• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
از دید اقتصادی به دلیل حباب منفی سکه فروشش و خرید دلار توصیه نمی شه مگر اینکه به دلیل استفاده از دلار باشه

مدت هاست سکه و طلا حباب منفی داره...
دلیل ما نوسان گیریه نه خرید و انبار.پیشبینی هم نمیشه حباب منفی طلا کم بشه؟شما فکر میکنی کم بشه؟

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
در آینده کم خواهد شد البته به شرطی که بازار آرام بگیره جند هفته پیش تا 60 هزار تومان هم حباب منفی داشت.
البته پیش بینی قیمت خیلی سخت مگر اینکه به اطلاعات دسترسی داشته باشیم.
کلا به نظر می یاد بلند مدت صعودی و کوتاه مدت به دلیل روانی نزولی باشه مخصوصا در سکه تمام
بهترین راه سرمایه گذاری با این اوضاع
1- مسکن به دلیل افزایش هزینه های ساخت و خرید زمین
2- طلا به دلیل افزایش هم ناشی از انس و هم دلار
3- دلار به دلیل شرایط اقتصادی

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
فکر کنم با این جو احساسی که به خاطر راه اندازی بورس ارز سر زبون همه افتاده قیمت برای یه مدت کم ریزش کنه حالا چقدر معلوم نیست
منم تو فکر فروش هستم:(
جناب ویش مستر میشه نظرتونو راجع به قیمتا و فروش یا نگه داشتن سکه بگید؟؟؟
بنده هیچوقت پیشنهاد به خرید یا فروش ندارم
هدف ما نوسان گیری است نه نگه داشتن سکه
برای نوسان گیری باید قدرت ریسک و سرعت عمل داشته باشی
مثلا من الان که حدس می رنم قیمت پایین خواهد آمد سکه هام رو می فروشم و به شدت بازار رو کنترل می کنم
اگر بیش از 5000 تومن افزایش قیمت داشتیم، بلافاصله مجددا خرید می کنم و قبول می کنم که اینبار در محاسباتم اشتباه کردم اما ناراحت نمیشم، چرا که تجربه بیشتری برای تصمیمات بعدی بدست آوردم (علاوه بر اینکه روی هر سکه بیش از 5-6 تومن ضرر نکردم)
اگر طبق پیش بینیم بازار نزولی بود و من پیش بینی کرده بودم که تا 50000 تومن ریزش داریم، به 30000 تومن ریزش که رسیدیم یک سوم خرید می کنم به 40 تومن که رسیدیم یک سوم دیگر و با 50000 تومن ریزش باقیمانده خرید

molem12

Registered User
لایک‌ها
13
مدت هاست سکه و طلا حباب منفی داره...
دلیل ما نوسان گیریه نه خرید و انبار.پیشبینی هم نمیشه حباب منفی طلا کم بشه؟شما فکر میکنی کم بشه؟
من بعد از ظهر بازار بودم خریدار خیلی کم بود !خیلی کم! اونم به زور

دولت ثابت کرده که در مقاطعی برای ساکت کردن اذهان عمومی دست به تزریق زده

از وضع دلار امروز مشهوده احتمالا به صورت مقطعی شاهد ریزش دلار باشیم !!

البته دیگه دلار و سکه پابه پای هم جلو نمیرن!!

تو این جور شرایط برای ریسک کردن هم باید محتاط بود!! مثلا 25% سرمایه رو در فاز اول و پله پله با شرایط موجود تبدیل کرد( اگه شرایط نزولی ادامه پیدا کنه) و کمین بعدی برای خرید !!

البته از اینده این اشفته بازار خبر خوبی نمایان نیست!! فعلا اگه وضع به همین منوال بره ولی به صورت مقطعی ریزش های خواهد بوده که جون میده برای نوسان گیری!!:D

من به شخصه همیشه نصف سرمایم رو بک اپ نگه میدارم و بانصفش فعالیت میکنم!!( بک اپ به غیر ریال) و با نصف دیگه نوسان گیری!!!

