• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
اونس میاد زیر 1550 تا سال میلادی جدید هم بالا نمیره

:lol:

نه عزیز

بازار اینقد کشش نداره

همونطور که بچه ها گفتن چن تا شرکت و بانک مرکزی برا جلو گیری از ورشکستگی مجبورشدن طلای ذخیره خودشونو تو بازار عرضه کنن

از طرفی سقوط اروپا به ناکجا و حمایت چن تا کشور از دلار باعث تقویت بسیار زیاده دلار شده

اما بانک مرکزی ایران نمیتونه نرخ دلار رو پایین نگه داره چون این قضیه باعث شدت گرفتن خروج ارز از مرزها و واردات شدید کالا میشه

از طرفی با توجه به تحریمی که ایران توش قرار داره و نمیتونه تو معاملاته خودش پول نقد که همون دلاره بگیره پس نمیتونه با توجه به افزایش ارزش دلار

همچنان قیمت دلار رو ثابت نگه داره پس مجبوره دلار رو گرون کنه تا دستش خالی نشه

مانوری که رو بازار طلا میده هم به همین خاطره چون ایران به جا دلار همین الان داره تو معاملاتش از چن تا کشور طلا میگیره

اما افزایش شدیده نرخ اونس همونطور که قبلا توسط کارشناسا تا 2300 دلار نزدیکه

دلیل

وقتی پول از یه بازار خارج میشه باید یه جا دیگه جذب شه پول نقد به شدت رو تورم تاثیر داره

خب
الان هم بورس های اروپایی و هم بورس های امریکا دارن سقوط میکنن
همزمان اونس با عرضه اون چن تا شرکت و کشور داره سقوط میکنه
ارزش دلار داره بالامیره
پس سرمایه ها داره به دلار نقد که داره ارزشش بالامیره جذب میشه
این یعنی یه تورم شدید تو کل جهان که اقتصاد همه کشورها رو تهدید میکنه
این سرمایه ها به خاطر رکود قطعا به سختی باز به بازار سهام برگرده
پس کجا میره
یه هجوم شدید به بازار طلا رو داریم

منتظر باشید و سکه هاتونو نگه دارید

این بازارها با قطعیت نمیشه چیزی گفت , احتمال اینکه اونس یه جهش دیگه به پایین بکنه هست ,ولی اینکه تا اون 1565 برسه یا نه دیگه خدا میدونه , ولی در کل من خودم اگه به این قیمت برسه دلارامو میفروشم سکه میخرم. ولی باز باید بازی بازار رو دید , مخصوصا به نظر من این هفته که میاد رفتار بازار مهمه.
ولی میتونی سرمایتو به چند قسمت تقسیم کنی , مثلا 20 درصد سرمایتو همین الان سکه بگیری , 30 درصد دیگه وقتی به 1575 رسید 50 درصد بقیه هم اگه به 1520 رسید.

پیشنهاد خوبیه

هرچی هست قطعا نباید پولت رو به ریال نگه داری
ریال رو تبدیل به دلار و در صورت سقوط مجدد اونس دلار رو تبدیل به طلا کنید
اینطوری هم رو افزایش ارزش دلار و هم رو سقوط اونس سود میکنید

Last edited:

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
من امروز اصفهان بودم دلار رو میفروختن 1250
صبح مثقال رو ندیدم ولی عصر فروش رو زده بود 1270
همیشه بین شهرای مختلف اختلاف هست؟ اونم در این حد؟
من دیدم کرج تا تهران حدود 5 تومن اختلاف باشه ولی نه دیگه 20 تومن!

anony

Registered User
لایک‌ها
48
وقت خريد مناسب براي بلندمدت. اتفاقاتي كه باعث سقوط طلا شد، از جنس تخريب اقتصاد جهاني هست و صحبتهاي رئيس IMF و اجازه ندادن به اوباما براي QE3 كه منجر به ورشكستگي تعدادي شركتهاي سرمايه گذاري شد(و در نتيجه فروش دارايي هاشون و طلاهاشون)، همه نشوندهنده خراب بودن وضع اقتصاد جهان طي چند سال آينده هست. طلاي بالاي 2000 در نظر بگيريد و ضريب خراب بودن اقتصاد ايران و تضعيف ريال، اختلاس و التهابات سياسي و ... رو هم درش ضرب كنيد !

