• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
در پی تغییر در اجرای مرحله سوم سیاست تسکین کمی در آمریکا
کال مارجین شدن سرمایه گذاران دلیل ریزش شدید قیمت طلاست !

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
مشکل طلاجات دست 2 و شمش عدم نقد شوندگیشونه. هر طلا فروشی حاضر نیست اونها رو بخره و کسی هم که بخره به قیمت خیلی پایین میخره. به عبارت دیگه نقدشوندگی پایین باعث افزایش spread بین خرید و فروش(ask و bid) می شود. به شخصه بخاطر اینکه وارد نبودم روی شمش به ازای هر شمش 20 گرمی 40-50 هزار تومن اختلاف قیمت خرید و فروش(سود طلا فروش) دادم. دلیل جذابیت بالای سکه هم نقد شوندگی بالاشه که هر زمان بخواید پول نقده.

توصیه میکنم سمت چیزهای غیراستاندارد که تخصص میخواد و تشخیص اصل و فرع بودنش هم راحت نیست، نرید. شمش با پلمب های مختلف قیمتهای متفاوتی داره و ممکنه سرتون کلاه بره.

درباره گزارش تحلیلی و خیلی اقتصادی که دوستان چند پست قبل گذاشتن و صحبتهای آقای خیلی متدینی که با شبکه ایران(!) مصاحبه کرده و معلومه چقدر از اقتصاد حالیشه:

من مطمئنم یک جهش خیلی بزرگ در سکه آماده انجامه و اینها میخوان با ترس قیمت رو پایین بیارن و از مردم ارزون بخرن. بنظر من هر وقت اینها هر حرفی زدن شما برعکسشو باور کنید. حالا که میگن یکسری قمار کردن و آی بگیر و ببند که گرفتیم عامل گرونی سکه و ... رو مطمئن باشید که جهش میکنه. میگید نه بشینید و نگاه کنید(البته بهتره بخرید و نگاه کنید!)
سلام
در مورد خرید طلای دست دوم یه توضیحی بدم
من از یه مغزه طلا فروشی که کاملا توی کار خرید و فروش طلای دست دومه خریدم که البته بخشی از طلا های ایشون حتی نو بودن ولی به قیمت دست دوم می فروخت چون خودش اینا رو یا از مردم یا از طلا فروشی های دیگه که گیر پول هستن یا چک دارن می خره
خلاصه توی فاکتور قیمت طلای خام +کارمزد ساخت طلا رو می زنه ولی دیگه اون کارمزد رو نمی گیره و فقط پول طلای خام رو می گیره
از نظر فروختن و نقد شوندگیش هم مشکلی ندارم چون اکثر مغازه داره می خرن

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
با توجه به تغییر نرخ بهره اوراق بلند مدت در امریکا و کم کردن نرخ بهره کوتاه مدت یه مقدار

سرمایه تو امریکا جذب شده که تا حدودی بهبود اوضاع اقتصادی امریکا رو در پی داشته

این باعث تقویت دوباره ارزش دلار شده

از طرفی با مخالفت با طرح اوباما و ورشکستگی تعدادی شرکت سرمایه گذاری تو امریکا

که باعث شد ذخیره طلاشونو وارد بازار کنن طلا افت کرد

البته اوضاع اروپا همچنان خرابه

مسائلی که تو امرکا اتفاق افتاده کار سرمایه دارای ... اس ( که بعضی ها با عنوانش مشکل دارن برا همین نمیگم کیا )

هموین سرمایه دارا چن سال پیش ( فقط 10 نفرشون ) تونستن اقتصاد تایوان یا تایلند دقیقا یادم نیست رو کلا به ورشکستگی بکشن

با ارزون شدن طلا دوباره همون سرمایه دارا با سودی که به جیب زدن باز طلا میخرن و

باز طلا گرون میشه البته این بار با یه روند آهسته اما پیوسته

یکی از بچه ها تو چند پست قبل از کاهش ذخیره ارزی کشور با وجود بالارفتن قیمت نفت گفته بود

دلیل اون تحریم نقدی ایرانه

تو معاملات بین المللی ایران نمیتونه پول نقد که همون دلاره بگیره و این باعث شده ذخیره ارزی افت کنه

البته از بعضی کشور ها الان به جا دلار طلا میگیره

دقیقا برا همینه که نمیزاره سکه به راحتی ارزون بشه

چون تو یک ماه گذشته طلا رو به قیمت بالا خریده و الان اگه ارزون به ریال تبدیل کنه خیلی ضرر میکنه

این با جبران کسری بودجه فرق داره

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
من رفتم نقدیندگیم رو اماده کردم برای خرید سکه اما با این وضعیت پیش امده واقعا نمیدونم چیکار کنم.دوستان راهنمایی کنید لطفا
یکی دو روز صبر کن , الان نمیشه نظری داد. یک مقدار که قیمت تثبیت بشه وضعیت برای خرید بهتره .