ولی ریسکش بالاست !!!

همه حرف های بچه های اینجا یه پیشنهاده و کسی به زور افکارشو به دیگران تحمیل نمی کنه!! جنبه داشته باشید ضرر هم کردین یقه بچه های اینجا رو نگیرید!! که فلان بود بهمان شد!!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من بعد از ظهر بازار بودم خریدار خیلی کم بود !خیلی کم! اونم به زور

دولت ثابت کرده که در مقاطعی برای ساکت کردن اذهان عمومی دست به تزریق زده

از وضع دلار امروز مشهوده احتمالا به صورت مقطعی شاهد ریزش دلار باشیم !!

البته دیگه دلار و سکه پابه پای هم جلو نمیرن!!

تو این جور شرایط برای ریسک کردن هم باید محتاط بود!! مثلا 25% سرمایه رو در فاز اول و پله پله با شرایط موجود تبدیل کرد( اگه شرایط نزولی ادامه پیدا کنه) و کمین بعدی برای خرید !!

البته از اینده این اشفته بازار خبر خوبی نمایان نیست!! فعلا اگه وضع به همین منوال بره ولی به صورت مقطعی ریزش های خواهد بوده که جون میده برای نوسان گیری!!:D

من به شخصه همیشه نصف سرمایم رو بک اپ نگه میدارم و بانصفش فعالیت میکنم!!( بک اپ به غیر ریال) و با نصف دیگه نوسان گیری!!!

ولی ریسکش بالاست !!!

همه حرف های بچه های اینجا یه پیشنهاده و کسی به زور افکارشو به دیگران تحمیل نمی کنه!! جنبه داشته باشید ضرر هم کردین یقه بچه های اینجا رو نگیرید!! که فلان بود بهمان شد!!

اشتباه میکنی عزیز :دی شما برای اینکه بازار رو ببینی 4 شنبه برو

اولا : هنوز عده بسیاری شهرستان هستن و هنوز به تهران نیومدن
دوما : وقتی دلار میاد پائین تقاضا بیشتر هم میشه به جای اینکه کمتر بشه
سوما : اینا حرف زیاد میزنن ولشون کن . بورس بورس ارز که میکنن که فقط واسه صادر کننده و وارد کننده هست . اگر در این بورس شامورتی بازی مالیات بر ارزش افزوده یا مالیات و درصد کارمزد کارگزار باشه و مهمترین فاکتور افراد عادی نتونن تامین ارزی از این بورس کنن اینم محکوم به شکست هست

هیچ موقع در بازارهای مالی زود نتیجه گیری نکنید
2-هیجانی عمل نکنید .
3- فاکتور ها و قدرت عملکرد دولتی و بازو های اجرایی ببینید .

در ضمن واقع بین باشید . ما امروز که بازار بودیم به زور 10 تا مشتری داشتیم پرنده پر نمیزد چون خیلی ها هنوز نیستن . در ضمن در مورد تزریق توسط دولت مقطعی پائین میاد یا حداقل اینه که ثابت میمونه در ضمن همیشه هم گفتم این میشه فاکتور مصنوعی نگه داشتن قیمت ها مثل همین چند وقت پیش که ول کردن نرخ چی شد . این میشه فرصت خرید اونم از نوع طلائی .