دليل اينكه بانك مركزي اجازه پايين آمدن قيمت سكه رو نميده هم همينه. چون(مثل مابقي مردم) ميدونه كه در هر صورت بالا ميره و نميخواد ارزون بفروشه:

دنياي اقتصاد- قيمت سكه پس از 19 روز سير در بالاي سطح 600 هزار تومان، به دنبال سقوط قيمت جهاني طلا 40 هزار تومان كاهش يافت. روز گذشته هر قطعه سكه در بازار آزاد تا 570 هزار تومان تنزل كرد. كارشناسان معتقدند: بازگشت به عقب مي‌توانست شديدتر باشد؛ اما افزايش قيمت دلار به 1270 تومان و قيمت‌گذاري سكه دولتي از سرعت اين روند كاست. در حالي كه براساس فرمول‌هاي مختلف، قيمت سكه دولتي روز گذشته از 525 هزار تومان نبايد فراتر مي‌رفت، بانك مركزي سكه دولتي را 566 هزار تومان قيمت‌گذاري كرد تا ميزان افت سكه كند شود.

عقب‌نشيني چهل هزار توماني بازار سكه طلا

***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .

Last edited by a moderator:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خب , الان قیمت تقریبا همون 1575 هست که گفتم , قیمتش که روی سکه هنوز معلوم نیست !!
امکان اینکه تا حدود 1526 برسه هم هست , ولی از این پایینتر دیگه ...
ولی اگه این حساب طلای صادرات دله دزدی بازی در نمیاوردن , خدای موقعیت بود برای خرید.

آسمان.

Registered User
لایک‌ها
1
دوهفته پیشم من مصمم بودم برا خرید ولی اینقدر حباب داشت سکه کلا بیخیال شدم خدا رو شکر
وگرنه حالا حالا ها افسوس میخوردم تا باز بیاد بالا قیمت
الان اونس حدود ۱۵۵۰ دلار هست
کسی میتونه راهمایی کنه حساب طلای صادرات برای کوتاه مدت و استفاده از این افت قیمت مناسب هست یانه وسود دهی دقیقا چطوری هست
چون سکه که خیلی طول میکشه قیمتش با این اونس مطابق بشه
وممکنه باز برگرده بالا
پس باید ضرر یکم زیاد خواهی صادرات رو بازیاده خواهی بانک مرکزی مقایسه کرد دید فعلا کدوم به نفعه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دوهفته پیشم من مصمم بودم برا خرید ولی اینقدر حباب داشت سکه کلا بیخیال شدم خدا رو شکر
کسی میتونه راهمایی کنه حساب طلای صادرات برای کوتاه مدت و استفاده از این افت قیمت مناسب هست یانه وسود دهی دقیقا چطوری هست
وممکنه باز برگرده بالا
پس باید ضرر یکم زیاد خواهی صادرات رو بازیاده خواهی بانک مرکزی مقایسه کرد دید فعلا کدوم به نفعه
یکی توی همین تاپیک میگفت توی قیمت انگار دست میبرن , اگه اینجوری نباشه میمونه اون مشکل 1 درصد کارمزد اولیه که از کل سرمایه برمیداره و نمیدونم انگار سه درصد از سود , سه درصد از سود که خب چیزی نمیشه , اون یکدرصد از کل سرمایه هم باز به نظرم راحت جبران میشه.
ولی به نظرم دو سه روز دست نگه دار.

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
وممکنه باز برگرده بالا
برو طلای بدون کار مزد بخر بهتر از سپرده طلای بانک صادراته
موقع افزایش قیمت طلا بانک قیمت درستی رو اعلام نمی کنه مشتری بیچاره هم زورش به بانک نمی رسه

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
بچه ها من الان مشهدم میخوام یه چند تایی بگیرم

اینجا به هر طلا فروشی میگم سکه میخوام میگه نداریم !

