• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

anony

Registered User
لایک‌ها
48
اخباري از سطح بازار طلا
تماس‌های مکرر برخی از خریداران سکه‌های طلایی یادبود بانک ملی با دنیای اقتصاد، حکایت از آن دارد که در اقدامی بی‌سابقه تحویل سکه‌های یادبود که در اردیبهشت ماه امسال به این افراد به صورت قیمت قطعی روز پيش فروش شده، پس از 4 ماه دریافت پیشاپیش ارزش روز این سکه‌ها، به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده از سوی خریداران منوط شده است.بانک ملی ایران در اردیبهشت ماه امسال سکه‌های یادبود را به مردم پیش فروش کرد. این سکه‌ها در بسته‌های 5 تایی و 3 تایی به اوزان مختلف در دور اول به صورت قیمت قطعی روز به متقاضیان فراوان آنها از طریق شعب منتخب بانک فروخته شد. با اجرایی شدن قانون مالیات بر ارزش افزوده در اواخر خرداد، دور دوم فروش این سکه‌ها با یادآوری قانون مالیات بر ارزش افزوده سکه به مشتریان همراه بود. در این میان آن دسته از کسانی که طی قرارداد پیش خرید خود توافقی در مورد مالیات بر ارزش افزوده سکه با بانک ملی نداشته‌اند، اکنون ملزم به پرداخت مبالغ قابل توجه در سررسید به عنوان مالیات بر ارزش افزوده برای تحویل گرفتن سکه‌های خود شده‌اند. برخی از این افراد بسته‌های مذکور را به قیمت 4 میلیون و 647 هزارو 800 تومان برای تحویل پس از 4 ماه از بانک ملی پیش خرید کرده و اکنون باید رقمی در حدود 200 هزار تومان را به عنوان مالیات بر ارزش افزوده به بانک مسترد کنند تا سکه‌های خود را تحویل بگیرند. شرایطی که البته آن زمان محلی از اعراب نداشته است.

سردرگمي در بازار سكه

***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .

Last edited by a moderator:

parsa7

Registered User
لایک‌ها
2
جناب anony دید شما در مورد وضعیت پیش امده چیه؟با توجه به این نواسانات لحظه ای قیمت و افزایش روز به روز قیمت دلار به نظرتون خرید منطقی هست؟فکر می کنید امکان پایینتر امدن قیمت تا هفته اینده باشه؟یه سوال کلی اینکه به نظر شما امروز برای خرید سکه مناسب هست یا هفته اینده؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

من در كوتاه مدت هيچ ديدي ندارم. هيچ كس ديگه هم نداره و خودتون رو معطل نكنيد. 10-20 هزار تومان نوسان معمول اين بازار(طي چند وقت اخير) هست و ممكنه شما ارزونتر هم بتونيد بخريد ولي ممكنه فرصتم از دست بديد و حسرت بخوريد. اگر براي يكي دو هفته داريد ميخريد كه كلا اشتباهه. اگر طولاني مدت ميخريد فرقي نداره چه چند ميخريد. به قيمت روز بخريد. من كه ميرم طلا فروشي، قبلش قيمت مثقال رو نگاه ميكنم و معمولا همون قيمت يا يكي دو تومان بالاتر مي خرم.

بين دلار و سكه هم من حالا حالاها نظرم روي سكه هست. نه كه دلار بالا نميره، ولي سكه مطمئن تر هست. ضمنا تاثير دلار روي سكه هم هست، در حاليكه سكه از مسائل ديگري هم تاثير ميگيره جهت بالا رفتن بغير دلار.

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از پاسختون.قصد من خرید برای نگه داری حد افل تا 5 یا 6 ماه اینده هست.حدودا 15 تا 20 سکه قصد خرید دارم.به نظرتون اگه همه رو یکجا بخرم بهتره یا با فاصله چند روز در هر روز یک تعداد؟

یه همایشی رفته بودم راجه به سکه و این حرفا... سخنرانش هم مدیر سایت مثقال بود.
اون می گفت اگه می خواهید سکه بخرید تو زمان پخشش کنید مثلا شما که می خواهی 20 تا بخری 5 تاشو این هفته بخر 5 تاشو هفته دیگه و ... ولی اگه دیدی یه وقت موقعیت برا خرید خیلی خوبه بیشتر بخر و اگه دیدی موقعیت خوب نیست کمتر بخر... اینجوری سود یا زیان کمتری در کوتاه مدت می کنی...

