• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
دوستان من می خوام با 3 میلیون و نیم سکه بگیرم فقط نمی دونم سکه تمام بگیرم یا نیم چون نیم 285000 تومن و تمام 590000 تومن و جمع دو تا نیم 570000 تومن میشه لطفا راهنماییم کنید؟؟؟؟ ممکنه تمام باز هم کاهش داشته باشه ؟؟

این سوال من هم بود واین طور که از صحبت های دوستان متوجه شدم با سکه 590 تومانی قیمت نیم با احتساب حق ضرب و ... باید بالاتر از 295 باشه که الان 285 هست و خرید نیم به صرفه تر هست.

parsa7

Registered User
لایک‌ها
2
البته اگه تهشو در بياريد ميبينيد كه دارند ! فقط مال خواصه. يكسري دلال مردم نما رفتن اون تو و ملت داراي تقاضاي واقعي رو دست به سر ميكنن كه سود كنند. اينها وظيفه شونه كه عرضه كنند و روي كاغذ و مستندات هم بريد ببينيد يكهو متوجه ميشيد توي همون شعبه 1000 تا سكه فروش رفته در طول روز...

ايرانه ديگه. بخاطر همين هاست كه ميگم بخريد. اوضاع ايران بشدت نااميد كنندس و حماقت و تقلب حاكم هست. در اين شرايط تنها چيزي كه بهتر ميشه، جيب دولتي هاست. فكر كنيد مثلا امروز جهرمي را بركنار كردند. چه فايده؟ ايشون حقوق هاي چند ده ميليوني و كارانه هاي چند صد ميليوني و حق هيئت مديره هاي ميلياردي و ... هم براش كافي نبود، رفت توي اختلاس هم شركت كرد. پولي كه متعلق به كشور و مردمه رو به باد داد و به جيب زد و حالا هم از خداشه كه رهاش كنن بره خوش بگذرونه.

خيلي ها در پي ام منو مورد لطف قرار ميدن و تهديد ميكنن كه اين حرفا چيه ميزني. ميدونم به مذاق بعضي ها خوش نمياد ولي واقعا وضع موجود نتيجه چيزي جز اختلاط دين با حكومته؟ اگر يك كشور سكولار مثل تركيه مي داشتيم...

به نظر شما الان سکه حباب نداره؟اخه انس 1650 باید قیمت سکه 590 تومن باشه؟من واقعا گیج شدم برای خرید نمیدونم چه کنم.می خوام سرومایمو بزارم توی این کار.البته تا 5 یا 6 ماه دیگه میتونم صبر کنم و برای فروش عجله ای ندارم.ممنون میشم راهنمایی کنید

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بانک:
نوع سکه نرخ پایه مالیات نرخ فروش تغییرات
سکه تمام بهار 5500000 220000 5720000
سکه نیم بهار 2600000 104000 2704000
سکه ربع بهار 1360000 54400 1414400
سکه گرمی 700000 28000 728000

رفت بالا دوباره:rolleyes::hair:

بازار :
قيمت فروش سکه در بازار ايران(تومان)-ساعت به روز رسانی: 11:28 چهارشنبه 06/07/90
تمام سکه بهار آزادی طرح قديم: 615000
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 600000
نيم سکه بهار آزادی : 285000
ربع سکه بهار آزادی : 150000
سکه يک گرمی : 78000

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بانک:
نوع سکه نرخ پایه مالیات نرخ فروش تغییرات
سکه تمام بهار 5500000 220000 5720000
سکه نیم بهار 2600000 104000 2704000
سکه ربع بهار 1360000 54400 1414400
سکه گرمی 700000 28000 728000

رفت بالا دوباره:rolleyes::hair:

بازار :
قيمت فروش سکه در بازار ايران(تومان)-ساعت به روز رسانی: 11:28 چهارشنبه 06/07/90
تمام سکه بهار آزادی طرح قديم: 615000
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 600000
نيم سکه بهار آزادی : 285000
ربع سکه بهار آزادی : 150000
سکه يک گرمی : 78000

