hiterbox
Registered User
- نوشتهها
- 274
- لایکها
- 95
والا اگه بیاد که عالی میشه :دی عرض کردم فرصت طلایی :ی
دکتر جان اگر بیاد که به قول شما عالی میشه. اما من همچنان به دلار زیر 2000 خوش بین نیستم
والا اگه بیاد که عالی میشه :دی عرض کردم فرصت طلایی :ی
سکه شدید روند نزولی داره و متاسفانه نتونستم هنوز بفروشم
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
و الان شدید روند صعودی پیدا کرده،به نظرتون چه عاملی باعث این شده ؟؟
عجیب بود واسم امروز
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
دکتر جان اگر بیاد که به قول شما عالی میشه. اما من همچنان به دلار زیر 2000 خوش بین نیستم
نمیاد عزیز مضاف بر اینکه باید دوباره یارانه هم بدن . چارت رو ببینید موقعی که یارانه میدن چی میشه ! :weird: .
الان یک کیلو طلا در بازار داخلی 85 میلیون فروخته می شود و قیمت جهانی آن 88 میلیون است؛قاچاقی است کم حجم و به صرفه.
نه دیگه اشتباه میکنید . چون اصلا مقرون به صرفه نیست روی این رقم . مضاف بر اینکه طلائی که میخواد برای این کار استفاده بشه باید دارای شناسنامه قانونی باشه .
احمدي نژاد فردا شب به تلوزیون می آیدتاپیک ارز که دوباره شد تاپیک اعتراضات به وضع کنونی ارزش پول ملی !
دیروز توی 2 تا پست والا دقیقا گفتم چرا و واسه چی . در ضمن بازار تهران رو فقط نگاه نکنید من می خوام معامله انجام بدم اگر رقمش درشت باشه یه نگاهی هم به بازار تبریز می اندازم البته واسه ارز نه سکه .
نمیاد عزیز مضاف بر اینکه باید دوباره یارانه هم بدن . چارت رو ببینید موقعی که یارانه میدن چی میشه ! :weird: .
به ....... بچه ها![]()
![]()
سکه از 15 مهر به بعد خودشو نشون میده اینو اختاپوس بهم گفت .
به ....... بچه ها![]()
اگر ادب نداری و بحث محترمانه بلد نیستید، لطفا حداقل اداش رو در بیارید تا یواش یواش عادت کنیداینجا خیلی ها مراجعه می کنند که چند برابر دیه شما پول و سرمایه دارند و حوصله دیدن پست های یک دختر بچه عقده ای رو ندارند :
این گونه صحبت ها رو می تونید در جمع دخترونه خودتون و صحبت های خاله زنکی خودتون انجام بدید نه اینجا.
اینجا افراد رجوع می کنند که ببینند پیش بینی ها چیه قیمت روز چیه
کسی اینجا مراجعه نمی کنه که پز دادن های شما رو نگاه کنه..