• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
پیش بینی کارشناسان کیتکو از بهای طلا در هفته جاری

به گزارش سایت طلا به نقل از کیتکو، در نظرسنجی این هفته سایت کیتکو از 33 کارشناس این سایت 23 نفر در این نظرسنجی شرکت نموده اند که در این میان 9 نفر به افزایش،11نفر به کاهش و 3 نفر دیگر به عدم تغییر یا نوسان اندک بهای طلا در هفته جاری رای داده اند.

براساس این گزارش، این کارشناسان شامل معامله گران شمش طلا ،سرمایه گذاران بانکها ،بازرگانان بورس فیوچرز ، مدیران پولی و تحلیلگران نمودار تکنیکال می باشند.

براین اساس،کارشناسانی که به افزایش بهای طلا در هفته جاری معتقد می باشند بیان کرده اند با توجه به افت طولانی مدت بهای طلا در پی سیاستهای ضعیف بانکهای مرکزی جهان قیمت این فلز زرد در هفته جاری با افزایش مواجه خواهد شد.

این گزارش می افزاید،برخی دیگر از کارشناسان براین باورند با توجه به اینکه بازار وارد فصل افزایش قیمت شده است قیمت طلا در هفته جاری افزایش خواهد یافت.

به گزارش سایت طلا به نقل از این پایگاه خبری،کارشناسانی که به کاهش قیمت طلا در هفته جاری رای داده اند، اعلام کرده اند بهای طلا روز جمعه پس از انتشار نرخ بیکاری آمریکا به زیر کانال 1700 دلار رسید و افزایش شاخص دلار در هفته جاری منجر به کاهش قیمت این فلز زرد خواهد شد.

"فرانک لش" تحلیلگر بازار آتی براین باور است بازار ارز تاثیر زیادی روی قیمت طلا می گذارد بنابراین جای تعجب نیست که قیمت طلا روز جمعه با رشد شاخص دلار به بهای هفت هفته گذشته خود کاهش یافت.

این تحلیلگر اقتصادی در ادامه افزود: درحال حاضر سطح حمایتی بهای طلا 1620 دلار تا 1660 دلارمی باشد که در حال تغییر است و بازار در هفته جاری روند نزولی را در پیش خواهد گرفت.

کارشناسانی که به عدم تغییر یا ثبات اندک بهای طلا در هفته جاری رای داده اند بیان کرده اند بازار طلا در انتظار نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سه شنبه هفته جاری می باشد.

بیل گلد من یکی از کارشناسان سایت کیتکو اظهار داشت: با توجه به مقارن بودن هفته جاری با طوفان سندی ، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ،کفرانسهای اروپا و انتخابات پارلمانی چین ، رویداد دیگری در هفته جاری وجود نخواهد داشت و طلا در محدوده ثابتی مبادله خواهد شد.

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
طلا قربانی انتخابات شد

افت قیمت آتی طلا در پی افزایش میزان مشاغل ماهانه در انتهای ماه اکتبر و رشد قیمت دلار به ثبت رسید.

بر اساس این گزارش، چهارمین هفته افت قیمت طلا در حالی طی شد که تنها چند روز تا انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا باقی مانده است و افزایش میزان مشاغل در این کشور طی ماه اکتبر، عاملی اصلی برای افت این فلز گرانبها قلمداد شد.

این در حالی است که قیمت این کالا برای تحویل در ماه دسامبر با کاهش 1/2 درصدی به هر اونس 1670 دلار رسید. بر این اساس، در هفته جاری قیمت طلا با کاهش پی در پی همراه شد و موجب رشد قیمت دلار در بازارهای جهانی شد. در سوی دیگر، رشد شاخص دلار به 6/0 درصد رسید.

کارشناسان معتقدند، خبرهای این چنینی در آخرین روزهای تبلیغات انتخاباتی تاثیر بسزایی برای انتخابات باراک اوباما به عنوان ريیس‌جمهوری بعدی آمریکا به جای می‌گذارد. حال این خبرها در بازارهای این کشور نیز موثر خواهد بود و قیمت طلا را در نوسان قرار می‌دهد در حالی که موجب قدرت گرفتن دلار به عنوان ارز معتبر ایالات‌متحده خواهد بود، اما مهم این است که فدرال رزرو پس از انتخابات چه تصمیمی برای اقتصاد این کشور اخذ می‌کند.

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
احتمال کاهش 10 تا 15 درصدی قیمت جهانی طلا وجود دارد

به گزارش سایت طلا به نقل از سیکینگ آلفا ، کاهش احتمالی قیمت طلا در هفته های آینده بهترین فرصت برای خرید این فلز گرانبها خواهد بود و کارشناسان اقتصادی و سرمایه گذاران بین المللی توصیه به خرید طلا در صورت کاهش بیشتر قیمت جهانی آن می کنند .

بر این اساس، اگر این فرض را قبول کنیم که قیمت طلا در سراشیبی کاهش قرار گرفته است باید انتظار داشت که قیمت طلا طی ماههای آینده با کاهش بیشتری روبرو شود .