پ ن : دوستی عزیزی که می گفت دلیل ما نواسان گیری هست به این نکته توجه کن اگر در مواقعی مثل وقتی که اینا اطاق تزریقات رو واز میکنن و شروع میکنن به تزریق بهترین وقت واسه خرید هست . حالا اگر مدت زیادی شد و نرخ رو به صورت مصنوعی خیلی اوردن پائین یه اصلی در اقتصاد که به نام دوره کومون الان میگم این یعنی چی . ببینید وقتی قیمتی به صورت مصنوعی پائین نگه داشته شد مثل کشی می میمونه که شما هی اینو میکشید خب پتاسیل بسیار بالایی در این ذخیره میشه و اگر یه یهویی ول شه ؟ .......... سوت میشه عبارتی :دی . حالا وقتی یه سرمایه گذار اومده سرمایه رو تبدیل کرده و در این نوسانات دچار ضرر بسیار زیادی شده اینجاست که نباید هیجانی عمل کنه در این حالت ایشون نباید بیان واسه جلوگیری از ضرر بیشتر بفروشن . سرمایه رو حفظ میکنه و فقط میشه مشاهده گر به این میگن حالت کومون . در 2 پست قبلی گفتم وارد کننده چی کار میکنه ولی کسی توجه نکرد . این بدترین وضع برای بازار هست چون اولا سرمایه ها بلو میشه و جریان عادی ندارن و ثانیا اگر کالا باشه میشه نایاب . خب وقتی اهرم فشار از دست کسی یا ارگانی که میکنه در رفت به همین 20 روز پیش شاهد بودید نرخ نمیدادن دلار یه روز 80 تومن میرفت روش ! بعد وقتی سقف جدید مشخص شد سرمایه گذار باز سرمایه رو وارد نمیکنه چرا ؟ چون جالت گردش سرمایه از حالت عادی خارج در این اوضاع همیشه چه ارز چه کالا با سه بار کف جدید قیمت بزنه تا سرمایه های بلوک شده علاوه بر جبران سود و صد البته سود چند برابر دوباره وارد چرخه بازار بشن . باز هم میگم دوستانی که به این بازارها اشنایی ندارن بشناسن که بازارهای سرمایه واردش رو میخواد بسیار این بازارها بی رحم هستن . رک و راست یه چیزی رو بگم اگر نمیشناسید فعالیت به صورت عادی نکنید . چون هنوز خیلی ها این 2 پستی رو که من دادم نمی دونید . در این بازارها سوال نمیکنن بفروشم یا بخرم ؟ چرا ؟ چون همه اینا بر اساس تجربه و شناخت اقتصاد و دولت حاکمه بر یک کشور بدست میاد . خلاصه کلام : اگر افت قیمتی به صورت واقعی در کار باشه باید دلیل اقتصادی و برای ایران علی الخصوص سیاسی موجه داشته باشه . در غیر این صورت میشه گفت فرصت خرید که هر کسی استفاده نکنه بعدا تاسف می خوره . مثل افت شدیدی که یک محرک سیاسی بایت نشست استانبول در اردیبهشت داد و دیدیم تا 1558 تومن اومد پائین به محض اینکه دوباره در دیپلماسی خراب کاری شد مثل موشک رفت بالا .

یه پی نوشت دیگه :دی : در موقعی که لگام ارز ها از دست دولت ها خارج میشه همیشه پر سود ترین کار این نیست بلکه از استفاده از آفر های بانک ها هم هست . این رو نمیگم چون یوزر معلوم الحال که دست بنده ساندیس دادن و با کمال پر رویی به من می گفتن که من عناصر دولتی هستم و دارم سرمایه به سمت بانک ها هدایت میکنم کم نیستن بلکه زیاد هم هستن . اینو نمیگم به هیچ عنوان فقط یه مورد کوچیک رو بگم که در اوج نواسان ارزی پارسال من به صورت قانونی با استفاده از آفر بانکها سرمایم رو 2 برابر کردم . به همین راحتی . سودی که نه در معامله بازار بود و نه در هیچ کجای دیگه

Last edited:

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
به هر حال یه ریزش قیمت (هر چند موقتی) با راه اندازی بورس ارز خواهیم داشت
من دورخیز کردم برای خرید

فرصت خرید داره محیا میشه اگر انس بذاره
دلار بیشتر از 1950 ریزش نمیکنه دلار 1500 همش حرفه میخواد فرصت خرید رو بگیره

