ali_nioton
Registered User
- نوشتهها
- 496
- لایکها
- 156
اونس میاد زیر 1550 تا سال میلادی جدید هم بالا نمیره
:lol:
نه عزیز
بازار اینقد کشش نداره
همونطور که بچه ها گفتن چن تا شرکت و بانک مرکزی برا جلو گیری از ورشکستگی مجبورشدن طلای ذخیره خودشونو تو بازار عرضه کنن
از طرفی سقوط اروپا به ناکجا و حمایت چن تا کشور از دلار باعث تقویت بسیار زیاده دلار شده
اما بانک مرکزی ایران نمیتونه نرخ دلار رو پایین نگه داره چون این قضیه باعث شدت گرفتن خروج ارز از مرزها و واردات شدید کالا میشه
از طرفی با توجه به تحریمی که ایران توش قرار داره و نمیتونه تو معاملاته خودش پول نقد که همون دلاره بگیره پس نمیتونه با توجه به افزایش ارزش دلار
همچنان قیمت دلار رو ثابت نگه داره پس مجبوره دلار رو گرون کنه تا دستش خالی نشه
مانوری که رو بازار طلا میده هم به همین خاطره چون ایران به جا دلار همین الان داره تو معاملاتش از چن تا کشور طلا میگیره
اما افزایش شدیده نرخ اونس همونطور که قبلا توسط کارشناسا تا 2300 دلار نزدیکه
دلیل
وقتی پول از یه بازار خارج میشه باید یه جا دیگه جذب شه پول نقد به شدت رو تورم تاثیر داره
خب
الان هم بورس های اروپایی و هم بورس های امریکا دارن سقوط میکنن
همزمان اونس با عرضه اون چن تا شرکت و کشور داره سقوط میکنه
ارزش دلار داره بالامیره
پس سرمایه ها داره به دلار نقد که داره ارزشش بالامیره جذب میشه
این یعنی یه تورم شدید تو کل جهان که اقتصاد همه کشورها رو تهدید میکنه
این سرمایه ها به خاطر رکود قطعا به سختی باز به بازار سهام برگرده
پس کجا میره
یه هجوم شدید به بازار طلا رو داریم
منتظر باشید و سکه هاتونو نگه دارید
این بازارها با قطعیت نمیشه چیزی گفت , احتمال اینکه اونس یه جهش دیگه به پایین بکنه هست ,ولی اینکه تا اون 1565 برسه یا نه دیگه خدا میدونه , ولی در کل من خودم اگه به این قیمت برسه دلارامو میفروشم سکه میخرم. ولی باز باید بازی بازار رو دید , مخصوصا به نظر من این هفته که میاد رفتار بازار مهمه.
ولی میتونی سرمایتو به چند قسمت تقسیم کنی , مثلا 20 درصد سرمایتو همین الان سکه بگیری , 30 درصد دیگه وقتی به 1575 رسید 50 درصد بقیه هم اگه به 1520 رسید.
پیشنهاد خوبیه
هرچی هست قطعا نباید پولت رو به ریال نگه داری
ریال رو تبدیل به دلار و در صورت سقوط مجدد اونس دلار رو تبدیل به طلا کنید
اینطوری هم رو افزایش ارزش دلار و هم رو سقوط اونس سود میکنید
Last edited: