• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

damavandieh

Registered User
تاریخ عضویت
17 فوریه 2007
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
18
دكتر حسین عبده تبریزی
طی یک ماه گذشته در پی نوسانات دلهره‌آور اونس طلای جهانی، بازار سکه تهران روند جدیدی از قیمت‌ها را تجربه کرده است. روندی که روز به روز با فاصله گرفتن قیمت بازار سکه از قیمت واقعی آن همراه بوده است؛ نوع جدیدی از قیمت‌گذاری سکه که تلاطم قیمت طلای جهانی را به صورت حباب به قیمت بازار سکه تهران منتقل می‌کند. فعالان بازار در حال حاضر تمایل دارند سکه بهار آزادی را 13 درصد بالاتر از قیمت واقعی معامله کنند. باورنکردنی است که در این روزها سکه تمام‌بهار با حباب هشتاد هزار تومانی بین معامله‌گران دست به دست می‌شود.

براساس نظریه مشهور «احمق‌تر از من» حباب سکه تا زمانی که «ناآگاه‌تر از من» در بازار موجود باشد، دوام خواهد یافت و زمانی که دوره ناآگاهان به پایان برسد، حباب سکه در دستان آخرین ناآگاه از نسل ناآگاهان بازار خواهد ترکید. برای کالای نقدشونده‌ای همچون سکه وجود چنین حبابی هیچ توجیهی به لحاظ اقتصادی ندارد. نه انتظارات افزایش قیمت اونس طلای جهانی و نه انتظارات افزایش قیمت دلار و نه حتی رکود اقتصاد جهانی و نگرانی از بحران ارزی در دنیا هیچ‌کدام حباب قیمت سکه تمام‌بهار در بازار تهران را توجیه نمی‌کند. با وجود محافظه‌کاری‌ای که در اقتصاددانان سراغ داریم، در این مواقع همگی بر یک حکم اتفاق‌نظر دارند؛ «حباب به زودی می‌ترکد.» البته اقتصاددانان پیش‌بینی نمی‌کنند، بلکه فقط و فقط به مکانیزم قیمت‌گذاری بازار اعتقاد دارند. به باور آنها چنین حبابی بر اثر فعالیت‌های سوداگرانه‌ای به شرح زیر محکوم به فنا است:
1. در چنین مواقعی بازیگران آگاه بازار، سکه طلا را برای نگهداری نمی‌خرند، آنها فقط سکه را جابه‌جا می‌کنند تا از شکاف قیمت خرید و فروش آن بهره‌مند شوند. این رفتاری است که در حال حاضر به وضوح در میان صرافی‌های تهران به چشم می‌خورد؛ گاوصندوق آنها خالی از سکه طلا است و دستان آنها پر از سکه‌هایی است که به سرعت جابه‌جا می‌شود. برای آنها سکه به منزله شیء داغی است که نباید آن را در دستان خود نگه دارند؛ باید سریع به دیگری واگذار کنند تا نکند دچار سوزش شوند.
2. از آنجا که چنین حبابی تنها در قیمت سکه بهار آزادی موجود است و بازار طلای آب‌شده و شمش به طور نسبی فارغ از حباب است، بازار ضرب سکه تقلبی در این روزها داغ می‌شود. کافی است شمش طلا آب شود و با دستگاه ضرب سکه نه چندان مدرن، سکه تقلبی تولید شود. سود کار هم معادل 13 درصد در هر بار ضرب است. اگر چرخه تولید سکه تقلبی یک‌روزه باشد، می‌شود روزی 13 درصد! خدا بده برکت. اگر انسان شریفی به سبب وجود چنین فرصتی، شرافت خود را لگدمال کند و سکه تقلبی تولید کند؛ جای ملامت است؟ زمانی که نرخ سود سالانه سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت تنها 6 درصد است، کنترل نفس امّاره برای چشم‌پوشی از سود روزانه 13 درصدی بسیار سخت است. گناهش هم به پای بانک مرکزی که چنین شیطانی را به جان خلق‌الله افکنده است. البته این گناه شاید چندان هم نابخشودنی نباشد، چرا که نسل جدید تولیدکنندگان سکه تقلبی فقط انحصار ضرب سکه توسط بانک مرکزی را رعایت نکرده‌اند وگرنه سکه آنها از هر نظر شبیه سکه‌های اصیل است و تشخیص تفاوت‌ها به سختی و تنها با نظر کارشناسانه امکان‌پذیر است.
3. نسل دیگری از بازیگران آگاه در چنین مواقعی به شرافت انسانی خود چوب حراج نمی‌زنند و به سود اندک قناعت می‌کنند. آنها معتقدند اگر طلا دارایی با ارزشی است، چرا طلای حبابی را با طلای بی‌حباب جابه‌جا نکنند. با این استدلال، نسل شریف بازیگران آگاه بازار سکه، سکه‌های خود را می‌فروشند و شمش طلا نگهداری می‌کنند و با این کار سکه‌های داغ خود را به دستان نسل متاخر ناآگاهان بازار می‌سپارند. نتیجه منطقی فعالیت‌های سوداگرانه یادشده، افزایش عرضه سکه تمام بهار آزادی و کاهش قیمت آن است؛ نتیجه‌ای که در روزهای آتی شاهد آن خواهیم بود. البته در این میان یک بازیگر مهم هنوز می‌تواند از کاهش قیمت‌ها جلوگیری کند و آن هم مقام ناظر بازار پول ایران؛ یعنی بانک مرکزی است که صد البته او هم همانند بازیگران آگاه شریف، سکه‌های خود را با قیمت‌های حبابی به نسل ناآگاه بازار می‌سپارد. نسلی که در روزهای آتی بیشترین ضرر را از فروپاشی حباب سکه بهار آزادی متحمل خواهند شد.

