• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
احتمال میدم دلار ریزش داشته باشه امروز . پس سکه ها را رد می کنم بره . فکر کنم بتونیم دوباره روی 820 خرید کنیم

forsat mirza

Registered User
لایک‌ها
4
انس الان 1695.80 هست
چرا قیمتو بالا نمی برن این ها؟
خیلی دارن مقاومت می کنن
البته خیالی نیست
باید ببره بالا
چون انس تا کریسمس سقف های جدیدی می زنه

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
اگر ادب نداری و بحث محترمانه بلد نیستید، لطفا حداقل اداش رو در بیارید تا یواش یواش عادت کنید

تایید میشه این آقا تو تمام انجمن به زمین و زمان فحاشی و بی احترامی میکنه
همینطورم راست راست میگرده حتی تو تاپیک های فروش خودش هم به زمین و زمان فحاشی میکنه
در کل نباید جدیش گرفت

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
با سلام.
الان من یک سوالی دارم.
وقتی که 2 روز پیش تقریبا نرخ نزولی شد من رفتم از شهر خودمون قیمت سکه رو گرفتم اون موقع تمام سایتها نرخشون نزیک 830 اینا بود بعد همه جاهایی که دیروز رفتم قیمت فروششون 820 بود خریدشون 810 که با نرخ روز توی فروش یک 10 تا 12 تومنی اختلاف داشت حالا این اختلاف بین بازار شهر ستان و تهران طبیعی هست؟
الان توی تهران تمام رو چند بر میدارن؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
با سلام.
الان من یک سوالی دارم.
وقتی که 2 روز پیش تقریبا نرخ نزولی شد من رفتم از شهر خودمون قیمت سکه رو گرفتم اون موقع تمام سایتها نرخشون نزیک 830 اینا بود بعد همه جاهایی که دیروز رفتم قیمت فروششون 820 بود خریدشون 810 که با نرخ روز توی فروش یک 10 تا 12 تومنی اختلاف داشت حالا این اختلاف بین بازار شهر ستان و تهران طبیعی هست؟
الان توی تهران تمام رو چند بر میدارن؟

آره معمولا بین تهران با شهرستان اختلاف هستش .شماره اتحادیه شهرتونو بگیر احتمالا یه تل گویا بهتون میدن که قیمتو اعلام میکنه .معمولا طلا فروشها نباید تخطی کنن از اون نرخ

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
خوب همینطور که پیش بینی کردم این اجلاس تاثیری زیادی نداشت ! و نهایت تونست قیمت هارو متوقف کنه برای چند روزی ! ...

ایران به میزان زیادی طلا از ترکیه امسال خریداری کرده در حدود 6 میلیاد دلار .. و معلوم نیست این هارو به عنوان پشتوانه نگه داشته یا وارد بازار کرده ... اگر وارد بازار کرده باشه که اوضاع خیلی خراب شده .....

----------

اگر این روند اقتصادی ادامه داشته باشه و فکری براش نشه یا پولی (سرمایه ای غیر از در امد های دولتی) وارد بازار نشه .. تا 6 ماه اینده دلار تا 5 هزار تومان هم میتونه برسه ...

طلا هم به همون میزان + حباب

molem12

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان به نظرتون فعلا دست نگه داریم !!! یا شروع به خرید کنیم!!؟؟

واقعا قابل پیش بینی نیست هر موقع مسئو لین **** حرف از کاهش زدن بدتر برعکس شده!!!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سکه شد 850
به نظرم بالاترم میره

molem12

Registered User
لایک‌ها
13
حرف های دکتر داره به واقعیت تبدیل میشه!!!!!

90669211-9-13-8133842-21521619.jpg

Last edited:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
چرا قیمتها آپدیت نمیشه
الان همکارم رفته ربع بخره بیاد

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
يادش بخير يه زمانى ربع سکه 30 تومن بود...

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
به نظرتون الان وقت خوبی برای فروش هست؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
دوستان یه سوال دارم اونم اینه که تو شهر شما نرخ خرید با فروش چقد تفاوت داره ؟

mnjkilop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان بنده 10میلیون دارم میخوام سکه بخرم با توجه به اینکه تا به مروز سکه نخریدم چندتا سوال داشتم 1.سکه از کجا بخرم؟ 2.سکه هم تقلبی میفروشن؟3. موقع خرید چه نکاتی باید توجه کنیم؟4.میترسم سکه بخرم موقع فروش از من نخرن سکه زود فروخته میشه؟ کجا بفروشم؟الان سکه 840هستش بخرم؟ با تشکر ازدوستان

