Over_Cracker
Registered User
- نوشتهها
- 664
- لایکها
- 37
نکته روز:سکه امامی 86 در حال حاضر با نرخ دلار 2820 تومن محاسبه میشه.
بچه ها من یه سوال خاصی دارم: اگر کسی بخواد یه تعداد سکه خرید و فروش کنه پیشنهادتون برای این که امنیتش حفظ بشه و مشکلی توی بازار براش ایجاد نشه چیه؟ چند وقت پیش شنیدم یک نفر به تعداد بالا سکه همراهش بوده و با یه صراف هماهنگ کرده بوده که بفروشدشون، ولی سر راه دزدهایی که معلوم نیست از کجا می دونستند این سکه همراهشه با زورگیری همه اش رو از چنگش در میارند!! واقعا وحشتناکه یه همچین اتفاقی بیافته...
پیشنهاد خودم: اول به یه صرافی زنگ می زنی و باهاش هماهنگ می کنی که خرید داره یا نه و چند می خره (که تو بازار معطل صد تا مغازه رفتن نشی)، بعد با یه لباس کهنه و ظاهر ژولیده پولیده که باعث بشه ملت فکر کنند سر تا پای آدم دو زار نمی ارزه () عازم بازار میشی و ترجیحا یکی از دوستان قلچماقت رو هم میگی باهات میاد (). بعد میری صرافی و سکه ها رو میدی و پولش رو به یه طریق خاصی (که قابل دزدی نباشه) تحویل می گیری.
بهترین گزینه برای گرفتن پول که غیر قابل دزدی باشه به نظر خودم اینه که آدم کارت الکترونیک سپهر (بانک صادرات) داشته باشه که تا روزی 30 میلیون تومن میشه بهش کارت به کارت کرد. اگر مبلغ بیشتر از 30 تومن باشه هم میشه مثلا با چند تا کارت دیگه گرفتش.
این سوال رو فکر کنم قبلا هم خیلی ها پرسیده بودند. اگه فوت کوزه گری خاص دیگه ای به ذهن تون می رسه بفرمایید تا مستفیض بشیم!
بچه ها من یه سوال خاصی دارم: اگر کسی بخواد یه تعداد سکه خرید و فروش کنه پیشنهادتون برای این که امنیتش حفظ بشه و مشکلی توی بازار براش ایجاد نشه چیه؟ چند وقت پیش شنیدم یک نفر به تعداد بالا سکه همراهش بوده و با یه صراف هماهنگ کرده بوده که بفروشدشون، ولی سر راه دزدهایی که معلوم نیست از کجا می دونستند این سکه همراهشه با زورگیری همه اش رو از چنگش در میارند!! واقعا وحشتناکه یه همچین اتفاقی بیافته...
پیشنهاد خودم: اول به یه صرافی زنگ می زنی و باهاش هماهنگ می کنی که خرید داره یا نه و چند می خره (که تو بازار معطل صد تا مغازه رفتن نشی)، بعد با یه لباس کهنه و ظاهر ژولیده پولیده که باعث بشه ملت فکر کنند سر تا پای آدم دو زار نمی ارزه () عازم بازار میشی و ترجیحا یکی از دوستان قلچماقت رو هم میگی باهات میاد (). بعد میری صرافی و سکه ها رو میدی و پولش رو به یه طریق خاصی (که قابل دزدی نباشه) تحویل می گیری.
بهترین گزینه برای گرفتن پول که غیر قابل دزدی باشه به نظر خودم اینه که آدم کارت الکترونیک سپهر (بانک صادرات) داشته باشه که تا روزی 30 میلیون تومن میشه بهش کارت به کارت کرد. اگر مبلغ بیشتر از 30 تومن باشه هم میشه مثلا با چند تا کارت دیگه گرفتش.
این سوال رو فکر کنم قبلا هم خیلی ها پرسیده بودند. اگه فوت کوزه گری خاص دیگه ای به ذهن تون می رسه بفرمایید تا مستفیض بشیم!
ممنون بابت توضیحات.ترفند استفاده از لباش ژولیده جواب داده .بارها توسط خودم تست شده(البته باید چاشنی شانه نکردن موی سر رو هم بشه اضافه کنی)البته نه دیگه در حدی طرف فکر کنه املی و ازت خرید نکنه تو فکر خودش بگه یارو بعدا دردسر میشه...
این ترفند اول صبح زمانی که احتمال کاهش یا افزایش میدی قبل از اومدن نرخ جدید میری میفروشی یا میخری معمولا هم ازت میخرن و بهت میفروشن.اگر باکلاس بری و تعداد بالا بخوای میگه یه خبراییه کلا دیگه اون روز نمیفروشه یا نمیخره تا قیمت جدیدبیاد:lol:
در مورد پول هم میتونید تا N تومان به کارت عابربانکتون انتقال بدید با دستگاه POS که فروشنده طلا داره و میتونید مبلغ N تومان هم خرید کنید.احتمالا سقفی باشه ولی خیلی خیلی بالاست حتما در حد میلیارد...
وقتی میخوای سکه بفروشی! نیازی به قلچماق و پوشیدن گونی نیست!
1-شما یه آزانس میگیری دم در صرافی پیاده میشی! میپری داخل!! به همین سادگی! به آزانسی هم میگه وایسه همون اطراف....پول رو که گرفتی ( اگه کارت به کارت نکرد برات) به راننده زنگ میزنی که بیا دم در صرافی...طرف هر جا باشه دور میزنه میاد! دوباره می پری تو ماشین!!!
فوقش 20 تومن هزینه ت میشه!
ولی جون سالم به در می بری!
نه قربونت، دزدهای ایرانی رو نشناختی شما! فکر کردی به همین سادگی هاست؟ زورگیری فوق العاده شایع شده! چند وقت قبل موردی رو شنیدم که یه موتورسوار که می دونسته یارو یه چیز باارزشی تو جیبش داره با موتور تاکسی اش رو تعقیب کرده و پشت چراغ قرمز از کنار پنجره یه قمه گذاشته زیر گلوی طرف که اگه همین الان ردش نکنی بیاد گلوت رو می برم! کلا یه چیزی مثل سوار تاکسی و آژانس شدن رو که مسلما همه می دونند و بعیده کسی با پول و سکه و دلار بره سوار اتوبوس بشه، ولی به نظرم به تنهایی جوابگو نیستند اینها...
االان به نظرتون این چند تا پست آخر
تحلیل بازار بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اشتباه هست . حتی لینک رو هم بنده نخوندم ولی محکم میگم اشتباه هست . هر چه زودتر وضعیت قمیت ارز مشخص شه بازار بعدی طلا هست . اوضاع وخیم اقتصادی وقتی به چین برسه که داره میرسه انس رکورد میزنه که میزنه و چین به ناچار که بر اساس سیاستش ارزش پولیش رو به خاطر اینکه آمریکا بزرگترین مقروض به چین هست پائین نگه داشته مجبور به آزاد سازیش هست . این تنها یک فاکتور هست .
دوستان این سکه امامی همون قدیمه؟
و خریدنش چه حسنی داره؟
یعنی یه نفر چرا باید بیاد سکه طرح قدیم بخره؟؟؟ میشه یه کم توضیح بدید؟
خرید و فروشش به راحتی سکه جدید هست؟ تفاوت اصلیش غیر از تاریخ ضرب و عکس روش در چیه؟
برای کسی که بخواد نوسان گیری موقت کنه...جدید بخره بهتره یا قدیم؟
مثلا من 12 تومن دارم..میخوام ظرف 4-5 ماه آینده نوسان گیری کنم و از بازار خارج شم با یه سود...