يادداشت<br> حباب در بازار سکه
 

damavandieh

Registered User
تاریخ عضویت
17 فوریه 2007
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
18
اما نکته جالب آنکه در حال حاضر روند حاکم بر بازار سکه و جذب نقدینگی به این بازار یکی از دلایل عدم جهش تورمی است که پیش بینی می شد با اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها اتفاق بیافتد.
این موضوع البته از سوی مدیران بانکی مرکزی تائید نشده است ولی سیدعلی جهرمی مدیرعامل بانک صادرات در حاشیه نشست خبری ویژه ای که روز جمعه برگزار شد به این سیاست اشاره کرده و گفت یکی از دلایل عدم جهش تورم با اجرای هدفمندسازی در سال جاری تزریق درآمدهای نفتی به صورت ارز و طلا به بازار بوده است که از رشد نقدینگی جلوگیری و به کاهش سرعت رشد تورم منجر شده است.
وی در ادامه افزود: البته این مهار نقدینگی و نرخ تورم به رکود منجر شده است.
/

از پس پرده نگاه کن!
 

s_raheleh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 می 2011
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
پس به نظرتون با این وضع الان برای خرید سکه یکی دو روزی صبر کنیم بهتره؟؟
 

anony

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2007
نوشته‌ها
170
لایک‌ها
48
:)

روزنامه شرق- دخالت دولت موجب آشفتگي بازارها شد- &#1740;&#1705; &#1588;&#1606;&#1576;&#1607;,10 &#1605;&#1607;&#1585; 1390

نگاهي به دلايل گراني شديد سكه و ارز
دخالت دولت موجب آشفتگي بازارها شد
ياسر رشيدي*