این گزارش می افزاید، برخی تحلیل های فنی و اقتصادی نشان می دهد قیمت طلا به زودی با افت 10 تا 15 درصدی روبه رو خواهد شد و به کمتر از 1420 تا 1500 دلار در هر اونس خواهد رسید .

نوسانات قیمت طلا تا حد زیادی به ارزش دلار بستگی دارد . بنابراین اگر بتوان روند ارزش دلار در ماههای آینده را پیش بینی کرد تا حد زیادی قیمت طلا نیز مشخص خواهد شد .

اگر ارزش دلار در روزهای آینده با افزایش روبه رو شود قیمت طلا بی شک افت خواهد داشت.

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتقاد از نقل قول نادرست از وی در رسانه ها درباره مذاکرات هسته ای تاکید کرد: غنی سازی 20 درصد در ایران متوقف نشده و نخواهد شد، با این حل طبق اعلام پیشین ، تهران حاضر است در مذاکرات هسته ای درصورت لغو تحریم ها ، این نیاز خود را به طور موقت از خارج از کشور تامین کند.

محمد حسن آصفری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تکذیب نقل قول منتشر شده از وی در رسانه ها مبنی بر توقف غنی سازی 20 درصد در ایران که به سوءاستفاده رسانه های ضد انقلاب نیز منجر شد ، گفت : بنده در این مصاحبه اعلام کردم جمهوری اسلامی ایران همانگونه که پیشتر اعلام کرده حاضر است در مذاکرات هسته ای درصورت لغو تحریم ها ، نیاز خود به اورانیوم 20 درصد برای راکتور 5 مگاواتی تهران را به طور موقت از خارج از کشور تامین کند.

وی تصریح کرد: غنی سازی 20 درصد در ایران متوقف نشده و نخواهد شد.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
دوستان الان وقت خرید هست ؟ سه شنبه میخوام 10 میلیون طلا بگیرم بنظرتون وقت خوبیه ؟ یا پایین تر میاد ؟
دکتر جان :) لطفا نظرتان رو بگید

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
با تشکر از دکتر و over_cracker و بقیه دوستان فعال در تاپیک.
چندتا سوای داشتم:اینکه میگن پیش فروش سکه از اواخر ابان به صورت 9 ماه شروع میشه چقدر صحت داره؟بعد محرم و صفر چقدر میتونه توی بازار تاثیر داشته باشه(بازار داخل)
به نظرتون سکه تا چقدر افت میکنه؟زیر 1 میلیون میره؟
الان نگه داری سکه ای که روی 1100 خریداری شده عقلانی هست؟

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
یک خبر کوت میکنم که مال 27 مهر 1391 هست و توش یک نکته هست که قضاوت رو میزارم پای دوستان :

کشتی آرای تصریح کرد: هر قطعه سکه بهار آزادی طرح قدیم یک میلیون و ۳۹۰هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح جدید یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومان، نیم سکه ۶۹۵هزارتومان، ربع سکه ۳۴۷ هزار تومان، هر قطعه سکه یک گرمی ۱۷۴ هزار تومان است.

وی در مورد کسانی که می‌خواهند ارزش پول خود را حفظ کنند، گفت: خرید سکه یا طلا همیشه خوب است و یک سرمایه‌گذاری مطمئن به شمار می‌رود، چون قیمتهای طلا و سکه واقعی است.

27 مهر . . .

دکتر جان اگر مشکلی نیست این پست رو تایید کنید برای ثبت در ذهن ملت ماندگار بشه...

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
دوستان به نظرتون طلا تا چقدر پایین میاد؟؟؟؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یک خبر کوت میکنم که مال 27 مهر 1391 هست و توش یک نکته هست که قضاوت رو میزارم پای دوستان :

کشتی آرای تصریح کرد: هر قطعه سکه بهار آزادی طرح قدیم یک میلیون و ۳۹۰هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح جدید یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومان، نیم سکه ۶۹۵هزارتومان، ربع سکه ۳۴۷ هزار تومان، هر قطعه سکه یک گرمی ۱۷۴ هزار تومان است.

وی در مورد کسانی که می‌خواهند ارزش پول خود را حفظ کنند، گفت: خرید سکه یا طلا همیشه خوب است و یک سرمایه‌گذاری مطمئن به شمار می‌رود، چون قیمتهای طلا و سکه واقعی است.

27 مهر . . .

دکتر جان اگر مشکلی نیست این پست رو تایید کنید برای ثبت در ذهن ملت ماندگار بشه...

دوست عزیز همه پست ها تائید میشه جز پستهای سیاسی که جهت تحلیل سیاست باشه . گرامی باز یادتون رفت که لینک این سایت ارانیکو شامل اون سایتهایی بود که باید در پوشش کد قرار میگرفت . نقطه سود واقعی رو اینجا هم فریاد زدم که آی مردم الان وقت فروش هست بفروشید یکی اومد گفت نه نیست ! دیگری گفت بدونید دارید چی میفروشید و فلانی ها گفتن که الان بهترین وقت خرید هست تا خرخره در خرید هستن . فقط زیر 2800 محتمل نیست چون نباید به این نرخ برسه و زیر این نرخ نخواهد رفت . مضاف بر اون رقم فروش ارز غیر مرجع رو هم در نظر بگیرید . 2800 کف هست و زیر اون غیر ممکن هست که بیاد . در مورد اونس به از نظر من 100 دلار دیگه کاهش رو به راحتی می تونه داشته باشه . در ضمن من باب این خبر هم عرض کردم که در 67 و 75 همین بلا سر مردم اومد و نقدینگی هایی که در این 2 بازار بود در همین بازار سوزونده شد .

