• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
با سلام خدمت دوستان بنده 10میلیون دارم میخوام سکه بخرم با توجه به اینکه تا به مروز سکه نخریدم چندتا سوال داشتم 1.سکه از کجا بخرم؟ 2.سکه هم تقلبی میفروشن؟3. موقع خرید چه نکاتی باید توجه کنیم؟4.میترسم سکه بخرم موقع فروش از من نخرن سکه زود فروخته میشه؟ کجا بفروشم؟الان سکه 840هستش بخرم؟ با تشکر ازدوستان

چون تا حالا سکه نخریدید عرض میکنم، دقت کنید سال روی سکه 1386 باشه. سالهای قبل از اون قیمتش فرق میکنه و کمتر هست.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
معلوم نیست چه توافقی سر جام زهر صورت گرفته ...
کلینتون: ایران حق استفاده از برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای را دارد
خبرگزاری فارس: وزیر خارجه آمریکا در رویکردی کاملاً متناقض در پایتخت اندونزی پس از دیدار با وزیر خارجه این کشور تأکید کرد که ایران حق استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای را دارا است.
ارسال پیام محرمانه دولت آمریکا به ایران
در شرایطی که مقامات **** صهیونیستی، همواره از احتمال حمله نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران دم می‌زنند و تلاش دارند در این راه، دولت آمریکا را نیز با خود همراه کنند، اخبار و شایعات متعددی از سیاست‌های آمریکا در این زمینه مطرح می‌شود که آخرین نمونه از این دست، ادعای فرستادن پیامی محرمانه از سوی دولت آمریکا به ایران است.
روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارانوت» امروز از فرستادن پیامی محرمانه از سوی دولت آمریکا به ایران خبر داده است، مبنی بر اینکه این کشور در حمله احتمالی به ایران درگیر نخواهد شد. در مقابل، آمریکا از ایران انتظار دارد در صورت وقوع جنگ، از حمله به پایگاه‌های آمریکایی خودداری کند.
به نوشته این روزنامه، مقامات عالی‌رتبه آمریکایی از طریق دو کشور اروپایی به ایران پیغام داده‌اند که با توجه به احتمال حمله یکجانبه **** اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران، این کشور از ایران انتظار دارد با حمله به پایگاه‌هایی آمریکایی، این کشور را در جنگ وارد نکند.
این گزارش در شرایطی منتشر می‌شود که بحث‌ها درباره میزان هماهنگی آمریکا و **** اسرائیل بر سر حمله احتمالی به ایران شدت گرفته و با توجه به موضع‌گیری‌های اخیر مقامات آمریکایی، این گمانه که آمریکا جدا با حمله به ایران مخالف است، قوت گرفته است.
در حالی که مقامات اسرائیلی، همواره از ضرورت حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران دم می‌زنند و مدعی هستند در غیر این صورت، ایران به سمت تولید سلاح هسته‌ای پیش خواهد رفت، آمریکا پیاپی اعلام کرده که راهکار مسأله هسته‌ای ایران را از راه دیپلماسی می‌داند.
در همین راستا، در حالی که بنا بود در آینده‌ای نزدیک، مانور نظامی مشترک میان آمریکا و **** اسرائیل برگزار شود ـ که از آن به بزرگ‌ترین مانور از این دست یاد می‌شد‌ ـ آمریکا روز گذشته اعلام کرد با کمتر از یک‌سوم نیروهایی که پیش از این اعلام کرده بود، در مانور شرکت خواهد کرد.
از سوی دیگر، ژنرال «مارتین دمپسی»، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز به تازگی اعلام کرده است که مایل نیست در حمله نظامی اسرائیل به ایران «همدست» شود.
به این ترتیب، هرچند اخباری از جمله آنچه امروز در یدیعوت آحارانوت منتشر شده، قابل تأیید رسمی نیستند، مجموعه رویدادهای چند روز گذشته، از وجود اختلاف‌نظری جدی میان آمریکا و **** صهیونیستی درباره ایران حکایت دارد!