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
اقای anony عزیز من هروز منتظرم تا نظرات شما را بخونم
هرچی هم گفتید درست پیش بینی کردید اگه بگم پیش گویی کردید دروغ نگفتم
بنظر شما الان نیم بخرم بهتره یا تمام
یه تعداد تمام دارم بنظروتون بهتر نیست انها را بفروشم و نیم بخرم
الان رفتم صرفی گفت تمام را 561 بر میداره و نیم را 270 میده یعنی دو تا نیم میشه 540
561-540=21 تومان برام می مونه
نظر شما چیست

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
مشکل طلاجات دست 2 و شمش عدم نقد شوندگیشونه. هر طلا فروشی حاضر نیست اونها رو بخره و کسی هم که بخره به قیمت خیلی پایین میخره. به عبارت دیگه نقدشوندگی پایین باعث افزایش spread بین خرید و فروش(ask و bid) می شود. به شخصه بخاطر اینکه وارد نبودم روی شمش به ازای هر شمش 20 گرمی 40-50 هزار تومن اختلاف قیمت خرید و فروش(سود طلا فروش) دادم. دلیل جذابیت بالای سکه هم نقد شوندگی بالاشه که هر زمان بخواید پول نقده.

توصیه میکنم سمت چیزهای غیراستاندارد که تخصص میخواد و تشخیص اصل و فرع بودنش هم راحت نیست، نرید. شمش با پلمب های مختلف قیمتهای متفاوتی داره و ممکنه سرتون کلاه بره.

درباره گزارش تحلیلی و خیلی اقتصادی که دوستان چند پست قبل گذاشتن و صحبتهای آقای خیلی متدینی که با شبکه ایران(!) مصاحبه کرده و معلومه چقدر از اقتصاد حالیشه:

من مطمئنم یک جهش خیلی بزرگ در سکه آماده انجامه و اینها میخوان با ترس قیمت رو پایین بیارن و از مردم ارزون بخرن. بنظر من هر وقت اینها هر حرفی زدن شما برعکسشو باور کنید. حالا که میگن یکسری قمار کردن و آی بگیر و ببند که گرفتیم عامل گرونی سکه و ... رو مطمئن باشید که جهش میکنه. میگید نه بشینید و نگاه کنید(البته بهتره بخرید و نگاه کنید!)
بنظر شما تمتم بهتره بخریم یا نیم1

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0

الان رفتم صرفی گفت تمام را 561 بر میداره و نیم را 270 میده یعنی دو تا نیم میشه 540
نظر شما چیست

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
نظر شما چیست
سلام بله می تونید این کارو بکنید که اون مابه تفاوت حباب تمامه

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
این خبر مال 21 شهریور - اون موقع که سکه گرون بود - ولی با اتفاقاتی که الان افتاد میشه بین صداقت آقای بهمنی و آقای کشتی‌آرای قضاوت کرد دیگه قضاوتش با خودتون
حباب 80 هزار تومانی در بازار و فروش سکه 640 هزار تومانی
درحالی رئیس کل بانک مرکزی امروز وجود حباب در قیمت سکه را تکذیب کرد که رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر از حباب 80 هزار تومانی در بازار و کمبود عرضه سکه می‌گوید.

محمد کشتی‌آرای با اعلام اینکه هم‌اکنون 80 هزار تومان در بازار سکه حباب وجود دارد، اظهار داشت: درحالی که امروز هر اونس طلا در بازارهای جهانی نسبت به دیروز روند نزولی را طی کرده قیمت خرید و فروش سکه در بازار داخلی با بورس‌های بین‌المللی اختلاف دارد.
وی افزود:‌ افزایش تقاضا برای خرید سکه و از طرف مقابل کاهش عرضه سکه در بازار موجب بالارفتن قیمت سکه و افزایش تفاوت نرخ‌ها با بازارهای جهانی شده است.
رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر با اذعان به اینکه در روزهای اخیر بسیاری از سکه‌فروشی‌ها و صرافی‌ها از فروش سکه خودداری می‌کنند، گفت: عدم فروش سکه باتوجه به روند صعودی قیمت‌ها بر نوسانات بازار افزوده است.