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
نسبت به زمان بسنجید
مثلا توی چند روزه قیمت چی بوده
الان چنده
اگر قیمت روز مناسب بود بخرید
البته
برای بلند مدت خیلی فرق نداره

البته زمان های پر التهاب استثنا هست و باید دقت کرد
مثل همین یکی دو هفته که صعود و سقوط زیادی داشتیم

anony

Registered User
لایک‌ها
48
تازه فهميدي اينو؟ كلا پول تو بانك داشتن مثل اينه كه دست يك بدهكار بدقول پول داشته باشي:
1) هي بايد بري دنبالش
2) بعدم ميگه قراره پول بدستم برسه، رسيد اولين نفر تويي(اينو مرتب از باجه مي شنويد)
3) بعدم ميگه كه تو قرار بود 6 ماه بگذاري، حالا كه سر 5 ماه اومدي و بخاطر احتياج پولتو بگيري سودي كه قرار بود بهت بدمو نصفشو ميدم(!)
4)آخر آخرشم اينكه ميگه روزي 15 ميليون بيشتر نمتونم بدم. اگه 100 ميليون طلب داري يك هفته هر روز بيا دم خونم كه بهت بدم.
5) بعدم كه شماره بگير برو آخر صف تا وقتي رسيدي بهت بگم كه پول نيست و دوباره بري ته صف !

پول تو بانك گذاشتن يعني ديوانگي(بنظر من). بانك با پول شما بره سكه بخره(كه ميخره) سالي بالاي 40% سود ميكنه، بعد براي اينكه به شما 15% سود بده كلي ادا و اطوار در مياره.

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
تازه فهميدي اينو؟ كلا پول تو بانك داشتن مثل اينه كه دست يك بدهكار بدقول پول داشته باشي:
1) هي بايد بري دنبالش
2) بعدم ميگه قراره پول بدستم برسه، رسيد اولين نفر تويي(اينو مرتب از باجه مي شنويد)
3) بعدم ميگه كه تو قرار بود 6 ماه بگذاري، حالا كه سر 5 ماه اومدي و بخاطر احتياج پولتو بگيري سودي كه قرار بود بهت بدمو نصفشو ميدم(!)
4)آخر آخرشم اينكه ميگه روزي 15 ميليون بيشتر نمتونم بدم. اگه 100 ميليون طلب داري يك هفته هر روز بيا دم خونم كه بهت بدم.
5) بعدم كه شماره بگير برو آخر صف تا وقتي رسيدي بهت بگم كه پول نيست و دوباره بري ته صف !

پول تو بانك گذاشتن يعني ديوانگي(بنظر من). بانك با پول شما بره سكه بخره(كه ميخره) سالي بالاي 40% سود ميكنه، بعد براي اينكه به شما 15% سود بده كلي ادا و اطوار در مياره.

دقیقا!!
آفرین

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
گفتم یه خبرای یه !!!! :eek: سکه دوباره داره گرون میشه من نیم رو بجای 285000 تومن 288000 تومن گرفتم :wacko:

طلا سرمایه گذاری مطمئنی هست ما خودمون طلا سرمایه گذاری کردیم با افزایش تورم و بدتر شدن بحران اقتصادی همه سرمایه دارا به سمت کالا ها هجوم میارن و طلا بهترین کالا محسوب میشه
این چند وقته قیمت اومد پایین اما جای نگرانی نیست
خیلی مهمه سکه ای رو که گرفتی بتونی نگه داری سخت ترین کار تو معامله همینه که وقتی سوار موج سود هستی سریع پیاده نشی اونایی که از سال گذشته سوار این موج هستن الان بهترین روزهای زندگیشونه .