بخاطر قیمت دلاره هنوز نیومده ولی مسلما رفته بالا.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
پیشبینی من اینه که اونس باز قیمت 1600 رو به خودش میبینه.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سلام
بچه ها من چند میلیونی میخوام سکه بگیرم الان فرصتی مناسبیه ؟

توی این دو روز که قیمت افت کرد چون سفر بودم نتوسنتم بخرم

الان بگیرم ؟
صبر کنم ؟

ممنون میشم راهنماییم بکنید

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم الان بخرید هرچند روزای قبل ارزونتر هم بود مثلا 540 تومن در بانک

کد خبر: 3083 تاریخ ثبت: 06 مهر 1390 ساعت 12:06 تعداد بازدید: 280 مرتبه
طلا در طی 7 هفته آینده در صورت افزایش بهای کالاها و سطح نقدینگی ها با افزایش همراه خواهد شد و این مسایل هم در صورتی رخ می دهند که روند خوشبینی به حل مشکلات در اروپا توسط رهبران کشورهای اروپایی با ادامه همراه شود.
به گزارش سایت طلا و به نقل از خبرگزاری بلومبرگ شاخص S&P500 با 3.6 درصد افزایش همراه شد و این در حالی رخ داد که شاخص MSCI در کشور های دیگر هم با جهش 4 درصدی همراه شده است. طلا هم به نسبت بهایی که در ما گذشته داشته است با کاهش 12 درصدی همراه شده است که می توان بخش عظیمی از این کاهش قیمت ها را به روند فروش طلا توسط سرمایه گذارانی که سرمایه های خود را تبدیل به طلا کرده بودند و نمی خواستند که در پایین آمدن قیمت طلا با ضرر بیشتری همراه شوند، می توان مرتبط دانست.
طلا به عنوان یک کالای کلاسیک رابطه تنگاتنگی با سطح نقدینگی دارد و بروز تغییرات در هر کدام بر دیگری هم تاثیر خواهد گذاشت.
طلا در تحویل فوری هم با 3.6 درصد افزایش که به میزان 57 دلار و 70 سنت بوده است، به بهای 1652 دلار و 50 سنت در بازار معاملاتی نیویورک COMEX در ساعت 1:33 دقیقه بعد از ظهر رسید.
بسیاری از تحلیل گران بر این باور هستند که در حال حاضر فرصت بسیار خوبی برای خریدن طلا می باشد و انتظار می رود که طلا در مدت زمان کوتاهی دوباره به حالت پایدار خود برسد و فاصله ی خود را با حالت خطر بیشتر کند.

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
من ديشب 10 تا به قيمت 590000 گرفتم. الان شده 603000 .اگر كامنت هاي قبلي منو ببينيد متوجه ميشيد كه پيش بيني كرده بودم كه سكه تا آخر اين هفته كه دو روزش باقي بود 600000 مي شود .حالا پيش بينيم اينه كه بر روي قيمت 600 تا 605 براي چند روز حداكثر تا روز دو شنبه هفته آينده ثابت ميمونه. دليل افزايش سكه از دو روز پيش تا امروز بخاطر افزايش 25 هزار توماني قيمت سكه دولتي بود. ولي الان دولت قيمتش را اورد بالا. سكه بازاري خيلي نوسان نداره.

**sahar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گفتم یه خبرای یه !!!! :eek: سکه دوباره داره گرون میشه من نیم رو بجای 285000 تومن 288000 تومن گرفتم :wacko:

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان نمی دونم اینجا تا حالا بحثش شده یا نه اما به نظرتون خرید طلای ابشده به صرفه هست یا خرید سکه؟ من مقداری با فرمول تعیین قیمت سکه اشنایی دارم اما در مورد فرمول تعیین قیمت ابشده وتعیین مقدار حباب اشنایی ندارم! از دوستان کسی هست که بتونه راهنمایی بده؟:rolleyes:

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
آخه قیمت دلار بصورت مصنوعی توی بازار داخل کنترل میشه و قیمت واقعیش نیست اما قیمت طلا (تا حدی) متناسب و نزدیک به ارزش جهانیش هست.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
در دید کوتاه مدت دلا به صرفه تر هست بلند مدت طلا_ابشده یا سکه)

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
یه سئوال از بانک بخریم بهتره یا اینکه از طلا فروشی ؟
بعد بانک سکه رو داخل جلد تحویل میده . یا نه .
آدرس یکی از بانک هایی که سکه عرضه میکنن رو لطف کنین .