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
این حالت صعودی انس دلیل فاند قوی نمیتونه داشته باشه...اگه فدرال رزرو به هر دلیل به سیاست خرید اوراق قرضه به صورت سنگین رو بیاره زود امیدها نا امید میشه ...انس زیاد بالای انچنانینداره نهایتش 1730 هست بعدش میریزه ....دلار هم فعلا ریزشی هست که در 2100 باید رصد بشه که اگه رو بشکنه سمت 2000 میاد که اونجا همروانی میتونه تا 1970 پایین بیاد که فقط فرصت خرید هست..به نظر من حداقل سکه باید 777 رو ببینه تا بتئونه شرایط برای صعود مهیا بشه

molem12

Registered User
لایک‌ها
13

سوما : اینا حرف زیاد میزنن ولشون کن . بورس بورس ارز که میکنن که فقط واسه صادر کننده و وارد کننده هست . اگر در این بورس شامورتی بازی مالیات بر ارزش افزوده یا مالیات و درصد کارمزد کارگزار باشه و مهمترین فاکتور افراد عادی نتونن تامین ارزی از این بورس کنن اینم محکوم به شکست هست

2-هیجانی عمل نکنید .

در ضمن واقع بین باشید . ما امروز که بازار بودیم به زور 10 تا مشتری داشتیم پرنده پر نمیزد چون خیلی ها هنوز نیستن . در ضمن در مورد تزریق توسط دولت مقطعی پائین میاد یا حداقل اینه که ثابت میمونه در ضمن همیشه هم گفتم این میشه فاکتور مصنوعی نگه داشتن قیمت ها مثل همین چند وقت پیش که ول کردن نرخ چی شد . این میشه فرصت خرید اونم از نوع طلائی .

دکتر کجا بودی دلمون برات تنگ شده بود!!!:D

دولت الان مانورش رو دلاره چون خیلی از مواد اولیه صنعت که وارداتی هستن به این ارز دوست داشتنی وابسته اند! سکه به طور طبیعی صعود و رشد سالیانه داره ولی اگه یه موقع فضایی بره بالا با پیش فروش میشکننش

حالا سوال اینجاست ایا با دلار هم میشه به صورت بالا عمل کنه!! نه!! نمی تونه!! چون خودش چاپ نمی تونه بکنه ورود دلار هم خیلی محدود شده!! و ذخایر ارزی رو هم نمیتونه همین جوری به باد بده!!

تو دو سه ماه پیش اینا اومدن سکه تزریق کردن!1 برا همین سکه اومد پایین ولی دلار پابه پای اونا نیومد!!:(

به نظر بنده دلار برای نوسان گیری فاکتور خوبی باشه( برای چند روز اتی)

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48

2-هیجانی عمل نکنید .