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
:p:lol::lol:
1) هي بايد بري دنبالش

نه بابا
موضوع این بانکها چیزه دیگس

ماشین حمله پول بانکها 1000 تومنی و بعضیا دیگه هم حتی 2000 تومنی رو تحویل نمیگیرن
یکی از دلایلی که تراول خرج نمیکنن اینه

اما اینکه چرا 15 ملیون بیشتر نمیدن بخشنامه بانک مرکزیه
تمام اسناد بانکها تو تمام کشور هر روز به اصطلاح ما مونیتور میشه و هر کسی که بیشتر از 15 ملیون وجه نقد جابجا کنه بازرسی بهش گیر میده

این قضیه برا جلوگیری از پول شویی هستش و هیچ دلیله دیگه ای نداره

مثلا همین امروز من 90 ملیون تراول 50 تومنی داشتیم ولی به مشتری میگفتیم نداریم تا پولامونو رد کنیم
البته ما بین خودمون میگیم فشار بدیم :p

آخر روز هم 70 تومن تراول 50 تومنی رو انتقال دادیم سرپرستی

قضیه پول شویی به پولایی میگن که سرنوشتش معلوم نیس
پول نقد تو بازار معلوم نیس کجا میره و چی میشه

تمام این حسابهای آنلاینو شماره سراسری و ... هم برا همینه که معلوم شه یه حجم پول زیاد کجا میره و چی میشه
یعنی تو حساب کی میره

اختلاص و کلا برداری ها هم از همین راه پیگیری میشه
مثلا اگه یه ملیارد نقد از یه شعبه اختلاص بشه دیگه معلوم نمیشه کجا رفته و نمیشه بر گردوندش

ولی وقتی جا بجا میشه به راحتی قابل پیگیریه

در مورد خرید طلا توسط بانکها غیر ممکنه
البته موسسات اعتباری گاها این کارو میکنن و اونم تخلفه و بانک مرکزی دهنشونو سرویس میکنه
کلی جریمه داره
حتی تعاونی هایی که کار مالی میکنن هم نمیتونن همچین کاری کنن
همین چن وخ پیش تعاونی مالی ( مسکن ) مربوط به شهرداری گمونم البرز بود این کارو کرد
حدود 3 ملیارد سکه خرید از بازار تو همین یه ماهه
کلا جوازش و پروانه فعالیت و بانک شهر و شهرداری و همه رو توبیخ کردن هنوزم پروندشون بازه کلی جریمه میشن

البته صندوق های سرمایه گذاری که الانم خیلی زیاد شده تو بورس هم زیادن میتونن این کارو انجام بدن - طلا . زمین . فلزات . همه چی کلا کار اونا پولسازی هستش
از هر چیزی
از سنگ هم بتونن کره میگیرن
سرمایه های کلانی هم دارن - سودشون هم 10 15 درصد بیشتر از بانکهاس

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
دوستان نیم سکه رو از بانک بگیریم بهتره . یا از طلا فروشی ها .
الان 13 تومن فرقشه .
بعد بانک ها 5 تا هم بخوایم میدن ؟ یا باید حتمن تعداد سکه بالا باشه ؟
آدرس شعبه های عرضه کننده رو از کجا به دست بیارم ؟
ممنون

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
:p:lol::lol:

نه بابا
موضوع این بانکها چیزه دیگس

ماشین حمله پول بانکها 1000 تومنی و بعضیا دیگه هم حتی 2000 تومنی رو تحویل نمیگیرن
یکی از دلایلی که تراول خرج نمیکنن اینه

اما اینکه چرا 15 ملیون بیشتر نمیدن بخشنامه بانک مرکزیه
تمام اسناد بانکها تو تمام کشور هر روز به اصطلاح ما مونیتور میشه و هر کسی که بیشتر از 15 ملیون وجه نقد جابجا کنه بازرسی بهش گیر میده

این قضیه برا جلوگیری از پول شویی هستش و هیچ دلیله دیگه ای نداره

مثلا همین امروز من 90 ملیون تراول 50 تومنی داشتیم ولی به مشتری میگفتیم نداریم تا پولامونو رد کنیم
البته ما بین خودمون میگیم فشار بدیم :p

آخر روز هم 70 تومن تراول 50 تومنی رو انتقال دادیم سرپرستی

قضیه پول شویی به پولایی میگن که سرنوشتش معلوم نیس
پول نقد تو بازار معلوم نیس کجا میره و چی میشه

تمام این حسابهای آنلاینو شماره سراسری و ... هم برا همینه که معلوم شه یه حجم پول زیاد کجا میره و چی میشه
یعنی تو حساب کی میره

اختلاص و کلا برداری ها هم از همین راه پیگیری میشه
مثلا اگه یه ملیارد نقد از یه شعبه اختلاص بشه دیگه معلوم نمیشه کجا رفته و نمیشه بر گردوندش