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
اتتخابات آمریکا ساعت چند شروع میشه ؟

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
دکتر یعنی الان وقت خرید دلار هست ؟ پیش بینی شما اینه که زیر 2800 نمیاد ؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر یعنی الان وقت خرید دلار هست ؟ پیش بینی شما اینه که زیر 2800 نمیاد ؟

روی 3800 بود که گفتم بازی ارز تموم شد . خیلی ها حتی باورش براشون سخت بود همون موقع البته دوباره تا 4000 تومن هم رفت .

ولی اگر 2باره قرا به این باشه که بازی ارز شروع بشه اولین نفر خودم هستم که میام سر نخ ها رو میگم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستان الان وقت خرید هست ؟ سه شنبه میخوام 10 میلیون طلا بگیرم بنظرتون وقت خوبیه ؟ یا پایین تر میاد ؟

اجازه بدید هم ارز و هم طلا کف قیمت رو بزنن اگر شما 1 روز دیرتر بخری مشکلی نیست ولی اگر گرون تر بخری به ضررت میشه

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
روی 3800 بود که گفتم بازی ارز تموم شد . خیلی ها حتی باورش براشون سخت بود همون موقع البته دوباره تا 4000 تومن هم رفت .

ولی اگر 2باره قرا به این باشه که بازی ارز شروع بشه اولین نفر خودم هستم که میام سر نخ ها رو میگم

دکتر جون ما که به شما تو این مساله ایمان اوردیم . لطفا هر وقت احساس کردید وقت خرید هست و خواستید وارد بازار بشید اعلام کنید که ما هم خرید داشته باشیم
ما رو از نظرات کارشناسیتون بیبهره نذارید

hamedonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اتتخابات آمریکا ساعت چند شروع میشه ؟

فردا، سه‌شنبه 6 نوامبر 2012.
اگر ساعت آغاز انتخابات رو 8 صبح بوقت امریکا در نظر بگیریم، میشه حدودا 4:30 عصر سه‌شنبه بوقت ایران.
البته امریکا از شرق تا غرب خودش 5 ساعت اختلاف زمانی داره. زمان بالا برای شرق امریکا و زمان معادل اون برای ایران هستش. برای غرب ترین نقطه میتونین 5 ساعت بهش اضافه کنین.

Last edited:

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
کی بود که گفتم میریزه و میاد زیر 3 تومن و میاد پایین یه سری گوش مخملی میگفتن نـــــــــه

میگفتم بفروشید میگفتن مگه خریم!

گفتم به نزول اعتقاد دارم همه گفتن نه داره میره بالا میرسه به 6000 تومن و هی پست های منو کوت میکردن

حالا تحویل بگیرید وختی میگم من ریشام تو این بازار سیفیت شده

پ.ن: دکتر از کلمه به کلمه نوشته هات مشخصه که با تجربه ای

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
فردا، سه‌شنبه 6 اکتبر 2012.
اگر ساعت آغاز انتخابات رو 8 صبح بوقت امریکا در نظر بگیریم، میشه حدودا 4:30 عصر سه‌شنبه بوقت ایران.
البته امریکا از شرق تا غرب خودش 5 ساعت اختلاف زمانی داره. زمان بالا برای شرق امریکا و زمان معادل اون برای ایران هستش. برای غرب ترین نقطه میتونین 5 ساعت بهش اضافه کنین.

منظورتون نوامبر بود!
===============
انتخابات بین ارز و سکه داره اختلاف میندازه؟

mska

Registered User
لایک‌ها
22

\من هم همین سوال را دارم

خوشحال میشم نظر دوستان را بدونم

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
با تشکر از دکتر و over_cracker و بقیه دوستان فعال در تاپیک.
چندتا سوای داشتم:اینکه میگن پیش فروش سکه از اواخر ابان به صورت 9 ماه شروع میشه چقدر صحت داره؟بعد محرم و صفر چقدر میتونه توی بازار تاثیر داشته باشه(بازار داخل)
به نظرتون سکه تا چقدر افت میکنه؟زیر 1 میلیون میره؟
الان نگه داری سکه ای که روی 1100 خریداری شده عقلانی هست؟

درود.

پیش فروش در شرایط کنونی به نظرم توجیه منطقی نداره!

تو محرم و صفر حدود 3 درصد کاهش داریم.

نگه داری سکه روی 1100 عقلانی نیستش و بهتره بفروشید.البته اگر چند ماه صبر کنید،انس به 2000 تومن خواهد رسید و سود لازم را خواهید برد.

سقوط سکه تا مرز 1 تومن حتمی هستش.

بالا