تئوري‌هاي به روز اقتصادي، از جمله انتظارات عقلايي صراحتا اعلام مي‌كنند كه مردم كليه حركت‌ها و مداخلات دولت‌ها را شناسايي و حتي پيش‌بيني كرده و با گرفتن پوزيشن متناسب، آنها را خنثي مي‌كنند. اين وضعيتي است كه به شكل كاملي در بازار سكه ايران اتفاق افتاده و هر روز شاهد آن هستيم. شيوه قيمت‌گذاري بانك مركزي و عدم انعطاف كافي اين شيوه با تلاطمات بازار جهاني طلا (اصطلاحا اونس) و تقاضاي بالا در بازار اين كالا باعث ايجاد بازار دو نرخي شده است كه بارها توسط مديران و كارشناسان قبلي بانك مركزي مورد انتقاد قرار گرفته است. بانك مركزي در بازي سياست‌گذاري جهت كنترل تقاضا در موقعيت آچمز با مردم قرار گرفته است، به شكلي كه اگر رييس كل بانك مركزي، طبق وعده‌اي كه داد حتي در بقالي‌ها هم به عرضه سكه بپردازد، باز تقاضاي كافي براي بالا نگاه داشتن قيمت وجود خواهد داشت.
به دليل همين تعقل اقتصادي و عقل معاش مردم است كه اكثر كشورهاي دنيا به دخالت حداقلي در بازارها روي آورده‌اند و جز در موارد استثنايي، تعيين قيمت را به‌عهده نيروهاي عرضه و تقاضا مي‌گذارند. زيرا فعالان اقتصادي و در پس آنها صفوف مردم، تشخيص درستي از شرايط پيش رو و گزينه‌هاي مختلف سياستگذاران داشته و آنها را از پيش خنثي مي‌كنند.
جهاني‌سازي نيز به‌عنوان ديگر فرضيه شايد نه اثبات شده ولي عملا پياده شده، نشان داده كه با وجود تحريم‌هايي كه عليه ايران وضع شده و هزينه‌هاي تامين مالي، سرمايه‌گذاري، ورود و خروج پول و... را بالاتر برده و قواي توليد كشور را در وضعيتي ناكارآمدتر از گذشته براي صادرات قرار داده چراکه اقتصاد كشور از وضعيت اقتصاد جهاني تاثيرپذير است.
صرف وجود **** دو نرخي در بازار تحريك‌كننده قواي سفته‌بازي و شم اقتصادي عامه مردمي است كه سودهاي **** بانكي را ناكارآمدتر از گذشته يافته و به‌دنبال مأمن مطمئن‌تري براي سرمايه‌گذاري وجوه نقد خود هستند. دليل چسبندگي رو به پايين قيمت‌ها در بازارهاي سكه و ارز نيز ورود سرمايه‌هاي خرد و عدم پذيرش ضرر توسط ايشان است، به شكلي كه حتي وقتي ما‌به‌ازاي واقعي (مثلا طلا يا دلار) ارزان مي‌شود نيز بازار داخلي از كاهش قيمت‌ها خودداري كرده و صرفا در سيكل‌هاي صعودي با بازارهاي جهاني همراهي مي‌كند. اين وضع تا حدي حاد شده كه برخي تحليل‌ها تاثيرپذيري و وابستگي قيمت سكه از قيمت جهاني طلا را رو به كاهش ارزيابي مي‌‌كنند. قيمت سكه را ديگر فرمول‌هاي مختلفي كه هر از چند گاهي ارايه مي‌شود تعيين نكرده و بلكه براي تعيين قيمت سكه در بازار با داشتن ورودي‌هايي مثل قيمت عرضه بانك مركزي و ميزان عرضه و تقاضاي بازار داخل، مي‌توان به تعيين قيمت سكه در هر روز پرداخت. اين وضع تا حدي وخيم شده است كه تا چندي پيش حتي در روزهايي كه قيمت جهاني طلا كاهش مي‌يافت بازار سكه با افزايش قيمت روبه‌رو مي‌شد.
نفس دخالت دولت و بانك مركزي در بازارها، باعث كاهش كارآيي بازارها شده و خود ايجاد عدم شفافيت مي‌‌كند. شيوه بانك مركزي در توزيع سكه، باعث فسادهاي فراوان در عرضه سكه‌هاي بانكي چه در بانك كارگشايي و چه در شعب بانك‌هاي ملي شده است. فقط يك نمونه از اين مفسده‌ها را مي‌توان اين‌گونه بيان كرد كه اگر فردي زودتر از ديگران از قيمت‌گذاري سكه توسط بانك ملي با خبر شود، امكان ايجاد سود با ريسك صفر براي وي متصور است.
زيرا مزيت اطلاعاتي نسبت به ديگر بازيگران بازار باعث مي‌شود قيمت تعادلي روز حدس زده شود و با خريد پايين‌تر از آن، مي‌توان حاشيه سود امني ايجاد كرد. از ديگر مفسده‌هاي اين سياست شغل كاذبي به‌نام دلالي در بانك‌هاي ملي است كه به صورت خانوادگي با ارايه كارت ملي كليه اعضاي خانواده و با همدستي با كاركنان بانك اقدام به خريد تعداد بالاي سكه و باعث عدم كارآيي سياست عرضه سكه توسط **** بانكي مي‌شوند.
