• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
پیشبینی دوستان برای قیمت طلا تا بعد محرم چقدر هست ؟
به نظرتون انس کی به 1800 دلار میرسه ؟

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
اجازه بدید هم ارز و هم طلا کف قیمت رو بزنن اگر شما 1 روز دیرتر بخری مشکلی نیست ولی اگر گرون تر بخری به ضررت میشه

سلام
واقعا ازتون ممنونم به خاطر تحلیلهاتون منم 12 تومان دارم فقط منتظر ندای شما هستم برم بخرم همیشه پستای شما رو دو سه بار می خونم چیزی جا نمونده باشه ;)
چه خبر شده همین طوری دقیقه به دقیقه سکه داره میره بالا ! 1122 هم اومد ولی همینطوری داره میره بالا الان 1170
با سپاس

Last edited:

yashgin128

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان میشه اوضاع بازار را تا عید تحلیل کنید؟
و اینکه ممکنه کف قیمت از الان تا عید روزهای نزدیک به تاسوعا و عاشورا باشد؟
(متاسفانه اینترنت زغالی دارم و نمیتونم همه صفحات رو مطالعه کنم)
ممنون

saman_150

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باز که سکه داره میره بالا :wacko:

کد:
[url=http://www.livedata.ir/]»LiveData.ir«لایو دیتا: سایت لحظه ای قیمت طلا سکه نفت دلار ارز[/url]

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
اجازه بدید هم ارز و هم طلا کف قیمت رو بزنن اگر شما 1 روز دیرتر بخری مشکلی نیست ولی اگر گرون تر بخری به ضررت میشه
ممنون دکتر جان :) من که میخوام برم سرویس برای خانومم بگیرم :دی هرچقدر پایین تر بیاد خداروشکر میکنم :(
الان دکتر داره میره بالا دوباره طلا ؟ فردا بگیرم یا صبر کنم ؟ :(

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
درود.

پیش فروش در شرایط کنونی به نظرم توجیه منطقی نداره!

تو محرم و صفر حدود 3 درصد کاهش داریم.

نگه داری سکه روی 1100 عقلانی نیستش و بهتره بفروشید.البته اگر چند ماه صبر کنید،انس به 2000 تومن خواهد رسید و سود لازم را خواهید برد.

سقوط سکه تا مرز 1 تومن حتمی هستش.
ممنون از پاسختون.
میشه یک تحلیلی هم در مورد انتخاب رامنی و اوباما بگید.که در صورت پیروزی هر کدوم چه محاسن و معایبی واسه ایران داره؟
البته من با نظر دکتر در مورد پیروزی اوباما موافقم

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
15 تا سکه هست.11 تا روی 800 خریداری شده.4 تا 1345
صبر کنیم بهتره یا بفروشیم؟

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
15 تا سکه هست.11 تا روی 800 خریداری شده.4 تا 1345
صبر کنیم بهتره یا بفروشیم؟

بهتره تو همین چند روزه،پله ای بفروشید و منتظر باشید تو کف خرید کنید. در غیر اینصورت سرمایتون فلج میشه و نمیتونید ازش سود بهینه رو ببرید.

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
ممنون از پاسختون.
میشه یک تحلیلی هم در مورد انتخاب رامنی و اوباما بگید.که در صورت پیروزی هر کدوم چه محاسن و معایبی واسه ایران داره؟
البته من با نظر دکتر در مورد پیروزی اوباما موافقم

به نظرم،پیروزی اوباما از طرفی باعث افزایش انس و از طرف دیگه سازش ایران با ایالت متحده رو به تاخیر میندازه!

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان بازهم تاکید میکنم که قیمت سکه نزولی هستش.این که سکه اومد رو 1120 به خاطر جو روانی بازار بود،الان هم به قیمت واقعیش نزدیکتر شده.الان قیمت واقعی سکه حدود 1.300 هستش که روند نزولی داره...قیمت های بازار هم زیر قیمت واقعی نوسان میکنه و نهایتا روند نزولی خودش را ادامه میده.

اگر قیمت سکه به 1320 رسید،اونوقت هستش که میتونیم بگیم قیمت ها رو به بالا هستش.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
اگه میخوای کاسبی کنی که باس خرید و فروش کنی . اگرم برای حفظ ارزش سرمایه هست که نگر داری بهتره

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
اشتباه کارشناسان بارکلیز درخصوص پیش بینی بهای طلا

به گزارش سایت طلا به نقل از کامدتی آنلاین،کارشناسان بانک انگلیسی بارکلیز که اخیرا چشم انداز صعودی را برای بهای طلا پیش بینی کرده بودند اکنون پذیرفته اند پیش بینی آنان اشتباه بوده است.

براساس این گزارش،این کارشناسان براین باورند قیمت جهانی طلا در سه ماهه چهارم سال جاری 1810 دلار و میانگین سالانه بهای این فلز زرد 1691دلار خواهد بود.