ولی وقتی جا بجا میشه به راحتی قابل پیگیریه

در مورد خرید طلا توسط بانکها غیر ممکنه
البته موسسات اعتباری گاها این کارو میکنن و اونم تخلفه و بانک مرکزی دهنشونو سرویس میکنه
کلی جریمه داره
حتی تعاونی هایی که کار مالی میکنن هم نمیتونن همچین کاری کنن
همین چن وخ پیش تعاونی مالی ( مسکن ) مربوط به شهرداری گمونم البرز بود این کارو کرد
حدود 3 ملیارد سکه خرید از بازار تو همین یه ماهه
کلا جوازش و پروانه فعالیت و بانک شهر و شهرداری و همه رو توبیخ کردن هنوزم پروندشون بازه کلی جریمه میشن

البته صندوق های سرمایه گذاری که الانم خیلی زیاد شده تو بورس هم زیادن میتونن این کارو انجام بدن - طلا . زمین . فلزات . همه چی کلا کار اونا پولسازی هستش
از هر چیزی
از سنگ هم بتونن کره میگیرن
سرمایه های کلانی هم دارن - سودشون هم 10 15 درصد بیشتر از بانکهاس

راستی راجع به صندوق سرمایه گذاری مشترک که گفتی یه توضیح میدی .

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
صندوق سرمایه گذاری مشترک ؟ !!!
چی هس ؟
من گفتم

مشترکش رو نمیدونم
من همین سرمایه گذاری ها رو گفتم
پول میزاری
با پولت کار میکنن
یه سری کارشناس اقتصادی دارن
سالی بین 25 تا 35 درصد سود میدن
خودشونم که معلوم نیس چقد سود میکنن
تو بورس زیاده

تمام اینایی که اول اسمشون سرمایه گذاری داره
کارشون همینه

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان نیم سکه رو از بانک بگیریم بهتره . یا از طلا فروشی ها .
الان 13 تومن فرقشه .
بعد بانک ها 5 تا هم بخوایم میدن ؟ یا باید حتمن تعداد سکه بالا باشه ؟
آدرس شعبه های عرضه کننده رو از کجا به دست بیارم ؟
ممنون
این سوال منم هست
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
از میان شنیده ها اینکه 1-لیدراختلاس گر در عرض شش سال بیش از ۴۰۰۰ میلیارد تومان سهام شرکتهای دولتی را با استفاده از وجوه اختلاسی خرید کرده
2-اینکه احتمال استیضاح وزیر اقتصاد بالا گرفته آفتاب - طرح استیضاح وزیر اقتصاد امضا شد همه وهمه نشان از روزهای پر مخاطرهای برای بازار بورس دارد که هموارکننده سرازیر شدن پولهای سرگردان از بازار بورس به بازارهای موازی به خصوص بازار ارز در کوتاه مدت می باشد که قابلیت بالا بردن قیمت ارز تا 1350 را فراهم می کنه البته عمو بهمنی یه صحبتایی در مورد کاهش ارز کرده اما اینم نباید جدی گرفت(شایدم بخوان این کارو بکنن ولی نتونن)

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
البته عمو بهمنی یه صحبتایی در مورد کاهش ارز کرده اما اینم نباید جدی گرفت(شایدم بخوان این کارو بکنن ولی نتونن)
کافیه دست به اقدامی در این زمینه بزنه یا شروع کنه به رجز خونی, دلار میشه 1400 !! چون نه قدرتشو داره , نه دیگه اعتباری برای حرفاش مونده درنتیجه , نتیجه عکس میده.
این باید دیگه بشینه کنار نگاه کنه فقط.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
البته اینا در چشم انداز خودشون تحریم بانک مرکزی هم در نظر گرفتن که یبار میتونه تحریما قیمتو به 2000 برسونه پس اینا میگن حالا که اینجوره خودمون قیمت رنج بالا ببریم تا اگه تحریم شدیم بتونیم با فرافکنب بگیم گرون شدن دلار کار تحریم نسشت بلکه کار بازاره همین کاری که با سکه کردن:blink:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خب با اینکه ارزش دلار داره بالا میره , ولی اونس شدید داره نسبت به پایین رفتن مقاومت میکنه , از طرفی با رنج شدن پتانسیل حرکت شدید و احتمالی به سمت بالارو بدست اورده , باید منتظر انفجار قیمت بود. البته الان که دیگه بازار تعطیل میشه.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
به نقل از سایت کیتکو در این تحلیل از 34 تحلیل گر کیتکو 25 نفر در شرکت کردند، می باشند و نظر 13 نفر بر این است که طلا با افزایش همراه خواهد شد و 6 نفر از این تحلیل گران بر عقیده کاهش قیمت طلا و 6 نفر دیگر هم بر عقیده تغییر نکردن قیمت طلا تاکید دارند. به نظر شما این هفته موقعیت خوبی برای فروش دلار و خرید سکه هست؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