سياست‌هاي اقتصادي تيغي دولبه هستند و مثلا به‌لحاظ تئوريك امكان بهبود بيكاري و تورم به صورت همزمان بسيار دور از ذهن است. بانك مركزي براي كارآمد كردن سياست‌هايش بايد به وحدت رويه توجه كافي نشان داده و استقلال بانك مركزي از دولت را به‌عنوان يك نكته منفي تلقي نكند، زيرا پشتيباني از سياست‌هاي غلط دولت با منابع بانك مركزي، مي‌تواند باعث دردسرهايي بسيار بزرگ‌تر از زير سوال رفتن يك دولت شود. يك بانك مركزي مقتدر به نفع تك‌تك ايرانيان خواهد بود، زيرا در صورت اتفاق افتادن بحران به‌عنوان يك پشتوانه محكم و مستقل قابل اتكا خواهد بود.
چنانچه بارها در مقاله‌هاي مختلف اين روزنامه آمده است، تا وقتي علايم يك بيماري را درست تشخيص ندهيم، بسيار بعيد است كه بتوان علت‌سنجي و درمان عاقلانه‌اي در آن زمينه به خرج داد. مشكل بازار سكه سفته‌بازي يا حباب نيست كه به‌دنبال حذف سودجويان، كاهش تقاضاي كاذب يا شكستن حباب باشيم. مشكل بازار سكه **** ناكارآمد بانك مركزي در كنترل قيمت‌هاست. البته همان‌گونه كه ذكر شد، بهتر است بانك مركزي به دور از قضاوت‌هاي سطحي اقتصادي، كار قيمت‌گذاري سكه را به عهده نيروهاي عرضه و تقاضا وا بنهد و اجازه بدهد سفته‌بازان بي‌احتياطي كه وارد اين بازارها مي‌شوند، به زعم ايشان ضرر كنند. اما حتي اگر رويه بانك مركزي بر دخالت در اين بازارهاست، بهتر است شيوه قيمت‌گذاري دو نرخي را كه به نظر بسياري صاحب‌نظران اقتصادي «علت» بيماري اخير بازار سكه است را درمان كند.
در نهايت اينكه، طبق روال مالوف كليه كشورهاي دنيا، عملكرد بانك‌هاي مركزي نه با كنترل قيمت بازارها، بلكه با كنترل تورم در يك بازه كنترل شده (سقف و كف) سنجيده مي‌شود. از طرف ديگر با محرمانه تلقي شدن نرخ تورم و دست به دست كردن توپ اعلام نرخ تورم بين بانك مركزي و مركز آمار، مشخص است كه وضعيت نرخ تورم به شكلي نيست كه اعلام هر نوع شاخص مرتبط با آن به صلاح دولت باشد. در اين ميان بانك مركزي به دور از وظيفه اصلي خود، وظايف فرعي ديگري مثل كنترل قيمت سكه را مدنظر قرار داده كه اتفاقا تاثير چنداني نيز بر اهداف اصلي بانك مركزي مثل جلوگيري از كاهش ارزش پول ملي ندارد.
در اينجاست كه مزيت مستقل بودن بانك مركزي از دولت، خود مي‌نمايد. قدرت بانك مركزي در تعيين نرخ‌هاي بهره، به‌عنوان قوي‌ترين ابزار دست سياستگذار مالي بايد در حدي باشد كه توانايي وتو كردن حق يكي از وزراي دولت كه چيزي جز زير سوال نرفتن عملكرد كوتاه مدت دولت، مدنظرش نيست را داشته باشد. امروزه قدرت بانك مركزي در حدي كاهش يافته و استقلال بانك مركزي در حدي متزلزل شده است كه رييس‌كل بانك مركزي قدرت تعيين نرخ ارز را نيز ندارد، به شكلي كه چند روز پس از تشخيص درست جهت كنترل **** دو نرخي دلار، به‌خاطر فشارهاي وارده از سمت دولت به‌راحتي از سياست درست دست برداشته و سياست كژدار و مريز را انتخاب كرده است. گويا همه منتظرند كه اين وضع را، صرفا كنترل كرده و تا زمان رساندن آن به فرد بعدي، خود زير سوال نروند.
بانك مركزي بارها با جديت و صراحت براي افزايش نرخ بهره بانك‌ها و از بين بردن سياست دو نرخي در بازارهاي سكه و دلار، خيز برداشته و تحليل‌هاي صحيح اقتصادي را در پيش گرفته اما در پيچ و تاب كميسيون‌ها و بروكراسي‌هاي دولتي، از انجام وظيفه قانوني خود بازمانده است و به سوي سياست‌هایي پيش رانده شده است كه نه فقط اوضاع را بهتر نكرده بلكه منابع ارزشمند بانك مركزي را نيز تهديد مي‌كند.
*کارشناس ارشد ‌ام‌‌بي‌اي
 

