• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

parsa7

Registered User
لایک‌ها
2
باز یه مقدار رفت بالا.الان چندجا تماس گرفتم قیمت نمیدن

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
سودش برای بانک مرکزی چیه که صف فروش راه بیندازه ؟
صف خرید که بیشتر به نفعش هست

در نيم و ربع خريدن كه شك نكنيد در وضع فعلي بهتر از تمامه. چون قيمتش كمتر از 1/2 و 1/4 قيمت سكه تمام هست.

درباره كوتاه مدت نظري ندارم. من خودم بنا به خريد دارم و ايشالله پول برسه مي خرم. پيشنهاد من خريد بلند مدته و اينكه الان از قيمت خريد شما 10-20 تومن پايين تر هم بره قيمت، مساله اي نيست. ممكنه برعكسش رخ بده و قيمت بالا بره و همين قيمتهاي خوب را هم از دست بديم.

ضمنا همه تلاش بانك مركزي اينه كه صف خريد رو به صف فروش تبديل كنه و دلهره بندازه كه ملت برن سكه ها رو بفروشن. ولي مي بينيد كه برعكسه و اكثرا بعنوان يك فرصت مناسب خريد بهش نگاه ميكنن. ;)

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
منم موافق همين سوالم. نفعش براي بانك مركزي چيه؟ در ضمن به ياد داشته باشيم كه اقدام ديروز و امروز بانك مركزي در پايين آوردن قيمتها در صورتي بوده كه بازارهاي جهاني طلا در روزهاي تعطيل خود بوده اند. فردا صبح با باز شدن بازارهاي جهاني شاهد رشد قيمت اونس و به طبع آن افزايش قيمت سكه خواهيم بود.

**sahar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هفته گذشته 12 تا نیم گرفتم که هر کدام را 288000 تومن خریدم و حالا ببینید چقدر اومده پایین خیلی ناراحتم :( نکنه دیگه بالا نره

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
من هفته گذشته 12 تا نیم گرفتم که هر کدام را 288000 تومن خریدم و حالا ببینید چقدر اومده پایین خیلی ناراحتم :( نکنه دیگه بالا نره
هر پایین اومدن قیمتی یه بالا رفتن پشتشه.

**sahar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از دلداریتون دوستان :blush: وحید جان کاشکی واقعا می شد یه بلیط به ناکجا آباد براش بگیریم ، تا دیگه باعث ناراحتی نباشه :cool:

**sahar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا دم عید نگهش درا ببین چقدر سود کردی

من همیشه سکه می گیرم و پس انداز می کنم ( اون وقتها ربع می گرفتم 21000 تومن) و از اول امسال 3 تا تمام هم گرفتم که 432000 تومن بود ولی این دفعه یکباره تصمیم گرفتم نیم بگیرم و می بینید چقدر فعلا ضرر کردم ولی نمی خوام به این زودیها بفروشم چون قصد خرید خونه را دارم و امیدوارم که همه بتونن به خواسته هاشون برسن :rolleyes:

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
من همیشه سکه می گیرم و پس انداز می کنم ( اون وقتها ربع می گرفتم 21000 تومن) و از اول امسال 3 تا تمام هم گرفتم که 432000 تومن بود ولی این دفعه یکباره تصمیم گرفتم نیم بگیرم و می بینید چقدر فعلا ضرر کردم ولی نمی خوام به این زودیها بفروشم چون قصد خرید خونه را دارم و امیدوارم که همه بتونن به خواسته هاشون برسن
دقیقا
منم 5 تا نیم گرفتم 289 تومن
ضرر کردم
ولی بالا میره من ربع سکه خریدم عفتاد تومن چند روز بعد شد شصت و پنج تومن کم مونده بود خود زنی کنم
حالا ربع سکه چقدر شده اونم بعد فقط یکسال و نیم

**sahar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا
منم 5 تا نیم گرفتم 289 تومن
ضرر کردم
ولی بالا میره من ربع سکه خریدم عفتاد تومن چند روز بعد شد شصت و پنج تومن کم مونده بود خود زنی کنم
حالا ربع سکه چقدر شده اونم بعد فقط یکسال و نیم
خداکنه

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
این برنامه پیش بینیه امواجه الیوت رو کسی نداره

چن وخته دیگه پیش بینی هاش رو نمیدن ببینیم اوضا چطوریه

کسی سایت غیر ایرانی میشناسه پیش بینی های الیوت رو زده باشه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
این برنامه پیش بینیه امواجه الیوت رو کسی نداره

چن وخته دیگه پیش بینی هاش رو نمیدن ببینیم اوضا چطوریه

کسی سایت غیر ایرانی میشناسه پیش بینی های الیوت رو زده باشه
با برنامه advanced get میتونی کار کنی.

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
پیش بینی من برای قیمت فردای طلا هر اونس 1675 دلار هست و فکر میکنم سکه هم تا 590 هزار بالا میره...شما چه پیش بینی میکنید؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
خب پول رسيد. البته ديروز مي رسيد بهتر بود چون شروع كرده به بالا رفتن. امروز خريد ميكنم. شما هم نگران 5-10 تومن نباشيد و خريد كنيد. وقت خوبيه.

590 كه خنده داره، تا آخر سال نگه داريد لااقل 700 بفروشيد !

atousajoon

Registered User
لایک‌ها
14
جناب anony به سلامتی پول رسید میگن صلاح کار بعدا معلوم میشه حالا به نفعتون شد
مطمینی میرسه به 700؟
سحر نگران نباش ایشالا میره بالا خونه هم میخری من که 4 سال پیش رفتم زمین خریدم هی بابام گفت سکه بخر منم که خودمو عقل کل میدونستم گفتم نه خیر خاک آدمو زمین نمیزنه از این حرفها حالا کلی پشیمونم

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
خب پول رسيد. البته ديروز مي رسيد بهتر بود چون شروع كرده به بالا رفتن. امروز خريد ميكنم. شما هم نگران 5-10 تومن نباشيد و خريد كنيد. وقت خوبيه.

590 كه خنده داره، تا آخر سال نگه داريد لااقل 700 بفروشيد !

منظورم از 590 قيمت آخر هفته بود. پيش بيني من براي آخر سال سكه طرح جديد 800 هزار تومانه

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
من همين الان در ساعت 11:30 ده سكه تمام طرح جديد به قيمت 560000 تومان خريدم. فكر ميكنم با توجه به رشد اونس قيمت ها در بعد از ظهر امروز ميره بالا. جالبه كه سايت مثقال و سايت طلا هنوز قيمت جديد را نزدن. فكر ميكنم يه خبرايي هست. پيش بيني من كه صعوديه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تا قیمت دلار به ثبات نرسیده چیزی نخرید.

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
بانك مركزي قيمت زده 540 و بازار هم 550 و 545 ولي كسي فروش نداره....كسي براي فروش سكه داره؟ كسي سراغ داره؟

بالا