این گزارش می افزاید،اخیرا تقاضای فیزیکی طلا در هند و ترکیه با افزایش مواجه شده است این در حالی است که خرید طلا طی دو ماه اخیر در ترکیه کاهش یافته بود.

به گزارش سایت طلا به نقل از این پایگاه خبری، کارشناسان بانک بارکلیز اشتباه خود در خصوص پیش بینی افزایش قیمت طلا را پذیرفته و اعلام کرده اند سطح حمایتی بهای طلا در روزهای آتی 1661- 1629دلار و سطح مقاومتی این فلز زرد 1726-1755دلار خواهد بود.

گفتنی است،قیمت جهانی طلا روز جمعه به دنبال انتشار اطلاعات مثبت از نرخ بیکاری آمریکا تا 1677 دلار نیز کاهش یافت.

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
سیاستهای انبساطی موجب افزایش رشد اقتصادی آمریکا شده است

به گزارش سایت طلا به نقل از رویترز، جان ویلیامز تصریح کرد: فدرال رزرو آمریکا قصد دارد دور سوم سیاستهای انبساطی پولی را به ارزش 600 میلیارد دلار اجرا کند . به نظر من اجرای این طرح تاثیر زیادی بر افزایش رشد اقتصادی آمریکا در ماههای آینده خواهد داشت .

وی در ادامه افزود: فکر نمی کنم اجرای سیاستهای انبساطی پولی از سوی فدرال رزرو موجب افزایش فشارهای تورمی شود . فدرال رزرو آمریکا به اجرای سیاستهای انبساطی پولی تا زمانی ادامه خواهد داد که نرخ بیکاری آمریکا با کاهش محسوسی روبرو شود .

فدرال رزرو آمریکا از سال 2008 میلادی تاکنون 2.3 تریلیون دلار نقدینگی به اقتصاد تزریق کرده و نرخ بهره بانکی را نیز نزدیک به صفر درصد ثابت نگه داشته است . فدرال رزرو آمریکا قصد دارد نرخ بهره بانکی این کشور را تا اواسط سال 2015 میلادی بدون تغییر نگه دارد .

فدرال رزرو آمریکا همچنین قصد دارد هر ماه 40 میلیارد دلار برای خریداری اوراق قرضه هزینه کند . وی در ادامه گفت فدرال رزرو آمریکا به دقت تحولات مربوط به نرخ تورم را زیر نظر دارد .

نرخ بیکاری آمریکا در ماه اکتبر به 7.9 درصد رسیده است . نرخ بیکاری در شرایط عادی و طبیعی باید بین 5 تا 6 درصد باشد .

وی تصریح کرد: با اجرای دو برنامه نخست انبساطی پولی در آمریکا در سالهای گذشته 1.5 درصد از نرخ بیکاری کاسته شده است .

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دوستان بازهم تاکید میکنم که قیمت سکه نزولی هستش.این که سکه اومد رو 1120 به خاطر جو روانی بازار بود،الان هم به قیمت واقعیش نزدیکتر شده.الان قیمت واقعی سکه حدود 1.300 هستش که روند نزولی داره...قیمت های بازار هم زیر قیمت واقعی نوسان میکنه و نهایتا روند نزولی خودش را ادامه میده.

اگر قیمت سکه به 1320 رسید،اونوقت هستش که میتونیم بگیم قیمت ها رو به بالا هستش.

پیش بینیتون داره اشتباه از آب در میاد با انتخاب اوباما داره همینطور تونس میره بالا سکه هم نزدیک 1300

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
میخواستم در صورتی که موافق باشید توی بخش کار و سرمایه همکاری کنم. من تقریبا (به جز استثنائات) هر روز صبح تا شب به اینترنت دسترسی دارم. با این اوضاع نیاز به تایید پستهای این بخش و تایید دیروقت اونها فکر میکنم بتونم در زمینه تایید زودتر پستها کمک کنم.

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
پیروزی اوباما در انتخابات اونس جهانی طلا را افزایش داد

به گزارش سایت طلا به نقل از رویترز، باراک اوباما، میت رامنی نامزد جمهوی خواه انتخابات را شکست داد و بار دیگر رئیس جمهور آمریکا شد.

براساس این گزارش،اوایل ماه اکتبر همزمان با اجرای دور سوم طرح محرکه اقتصادی معروف به QE3 از سوی بانک مرکزی آمریکا قیمت جهانی طلا تا 1795 دلار نیز افزایش یافت.

این گزارش می افزاید، "لینت تان" تحلیلگر اقتصادی سنگاپور پیش بینی کرده است در صورت پیروزی اوباما در انتخابات اجرای سیاستهای انبساطی پولی بیشتر از سوی بانک مرکزی آمریکا افزایش خواهد یافت.

