این سایت رای الکترا اینطوری زده :
Swing-State Map, List & Polls - POLITICO.com
اوباما 303 رای الکترا
رامنی 235 رای الکترا
Swing-State Map, List & Polls - POLITICO.com
اوباما 303 رای الکترا
رامنی 235 رای الکترا
اجازه بدید هم ارز و هم طلا کف قیمت رو بزنن اگر شما 1 روز دیرتر بخری مشکلی نیست ولی اگر گرون تر بخری به ضررت میشه
ممنون دکتر جان من که میخوام برم سرویس برای خانومم بگیرم :دی هرچقدر پایین تر بیاد خداروشکر میکنماجازه بدید هم ارز و هم طلا کف قیمت رو بزنن اگر شما 1 روز دیرتر بخری مشکلی نیست ولی اگر گرون تر بخری به ضررت میشه
ممنون از پاسختون.درود.
پیش فروش در شرایط کنونی به نظرم توجیه منطقی نداره!
تو محرم و صفر حدود 3 درصد کاهش داریم.
نگه داری سکه روی 1100 عقلانی نیستش و بهتره بفروشید.البته اگر چند ماه صبر کنید،انس به 2000 تومن خواهد رسید و سود لازم را خواهید برد.
سقوط سکه تا مرز 1 تومن حتمی هستش.
15 تا سکه هست.11 تا روی 800 خریداری شده.4 تا 1345
صبر کنیم بهتره یا بفروشیم؟
ممنون از پاسختون.
میشه یک تحلیلی هم در مورد انتخاب رامنی و اوباما بگید.که در صورت پیروزی هر کدوم چه محاسن و معایبی واسه ایران داره؟
البته من با نظر دکتر در مورد پیروزی اوباما موافقم
دوستان بازهم تاکید میکنم که قیمت سکه نزولی هستش.این که سکه اومد رو 1120 به خاطر جو روانی بازار بود،الان هم به قیمت واقعیش نزدیکتر شده.الان قیمت واقعی سکه حدود 1.300 هستش که روند نزولی داره...قیمت های بازار هم زیر قیمت واقعی نوسان میکنه و نهایتا روند نزولی خودش را ادامه میده.
اگر قیمت سکه به 1320 رسید،اونوقت هستش که میتونیم بگیم قیمت ها رو به بالا هستش.
پیش بینیتون داره اشتباه از آب در میاد با انتخاب اوباما داره همینطور تونس میره بالا سکه هم نزدیک 1300
پیروزی اوباما و افزایش انس را من پیش از این و در چندین پست بهش اشاره کردم.(در اولین پست این صفحه هم اشاره کردم بهش)
اما صبر کنید و زمانی که سکه تونست برای 1 ساعت رو 1320 و بالاتر پایدتر باشه،بعد از افزایشی بودن سکه صحبت کنید.