در نيم و ربع خريدن كه شك نكنيد در وضع فعلي بهتر از تمامه. چون قيمتش كمتر از 1/2 و 1/4 قيمت سكه تمام هست.
درباره كوتاه مدت نظري ندارم. من خودم بنا به خريد دارم و ايشالله پول برسه مي خرم. پيشنهاد من خريد بلند مدته و اينكه الان از قيمت خريد شما 10-20 تومن پايين تر هم بره قيمت، مساله اي نيست. ممكنه برعكسش رخ بده و قيمت بالا بره و همين قيمتهاي خوب را هم از دست بديم.
ضمنا همه تلاش بانك مركزي اينه كه صف خريد رو به صف فروش تبديل كنه و دلهره بندازه كه ملت برن سكه ها رو بفروشن. ولي مي بينيد كه برعكسه و اكثرا بعنوان يك فرصت مناسب خريد بهش نگاه ميكنن.![]()
من هفته گذشته 12 تا نیم گرفتم که هر کدام را 288000 تومن خریدم و حالا ببینید چقدر اومده پایین خیلی ناراحتمنکنه دیگه بالا نره
هر پایین اومدن قیمتی یه بالا رفتن پشتشه.من هفته گذشته 12 تا نیم گرفتم که هر کدام را 288000 تومن خریدم و حالا ببینید چقدر اومده پایین خیلی ناراحتمنکنه دیگه بالا نره
تا دم عید نگهش درا ببین چقدر سود کردی
دقیقامن همیشه سکه می گیرم و پس انداز می کنم ( اون وقتها ربع می گرفتم 21000 تومن) و از اول امسال 3 تا تمام هم گرفتم که 432000 تومن بود ولی این دفعه یکباره تصمیم گرفتم نیم بگیرم و می بینید چقدر فعلا ضرر کردم ولی نمی خوام به این زودیها بفروشم چون قصد خرید خونه را دارم و امیدوارم که همه بتونن به خواسته هاشون برسن
خداکنهدقیقا
منم 5 تا نیم گرفتم 289 تومن
ضرر کردم
ولی بالا میره من ربع سکه خریدم عفتاد تومن چند روز بعد شد شصت و پنج تومن کم مونده بود خود زنی کنم
حالا ربع سکه چقدر شده اونم بعد فقط یکسال و نیم
با برنامه advanced get میتونی کار کنی.این برنامه پیش بینیه امواجه الیوت رو کسی نداره
چن وخته دیگه پیش بینی هاش رو نمیدن ببینیم اوضا چطوریه
کسی سایت غیر ایرانی میشناسه پیش بینی های الیوت رو زده باشه
خب پول رسيد. البته ديروز مي رسيد بهتر بود چون شروع كرده به بالا رفتن. امروز خريد ميكنم. شما هم نگران 5-10 تومن نباشيد و خريد كنيد. وقت خوبيه.
590 كه خنده داره، تا آخر سال نگه داريد لااقل 700 بفروشيد !