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
من خیلی بررسی کردم ماحصلش را میگم حالشو ببرید:
سکه و ارز جفتشون جهت حفظ ارزش پولن - چون تو ایران تورم زیاده اینطور به نظر میاد که داریم سود میکنیم، به هر حال فعلا تو دور سوددهی هستند.
اگر به سرمایتون به صورت دراز مدت نیازی ندارید (مثلا یکسال تا یک دهه!) سکه بهتره، چونکه دراز مدت قطعا سودزا خواهد بود و بالاتر از قیمت خرید به فروش میرود و از همه مهمتر سرکشی و بررسی قیمتها را نیاز نداره - اما عیوبی هم داره: الان سکه تو بازار اشباح قیمت شده (اصلاح حباب) و سکه ای که شما میخرید میتونه با ارزش واقعی طلاش بین چند ده هزار تا یکصد هزار تومان اختلاف داشته باشه و در صورتی که مکانی بهتر برای پولهای سرگردان پیدا بشه (که در دراز مدت قطعا میشه) سکه با ارزش طلاش معامله خواهد شد و این حباب از پولهای شما دود میشه و میره هوا - در کوتاه مدت به احتمال زیاد خرید فروش سکه توام با ضرر و اصلا نباید موقع خرید فروش جوگیر بشید، در موقع فروشم تا حدودی مشکل نقدشوندگی داره مثلا اگر زمانی ناچار به فروش شوید که سکه در بازار در حال افت باشه آنرا یا از شما نمیخرند با زیر قیمت برمیدارند که این بزرگترین عیب سکه است؛ البته ناگفته نماند الان برخی دوستان فرضیه فروش به صف خریداران سکه از بانک مرکزی را مطرح میکنند ولی این یک چیز موقتی و یک فتوا از یک مرجع عظمی کافیه بساط فروش سکه از بانک برچیده بشه - یک مشکل دیگر و اساسی سکه بحث اشباح بازار و حجم کم پول نقد - این سکه ها از طریق بانک مرکزی وارد بازار میشه و از آسمان نازل نمیشه، بانک ریال را میگیره و به جاش سکه میده در دراز مدت پول نقد تو دست مردم کم میشه و کسی که پول نقد داره قدرت چانه زنی پیدا میکنه - همین الانم پول نقد قدرت چانه زنی بالایی داره ولی کم کم این قدرت بیشتر بیشتر میشه - ممکن روزی سکه امامی شما بشه یک میلیون تومان ولی آیا کسی هست سکه ای را که شما چهارصد هزار خریدید از شما بخره یک میلیون؟ این چیزی که در آینده مشخص میشه.
اما در مورد ارز در کوتاه مدت (مثلا چند هفته تا حداکثر چند ماه) خرید و فروشش ضرر کمتری داره و نقدشوندگیش بهتر و راحتتره، میشه گفت از ریال نقدتره چون در داخل به راحتی قابل تبدیل و در خارج هم قابل خرج کردن اما اشکالاتی هم داره: نگهداری بلند مدت ارز ریسک داره یعنی در شرایط عادی برخلاف طلا نباید سودی داشته باشه و حتی ممکن ضرر هم بده! از قانون خاصی طبعیت نمیکنه و تابع نظر بانک مرکزی ایران و تا قسمتی کمی تابع ارزش جهانیه و عیب بزرگش اینکه نیاز به سرکشی داره.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان نمی دونم اینجا تا حالا بحثش شده یا نه اما به نظرتون خرید طلای ابشده به صرفه هست یا خرید سکه؟ من مقداری با فرمول تعیین قیمت سکه اشنایی دارم اما در مورد فرمول تعیین قیمت ابشده وتعیین مقدار حباب اشنایی ندارم! از دوستان کسی هست که بتونه راهنمایی بده؟