parsa7

Registered User
تاریخ عضویت
27 می 2010
نوشته‌ها
140
لایک‌ها
2
محل سکونت
ShiRaz
دوستان با توجه به کاهشی که قیمت دلار دیروز داشت امروز هم باید صبر کرد تا وضعیت دلار مشخص بشه یا اینکه خرید کرد؟
 

LAPD

Registered User
تاریخ عضویت
12 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
2,429
لایک‌ها
598
محل سکونت
U.S of Iran
مثقال زده 557000 بانک هم زده 556400!
فردا میره بالا یا پائین ؟!!
همه اینا به سرعت کم شدن ریزش دلار بستگه داره , وقتی دیدی داره کند میشه سرعت ریزشش و به جایی رسید که یکی دو روز قیمتش حدودا ثابت بود اونوقت تازه میشه در مورد خرید فکر کرد. فعلا تا اون موقع هر کاری بکنی قماره ! الان دلار شده 1250 خریدش 1230
وقتی بین خرید و فروش اینقدر فاصله زیاد هست , یعنی اسپرد بالا , این نشون میده که پیش بینی این رو میکنن که دلار حتی توی امروز 20 تومن دیگه کاهلش پیدا کنه و فروشش برسه به 1230 , در نتیجه میان قیمت رو اینجوری تعیین میکنن که اگه حتی رسید ضرر نکرده باشن.
 

vahidd

Registered User
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2007
نوشته‌ها
231
لایک‌ها
13
حالا که یک خرده قیمتهای جهانی برای خرید سکه مناسب شده بهمنی وعده داده قیمتها مناسبتر شه! به قول دائی جان: تا ببینیم

وعده مهار دلار و طلا تا پايان همين هفته

عكس: دنياي اقتصاد- آكو سالمي
بهمني: راسا وارد مهار نرخ ارز شده‌ام و تا پايان هفته افزايش نرخ‌هاي ارز و طلا را در هم خواهيم شكست


