Over_Cracker
Registered User
- نوشتهها
- 664
- لایکها
- 37
با تشکر از راهنمایی های شما
من یه سوال در مورد سوددهی سکه داشتم
الان حداکثر سود بانکی 22 درصد هست (بانک مهر ) بالفرض در صورت خرید 50 سکه در یکسال باید حداقل مثلاً از خرید 1.250 به 1.500 برسه بعدز یکسال تا تازه سودش دقیقاً برابر سود بانکی بشه و این در حالیه مثل پول نقدم نیست که هروقت خواستیم بتونیم سپردمونو پس بگیریم و با کسر مبلغ ناچیزی مابه تفاوت اصل پول برگشت داده بشه بنابراین یه سود منطقی باید حداقل سکرو به سود 1.700 برسونه که به نظر من خیلی غیر منطقی میاد به نظر شما آیا تا 2014 ما شاید این افزایش قیمت داخلی خواهیم بود؟! من هرجوری حساب میکنم سود بانکی مطمئن تره
سرمایه گذاری روی طلا،اینطور نیست که یه مقدار طلا بخرید و بگذارید 1 سال بعد بفروشید.بایستی در مقاطع مختلف خرید و فروش کنید و نوسان بگیرید. 1250 نسبت به 1500، 20 درصد سود داره. اما تا 1 سال دیگه به دلیل جنگ ارزی قدرت های اقتصادی دنیا و به طبع افزایش انس و حتی کاهش بیشتر ارزش ریال،حدود 40 تا 50% (حتی بیشتر)سود خواهید برد.بهترین گزینه برای سرمایه گذاری روی طلا،سکه امامی و قدیم هستش که بالاترین پتانسیل را برای نوسان گیری داره.
در این بین بایستی علاوه بر توجه به تحلیل های بنیادی و تکنیکال...که روی قیمت انس جهانی طلا تاثیر گذار هستش،به وضعیت و اخبار سیاسی و اقتصادی کشور،مناسبت های ملی مذهبی و بازار طلای ایران و...توجه ویژه ای داشته باشید و نقاط مناسب برای ورود و خروج به بازار را برای خودتون تعیین کنید.و مهمتر از همه احساسات خودتون را کنترل بکنید که این مورد معمولا سخت تر از موارد دیگه هستش و قدرت تصمیم گیری منطقی و به موقع را سلب میکنه ازتون.
تا مشخص شدن نتایج مذاکرات،سعی کنید به غیر از ملک،به هیچ بازاری ورود نکنید.