پ ن : دوستی عزیزی که می گفت دلیل ما نواسان گیری هست به این نکته توجه کن اگر در مواقعی مثل وقتی که اینا اطاق تزریقات رو واز میکنن و شروع میکنن به تزریق بهترین وقت واسه خرید هست . حالا اگر مدت زیادی شد و نرخ رو به صورت مصنوعی خیلی اوردن پائین یه اصلی در اقتصاد که به نام دوره کومون الان میگم این یعنی چی . ببینید وقتی قیمتی به صورت مصنوعی پائین نگه داشته شد مثل کشی می میمونه که شما هی اینو میکشید خب پتاسیل بسیار بالایی در این ذخیره میشه و اگر یه یهویی ول شه ؟ .......... سوت میشه عبارتی :دی . حالا وقتی یه سرمایه گذار اومده سرمایه رو تبدیل کرده و در این نوسانات دچار ضرر بسیار زیادی شده اینجاست که نباید هیجانی عمل کنه در این حالت ایشون نباید بیان واسه جلوگیری از ضرر بیشتر بفروشن . سرمایه رو حفظ میکنه و فقط میشه مشاهده گر به این میگن حالت کومون . در 2 پست قبلی گفتم وارد کننده چی کار میکنه ولی کسی توجه نکرد . این بدترین وضع برای بازار هست چون اولا سرمایه ها بلو میشه و جریان عادی ندارن و ثانیا اگر کالا باشه میشه نایاب . خب وقتی اهرم فشار از دست کسی یا ارگانی که میکنه در رفت به همین 20 روز پیش شاهد بودید نرخ نمیدادن دلار یه روز 80 تومن میرفت روش ! بعد وقتی سقف جدید مشخص شد سرمایه گذار باز سرمایه رو وارد نمیکنه چرا ؟ چون جالت گردش سرمایه از حالت عادی خارج در این اوضاع همیشه چه ارز چه کالا با سه بار کف جدید قیمت بزنه تا سرمایه های بلوک شده علاوه بر جبران سود و صد البته سود چند برابر دوباره وارد چرخه بازار بشن . باز هم میگم دوستانی که به این بازارها اشنایی ندارن بشناسن که بازارهای سرمایه واردش رو میخواد بسیار این بازارها بی رحم هستن . رک و راست یه چیزی رو بگم اگر نمیشناسید فعالیت به صورت عادی نکنید . چون هنوز خیلی ها این 2 پستی رو که من دادم نمی دونید . در این بازارها سوال نمیکنن بفروشم یا بخرم ؟ چرا ؟ چون همه اینا بر اساس تجربه و شناخت اقتصاد و دولت حاکمه بر یک کشور بدست میاد . خلاصه کلام : اگر افت قیمتی به صورت واقعی در کار باشه باید دلیل اقتصادی و برای ایران علی الخصوص سیاسی موجه داشته باشه . در غیر این صورت میشه گفت فرصت خرید که هر کسی استفاده نکنه بعدا تاسف می خوره . مثل افت شدیدی که یک محرک سیاسی بایت نشست استانبول در اردیبهشت داد و دیدیم تا 1558 تومن اومد پائین به محض اینکه دوباره در دیپلماسی خراب کاری شد مثل موشک رفت بالا .

یه پی نوشت دیگه :دی : در موقعی که لگام ارز ها از دست دولت ها خارج میشه همیشه پر سود ترین کار این نیست بلکه از استفاده از آفر های بانک ها هم هست . این رو نمیگم چون یوزر معلوم الحال که دست بنده ساندیس دادن و با کمال پر رویی به من می گفتن که من عناصر دولتی هستم و دارم سرمایه به سمت بانک ها هدایت میکنم کم نیستن بلکه زیاد هم هستن . اینو نمیگم به هیچ عنوان فقط یه مورد کوچیک رو بگم که در اوج نواسان ارزی پارسال من به صورت قانونی با استفاده از آفر بانکها سرمایم رو 2 برابر کردم . به همین راحتی . سودی که نه در معامله بازار بود و نه در هیچ کجای دیگه

دکتر جان منظورت از آفر بانک چیه ؟

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
آقا به نظر شما:

الان سکه هام رو بفروشم بعد که ارزون شد دوباره بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته به نظر شما سکه نزول داره؟؟؟؟

یه وقت بدبخت نشم.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
دکتر کجا بودی دلمون برات تنگ شده بود!!!:D

دولت الان مانورش رو دلاره چون خیلی از مواد اولیه صنعت که وارداتی هستن به این ارز دوست داشتنی وابسته اند! سکه به طور طبیعی صعود و رشد سالیانه داره ولی اگه یه موقع فضایی بره بالا با پیش فروش میشکننش

حالا سوال اینجاست ایا با دلار هم میشه به صورت بالا عمل کنه!! نه!! نمی تونه!! چون خودش چاپ نمی تونه بکنه ورود دلار هم خیلی محدود شده!! و ذخایر ارزی رو هم نمیتونه همین جوری به باد بده!!

