن.بدظهر فقط خرید برای فردا...

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
با راه افتادن بورس ارز و شک ایجاد شده تا چقدر به نظرتون سکه افت می کنه؟

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
دوستان 4-5 عدد سکه تمام دارم. به نظرتون بفروشم یا نگه دارم؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام فکر نمیکنم افت بکنه اگرم افت بکنه موقتیه

20ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
اگر هم موقتی باشه، فرصت خوبی برای خرید هست
البته حتما افت خواهد داشت حالا یا بر اثر جو روانی یا برای بزرگ و کارساز جلوه دادن این بورس

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
چرا طلای خام حباب منفی دارد؟اینجوری قاچاقش به صرفه میشه

بالا