این تحلیلگر اقتصادی در ادامه افزود:اگر میت رامنی در انتخابات پیروز شود امید سرمایه گذاران به رونق اقتصاد افزایش یافته و تقاضای خرید طلا کاهش می یابد.

به گزارش سایت طلا به نقل از این پایگاه خبری، اونس جهانی طلا امروز چهارشنبه به 1722 دلار افزایش یافته است که
بالاترین سطح در ماه نوامبر می باشد.

لازم به ذکر است که هر اونس طلای آمریکا نیز امروز با رشد 4 دلاری در محدوده 1719 دلار داد و ستد شده است.

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
پیش بینیتون داره اشتباه از آب در میاد با انتخاب اوباما داره همینطور تونس میره بالا سکه هم نزدیک 1300

پیروزی اوباما و افزایش انس را من پیش از این و در چندین پست بهش اشاره کردم.(در اولین پست این صفحه هم اشاره کردم بهش)

اما صبر کنید و زمانی که سکه تونست برای 1 ساعت رو 1320 و بالاتر پایدتر باشه،بعد از افزایشی بودن سکه صحبت کنید.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
پیروزی اوباما و افزایش انس را من پیش از این و در چندین پست بهش اشاره کردم.(در اولین پست این صفحه هم اشاره کردم بهش)

اما صبر کنید و زمانی که سکه تونست برای 1 ساعت رو 1320 و بالاتر پایدتر باشه،بعد از افزایشی بودن سکه صحبت کنید.

یعنی شما میگی امیدی هست به مرز 1 تومن برسه و موقع خرید کی هست؟
تحلیل مشابهی قبلاً دیدم که:

[h=4]کارشناسان بانک بارکلیز اشتباه خود در خصوص پیش بینی افزایش قیمت طلا را پذیرفته و اعلام کرده اند سطح حمایتی بهای طلا در روزهای آتی 1661- 1629دلار و سطح مقاومتی این فلز زرد 1726-1755دلار خواهد بود.[/h]الان توی بازه مقاومتی هست یعنی واقعاً کی به سطح حمایتی ذکر شده میرسه؟

در تحلیل دیگری داره میگه تا سال دیگه قیمت طلا دو برابر میشه آیا درسته؟!
[h=4]دور دوم ریاست جمهوری اوباما: بدیهی است که اوباما در دور دوم ریاست جمهوری خود هزینه زیادی صرف خواهد کرد که این هزینه اضافی با افزایش درآمد دولت همراه نخواهد بود بلکه موجب افزایش چاپ پول خواهد شد که این امر منجر به کاهش ارزش دلار می شود.

"جان اسکویلس" رئیس مرکز تحقیقات خرید و فروش طلا در انگلیس براین باور است تحقیقات انجام شده نشانگر این موضوع می باشد که رئیس جمهورهایی که برای بار دوم انتخاب می شوند هزینه زیادی صرف می کنند که این امر موجب کاهش ارزش دلار و درخشندگی فلزات گرانبها می شود.[/h]

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
ثبات در بازار ارز، رشد بهای اونس

به گزارش سایت طلا، خبر پیروزی باراک اوباما در انتخابات ریاست جمهوری امریکا، و امیدها نسبت به تداوم سیاست انبساطی توسط بانک مرکزی این کشور، سبب رشد بهای اونس طلا شد، بطوریکه امروز بهای جهانی طلا در بالاترین قیمت به 1732 دلار نیز رسید.

رشد دلار در کنار ثبات بازار ارز موجب رشد نسبی بهای طلا در بازار داخل شد. گرچه هرگرم طلا امروز چهارشنبه از مرز 130 هزار تومان هم فراتر رفت، اما در ساعات پایانی بازار در رقم 125 هزار و 500 تومان آرام گرفت.

براساس اعلام اتحادیه طلاوجواهر تهران، هر مثقال طلای 17 عیار پس از ثبت بهای 568 هزار تومان به 544 هزار تومان در بازار رسید.

طبق اعلام این اتحادیه، هر قطعه سکه بهار آزادی(طرح جدید) امروز در یک رفت و برگشت قیمتی نهایتاً بر روی بهای یک میلیون و 242 هزار تومان بسته شد که این بها نسبت به روز گذشته تغییر چندانی نداشت.

بر اساس همین اعلام اتحادیه طلا و جواهر تهران، امروز هر قطعه سکه طرح قدیم در آخرین ساعات کاری بازار با رشد 5 هزار تومان، یک میلیون و 230 هزار تومان بفروش رسید.
نیم سکه در این بازار 621 هزار تومان، ربع سکه 313 هزار تومان، و هر قطعه سکه گرمی 175 هزار تومان معامله شد.

گفتنی است، امروز در مرکز مبادلات ارزی هر دلار آمریکا با افت 5 ریال 2495 تومان، و هر پوند با رشد 60 تومان 3254 تومان عرضه شد.

بالا