چرا همه شهر ها این شکلیه ؟

مشهد بازار طلاش کجاست ؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر ضمن اشاره به اینکه همزمان با کاهش قیمت جهانی طلا میزان فروش سکه توسط مردم بالا رفته گفت: امروز حباب بازار می‌ترک
محمد کشتی‌آرای در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» درباره وضعیت بازار داخلی و خارجی طلا و جواهر اظهار داشت: زمانی که قیمت جهانی طلا کاهش می یابد این تصور در بازار پیش‌ می‌آید که روند نزولی این بخش همچنان ادامه خواهد داشت.
وی افزود: در این شرایط بیشتر مردم به خاطر نگرانی از ارزان شدن طلا اقدام به فروش سکه و طلاهای خود می‌کنند.

تا اینجاش درسته !! البته حبابه نمیترکه به این راحتی !! مدت زیادی باید اونس قیمتش پایین بمونه تا این اتفاق بیفته , حداقل یه هفته.
صفحه های قبل گفتم , یه موضوع روانشناسیه , ولی شرایط هم یکم فرق کرده , ریزش اونس ناگهانی بود و ملت فرصت نکردن در حال پایین اومدن سکه هاشونو بفروشن , و الانم دیگه به نظر میاد ریزششو کرده , یه درصدی از مردم که سکه رو قیمت پایینی خریده بودن و همین الان هم به قول معروف توی سودن بعضیاشون میگن خب سود بسه و میفروشن , بعضیا هم میگن ضرر که نکردیم شاید باز برگشت بالا و نمیفروشن سکه هاشونو , ولی از طرفی اونایی که تا الان سکه نخریدن میرن میخرن چون قیمت برای خرید الان مناسبه ولی حجم زیادی نمیتونه باشه , چون هرکی میخواست بخره باید تا الان خریده باشه .
ولی یه جهش کوچیک توی قیمت به سمت بالا پیش بیاد فروشا متوقف میشه !

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
بازاری که الان نه خریدار و نه فروشنده دارد

رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر با بیان اینکه قیمت طلای جهانی دوباره افزایش یافت و به 1600 دلار در هر اونس رسید، گفت: قیمت سکه نامشخص است. محمد کشتی آرای در گفتگو با مهر با بیان اینکه در حال حاضر هیچ داد و ستدی در بازار سکه و طلا انجام نمی شود، دلیل این امر را نوسان قیمتها عنوان کرد. رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر افزود: در حال حاضر خرید و فروشی در بازار سکه نداریم و همه منتظر هستند تا قیمتهای واقعی مشخص شود. وی با اشاره به کاهش قیمت طلا در بازارهای جهانی صبح امروز تصریح کرد: این در حالی است که این نرخ هم اکنون در حال افزایش است. کشتی آرای از افزایش نرخ طلای جهانی به 1600 دلار در هر اونس خبرداد و افزود: بر این اساس وضعیت قیمتها نامشخص است و روال ثابتی ندارد. رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر تاکید کرد: هیچگونه قیمتی در بازار سکه وجود ندارد، زیرا قیمت دلار افزایش شدیدی پیدا کرده و وضعیت طلا در بازارهای جهانی مشخص نیست

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
دوستان یه راهنمایی میخواستم به جای سکه بهتر نیست از این شمشای چند گرمی خرید ؟
یا از جواهراتی که نو نیستن ؟

parsa7

Registered User
لایک‌ها
2
من رفتم نقدیندگیم رو اماده کردم برای خرید سکه اما با این وضعیت پیش امده واقعا نمیدونم چیکار کنم.دوستان راهنمایی کنید لطفا

anony

Registered User
لایک‌ها
48
مشکل طلاجات دست 2 و شمش عدم نقد شوندگیشونه. هر طلا فروشی حاضر نیست اونها رو بخره و کسی هم که بخره به قیمت خیلی پایین میخره. به عبارت دیگه نقدشوندگی پایین باعث افزایش spread بین خرید و فروش(ask و bid) می شود. به شخصه بخاطر اینکه وارد نبودم روی شمش به ازای هر شمش 20 گرمی 40-50 هزار تومن اختلاف قیمت خرید و فروش(سود طلا فروش) دادم. دلیل جذابیت بالای سکه هم نقد شوندگی بالاشه که هر زمان بخواید پول نقده.