با وجود اعلام این اظهارات محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی امروز وجود حباب در بازار داخلی را تکذیب کرد و گفت: قیمت‌ها در بازار داخلی مشابه بازارهای جهانی است.

* مردم خریدارند اما سکه نیست

کشتی‌آرای در ادامه بیان کرد:‌ از سوی دیگر مردم هم در این شرایط ترجیح می‌دهند جای اینکه سکه‌های خود را بفروشند باز هم سکه بخرند به همین خاطر هم تقاضا و به دنبال آن قیمت‌ها افزایش می‌یابد.
وی ضمن اشاره به اینکه مردم می‌خواهند سکه بخرند اما در بازار سکه‌ای نیست که آنها بخرند، افزود:‌ بانک مرکزی هم نمی‌تواند بیشتر از توان خود سکه وارد بازار کند چراکه عرضه بیش از حد سکه موجب حراج ذخایر ارزش کشور است.
به گفته رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر امروز در بازار سبزه میدان هر گرم طلای 18 عیار با قیمت 55 هزار و 600 تومان فروخته می‌شود.

* سکه تمام بهار 640 هزار تومان شد

وی درباره قیمت فروش انواع سکه در بازار داخلی تصریح کرد: هر قطعه سکه یک بهار آزادی در بازار هم‌اکنون 640 هزار تومان، سکه طرح قدیم 650 هزار تومان،‌ نیم سکه 300 هزار تومان، ربع سکه 156 هزار تومان و سکه گرمی 82 هزار تومان قیمت‌گذاری شده و فروخته می‌شود.
امروز بانک مرکزی تغییری در نرخ‌های فروش سکه در شعب منتخب بانک ملی اعمال نکرده و سکه یک بهار مشابه روز گذشته با قیمت 603 هزار و 200 تومان، نیم سکه 286 هزار تومان، ربع سکه 149 هزار و 760 تومان و سکه گرمی 76 هزار و 960 تومان در این شعب به فروش رسید.

سطر به سطر حرفاش درسته خدا پدر مادر همه مسئولین دلسوز را بیامرزه

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
بچه ها سکه از کجا باید بگیرم
طلا فروشی ها نمیفروشن

کدوم بانک ها سکه میفروشن ؟
کدوم شعبه ها ؟ همه شعبه ها ؟

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
بچه ها سکه از کجا باید بگیرم
طلا فروشی ها نمیفروشن

کدوم بانک ها سکه میفروشن ؟
کدوم شعبه ها ؟ همه شعبه ها ؟

بانک ملی هر شهری یک شعبه کارگشایی داره - باید یکروز از کار زندگی بزنی بی خوابی بکشی اگر اونروز توزیع کردند و نوبت به شما رسید و از ته مونده سهم مشتریان دائمی VIP چیزی مونده باشه انشالله نسیب شما هم میشه
واسه من که تا حالا قسمت نشده تازه همین ایده خرید از بانک کارگشایی باعث شد چند روز وقتم طلف شه و گرونتر خریدم.
حالا شما تلاش خودتون را بکنید هر چی قسمت باشه.

Last edited:

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
من رفتم نقدیندگیم رو اماده کردم برای خرید سکه اما با این وضعیت پیش امده واقعا نمیدونم چیکار کنم.دوستان راهنمایی کنید لطفا

به نظر من بخر
شاید ارزون تر بشه ولی اگر هم بشه خیلی کمه
ولی اگه بره بالا واقعا پشیمون میشی
فکر ضرر 100 تومن دویست تومن رو نکن
سکه رو باید نگه داری و بی خیال باشی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
بانک ملی هر شهری یک شعبه کارگشایی داره - باید یکروز از کار زندگی بزنی بی خوابی بکشی اگر اونروز توزیع کردند و نوبت به شما رسید و از ته مونده سهم مشتریان دائمی VIP چیزی مونده باشه انشالله نسیب شما هم میشه
واسه من که تا حالا قسمت نشده تازه همین ایده خرید از بانک کارگشایی باعث شد چند روز وقتم طلف شه و گرونتر خریدم.

پس چی کار کنم
طلافروشی ها نمیدن

البته من الان مشهد مسافرم نمیدونم دقیقا از چندتا پرسیدم گفتن نمیفروشیم !

