• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
يعني در مجموع بانك صادرات 5 درصد (1% زمان افتتاح و 4% زمان بستن) كارمزد ميگيره؟

این طور که شنیدم
جدا از سودی که بابت پول شما می ره سرمایه گذاری می کنه

کلا هر طوری می پیچونه

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
فکر کنم تو این هفته بشه تا حدودی به میزان واقعی تاثیر قیمت های جهانی بر روی بازار سکه پی برد. از طرفی طبق گفته کشتی آرا اگر بانک مرکزی به اندازه کافی سکه وارد بازار کنه حباب شکسته میشه. حالا باید دید واقعا بانک مرکزی چه سیاستی رو انتخاب می کنه ؟ و اصلا توانایی تاثیر گذاری بانک مرکزی بر بازار چقدر هست ؟

atousajoon

Registered User
لایک‌ها
14
اینا دلارم میگفتن دلار 1000 تومنی در راه است حالا سکه هم همینطور .حالا البته من که خوشحال میشم بیاد پایین ولی کلا این همه سال نشون داره که هیچ وقت پایین نیومده و همیشه رشد داشته .100 میره بالا 20 میاد پایین

برا اون دوستی که زیور آلات یا سکه گفته من نظرم سکه هست یا طلای بدون اجرت

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اینکه بانک مرکزی سکه بریزه توی بازار یا نه به نظر من بستگی به این داره که چقدر ابروش در خطر باشه , اگه دلار رو امروز بالا اعلام کنن در نتیجه قیمت سکه چندان تغییری نمیکنه و همون بالا میمونه , در نتیجه بانک مرکزی برای اینکه ثابت کنه بی عرضه نیست و قیمت سکه با قیمت جهانی طلا رابطه مستقیم داره , ممکنه وارده بازار بشه و سکه بریزه توی بازار تا قیمتو تا حدودی پایین بیاره . ولی اگه قیمت دلار همینی که هست بمونه خب مسلما سکه خودش پایین میاد و نیازی نیست پایینترش بیاره !!
اگه عقلشون کار کنه این کارو میکنن.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خب قیمت سکه که اومد , مثقال زده 580 , که هفت هشت تومن از پیشبینیش زیادتره .
قیمت دلار هم که هنوز نیومده , حالا باید دید بخاطر بالارفتن قیمت دلار قیمتش هفت هشت تومن بیشتره یا اینکه بازم حباب ایجاد شده !

anony

Registered User
لایک‌ها
48
اختلاف قيمت فروش بانك با تعادل بازار = 578-566 = 12 هزار تومن

بانك مركزي ميدونه كه اگر ارزونتر بفروشه فقط به خودش ضربه زده وگرنه مردم فقط ميخرن(اختلاف قيمت بازار با فروش بانك = صف خريد).

اونس 180 دلار اومد پايين سكه 25 هزار تومن...فرصت خوبيه براي خريد و من ايشالله فردا خريد مجدد دارم.

parsa7

Registered User
لایک‌ها
2
دوستانی که اطلاع دارند توی شیراز کجا برای خرید سکه مناسب تر هست؟

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
وضعیت اونس تو این هفته رو چطور پیش بینی می کنید؟ من تو بعضی از تحلیل ها دیدم که انتظار دارن اونس تا 1600 هم پایین بیاد و بعد دوباره اوج بگیره.

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
دوستانی که اطلاع دارند توی شیراز کجا برای خرید سکه مناسب تر هست؟

من پنجشنبه قیمت نیم سکه رو تو ملاصدرا پرسیدم همگی متفق القول می گفتن 295. در حالی که تو طالقانی من 293 و حتی 291 هم دیدم.

yekonline

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
تو تبریز کجا را برای خرید پیشنهاد می کنید؟

vector2020

Registered User
لایک‌ها
67
میدونید اگر دلار

فقط ده تا تک تومانی پایین بیاد
قیمت سکه چقدر افت میکنه

حدود 5000 تومان

پس به فکر نرخ دلار هم باشید

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
از کسی که توی کار سکه هست پرسیدم میگفت بازم پایین میاد سکه.
انس هم احتمال زیاد یک ریزش دیگه داشته باشه بعد بره بالا.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان یه سوالی داشتم که شاید به موضوع بحث اینجا ربطی نداشته اما اگر در حد راهنمایی هم باشه ممنون میشم اگه طلا تاحد 1580 و حتی بیشتر ریزش پیدا کرد تبدیل اندوخته دلاری به سکه (البته با در نظر نگرفتن چسپندگی قیمت) در بلند مدت به صلاح هست؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دوستان یه سوالی داشتم که شاید به موضوع بحث اینجا ربطی نداشته اما اگر در حد راهنمایی هم باشه ممنون میشم اگه طلا تاحد 1580 و حتی بیشتر ریزش پیدا کرد تبدیل اندوخته دلاری به سکه (البته با در نظر نگرفتن چسپندگی قیمت) در بلند مدت به صلاح هست؟
اگه بخواد تا اون حد پایین بیاد به نظر من هم تا 1565 تا همون 1550 هم میتونه بیاد , ولی خب مسلما بخاطر افزایش دلار باز قیمت سکه زیاد پایین نمیاد , اما در کل جواب مثبته , خود من هم اگه شرایط اینجوری بشه همین کارو میکنم.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
یعنی میگید دست نگه داریم ؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یعنی میگید دست نگه داریم ؟
این بازارها با قطعیت نمیشه چیزی گفت , احتمال اینکه اونس یه جهش دیگه به پایین بکنه هست ,ولی اینکه تا اون 1565 برسه یا نه دیگه خدا میدونه , ولی در کل من خودم اگه به این قیمت برسه دلارامو میفروشم سکه میخرم. ولی باز باید بازی بازار رو دید , مخصوصا به نظر من این هفته که میاد رفتار بازار مهمه.
ولی میتونی سرمایتو به چند قسمت تقسیم کنی , مثلا 20 درصد سرمایتو همین الان سکه بگیری , 30 درصد دیگه وقتی به 1575 رسید 50 درصد بقیه هم اگه به 1520 رسید.
این منطقیه.

بالا