رييس كل بانك مركزي:
افزايش نرخ ارز را در هم مي‌شكنيم
محمود بهمني، رييس كل بانك مركزي در گفت‌وگو با فارس در واكنش به افزايش نرخ ارز و حركت دلار در مدار 1300 تومان اظهار كرد: راسا وارد مهار نرخ ارز شدم و انشاء‌الله تا پایان هفته افزایش نرخ‌های ارز و طلا را در هم خواهیم شکست.
وی با بیان اینکه در موضوع سکه و ارز به هیچ وجه به دنبال سود نیستیم و وظیفه ما تنظیم بازار است، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا قیمت سکه در داخل بیشتر از قیمت جهانی است، افزود: به طور قطع وقتی قیمت جهانی کاهش یابد ما هم در این مسیر حرکت می‌کنیم تا بازار تنظیم شود.
ريیس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه قیمت‌ها را روزانه رصد می‌کنیم، گفت: شاهد افت و خیزهای بسیار زیادی در قیمت طلا هستیم و حتی در یک روز قیمت آن 150 تا 200 دلار کاهش می‌یابد که ما در این زمینه باید سریع اصلاحاتی داشته باشیم.
بهمنی با اشاره به اینکه چندی پیش پیش‌بینی کرده بودم که قیمت سکه کاهش یابد، افزود: به طور قطع قیمت سکه را با قیمت جهانی تطبیق می‌دهیم. وی درخصوص قیمت دلار گفت: بنا نداریم دارایی‌های خود را ارزان بفروشیم، ما در موضوع ارز پاسخگوی نیازهای واقعی جامعه هستیم و بنا نداریم در خصوص کالاهای قاچاق هرچه بخواهند ارز بدهیم. بهمنی افزود: قیمت ارز را کنترل خواهیم کرد و در این زمینه کاهش قیمت خواهیم داشت. وعده بانك مركزي در خصوص كاهش نرخ ارز در شرايطي اعلام مي‌شود كه بانك مركزي در مديريت ارز چرخش‌هايي را انجام داده است. پيش از اين بانك مركزي قصد داشت از طريق **** بانكي نرخ ارز را ساماندهي كند، اما از شنبه هفته قبل بار ديگر تزريق ارز به صرافي‌ها را با نرخ سوم و نزديك به بازار آزاد از سر گرفت.
تذکر به بانک‌ها درباره بخشودگى جرايم
رييس کل بانک مرکزي در بخش ديگري از سخنان خود كه از سوي خبرگزاري‌هاي مختلف منعكس شده است در خصوص بخشودگي جرايم بدهي‌هاي بانكي گفت: بخشنامه‌اي به منظور اجراي کامل طرح بخشودگي جرايم بدهي‌هاي بانکي بخش توليد و صنعت و تقسيط معوقه‌ها در تمامي استان‌هاي کشور به بانک‌ها ابلاغ شده است و اگر در اين زمينه مشکلي وجود دارد، رسيدگي خواهيم کرد. محمود بهمني در پاسخ به سوالي درباره اجرايي نشدن بخشنامه بانک مرکزي در زمينه بخشودگي جرايم بدهي‌هاي بانکي بخش توليد و صنعت و تقسيط معوقه‌ها در برخي از استان‌ها گفت: بخشنامه‌اي به منظور اجراي کامل اين طرح در تمامي استان‌هاي کشور به بانک‌ها ابلاغ شده است که بر اساس ماده 28 قانون بودجه به هيات مديره بانک‌ها اختيار داده شده تا جريمه واحدهاي توليدي و صنعتي را ببخشند و مانده بدهي و سود را تا 5 سال تقسيط کنند.
رييس کل بانک مرکزي تاکيد کرد: اگر در اين زمينه واحدهاي توليدي و صنعتي با مشکلي مواجه شده‌اند، به اطلاع بانک مرکزي برسانند تا اين موارد نيز رسيدگي شود. وي درباره بي‌اعتنايي برخي بانک‌ها به بخشنامه‌هاي بانک مرکزي در زمينه اعطاي وام ازدواج و تسهيل ضمانت آن اظهار كرد: در اين زمينه به بانک‌ها تذکرات لازم در قالب بخشنامه‌هايي داده شده و اگر باز هم مشکلي براي متقاضيان اين گونه وام‌ها پيش آمده، به محض اطلاع از اين موارد قطعا برخورد خواهيم کرد. رييس کل بانک مرکزي به پايگاه اطلاع‌رساني دولت گفت: بخش بازرسي و نظارت در هر منطقه و اداره کل روي عملکرد تمامي بانک‌ها نظارت دارند و بانک مرکزي به طور يقين نمي‌تواند تمام شعب بانک‌ها را در سراسر کشور نظارت کند و اين امر عملي نخواهد بود. بهمني خاطرنشان کرد: بانک مرکزي و وزارت امور اقتصادي و دارايي نظارت کلي بر عملکرد بانک‌ها دارند، اما اگر بانکي در مواردي مقررات را رعايت نکرده بود، مردم مي‌توانند بانک مرکزي را در جريان اين تخلف قرار دهند و ما هم رسيدگي‌هاي لازم را انجام خواهيم داد.

