• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دیروز

امروز

امامی10,550,000
دلار بازار تهران26,340

چیزی که من تو خشت خام میبینم تو تو آینه نمیبینی داداش

من ریشام تو این بازار سیفیت شده ;)
نزولم میبینی عزیز
صبر داشته باش (البته اون نزول بزرگی که من مد نظر دارم رو زمانش رو نمیدونم) ؛ من هم خودم سکه و طلا دارم اما به نزول معتقدم جانم

نمیدونم توی نوسان شدیدی که قبل از عید ، پارسال رخ داد ترید میکردید یا نه ولی شرایط ، شواهد و چیزی که مشخصه ، شباهت شدید این صعود به اونه . کاری که مشخص بود کی توش دست داشت و چقدر آدم رو به خاکِ سیا نشوند.

شخصاً خودم آدمی رو دیدم که توی این بازار و حال و هوا ، جَو گیر شد و خونه و زندگیشو فروخت ، یک میلیارد سکه خرید و وقتی سکه اومد پایین ، دیگه دیر شده بود برای فروش و نصف بدنش بخاطر سکته و فکر و خیال فلج شده بود

اینا رو دیدم که دارم اینطوری میگم . وگرنه ، نه فروش سکه و دلار و نه خریدش توسط کسی ، جیب ِ پر پول منو ، یک ریال ازش کم و زیاد نمیکنه...
خشت خامت رو هم دیدیم :D خعلی داره نزول میکنه :D

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
چرا اونس داره مياد پايين؟ خبري هست؟
پایین آمدن نرخ بیکاری ماهیانه و بهبود وضعیت اشتغال در بازار کار آمریکا، باعث شد که بهای طلا در بازارهای جهانی با کاهش روبرو شود

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سایت ها معمولا از ترس فیلتر شدن با ایمیل های دستوری از جاهایی بخصوص، قیمت ها رو تا سایتشون غیر واقعی درج می کنند یا کلا حذف می کنند
اما نکته جالب الان اینه که سایت ها mazanex و mesghal که فیلتر هستند هم قیمت ها رو برداشتن
این یعنی اینکه نحوه برخورد از ارسال ایمیل تغییر کرده و احتمالا به اخطار حضوری رسیده است
حالا خود دانید و این بازار و تصمیم به خرید و فروش ...
سلام ویش مستر عزیز خوبی مرسی از توضیحات .آره جالبه که حتی مثقال هم برداشته قیمتشو .
سکه1300
کاغذ کثیف اگه گیر بیاد 3300-3400
چه اصطلاح جالبی کاغذ کثیف:دی

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459

molem12

Registered User
لایک‌ها
13
دیگه برای دلار تو بازار ازاد نمیشه قیمتی متصور بود! چون دیگه واریزی صورت نخواهد گرفت! قیمت توافقی بین طرفین خریدار و فروشنده خواهد بود!

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سایت ها معمولا از ترس فیلتر شدن با ایمیل های دستوری از جاهایی بخصوص، قیمت ها رو تا سایتشون غیر واقعی درج می کنند یا کلا حذف می کنند
اما نکته جالب الان اینه که سایت ها mazanex و mesghal که فیلتر هستند هم قیمت ها رو برداشتن
این یعنی اینکه نحوه برخورد از ارسال ایمیل تغییر کرده و احتمالا به اخطار حضوری رسیده است
حالا خود دانید و این بازار و تصمیم به خرید و فروش ...

یه سایت اعلام نرخ ارز و دلار داشتیم :دی
(منظورم از داشتیم زمان انقلاب و سال 57 نیست همین هفته گذشته)
شب ساعت 10 یا 11 زنگ زدن گفتن قیمت ها رو بردارید یا فردا با حکم میایم دنبالتون ...
ما هم که فردا کار داشتیم جای دیگه :دی نمی تونستیم با دوستان بریم حکم دیگه سایت رو جمع کردیم کلا !

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
یه سایت اعلام نرخ ارز و دلار داشتیم :دی
(منظورم از داشتیم زمان انقلاب و سال 57 نیست همین هفته گذشته)
شب ساعت 10 یا 11 زنگ زدن گفتن قیمت ها رو بردارید یا فردا با حکم میایم دنبالتون ...
ما هم که فردا کار داشتیم جای دیگه :دی نمی تونستیم با دوستان بریم حکم دیگه سایت رو جمع کردیم کلا !

سال 57 هم شما سایت داشتین ؟ خوب نتیجه چی شد الان ؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
افت اونس محتمل بود بابت مانور انتخاباتی توی آمریکا مضاف بر اون احتمال ریزش اونس بازم هم هست ولی ! اون سناریو باز رو به بالا هست خرید طلا که توسط بانک مرکزی چین برای تمامی بانک های چینی آزاد شد رو به هیچ عنوان از فاکتور هاتون خارج نکنید و همین طور خرید توسط صندوق اسپایدر .

حالا همه دارید طلا رو میبینید نقره دقیقا 2 برابر شده نسبت به سال پیش !

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
سکه طرح جدید در این لحظه:1.280 و طرح قدیم:1.240

احتمالا فردا قیمت ها بالاتر میره و یا حداقل در همین محدوده ثابت هستش.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
من حدود 8 تا سکه میخوام بخرم به نظرتون صبر کنم یا همین فردا بخرم ؟

بالا