البته من مخلص جناب دكتر هم هستم و استاد بنده هستند. ولي همونطور كه ترم پيش سر كلاس فاينانس با استادي كه 30 سال پيش از امريكا دكترشو گرفته و ادعاي 10 سال كار كردن در يكي از بزرگترين بانكها رو داره، شرط بستم سر صعود طلا، با دكتر عبده هم شرط مي بندم كه:

حباب سكه تمام نمي شكنه و بلكه ربع و نيم خودشون رو به قيمت متناسب با تمام نزديك ميكنن. به همه توصيه ميكنم از خريد تمام خودداري كرده و فعلا خريدهاشونو فقط ربع و نيم انجام بدن.

در مورد اينكه افرادي هستند كه برن سكه تمامشون رو بفروشن و بجاش شمش بخرن: مخالفم ! چيزي كه قيمت سكه رو بالا نگه داشته تقاضاي بالاشه و حباب و ... اصلا راجع به سكه كه ارزش ذاتي داره معني نداره. اينو دكتر مظاهري هم چند بار گفت. در هر صورت من معتقدم كه بسيار بعيده كه سكه قيمتش كاهش پيدا كنه. تلاطمات معمول آره، ولي قيمت سكه نمياد بشه 500 تومن ! حتي اگر بانك مركزي 450 بفروشه هم قيمت سكه بالاتر از 500 ميمونه. چون همه خريدار ميشن. اگر الان دعوا ميكنن كه سكه بخرن اونموقع همديگه رو ميكشن كه توي شعبه سكه بخرن !

با تحليلگراي كيتكو كه گفتن اونس صعود ميكنه هم موافقم. قضاياي يونان رو رويش سرپوش گذاشتن تا فعلا از عكس العمل سريع مردم وحشتزده جلوگيري بشه، وگرنه وضع اقتصاد به همون اندازه قبل خرابه و طلا بالا ميمونه مگر اينكه بحران اروپا يك راه حل درست و كامل پيدا كنه و بهبود واقعي حاصل بشه كه فعلا نشده.

يادداشت<br> حباب در بازار سکه

حباب در بازار سکه

دكتر حسین عبده تبریزی
طی یک ماه گذشته در پی نوسانات دلهره‌آور اونس طلای جهانی، بازار سکه تهران روند جدیدی از قیمت‌ها را تجربه کرده است. روندی که روز به روز با فاصله گرفتن قیمت بازار سکه از قیمت واقعی آن همراه بوده است؛ نوع جدیدی از قیمت‌گذاری سکه که تلاطم قیمت طلای جهانی را به صورت حباب به قیمت بازار سکه تهران منتقل می‌کند. فعالان بازار در حال حاضر تمایل دارند سکه بهار آزادی را 13 درصد بالاتر از قیمت واقعی معامله کنند. باورنکردنی است که در این روزها سکه تمام‌بهار با حباب هشتاد هزار تومانی بین معامله‌گران دست به دست می‌شود.

