• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
سکه شدید روند نزولی داره و متاسفانه نتونستم هنوز بفروشم

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

و الان شدید روند صعودی پیدا کرده،به نظرتون چه عاملی باعث این شده ؟؟
عجیب بود واسم امروز

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
و الان شدید روند صعودی پیدا کرده،به نظرتون چه عاملی باعث این شده ؟؟
عجیب بود واسم امروز

تاپیک ارز که دوباره شد تاپیک اعتراضات به وضع کنونی ارزش پول ملی !

دیروز توی 2 تا پست والا دقیقا گفتم چرا و واسه چی . در ضمن بازار تهران رو فقط نگاه نکنید من می خوام معامله انجام بدم اگر رقمش درشت باشه یه نگاهی هم به بازار تبریز می اندازم البته واسه ارز نه سکه .

دکتر جان اگر بیاد که به قول شما عالی میشه. اما من همچنان به دلار زیر 2000 خوش بین نیستم

نمیاد عزیز مضاف بر اینکه باید دوباره یارانه هم بدن . چارت رو ببینید موقعی که یارانه میدن چی میشه ! :weird: .

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
الان یک کیلو طلا در بازار داخلی 85 میلیون فروخته می شود و قیمت جهانی آن 88 میلیون است؛قاچاقی است کم حجم و به صرفه.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
الان یک کیلو طلا در بازار داخلی 85 میلیون فروخته می شود و قیمت جهانی آن 88 میلیون است؛قاچاقی است کم حجم و به صرفه.

نه دیگه اشتباه میکنید . چون اصلا مقرون به صرفه نیست روی این رقم . مضاف بر اینکه طلائی که میخواد برای این کار استفاده بشه باید دارای شناسنامه قانونی باشه .

20ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام
دکتر جان، اگر در مورد اون آفرهای بانکی که گفتی توضیح بدی ممنون میشم
یکی دیگر از دوستان هم در این مورد توضیحاتی از شما خواستند... ممنون

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
نه دیگه اشتباه میکنید . چون اصلا مقرون به صرفه نیست روی این رقم . مضاف بر اینکه طلائی که میخواد برای این کار استفاده بشه باید دارای شناسنامه قانونی باشه .

اين تفاوت 3درصدي احتمالا در طلاهاي شناسنامه دار هم برقرار است و در مناطق مرزي كشور سود خوبي را به انتقال دهنده مي دهد

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
تاپیک ارز که دوباره شد تاپیک اعتراضات به وضع کنونی ارزش پول ملی !

دیروز توی 2 تا پست والا دقیقا گفتم چرا و واسه چی . در ضمن بازار تهران رو فقط نگاه نکنید من می خوام معامله انجام بدم اگر رقمش درشت باشه یه نگاهی هم به بازار تبریز می اندازم البته واسه ارز نه سکه .

نمیاد عزیز مضاف بر اینکه باید دوباره یارانه هم بدن . چارت رو ببینید موقعی که یارانه میدن چی میشه ! :weird: .
احمدي نژاد فردا شب به تلوزیون می آید
رييس‌ جمهور سه‌شنبه 14 شهريور ماه پس از اخبار سراسري 21 شبكه اول سيما با مردم گفت و گو خواهد كرد.

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
به ....... بچه ها :D

:blink:
blinksmiley.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من واقعا از همه معذرت میخوام ولی این آقا وقتی من یه مطلب گذاشتم اینو نوشته 2 روز بیشتر نیست اینجاس هر چی از دهنش در میاد میگه

کاش وقتی یه مورد اینجوری پیش اومد حداقل یه نفرتون هم به اون آقا اعتراض میکرد

Last edited:

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
لطفا تمومش کنید چون با این بحثا به چیزی نمی رسیم. اگه horsa هم چیزی گفته فقط خواسته جو یه کم از یک نواختی بیرون بیاد و گرنه من می شناسم از قدیمی های این بحث هستند و خیلی هم محترم .

واقعا نمی دونم فردا دلار میخاد چی بشه. من فکر می کنم فردا یه مقدار نزولی باشه . لطفا دوستان نظراتشون را بیان کنند.

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
تحلیل برای فردا

قیمت فردای دلار ریزشی و شاید به 2150 برسه بنابراین قیمت سکه برای فردا حدود 828 میرسه

شاید هم کمتر - بقیه دوستان نظر هاشون رو بنویسند

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
باید دید سکه میتونه 844 رو بشکنه اگه نشکست ریزش تا 780که البته حمایت 805 تا 818 مهم هست... واگه بشکنه تا 870 میتونه بالا بره و بعدش بریزه

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
اینجا خیلی ها مراجعه می کنند که چند برابر دیه شما پول و سرمایه دارند و حوصله دیدن پست های یک دختر بچه عقده ای رو ندارند :

این گونه صحبت ها رو می تونید در جمع دخترونه خودتون و صحبت های خاله زنکی خودتون انجام بدید نه اینجا. ;)

اینجا افراد رجوع می کنند که ببینند پیش بینی ها چیه قیمت روز چیه
کسی اینجا مراجعه نمی کنه که پز دادن های شما رو نگاه کنه..
اگر ادب نداری و بحث محترمانه بلد نیستید، لطفا حداقل اداش رو در بیارید تا یواش یواش عادت کنید

بالا