الان طلافروشی ها میدن یا ... ؟

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
با در نظر گرفتن سناریوی رسیدن اونس به خط حمایتی پاینتر از 1580 وحتی شکستن اون!!!! (رسیدن به 1570 ...)و اینکه افزایش نرخ دلار نتونه کاهش انس رو در قیمت سکه پوشش بده که موجب ایجاد صف فروش و عدم اطمینان مردم به طلا و وارد شدن حجم عظیم نقدینگی به بازار دلار خواهد شد و دست یافتن دلار به سطوح حمایتی بالاتر خواهد شد1300.... 1400(اینو در نظر داشته باشید دلار این یه ماهه هفتاد هشتاد تومان افزایش داشته) البته دوستان این یه سناریو با دید کوتاه مدت هست به نظرتون چه قدر واقعی به نظر مرسه؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
با در نظر گرفتن سناریوی رسیدن اونس به خط حمایتی پاینتر از 1580 وحتی شکستن اون!!!! (رسیدن به 1570 ...)و اینکه افزایش نرخ دلار نتونه کاهش انس رو در قیمت سکه پوشش بده که موجب ایجاد صف فروش و عدم اطمینان مردم به طلا و وارد شدن حجم عظیم نقدینگی به بازار دلار خواهد شد و دست یافتن دلار به سطوح حمایتی بالاتر خواهد شد1300.... 1400(اینو در نظر داشته باشید دلار این یه ماهه هفتاد هشتاد تومان افزایش داشته) البته دوستان این یه سناریو با دید کوتاه مدت هست به نظرتون چه قدر واقعی به نظر مرسه؟
1300 هم که میشه گفت همین الان هست ,ولی در صورتی که طلا چه دوباره ریزش کنه که البته بعید به نظر میرسه پایینتر از 1520 بره , یا رنج شدنش , و صد البته با رنج شدنش باعث بالارفتن بیشتر دلار خواهد شد, حالا چرا میگم رنج شدن باعث میشه قیمت دلار بیشتر از ریزش طلا بالابره به این دلیله که , مدام طلا و دلار دارن همدیگهرو میبرن بالا , ولی در زمان پایین اومدن تاثیر چندانی ندارن , یعنی انس میره بالا دلار مثلا دو تومن ارزون میشه ولی وقتی اونس همون مقداری که رفته بالا میاد پایین دلار 10 تومن گرون میشه . حالا توی بازار رنج مدام این اتفاق می افته. با این حساب بعید نیست دلار به 1350 هم برسه.
چند روز پیشا خودم خیلی اصرار داشتم که بچه ها سکه هاشونو بفروشن دلار بگیرن , ولی خب الان دیگه بازار حرکتشو کرده , ریسکش بیشتره.

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
1300 هم که میشه گفت همین الان هست ,ولی در صورتی که طلا چه دوباره ریزش کنه که البته بعید به نظر میرسه پایینتر از 1520 بره , یا رنج شدنش , و صد البته با رنج شدنش باعث بالارفتن بیشتر دلار خواهد شد, حالا چرا میگم رنج شدن باعث میشه قیمت دلار بیشتر از ریزش طلا بالابره به این دلیله که , مدام طلا و دلار دارن همدیگهرو میبرن بالا , ولی در زمان پایین اومدن تاثیر چندانی ندارن , یعنی انس میره بالا دلار مثلا دو تومن ارزون میشه ولی وقتی اونس همون مقداری که رفته بالا میاد پایین دلار 10 تومن گرون میشه . حالا توی بازار رنج مدام این اتفاق می افته. با این حساب بعید نیست دلار به 1350 هم برسه.
چند روز پیشا خودم خیلی اصرار داشتم که بچه ها سکه هاشونو بفروشن دلار بگیرن , ولی خب الان دیگه بازار حرکتشو کرده , ریسکش بیشتره.

:wacko:1300
سکه داداش نقره نیست که میزنی تو سر مال :lol:

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
سقوط چند روز گذشته طلا دومین رکورد در تاریخ خود بود (سکه آتی و طلای جهانی)

قیمت طلا با 7.4 درصد کاهش قیمت در سه روز گذشته، بیشترین سقوط را در 28 سال گذشته ثبت کرد.

پیش از این در سال 1983 در یک دوره سه روز قیمت طلا سقوط ده درصدی را تجربه کرد.

سرمایه گذاران که در ماههای گذشته سرمایه های خود را به سمت طلا به عنوان یک کالای امن سرمایه ای هدایت کرده بودند، دیگر احساس امنیت نمی کنند، چرا که نگرانند خرید بیش از حد طلا، قیمت کاذبی به این فلز افسانه ای داده باشد.

بالا