تو دو سه ماه پیش اینا اومدن سکه تزریق کردن!1 برا همین سکه اومد پایین ولی دلار پابه پای اونا نیومد!!:(

به نظر بنده دلار برای نوسان گیری فاکتور خوبی باشه( برای چند روز اتی)

واردات به صورت بازرگانی انجام می شه که بحثش از دلاری که بین دست مردم هست جداست !

سکه رو هم مگه طزریق می کنند جدیدا ؟!

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
وقتی تنها چند جمله اقتصاد را دگرگون می‌کند

اصولاً مقامات ارشد اجرایی و نهادهای مالی اصلی در هر کشور که بانک مرکزی جزوی از آن‌ها است، تأثیر گذاری بسیاری بر شرایط اقتصادی هر کشور دارند. به گونه‌ای که پیش بینی‌ها، سخنان، وعده‌ها و در نهایت سیاست‌های اجرایی آن‌ها مستقیماً آثار خوب یا بد خود را بر اقتصاد کشورها عیان می‌کند و حتی یک سخنرانی کوتاه می‌تواند به کلی سرنوشت یک اقتصاد را تغییر دهد. این همان شرایطی است که چندی است از فضای اقتصاد ایران رخت بر بسته است.

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
فرصت خرید داره محیا میشه اگر انس بذاره
دلار بیشتر از 1950 ریزش نمیکنه دلار 1500 همش حرفه میخواد فرصت خرید رو بگیره

پیش بینی میکنید کی دلار به زیر 2000 میرسه برای خرید؟

amiry2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

2-هیجانی عمل نکنید .

دكتر جون، ميشه بفرمائيد اين آفر بانكها چطوري ميشه گرفت ؟ براي شروع با چه سرمايه و چه جور حسابي و پس از چه مدت و در كدام بانك بهتر جواب مي ده ؟ ببخشيد چون مبتدي هستم سوالات زياد شده با تشكر بسيار

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
این رو نمیگم چون یوزر معلوم الحال که دست بنده ساندیس دادن و با کمال پر رویی به من می گفتن که من عناصر دولتی هستم و دارم سرمایه به سمت بانک ها هدایت میکنم کم نیستن بلکه زیاد هم هستن . اینو نمیگم به هیچ عنوان فقط یه مورد کوچیک رو بگم که در اوج نواسان ارزی پارسال من به صورت قانونی با استفاده از آفر بانکها سرمایم رو 2 برابر کردم . به همین راحتی . سودی که نه در معامله بازار بود و نه در هیچ کجای دیگه
دکتر جون یک ضرب المثل بود نمیدون کجایی:blush:ولی میگفت:کسانی که در حال رقص هستند توسط کسانی که اهنگ رقص را نمیشنوند دیوانه پنگاشته میشوند.
شما چرا خودت رو ناراحت میکنی؟
راستی نرخ نزولی هست و به قول یکی از دوستان خرید پله ای در هر کاهش بهترین سیاست هست:blush:

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
سکه شدید روند نزولی داره و متاسفانه نتونستم هنوز بفروشم

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
آقا به نظر شما:

الان سکه هام رو بفروشم بعد که ارزون شد دوباره بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته به نظر شما سکه نزول داره؟؟؟؟

یه وقت بدبخت نشم.

کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

molem12

Registered User
لایک‌ها
13
با وجود اینکه امروز انس جهانی تغییر محسوسی نکرده( تا الان)!!

ولی سکه روند نزولی رو داره طی میکنه!! این بار به دلیل کاهش قیمت دلاره!!!

فعلا به احتمال زیاد تا اخر هفته نزولی خواهد بود !! به صورت مقطعی داره نزول میکنه!!! اگه 2000 ت رو رد کنه( پایین تر بیاد) احتمالش هست تا 1800 بره!!!

نمودار روزانه!!!

برای خرید باید پله ای عمل کرد!!! طلا از فاکتور انس کمک میگیره!! و ممکنه همپای دلار نزول نکنه!!

candlestick-fcoin.png

و سالیانه!!

candlestick-fcoin-m.png

بالا