اگر کوتاه مدت در نظر داری که بفروشی
از هفته بعد ریزشهای سنگین در پیشه احتمالا گرم 80 تومان بشه
انس که ریزشیه و دلار هم با شروع کار بورس ارز سقوط به 2000
(اما بلند مدت گرم 95 - برای 3 ماه بعد احتمالا)
پس همین الان بفروشم ؟
اگر کوتاه مدت در نظر داری که بفروشی
از هفته بعد ریزشهای سنگین در پیشه احتمالا گرم 80 تومان بشه
انس که ریزشیه و دلار هم با شروع کار بورس ارز سقوط به 2000
(اما بلند مدت گرم 95 - برای 3 ماه بعد احتمالا)
پس همین الان بفروشم ؟
پس همین الان بفروشم ؟
بدلیل تعطیلی بازار تهران،قیمت امروز سکه هنوز بر اساس افزایش دیروز انس محاسبه نشده.
امروز که تهران تعطیله بازار شهرستان بر چه اساسی نرخ می دهد؟
خرید امروز نسبت به فردا سه درصد سود دارد.
امروز هنوز در بازار غیر رسمی معامله میشه گرامی![]()
با قیمتهای قبل در حال معامله است یا سایتها قیمتشان را بروز نکرده اند؟،اگر قیمت امروز باشد،مثقال و سکه چند درصد افزایش داشته اند که در سایتها قیمت افزایشی نیست.با قیمت طلا و دلار الان سکه(بدون حباب)30 تومان بالاتر باید فروخته بشه و یا بدلیل تعطیلی بازار،به نرخ هفته قبل در سایتها قیمتها اعلام شده
مثقال رو از زمره سایتهای مورد اطمینان در بیارید بارها خودم گفتم چراچون متاسفانه توسط ادمین اصلی خودش آپ نمیشه
با قیمتهای قبل در حال معامله است یا سایتها قیمتشان را بروز نکرده اند؟،اگر قیمت امروز باشد،مثقال و سکه چند درصد افزایش داشته اند که در سایتها قیمت افزایشی نیست.با قیمت طلا و دلار الان سکه(بدون حباب)30 تومان بالاتر باید فروخته بشه و یا بدلیل تعطیلی بازار،به نرخ هفته قبل در سایتها قیمتها اعلام شده
بر اساس حباب منفی،سکه کنونی سی هزار بالاتر از قیمت فعلی توسط سایتهاست؛بازار شهرستان بر اساس قیمت هفته گذشته و قبل از افزایش انس طلا را می فروشد،دوستان سود 3درصدی مناسبی را می توانند کسب کنند دریغ نکنند،هر گرم طلای 18 عیار در بازار 86000 فروخته می شود که به دلیل تعطیلی بازار تهران قیمت واقعی آن که اکنون 89000 است اعمال نمی شود.الان 3 هفتست که سکه 20 تا 30 هزار تومن حباب منفی داره ! چیز جدیدی نیست !
همانطور كه شما بالا گفتيد و خودم هم پرسيدم،با وجوديكه بازار تهران تعطيل است و بازار شهرستان تعطيل نيست،با بالا رفتن قيمت انس،قيمت طلا در شهرستان افزايش نيافته و با قيمتهاي هفته قبل معامله مي شود كه اين خود يكي ديگر از نشانه هاي عقب ماندگي جامعه ماست،طلافروشان بدليل عدم اطلاع از قيمت روز با قيمتهاي تهران مبادله مي كنند و ضرري سه درصدي را به خود تحميل مي كنند.امروز ارزان فروشي مي كنند،حراج سه درصد زير قيمت طلا.قیمت شهرستان
تمام 834
نیم 413
ربع 210
افت می کنه ؟با راه افتادن بورس ارز و شک ایجاد شده تا چقدر به نظرتون سکه افت می کنه؟