• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
بی بی سی هم امروز میگفت.قراره سکه با ارز مبادلاتی قیمت گذاری بشه

arashghazali

Registered User
لایک‌ها
62
دوست عزيز دو اين مدت مگه از اين حرف كم زده شد هنوز ميگن دلار ١٢٢٦ بايد بشه ولي مگه ميشه تازه بالاتر هم ميره
هر چند ارزو من اينه كه بشه همه چي ارزون بشه و برگرده سر جايي اولش هرچند كه منم همه سرمايم طلا و سكه كرده ام

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
در خبرهای امروز، تیتر خبری ای با موضوع:

"سقوط شدید قیمت سکه و طلا در راه است"

بسیار خود نمایی می کرد، کنجکاو شدم که ببینم دولت چگونه، توانسته است بحران ارزی خود و تورم انباشته ی اقتصاد ملی را مهار کند.

خبر گزاری مهر نوشت: رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر در نامه‌ای به روسای اتحادیه طلا و جواهر در استان‌های کشور خبر تصمیم ویژه دولت مبنی بر تغییر نحوه قیمت‌گذاری طلا و سکه را اعلام کرده است.
در این خبر ذکر شده است که مبنی نرخ محاسبه ی قیمت طلا، از دلار با نرخ آزاد، به دلار با نرخ مبادلاتی تغییر خواهد کرد (یعنی تقریبا از نرخ 3300 به نرخ 2500).

در وهله اول این خبر برای افراد کمتر آشنا به علم اقتصاد، یعنی کاهش قیمت سکه به اندازه فاصله نرخ مبادلاتی تا نرخ آزاد ولی به نظر می رسد، در پشت این خبر لایه های پنهانی نیز نهفته باشد.

کسانی که دانشی حداقلی از علم اقتصاد داشته باشند، می دانند که این کار نه تنها منجر به پایین آمدن نرخ طلا در طولانی مدت نخواهد بود، بلکه باعث خروج منابع ملی از کشور نیز خواهد شد.

با مصوب شدن نرخ مبادلاتی (فرضا قیمت سکه یک میلیون خواهد بود)، حال من به عنوان یک آربیتراژ کننده، سکه ها را از ایران خارج می کنم، و در بازار خارجی می فروشم و معادل بهای آن دلار می گیرم (کاری که هم اکنون هم انجام می شود).
دلار را به ایران می آورم و با نرخ 3200 می فروشم، و از تفاوت قیمتی ارز مبادلاتی که با نرخ 2500 عرضه می شود، استفاده می کنم.
هم اکنون که حتی این طرح به مرحله اجرایی نرسیده است، به علت وجود این فرصت در ایران، قاچاقچیان اقدام به خروج طلا از کشور می نمایند، که قطعا در صورت تصویب این طرح، فرآیند قاچاق شدت بیشتری خواهد گرفت.

به نظر می رسد، دولت در پی ایجاد ترس در بین سرمایه گذاران خرد بازار طلا(خانواده ها) است، تا طلایی که آنها گران از خود دولت (بانک مرکزی به عنوان متصدی ضرب سکه در ایران) خریده اند، با رقمی پایین تر از بازار جمع آوری کنند، تا يارانه اين ماهها هم بدون هياهوي گران شدن دلار تامين بشه. حال باید منتظر ماند اين خبر اجرايي نشده تكذيب ميشود يا واقعا دولت ميخواهد با دلار ٢5٠٠ توماني به مردم طلا بفروشد! و البته چه لطفي خواهد شد به برادران قاچاقچي خودمان!
.
توصیه شخصی: اگر این طرح هم اجرایی شد، به جای فروش در زمان اجرایی شدن طرح اقدام به خرید سکه نمایید، چون وضعیت آربیتراژی موجود دولت را مجبور به انصراف از این کار خواهد کرد.
======================================

لینک های تکمیلی:
(برای مشاهده ی خبر به لینک زیر بروید:
همشهری آنلاین: نحوه قیمت‌گذاری طلا و سکه تغییر کرد؛ سقوط شدید قیمت‌ها در راه است)

(برای دانستن فرمول محسابه سکه، به لینک زیر بروید:
سکه بهار آزادی - ویکی‌پدیا)

(نمونه خبر افزایش قاچاق طلا:
الف - کشف محموله قاچاق 28 میلیاردی طلا وسکه)

منبع : مدیران امروز

yeksharj

Registered User
لایک‌ها
0
حیف که هروقت میاد پایین پول ندارم
فرصت خوبی بود برای خرید

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
سلام خیلی وقت بود به اینجا سر نزده بودم یادش به خیر پارسال اینجا چه شور و شوقی داشت

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
همیشه به من 100% ثابت شده هروقت رادیو ، تلویزیون ، سایت های خبری دولتی گفتن طلا ، دلار ارزون میشه ، کاملا عکسش اتفاق افتاده.

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
نظرتون برای خرید فردا چیه؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
همیشه به من 100% ثابت شده هروقت رادیو ، تلویزیون ، سایت های خبری دولتی گفتن طلا ، دلار ارزون میشه ، کاملا عکسش اتفاق افتاده.

+ تمام موضوعات دیگه . فقط طلا و ارز صدق نمیکنه در موردش . همه چی

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
سلام خیلی وقت بود به اینجا سر نزده بودم یادش به خیر پارسال اینجا چه شور و شوقی داشت

به به پول21 خوب هستید؟ آره خیلی پر شور و شر بودن اینجا. ولی هم وضعیت سایت عوض شده هم اینکه بازار خیلی نوسان دار شده و حرکتهای عجیبی از خودش نشون داده. اینه که فعالیت اینجا کم شده

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27

شانتاژ خبری بوده دیگه

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
منظور ایشون طلای بدون اجرت ساخت هست
بعضی از طلا فروش ها به هر دلیلی پول ساخت رو نمی گیرن و فقط قیمت روز رو با 6% سهم خودشون می گیرن

ولی به نظر من بهترین گزینه طلاشکسته است البته اگه مغازه خلوت باشه و فروشنده بزاره از اون قابل استفاده هاش برداری عالیه

تشکر....

**sahar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام من هم خیلی وقت بود که نیومده بودم اینجا واقعا یادش به خیر اون موقعه با نصف پول الان میشد سکه بخریم :(

بالا