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
من خیلی بررسی کردم ماحصلش را میگم حالشو ببرید:
سکه و ارز جفتشون جهت حفظ ارزش پولن - چون تو ایران تورم زیاده اینطور به نظر میاد که داریم سود میکنیم، به هر حال فعلا تو دور سوددهی هستند.
اگر به سرمایتون به صورت دراز مدت نیازی ندارید (مثلا یکسال تا یک دهه!) سکه بهتره، چونکه دراز مدت قطعا سودزا خواهد بود و بالاتر از قیمت خرید به فروش میرود و از همه مهمتر سرکشی و بررسی قیمتها را نیاز نداره - اما عیوبی هم داره: الان سکه تو بازار اشباح قیمت شده (اصلاح حباب) و سکه ای که شما میخرید میتونه با ارزش واقعی طلاش بین چند ده هزار تا یکصد هزار تومان اختلاف داشته باشه و در صورتی که مکانی بهتر برای پولهای سرگردان پیدا بشه (که در دراز مدت قطعا میشه) سکه با ارزش طلاش معامله خواهد شد و این حباب از پولهای شما دود میشه و میره هوا - در کوتاه مدت به احتمال زیاد خرید فروش سکه توام با ضرر و اصلا نباید موقع خرید فروش جوگیر بشید، در موقع فروشم تا حدودی مشکل نقدشوندگی داره مثلا اگر زمانی ناچار به فروش شوید که سکه در بازار در حال افت باشه آنرا یا از شما نمیخرند با زیر قیمت برمیدارند که این بزرگترین عیب سکه است؛ البته ناگفته نماند الان برخی دوستان فرضیه فروش به صف خریداران سکه از بانک مرکزی را مطرح میکنند ولی این یک چیز موقتی و یک فتوا از یک مرجع عظمی کافیه بساط فروش سکه از بانک برچیده بشه - یک مشکل دیگر و اساسی سکه بحث اشباح بازار و حجم کم پول نقد - این سکه ها از طریق بانک مرکزی وارد بازار میشه و از آسمان نازل نمیشه، بانک ریال را میگیره و به جاش سکه میده در دراز مدت پول نقد تو دست مردم کم میشه و کسی که پول نقد داره قدرت چانه زنی پیدا میکنه - همین الانم پول نقد قدرت چانه زنی بالایی داره ولی کم کم این قدرت بیشتر بیشتر میشه - ممکن روزی سکه امامی شما بشه یک میلیون تومان ولی آیا کسی هست سکه ای را که شما چهارصد هزار خریدید از شما بخره یک میلیون؟ این چیزی که در آینده مشخص میشه.
اما در مورد ارز در کوتاه مدت (مثلا چند هفته تا حداکثر چند ماه) خرید و فروشش ضرر کمتری داره و نقدشوندگیش بهتر و راحتتره، میشه گفت از ریال نقدتره چون در داخل به راحتی قابل تبدیل و در خارج هم قابل خرج کردن اما اشکالاتی هم داره: نگهداری بلند مدت ارز ریسک داره یعنی در شرایط عادی برخلاف طلا نباید سودی داشته باشه و حتی ممکن ضرر هم بده! از قانون خاصی طبعیت نمیکنه و تابع نظر بانک مرکزی ایران و تا قسمتی کمی تابع ارزش جهانیه و عیب بزرگش اینکه نیاز به سرکشی داره.

من 15 ماه پیش سکه خریدم سیصدهزار تومان الان اگه بگم می فروشم 590 هزار تومن همه می خرند سکه همیشه قابل نقدینگیش بالاست مثل پول نقده

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
پیشبینی من اینه که اونس باز قیمت 1600 رو به خودش میبینه.
خب این اتفاق افتاد .
الان بازار پتانسیل بالا رفتن رو داره در صورت سعودی شدن میتونه به 1970 هم برسه