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
امروز باز مردد شدم و سکه ها را نفروختم چون واکنش اول بازار عجی بود. از دلار خیالم راحته چون نمی ریزه و اگه بریزه خفیف و موقت خواهد بود. اما شرایط اونس خیلی پیچیده شده. دوستان گرامی آینده اونس را چگونه می بینید؟؟؟؟؟

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
امروز باز مردد شدم و سکه ها را نفروختم چون واکنش اول بازار عجی بود. از دلار خیالم راحته چون نمی ریزه و اگه بریزه خفیف و موقت خواهد بود. اما شرایط اونس خیلی پیچیده شده. دوستان گرامی آینده اونس را چگونه می بینید؟؟؟؟؟
دوستان تکنیکال نظر به صعودی بودن انس دارن
اما بازار ایران بارها ثابت کرده خیلی از اونس جهانی پیروی نمی کنه
بعضی وقتها اونس میاد پایین سکه میره بالا و بالعکس

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام خدمت دوستان بنده 10میلیون دارم میخوام سکه بخرم با توجه به اینکه تا به مروز سکه نخریدم چندتا سوال داشتم 1.سکه از کجا بخرم؟ 2.سکه هم تقلبی میفروشن؟3. موقع خرید چه نکاتی باید توجه کنیم؟4.میترسم سکه بخرم موقع فروش از من نخرن سکه زود فروخته میشه؟ کجا بفروشم؟الان سکه 840هستش بخرم؟ با تشکر ازدوستان

فعلا باید صبر کنی تا وضعیت بورس ارز مشخص بشه

بعد خرید پله ای رو شروع کن احتمال ریزش تا 810 و شاید پایینتر هم هست

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
مهمترین مقاومت پیش رو مرز روانی 1700 میباشد و حمایت های پیش رو 1660-1647 و1640 میباشد

gold1a.jpg
حجم معاملات خیلی رفته بالا که نشان دهنده تمایل به صعوده و RSI خریدهای هیجانی رو نشون میده

gold2a.jpg

ASRE_NOVIN

Registered User
لایک‌ها
4
شما این نمودار ها رو از کجا تهیه می کنید؟

روش خوندن و تحلیلشون رو چطوری یاد گرفته اید؟

من خیلی دوست دارم تحلیل بازار جهان و ایران رو یاد بگیرم و بصورت تکنیکال تحلیل کنم

شما جایی برای آموزشش بلد هستید؟

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
شما این نمودار ها رو از کجا تهیه می کنید؟

روش خوندن و تحلیلشون رو چطوری یاد گرفته اید؟

من خیلی دوست دارم تحلیل بازار جهان و ایران رو یاد بگیرم و بصورت تکنیکال تحلیل کنم

شما جایی برای آموزشش بلد هستید؟
این سایت به نظرم خوبه:
بازار ارز طلا نقره , مرجع دانلود رايگان مقالات آموزشی بازار ارز

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان تکنیکال نظر به صعودی بودن انس دارن
اما بازار ایران بارها ثابت کرده خیلی از اونس جهانی پیروی نمی کنه
بعضی وقتها اونس میاد پایین سکه میره بالا و بالعکس

موافقم.

امشب احمدی نژاد هم بد جور برای بازار ارز کری خوند. نمی دانم دوستان سخنانش را گوش دادن یا نه . امکان داره برای کوتاه مدت هم شده دلار را بکشن پایین.

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48

بنده هم در حالت سردرگمی به سر میبرم و مرددم

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
مثله اینکه ماجرای بورس ارز حداقل تا یک ماه آینده منتفی شده.

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
سخنرانی امشب احمدی نژاد من را بدجور سردرگم کرد. می ترسم بیان دلار را یه 200 تومنی بکشن پایین و احتمالش هم هست. اما این اقتصاد بیماره . اگه این اتفاق برای دلار افتاد بازهم دوباره بعد از مدت کئتاهی جهش می کنه.

احتمالا فردا بفروشم . ببینم ریسک ما جواب میده یا نه

molem12

Registered User
لایک‌ها
13
سخنرانی امشب احمدی نژاد من را بدجور سردرگم کرد. می ترسم بیان دلار را یه 200 تومنی بکشن پایین و احتمالش هم هست. اما این اقتصاد بیماره . اگه این اتفاق برای دلار افتاد بازهم دوباره بعد از مدت کئتاهی جهش می کنه.

هیتر جان باید دلیلی داشته باشه تا اینا ارز تزریق کنن!!

بازار خیلی کشش داره یعنی تزیق کنن میبلعه!!
هر چند وقتی قیمت برا مدتی ثابته یا نزولی هست( اونم مقطعی) نشان از تزیق داره!!

چون الان هم اینا به فکر ذخیره ارزی هستن !دلار هارو هدر نمیدن!!

به نظر من اگه نزولی هم در کار باشه مقطعیه!!

من گفتم برا اجلاس حتما ریزش داریم بنابرین بردم نیم های بی زبونم رو 410 رد کردم رفت! حالا بیا به اون قیمت می تونم بخرم!!؟؟ البته طلا به انس هم بستگی داره!!!