بهمنی در زمانی که میخواد ارزان کنه و با دلالی مبارزه کنه
Main


***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .

منبع
http://donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=271765
 

فایل های ضمیمه

  • 12-01.jpg
    12-01.jpg
    37.4 KB · نمایش ها: 79
Last edited by a moderator:

vahidd

Registered User
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2007
نوشته‌ها
231
لایک‌ها
13
اگر بخوان پایین بیارن تا حدود 1100 کاهش پیدا میکنه و بعید هم نیست اینکار را بکنند - درست که بانک مرکزی از دلار 1300 بدش نمیاد اما دستهایی قدرتمند هست که اجازه نمیده دلار بالا باعث ایجاد تورم در جامعه بشه
 

e4lyas

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
3,092
لایک‌ها
2,399
محل سکونت
دنیای رنگارنگ !
این تاپیکو دیدم جالب دونستم اینو بگم که حدود 1 سال پیش یا هموم حدودا ( بالا پایین ) قیمت تمام بود 259 هزار تومن /.. الان 557 !
5 تایی گرفتم ... الان هم هست ( دیگه پول نداشتم ... که بگیرم :دی ) .... حدود 300 تا اختلاف
وگرنه الان پولدار شده بودم :)) لـــــــــــــــو ل :دی :D
 

parsa7

Registered User
تاریخ عضویت
27 می 2010
نوشته‌ها
140
لایک‌ها
2
محل سکونت
ShiRaz
پس با این شرایط خرید یک ریسک هست.البته از فردا باید دید قیمت جهانی طلا به چه شکل پیش میره.امیدوارم قیمت اونس هم پایین بیاد تا همراه با پایین اومدن قیمت دلار سکه هم حسابی پایین بیاد تا بخرم
 

anony

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2007
نوشته‌ها
170
لایک‌ها
48
خب من از اون دوستي كه قرار بود هفته پيش پول بهم برسونه ولي بدقولي كرد، ممنونم ! چون ارزونتر شده و ميتونم ارزونتر بخرم :lol:

فقط به شرطي كه پولو برسونه تا دوباره گرون نشده :eek:
 

parsa7

Registered User
تاریخ عضویت
27 می 2010
نوشته‌ها
140
لایک‌ها
2
محل سکونت
ShiRaz
خب من از اون دوستي كه قرار بود هفته پيش پول بهم برسونه ولي بدقولي كرد، ممنونم ! چون ارزونتر شده و ميتونم ارزونتر بخرم :lol:

فقط به شرطي كه پولو برسونه تا دوباره گرون نشده :eek:

من هم همه پول هامو نقد کردم و اماده ام هر لحظه برای خرید اقدام کنم؟
به نظر شما برای خرید باید تا فردا صبر کرد یا امروز عصر قبل از باز شدن بازار جهانی و مشاهده قیمت جدید اونس خرید کرد؟و هنوز هم میگید سکه حباب داره و باید نیم یا ربع خرید؟
 