براساس نظریه مشهور «احمق‌تر از من» حباب سکه تا زمانی که «ناآگاه‌تر از من» در بازار موجود باشد، دوام خواهد یافت و زمانی که دوره ناآگاهان به پایان برسد، حباب سکه در دستان آخرین ناآگاه از نسل ناآگاهان بازار خواهد ترکید. برای کالای نقدشونده‌ای همچون سکه وجود چنین حبابی هیچ توجیهی به لحاظ اقتصادی ندارد. نه انتظارات افزایش قیمت اونس طلای جهانی و نه انتظارات افزایش قیمت دلار و نه حتی رکود اقتصاد جهانی و نگرانی از بحران ارزی در دنیا هیچ‌کدام حباب قیمت سکه تمام‌بهار در بازار تهران را توجیه نمی‌کند. با وجود محافظه‌کاری‌ای که در اقتصاددانان سراغ داریم، در این مواقع همگی بر یک حکم اتفاق‌نظر دارند؛ «حباب به زودی می‌ترکد.» البته اقتصاددانان پیش‌بینی نمی‌کنند، بلکه فقط و فقط به مکانیزم قیمت‌گذاری بازار اعتقاد دارند. به باور آنها چنین حبابی بر اثر فعالیت‌های سوداگرانه‌ای به شرح زیر محکوم به فنا است:
1. در چنین مواقعی بازیگران آگاه بازار، سکه طلا را برای نگهداری نمی‌خرند، آنها فقط سکه را جابه‌جا می‌کنند تا از شکاف قیمت خرید و فروش آن بهره‌مند شوند. این رفتاری است که در حال حاضر به وضوح در میان صرافی‌های تهران به چشم می‌خورد؛ گاوصندوق آنها خالی از سکه طلا است و دستان آنها پر از سکه‌هایی است که به سرعت جابه‌جا می‌شود. برای آنها سکه به منزله شیء داغی است که نباید آن را در دستان خود نگه دارند؛ باید سریع به دیگری واگذار کنند تا نکند دچار سوزش شوند.
2. از آنجا که چنین حبابی تنها در قیمت سکه بهار آزادی موجود است و بازار طلای آب‌شده و شمش به طور نسبی فارغ از حباب است، بازار ضرب سکه تقلبی در این روزها داغ می‌شود. کافی است شمش طلا آب شود و با دستگاه ضرب سکه نه چندان مدرن، سکه تقلبی تولید شود. سود کار هم معادل 13 درصد در هر بار ضرب است. اگر چرخه تولید سکه تقلبی یک‌روزه باشد، می‌شود روزی 13 درصد! خدا بده برکت. اگر انسان شریفی به سبب وجود چنین فرصتی، شرافت خود را لگدمال کند و سکه تقلبی تولید کند؛ جای ملامت است؟ زمانی که نرخ سود سالانه سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت تنها 6 درصد است، کنترل نفس امّاره برای چشم‌پوشی از سود روزانه 13 درصدی بسیار سخت است. گناهش هم به پای بانک مرکزی که چنین شیطانی را به جان خلق‌الله افکنده است. البته این گناه شاید چندان هم نابخشودنی نباشد، چرا که نسل جدید تولیدکنندگان سکه تقلبی فقط انحصار ضرب سکه توسط بانک مرکزی را رعایت نکرده‌اند وگرنه سکه آنها از هر نظر شبیه سکه‌های اصیل است و تشخیص تفاوت‌ها به سختی و تنها با نظر کارشناسانه امکان‌پذیر است.
3. نسل دیگری از بازیگران آگاه در چنین مواقعی به شرافت انسانی خود چوب حراج نمی‌زنند و به سود اندک قناعت می‌کنند. آنها معتقدند اگر طلا دارایی با ارزشی است، چرا طلای حبابی را با طلای بی‌حباب جابه‌جا نکنند. با این استدلال، نسل شریف بازیگران آگاه بازار سکه، سکه‌های خود را می‌فروشند و شمش طلا نگهداری می‌کنند و با این کار سکه‌های داغ خود را به دستان نسل متاخر ناآگاهان بازار می‌سپارند. نتیجه منطقی فعالیت‌های سوداگرانه یادشده، افزایش عرضه سکه تمام بهار آزادی و کاهش قیمت آن است؛ نتیجه‌ای که در روزهای آتی شاهد آن خواهیم بود. البته در این میان یک بازیگر مهم هنوز می‌تواند از کاهش قیمت‌ها جلوگیری کند و آن هم مقام ناظر بازار پول ایران؛ یعنی بانک مرکزی است که صد البته او هم همانند بازیگران آگاه شریف، سکه‌های خود را با قیمت‌های حبابی به نسل ناآگاه بازار می‌سپارد. نسلی که در روزهای آتی بیشترین ضرر را از فروپاشی حباب سکه بهار آزادی متحمل خواهند شد.

parsa7

Registered User
لایک‌ها
2
پس نظر شما جناب anony با نیم و ربع هست؟چون من امروز قصد دارم حتما چندتا سکه بگیرم.اخه مشکلی که نیم و ربع داره اینه که مبلغی که موقع فروش از ارزش سکه های نیم و ربع کم میشه در تعداد بیشتری سکه ضرب میشه و مبلغ بالایی میشه!این نظر منه

Last edited:
بالا