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
شما به من یک کشور معرفی کن دولتش ضرب سکه می کنه! خودت دو نکته مهم گفتی، یکی اینکه سکه ای اگر ضرب بشه معمولا عیارش 999 هست و نه 18 عیار! دوم و مهمتر از اون اینکه، شرکت ها ضرب سکه می کنن و نه دولت. وقتی یک سکه توسط دولت ضرب میشه اون هم با این عیار، دیگه بهش طلا نمیگن، میشه یک کالا. هیچ جای دنیا همچین چیزی نیست. اگر سکه تمام عیار بخرید همون "خود طلا" رو خریدی که من گفتم و نه یک کالا که یک دولت برای خودش دست و پا کرده.
سکه ای که یک شرکت میزنه چیزی نیست که یک ملت دنبالش بیوفتن و بحث کالا و دلالی بگیره. بیشتر برای کلکسیون خریداری میشه. سکه ای که یک دولت میاد ضرب میکنه میشه یک کالا برای دلالی و امور مربوط به دین اسلام!!
ضمنا اون کارشناس اگر منظورش قطع کامل ضرب سکه باشه حرف درستی زده (نه قطع مقطعی). این موجودی که اسمش رو گذاشتن سکه فقط قرون وسطا زمان خلیفه ها همون زمانایی که تازگیا فیلماش رو زیاد میسازن رواج داشته و نه الان.
بحث خرید و فروش طلا برحسب اونس/یا گرم کلا جداست. من میگم این کالا نباید وجود می داشت، بحث طلا جداست.
فعلا

شما اگه به خودت زحمت میدادی لینک پایین اون پست رو کلیک میکردی سکه های دولتی رو میدیدی

http://forum.persiantools.com/t116063-page95.html#post3910442

همونطور که گفتم سکه های دولتی بسیار معروفتر از سکه ایران که فروش جهانی داره هم وجود داره

آلمان - انگلیس - دانمارک

یه سرچ ساده تو گوگل هم بزنی اینا دستت میاد - سایتهای خبری طلا فقط مثقال نیستا یه سرچ بزن

لا اقل دستت میاد که سکه امامی خودمون که اینهمه در موردش بحث میکنیم عیارش 18 نیس

البته اگه تهشو در بياريد ميبينيد كه دارند ! فقط مال خواصه. يكسري دلال مردم نما رفتن اون تو و ملت داراي تقاضاي واقعي رو دست به سر ميكنن كه سود كنند. اينها وظيفه شونه كه عرضه كنند و روي كاغذ و مستندات هم بريد ببينيد يكهو متوجه ميشيد توي همون شعبه 1000 تا سكه فروش رفته در طول روز...

ايرانه ديگه. بخاطر همين هاست كه ميگم بخريد. اوضاع ايران بشدت نااميد كنندس و حماقت و تقلب حاكم هست. در اين شرايط تنها چيزي كه بهتر ميشه، جيب دولتي هاست. فكر كنيد مثلا امروز جهرمي را بركنار كردند. چه فايده؟ ايشون حقوق هاي چند ده ميليوني و كارانه هاي چند صد ميليوني و حق هيئت مديره هاي ميلياردي و ... هم براش كافي نبود، رفت توي اختلاس هم شركت كرد. پولي كه متعلق به كشور و مردمه رو به باد داد و به جيب زد و حالا هم از خداشه كه رهاش كنن بره خوش بگذرونه.

خيلي ها در پي ام منو مورد لطف قرار ميدن و تهديد ميكنن كه اين حرفا چيه ميزني. ميدونم به مذاق بعضي ها خوش نمياد ولي واقعا وضع موجود نتيجه چيزي جز اختلاط دين با حكومته؟ اگر يك كشور سكولار مثل تركيه مي داشتيم...

تا همین چن وخ پیش اصلا کسی نمیدونس بانک کارگشایی تو کرج سکه میفروشه

تماس های تلفنی و پرسش های حظوری میگفتن فقط تهران اونم میدون محمدیه اونم حراجی

یک ماه پیش یکی از مشتریام گف من فقط از کارشایی میگیرم گفتم تهران گف نه یه اشنا دارم همینجا ساعت یک میرم میگیرم میام
بعد فهمیدم که چندین ساله این بانک داره سکه میفروشه و هیچ کس تو کرج خبر نداره

فک کن این کارمنداش چه قد به جیب زدن

شنیدم دلار شده 1350 درسته ؟

بالا