• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
اخیرین قیمتی که کردم 2 ساعت پیش بود 1300!

شما از کجا قیمت داری؟

قیمت هایی که من میدم،قیمت های ابلاغی از مرکز به کل کشور هستش و 90% بازاری ها رو همین نرخ کار می کنند و خودم هم خرید و فروش میکنم بر همین مبنا.البته ممکنه در بازار فروشنده ای باشه که قیمت پرت بده.شما قیمت خریدش رو هم میگرفتید تا مشخص بشه.فروشنده ای رو دیدم که ظهر قیمت خریدش 1.250 و فروشش 1.300 بود،در صورتی که سایر بازاری ها 1.240 خریدار و 1.250 فروشنده بودند.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
شما از کجا قیمت داری؟

قیمت هایی که من میدم،قیمت های ابلاغی از مرکز به کل کشور هستش و 90% بازاری ها رو همین نرخ کار می کنند و خودم هم خرید و فروش میکنم بر همین مبنا.البته ممکنه در بازار فروشنده ای باشه که قیمت پرت بده.شما قیمت خریدش رو هم میگرفتید تا مشخص بشه.فروشنده ای رو دیدم که ظهر قیمت خریدش 1.250 و فروشش 1.300 بود،در صورتی که سایر بازاری ها 1.240 خریدار و 1.250 فروشنده بودند.

البته من اصفهان قیمت گرفتم ممکنه اینجا یکم بالاتر از تهران باشه.قیمت خریدش 1.55 بود البته برای زیر 86!

persiart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام عزیزان . بنده که 2 سال دیگه عازم هستم میخواستم بدونم سرمایه گذاری روی سکه انجام بدم و هر یک ماه یکبار توی نوسانگیری بفروشم برای کرایه ها واقساط و پول اضافه هم سرمایه میمونه.
یا
ارز بگیرم.
چون بنده شغلم آزاده و درامد روزانه دارم نه ماهانه.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
من امروز روی 1290 تعدا 6 عدد خریدم.نظرتون چیه ؟ البته هدفم حفظ ارزش پول هست و نه نوسانگیری.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
شما از کجا قیمت داری؟

امروز من صرافی بودم .رفته بودم 6 تا سکه بخرم .صرافی 1290 باهام حساب کرد دو دقیقه بعد که من رفتم تحویل بگیرم (کارت کشیده بودم) یه نفر اومده بود 30 تا سکه اش رو بفروشه.صرافی 1252 ازش خرید.اگر 2 دقیقه یارو زودتر میومد من ازش 1265 میخریدم که هم اون ضرر نکنه و هم من قیمت بالا نخرم.حالا منظورم اینه که قیمت خرید و فروش صرافی 40 هزار اختلاف داشت.ارز هم اصلا نداشت کلا صرافیها اینجوری خرید و فروش میکنن و هیچ نظارتی هم روشون نیست.فقط چندتا از صرافیهای معروف تهران شاید نرخ واقعی خرید و فروش کنند.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

الان خرید سکه با این قیمت توصیه میشه؟

ممنونم

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
کوتاه مدت رو پیشنهادی ندارم ولی بلند مدت و میان مدت بله

ممنون دوست عزیز اما حقیقتا زورم میاد پول به سکه 1300 بدم چون قبلن یک تعدادی روی 650 ت خرید کرده بودم به نظر تون با قیمت سکه امروز با دید 6 تا 9 ماهه سرمایه گذاری ارزش داره؟

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
يک ميليون و 500 هزار قطعه سکه !!!!!!!!؟

این خبر گزاریا مردم رو چی فرض کردن ؟

پس از کاهش قيمت سکه در اثر فشار رواني ناشي از ويران شدن کاخ آروزهايش در تهران اقدام به خودکشي کرد

:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
قیمت سکه و ارز رو بزارید .
سایتا که نمیزنن دیگه .

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
قیمت فروش سکه 1283 خرید سکه 1220 !
(البته قیمت بازار ارومیه هست)

تفاوت قیمت خرید و فروش،10 تومن هستش.عرف بازار اینه. باید تو بازار بگردید و نرخ مناسب رو بگیرید و یا اینکه اشخاصی رو که برای فروش اومدند پیدا کنید و به قیمت خوب بردارید.

در هر صورت به زودی دلار مجدد با جهش های کوچیکی بالا میره و انس هم تا 2 ماه دیگه خودشو به 1800 نزدیک میکنه.پس اگر پول بیکار دارید،نصفشو الان رو سکه سرمایه گذاری کنید و نصفشو نیگه دارید و منتظر فرصت باشید.اقتصاد ایران به شکلی هست هر لحظه امکان اقدامات شتاب زده از سوی دولت، مسولان اقتصادی و بانک مرکزی هستش که اثربخشی و نتیجش به اندازه یک قرص استامینافون هستش،این دقیقا همون فرصت احتمالی هستش که بایستی برای خودتون متصور باشید.به این خاطر میگم تو این برهه زمانی بهتره نصف پولتون را آماده داشته باشید.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
يک ميليون و 500 هزار قطعه سکه !!!!!!!!؟

این خبر گزاریا مردم رو چی فرض کردن ؟

بابا بیخیال!
این یعنی حدود 100 150 تن طلا!!!:blink:
ناقابل حدود 9 میلیارد دلار:blink:

dss

Registered User
لایک‌ها
198
طبق پیشبینی ها تا پایان سال میلادی کاهش قیمت طلا را داریم و از سال جدید قیمت ها سریع میره بالا. تحلیل دوستان چیه ؟ البته وصعیت دلار هم مشجص نیست

بالا