Golden2011

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
6
لایک‌ها
3
من هم همین سوالات را از جناب anony دارم. ممنون میشم اگر لطف کنید و پاسخ بدهید؟ به نظر شما تا چه حدودی پایین مییاد؟
 

Kaveh.CH

Registered User
تاریخ عضویت
11 آپریل 2011
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
0
جناب anony و تمام دوستانی که ممکنه خبر هایی از پشت پرده شنیده باشن
من هم حدود 4 تومن دیگه می خوام خرید کنم. موقعیت رو چطوز می بینید؟ صبر کنیم پایین تر خواهد آمد یا احتمال افزایش قیمت رو میدید؟
 

anony

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2007
نوشته‌ها
170
لایک‌ها
48
در نيم و ربع خريدن كه شك نكنيد در وضع فعلي بهتر از تمامه. چون قيمتش كمتر از 1/2 و 1/4 قيمت سكه تمام هست.

درباره كوتاه مدت نظري ندارم. من خودم بنا به خريد دارم و ايشالله پول برسه مي خرم. پيشنهاد من خريد بلند مدته و اينكه الان از قيمت خريد شما 10-20 تومن پايين تر هم بره قيمت، مساله اي نيست. ممكنه برعكسش رخ بده و قيمت بالا بره و همين قيمتهاي خوب را هم از دست بديم.

ضمنا همه تلاش بانك مركزي اينه كه صف خريد رو به صف فروش تبديل كنه و دلهره بندازه كه ملت برن سكه ها رو بفروشن. ولي مي بينيد كه برعكسه و اكثرا بعنوان يك فرصت مناسب خريد بهش نگاه ميكنن. ;)
 

parsa7

Registered User
تاریخ عضویت
27 می 2010
نوشته‌ها
140
لایک‌ها
2
محل سکونت
ShiRaz
در نيم و ربع خريدن كه شك نكنيد در وضع فعلي بهتر از تمامه. چون قيمتش كمتر از 1/2 و 1/4 قيمت سكه تمام هست.

درباره كوتاه مدت نظري ندارم. من خودم بنا به خريد دارم و ايشالله پول برسه مي خرم. پيشنهاد من خريد بلند مدته و اينكه الان از قيمت خريد شما 10-20 تومن پايين تر هم بره قيمت، مساله اي نيست. ممكنه برعكسش رخ بده و قيمت بالا بره و همين قيمتهاي خوب را هم از دست بديم.

ضمنا همه تلاش بانك مركزي اينه كه صف خريد رو به صف فروش تبديل كنه و دلهره بندازه كه ملت برن سكه ها رو بفروشن. ولي مي بينيد كه برعكسه و اكثرا بعنوان يك فرصت مناسب خريد بهش نگاه ميكنن. ;)

بین نیم و ربع کدوم یک رو پیشنهاد می کنید؟درسته که فروش نیم سخت تر از ربع و تمام هست؟
اینکه از هر کدام یک تعداد بخریم بهتر نیست؟مثلا یک سکه تمام و 2 تا نیم و 2تا ربع؟
 

stifler

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2007
نوشته‌ها
2,611
لایک‌ها
1,410
سن
33
محل سکونت
Karaj
بین نیم و ربع کدوم یک رو پیشنهاد می کنید؟درسته که فروش نیم سخت تر از ربع و تمام هست؟
اینکه از هر کدام یک تعداد بخریم بهتر نیست؟مثلا یک سکه تمام و 2 تا نیم و 2تا ربع؟
فکر نکنم فرقی تو خرید داشته باشن
آره پولتو پخش کنی بین ربع و نیم و تمام بهتره اگه یکیشون ضرر کرد زیاد ضرر نکنی یا اگه یه موقع یکیشون رفت بالا(مثل چند ماه قبل که ربع رسید به 170) یه سود خوبی بدست بیاری
 
بالا