• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
فقط خواستم از مدیران این بخش بخصوص جناب دکتر موذنی تشکر کنم .
از کسانیکه فروم رو 24 ساعته نظارت میکنند و تجربیاتشون رو هم در اختیار همه میذارن بدون اینکه ریالی
درآمد یا دریافتی از این بخش داشته باشند .

موفق باشید جنابان

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستانی که باز طبق همیشه توجه نمی کنن و یا بلد نیستن پوشش کد چی هست اتچ میکنم به همراه این پست . تا از این پوشش استفاده نکنید برای سایتهایی که به هر نحوی اعلام نرخ ارز و سکه میکنند به هیچ عنوان پست هاتون تائید نمیشه و در جا حذف میشه . بند 6 تاپیک قوانین دقیقا نوشته شده کلا ممنوع میباشد یعنی محدود به نیست . لینک خبری هم سایتی مثل ارانیکو میزارید چون کار اصلیش اعلام نرخ ارز هست بازهم باید از این پوشش کد استفاده بشه . فایل TXT این پوشش کد رو هم میزارم که وقتی دارید از این سایتها نقل قول میکنید بدونید این کد چی هست ! به فایل پیوست مراجعه کنید :

مشاهده پیوست Code.txt

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
فقط خواستم از مدیران این بخش بخصوص جناب دکتر موذنی تشکر کنم .
از کسانیکه فروم رو 24 ساعته نظارت میکنند و تجربیاتشون رو هم در اختیار همه میذارن بدون اینکه ریالی
درآمد یا دریافتی از این بخش داشته باشند .

موفق باشید جنابان

فدای چشمات که وقت میزاری و فعال هستی در این تاپیک ها لطف داری شما
i320022_dr.png

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
مسکن گرون شده ولی فکر نکنم از این رکودش دربیاد فعلا ! اگر توافقی صورت بگیره با غرب اون موقع مسکن رشدش زیاد میشه و احتمال اینکه از رکود هم برای مدتی دربیاد هست ولی تا زمانی که مردم نتونن به بازار ارز اعتماد داشته باشن و ثباتی توش دیده نشه و از طرفی وضع کشور هم تو حالت تهدید جنگ و غیره باشه خونه از رکود بیرون نمیاد !

اتفاقا دولت بدش نمیاد یه گرونی تو خونه بندازه و یه کمی هیجان به این بازار بده !
تو این چند روز گذشته خبرگزاری های وابسته چند تا خبر زدن در مورد گرانی مسکن و اینکه به مردم این باور رو بدن که مسکن در حال گران شدن هست !

کد:
http://www.eranico.com/fa/content/9659/default.aspx

این پست ایشون دقیقا صحیح هست . دقیقا این پست رو الگو کنید اگر دارید از مطلبی از سایت های اعلام نرخ ارز کوت میکنید . واقعا باور کنید کار سختی نیست

BEHN4M

Registered User
لایک‌ها
16
اگه دلار به 2000 برسه سکه چند میشه ؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام دکتر حالت خوبه
من بن بودم
قیمت سکه داره میاد پایین
امروز زنگ زدیم صرافی گفت دلار 3200
نظرتون چیه به نظر میاد نزولی باشه یه مدت

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
سلام دکتر حالت خوبه
من بن بودم
قیمت سکه داره میاد پایین
امروز زنگ زدیم صرافی گفت دلار 3200
نظرتون چیه به نظر میاد نزولی باشه یه مدت

با توجه به همون سایت ارانیکو که مدتی هست دنبال میکنم و قیمت های واقعی رو از چند نفر مورد اطمینانشون شنیدم قیمت همین حدود 3200 بوده و تغییری نکرده حوری جان البته با 40-50 تومن کم و زیاد تو خرید و فروش..و اینکه اصلا صرافی ها فروش ندارند و فقط میخرن..فعلا جوّ ارز تو صرافی ها امنیتی هست و جرات فروش ندارند

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
عرض سلام دارم خدمت همه ی دوستان به خصوص دکتر عزیز
خوشحالم که تاپیک باز شده و می تونم از نظرات ارزشمند شما عزیزان استفاده کنم.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
با توجه به همون سایت ارانیکو که مدتی هست دنبال میکنم و قیمت های واقعی رو از چند نفر مورد اطمینانشون شنیدم قیمت همین حدود 3200 بوده و تغییری نکرده حوری جان البته با 40-50 تومن کم و زیاد تو خرید و فروش..و اینکه اصلا صرافی ها فروش ندارند و فقط میخرن..فعلا جوّ ارز تو صرافی ها امنیتی هست و جرات فروش ندارند

آره همینجوریه فعلا

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
بسیار وقت عالی خرید کردید چون وقت خرید محیا شده بود . قابل توجه که داره این وقت از دست میره . شاید امروز آخرین روزش باشه
بله دقیقا! شاید به فاصله 5 دقیقه از خرید من نرخ به 1.180 تغییر پیدا کرد و الان هم که شده 1.192 با توجه به انس و قیمت دلار مسلم بود که حباب سکه منفی هست و روی این نرخ بهترین زمان خرید هست.

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153
کسی دلار داره زیر 3000 تومن (حالا 2900 یا کمتر یا هرچی) بهم بگه میخوام. معامله تهران با پول نقد

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
1240 قیمت خوبی واسه خرید سکه هست الان؟

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
سلام فردا صبح واسه خرید سکه چطوری هست؟
نیم الان چند هست؟ بخرم؟

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
عجب باز به شما که رفتین خریدین من الان اومدم سایت رو چک کردم ببینم قیمت در چه وضعی هست دیدم شده 1275000 اگه ظهر بوده 1150000 پس تا الان 175 رفته روش حالا دیگه موندم چیکار کنم
من از زمانی که 950000 بوده می خواستم بخرم همش صبر کردم بدتر شد

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
سلام
عجب باز به شما که رفتین خریدین من الان اومدم سایت رو چک کردم ببینم قیمت در چه وضعی هست دیدم شده 1275000 اگه ظهر بوده 1150000 پس تا الان 175 رفته روش حالا دیگه موندم چیکار کنم
من از زمانی که 950000 بوده می خواستم بخرم همش صبر کردم بدتر شد

پیشنهاد می کنم دیگه صبر نکن و فردا خرید کن

بالا