تا زمانی که وضع همینه ریزش خیلی جزیی (زیر 100) خواهیم داشت احتمالا که اونم برا صراف ها میصرفه!!!(همینجوریش هم شهرستان 40 ت زیر قیمت سایت میخرن!دلارو!

اگه پیش بینی بچه ها درست باشه انس فعلا صعودی خواهد بود!!

مانور روی دلار الان ریسکش بالاست!!! البته برا نوسان گیری!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

این یعنی همون هیجانی تصیمیم گرفتن .

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
قیمت طلای سکه با گرم 80 تومان برای 18 عیار میشود 795 تومان ( 5 هزار تومان حق ضرب + 5در صد مالیات هم بکش رویش که نزدیک 45 تومان می شود ) جمعا 840 تومان
قیمت طلای سکه با دلار 2100 تومان می شود 812 تومان -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- جمعا 855 تومان
قیمت طلای سکه با دلار 1900 تومان می شود 735 تومان -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- جمعا 775 تومان

در صورتی که با گرون شدن نفت و نزدیکی ماه سپتامبر ( ماه نحس طلا ) افزایش اونس به 1680 برسه و ازون طرف اینا دلار رو بتونن به 1900 برگردونن
قیمت طلای سکه = 765 ------------------------------------------------------------------------------------ جمعا 805 تومان

البته اگر دلار به 1900 برسه طلا حبابش از بین خواهد رفت چون دیگه همه مطمئن میشن قیمت دلار واقعی شده و دلیلی نداره طلا به زیر قیمت فروخته بشه

نتیجه گیری :
پس از یک نوسان گیری و سپس تثبیت قیمت ها در بازه ی 2 هفته ای
اونا که دلار خریدن بیشتر از اونایی که سکه خریدن ضرر می کنن
چون که اگر این بار سکه به حباب منفیش ادامه بده مقطعی خواهد بود و این حباب منفی به دلیل ایجاد فرصت خرید برای عده ای
دوباره از بین خواهد رفت

حتی اگر اونایی که دلار خریدن دلارهاشون رو نفروشن بازهم در طولانی مدت ضرر خواهند کرد
چون اگر قرار بر تثبیت قیمت ارز در محدوده ی 2125 تومان باشه پس قیمت سکه باید اصلاح بشه در غیر این صورت قاچاق میشه
البته اگر دوباره پیش فروش راه نندازن که اونطوری که بوش میاد از اون طرح پشیمون شدن مگه اینکه مجبور بشن

در ضمن در مورد عفو رهبران ج.س هم میتونم بگم اگه این شایعات درست باشه باید همین الان درست باشه نه 2 سه ماه دیگه
چون تحرکات انتخاباتی شروع شذه و اگر اینا میخان تغییر سیستم بدن و مانند دوم خردادی دیگر ، مردم رو دوباره ...... کنن باید زودتر زمینه سازی کنن و دست به کار شن
وگرنه اگه بخوان یه فرد رادیکالی دیگه مثل احمدی نژاد سرکار بیارن وای به حالمون شد
8 سال دیگه از عمرمون تباه میشه

من این پستو قبل از اجلاس و زمانی زدم که سکه 790 بود
اگر یادتون باشه آخرین 5 شنبه یه فرصت خرید 760 ایجاد شد که من خریدم بعدا دوستان آمدند و احتمال کاهش دادن که پست بالا رو زدم
حالا شما فرض کنید که دلار نهایتا بشه 2000 تومن با شیب افزایشی اونس و حباب منفی که سکه داره مطمئن باشید که قیمت سکه زیاد
کاهش نخواهد یافت چون الان که دلار بالاست سکه به زیر قیمت خودش داره فروخته میشه
پس اگر دلار کم بشه این نشون میده که دلار حباب مثبت داشته و سکه تغییر چندانی نمی کنه
اگر هم تغییر بکنه فرصت خریدش کوتاه خواهد بود به طوری که اجازه نمیده پات به بازار برسه
دیگه یه بستنی ساده قیمتش بشه 500 تومن ( حالا اون یکی بستنی هارو بذار کنار ) چه توقعی دارید از بازار
کسی که شیر رو لیتری پارسال میخریده 400 الان داره میخره 1500 پس به حساب اون الان سکه ارزون هم هست

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
100% قیمت دلار یه 200 تومنی میاد پایین ولی کاذاب و مقطعی میباشد و به 1 ماه نکشیده دوباره میره بالا ولی در کل تا 7 ماهه اینده منتظر دلار 2900تومانی باشید عزیزان این خط اینم نشون:hmm:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
این اونس چرا گیر کرده

بالا