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
با سلام خدمت دوستان بنده 10میلیون دارم میخوام سکه بخرم با توجه به اینکه تا به مروز سکه نخریدم چندتا سوال داشتم 1.سکه از کجا بخرم؟ 2.سکه هم تقلبی میفروشن؟3. موقع خرید چه نکاتی باید توجه کنیم؟4.میترسم سکه بخرم موقع فروش از من نخرن سکه زود فروخته میشه؟ کجا بفروشم؟الان سکه 840هستش بخرم؟ با تشکر ازدوستان

1- در شهرستان ها عمدتاً از سکه فروشی ها که در جوار مغازه های طلا فروشی هستن و یا از صرافی ها در تهران و شهرستان
2- سکه بهار ازادی به صورت بانکی و غیر بانکی هست شما حتما سکه بانکی بخرین اگر کمی واردئ باشین به راحتی قابل تشخیص هستن اگر از جای مطمئن خرید کنین مشکلی نخواهید داشت
3- فقط سکه بانکی و ترجیحا در وکیوم با آرم خود فروشنده باشد
4- در شرایط عادی مشکلی در فروش نخواهید داشت ولی در شرایط سقوط بازار و یا حالت نامطمئن فاصله خرید و فروش بالا خواهد بود
5- تا حدی شانسی هست ولی اگر برای سرمایه گذاری بلند مدت هست می تونین به راحتی خرید کنین ولی تصمیم نهایی با خود شماست
6- همچنين سكه ضرب 86 خريد نماييد
ضمنا در صورت افزایش قیمت احتمال پیش فروش دوباره هم وجود داره

Last edited:

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان خوب اخبار رو دریابید و نتیجه گیری با خودتان

بهمنی: کاهش قیمت سکه قطعی است / پیش بینی کاهش قیمت دلار به 1500 تومان

تفسیر خبر:به قول خواننده بزرگ تصور کنید حتی اگر تصور کردنش سخته که اینبار بخوان قیمتها رو کاهش بدن حالا نمی گیم 1500 که با مصالحه میشه اینکارو کرد اما فکر می کنید توان کاهش به 1900 رو دولت نداره لطفا دولت رو با اون مخازن غنی دلار دست کم نگیرین

رئیس کل بانک مرکزی ضمن تکذیب ادعای گروهی از کار‌شناسان اقتصادی مبنی بر اینکه قیمت دلار به ۳ هزار تومان طی روز‌های آینده خواهد رسید، از کاهش روند نزولی قیمت سکه و طلا در بازار خبر داد و گفت‌: با نزدیک شدن نرخ بازار آزاد دلار به نرخ مرجع و کاهش تفاوت آن قیمت سکه و طلا طی روزهای آینده روند نزولی خواهد داشت‌. ‌
تفسیر خبر:
خوب این اقا سابقه خوبی در براورد حرفاش نیست و بازار حرفاشو برعکس تفسیر می کنه چرا اومده دلار 3000 تومانی رو تکذیب می کنه ؟ یعنی این باعث اشتیاق بیشتر بازار برای خرید نمیشه ؟
عسگراولادی راه اندازی بورس را باعث آبروریزی دانست که کاری هم از پیش نخواهد برد. وی افزود: «آقای بهمنی اعلام کرده که ارز را 1500 تومان خواهد کرد. من می پرسم کدام ارز را؟ اگر ارز 1226 تومانی باشد که بله ایشان می تواند آن را 1500 تومان بفروشد اما نمی تواند ارز 2200 تومانی را به 1500 کاهش دهد.»

تفسیر خبر:این اقا از صادر کنندگان بزرگ هست و دپوی بزرگ دلار رو دارا هست یعنی واقعا دلش میاد دلار های خودشو به بیشترین نرخ رد نکنه؟

این تکه از کلام ***** رو هم اضافه کنید به این خبرها:

**** انقلاب با اشاره به اینکه صاحبنظران داخل و خارج دولت، افزایش نقدینگی را یکی از ریشه‌های مشکلات کنونی می‌دانند تأکید کردند: باید با همفکری و تکیه بر علم و تجربه، راهی برای کنترل نقدینگی بیابید و نقدینگی افزایش یافته را به سمت مراکز تولید هدایت کنید.

و اما نتیجه گیری من یکی از راههای مهار نقدینگی سوخت این نقدینگی هست خوب یکی از این کارها میتونه فروش دلار گران به مردم باشه(چیزی که عسگراولادی ازش استقبال می کنه تا منافعش به خطر نیوفته با دیدن عزم ایجاد بورس ارز یا احتملا خبرهای فاندی دیگه).....شاید برای اینه که فعلا دارن وقت میخرن بانک مرکزی هم بدش نمیاد...اما دلار رو تا چه حدی بالا میبرن؟...2235؟....2297؟...شایدم 24000

اما بعدش چی میشه...دوستان این یه استنباط شخصی بود و میتونه اشتباه باشه ..اما دست کم نگیرین

بالا