توصیه میکنم سمت چیزهای غیراستاندارد که تخصص میخواد و تشخیص اصل و فرع بودنش هم راحت نیست، نرید. شمش با پلمب های مختلف قیمتهای متفاوتی داره و ممکنه سرتون کلاه بره.

درباره گزارش تحلیلی و خیلی اقتصادی که دوستان چند پست قبل گذاشتن و صحبتهای آقای خیلی متدینی که با شبکه ایران(!) مصاحبه کرده و معلومه چقدر از اقتصاد حالیشه:

من مطمئنم یک جهش خیلی بزرگ در سکه آماده انجامه و اینها میخوان با ترس قیمت رو پایین بیارن و از مردم ارزون بخرن. بنظر من هر وقت اینها هر حرفی زدن شما برعکسشو باور کنید. حالا که میگن یکسری قمار کردن و آی بگیر و ببند که گرفتیم عامل گرونی سکه و ... رو مطمئن باشید که جهش میکنه. میگید نه بشینید و نگاه کنید(البته بهتره بخرید و نگاه کنید!)

**sahar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان اقتصاد دان من از اردیبهشت امسال با این سایت آشنا شدم و همیشه به اینجا سر می زنم و از مطالب خوبتون استفاده میکنم
و تصمیم گرفتم که 1 میلیون و نیم پولهای رو که جمع کرده بودم رو برم سکه بخرم اون موقع سکه 435/000 تومن بود و من 3 سکه تمام و یک نیم تونستم بگیرم (توی این مدت سود خوبی داشت :D )
پارسال رفتم بانک مسکن و با 3 میلیون حساب مسکن جوانان باز کردم و حالا می خوام با اونا هم سکه بخرم :rolleyes:

**sahar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مطمئنم یک جهش خیلی بزرگ در سکه آماده انجامه و اینها میخوان با ترس قیمت رو پایین بیارن و از مردم ارزون بخرن. بنظر من هر وقت اینها هر حرفی زدن شما برعکسشو باور کنید. حالا که میگن یکسری قمار کردن و آی بگیر و ببند که گرفتیم عامل گرونی سکه و ... رو مطمئن باشید که جهش میکنه. میگید نه بشینید و نگاه کنید(البته بهتره بخرید و نگاه کنید!)

من هم موافقم

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
من امروز از بانک 15 تا به قیمت 540800 خرید کردم .
بازاری ها همه جمع شده بودن که خرید کنن .

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
فعلا که با این وضعیت اونس و بالا پایین شدنش عملا هیچ خرید و فروشی انجام نمیشه و همه دست نگه داشتن تا ببینن چی پیش میاد.

دلیل سقوط آزاد صبح و بعدش افزایش مجدد قیمت اونس رو کسی می دونه ؟

Last edited:

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
با در نظر گرفتن سناریوی رسیدن اونس به خط حمایتی پاینتر از 1580 وحتی شکستن اون!!!! (رسیدن به 1570 ...)و اینکه افزایش نرخ دلار نتونه کاهش انس رو در قیمت سکه پوشش بده که موجب ایجاد صف فروش و عدم اطمینان مردم به طلا و وارد شدن حجم عظیم نقدینگی به بازار دلار خواهد شد و دست یافتن دلار به سطوح حمایتی بالاتر خواهد شد1300.... 1400(اینو در نظر داشته باشید دلار این یه ماهه هفتاد هشتاد تومان افزایش داشته) البته دوستان این یه سناریو با دید کوتاه مدت هست به نظرتون چه قدر واقعی به نظر مرسه؟

بالا