• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
من 60 تومن 3 ماه پیش گذاشتم تو یه حساب بلند مدت 1 ساله به نظرتون الان برم بدارم سکه بخرم یه خورده دو دل هستم موندم چیکار کنم امروز هم رفتم سودش دادم 3 تا سکه خریدم

اگه من بودم سرمایه ام رو پخش میکردم بین بانک و سکه. نصفشو میذاشتم بانک نصفشم سکه یا ارز میخریدم. با سود پولم هم (اگه قصد خرج کردنش رو نداشتم) سکه میخریدم.

اما شما براساس تشخیص خودتون عمل کنید و بدونید مسئولیت هر کاری که میکنید فقط با خودتون هست.

mska

Registered User
لایک‌ها
22
درود بردوستان لطفا راهنمایی کنید
دیروز برا کاری یه دونه ربع سکه خریدم ولی به نظرم گرون داده بهم 335 حساب کرد درحالی که همون لحظه تمامو 1290 میداد نیم سکه رو 645
خودش می گفت ربع سکه گرونتره. راست میگه آیا؟ :confused:

بله تقریبا همین قیمته

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دوستان
به نظرتون امروز بفروشم بزارم واسع بعد از مذاکره یا این دو سه روزه احتمال بالا رفتن هست؟
با سپاس

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
واقعا همچین اتفاقی می افته یا جو روانی دارن می دن؟؟؟؟؟؟؟

اگه قرار به 100 درصد اجرای این کار باشه سکه خیلی افت می کنه...چون درست یا قیمت دلار روز و نه با اونس جهانی بالا و پایین می ره .

نظرتون چیه؟؟؟؟

بفروشیم؟؟؟؟

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
نحوه قیمت‌گذاری طلا و سکه تغییر کرد - Tabnak.IR | تابناك
بنظرتون این شدنیه
اگه شدنی بشه طلا و سکه بد جور میاد پایین

همچین چیزی شدنی نیست به خاطر اینکه اگر بخواد این جوری که میگید باشه مردم خیلی راحت پولشون رو به سمت طلا روانه می کنن و طوری میشه که دیگه سکه جایی پیدا نمیشه و اینکه امکان سوء استفاده داره یعنی شما اگر طلا بخری انگار دلار مبادله ای خریدی و موضوع قاچاق هم به شدت افزایش پیدا می کنه این خبر ها بیشتر معلومه از کجا سر چشمه می گیره دلارم که شده بود 2600 چند وقت پیش همه از جمله همین سایتی که گذاشتی می گفت ارز تک نرخی میشه یادتون که نرفته :rolleyes: حقیقت رو باید پذیرفت قیمت ها کاذب نیست حقیقی هستش متاسفانه .

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
سلام چه سایتی رو از لحاظ سرعت رفرش شدن قیمتها واسه چک کردن قیمت دلار پیشنهاد میکنید؟ ممنون

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
براساس تصمیم ویژه دولت، قیمت‌گذاری طلا و سکه که تاکنون برمبنای ارز آزاد بود، از این پس به برمبنای ارز مبادلاتی تعیین شد.

عجب مزخرفی !!!!!!!

مگه ارز مبادلاتی دست مردم عادی میاد که مردم عادی بیان مفت مفت طلاشون رو به باد بدن ؟ :lol:

Last edited:

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
درود.

دوستان به هیچ عنوان گول شایعه ی تعیین نرخ طلا با دلار مبادله ای را نخورید.اینا سیاه بازی هایی هستش که رنگ باخته! چنین چیزی در عمل غیر ممکنه! این اخبار فقط یک جو روانی کوتاه مدت ایجاد میکنه که طلای ملت را مفت تخلیه کنند.

خطر اجرایی شدن این کار،قاچاق و تخلیه طلای ایران هستش و افزایش قاچاق کالای وارداتی.دولت اگر بنا بود قیمت سکه را کاهش بده،پیشفروش را آغاز میکرد!در صورتی که از نظر بانک مرکزی،با قیمت سکه 1200 تومنی، نیازی به پیشفروش نیست! اگر هم این طرح اجرایی بشه،فقط باعث دوگانگی نرخ حقیقی سکه و نرخ اعلامی رسانه ای میشه!جریان همون قیمت های اجباری تابلوی های صرافی که هیچ کدوم فروشنده نبودند! شکل دیگش هم اینه که سکه با دلار کاغذی معامله بشه و ریال در معاملات طلا کنار گذاشته بشه!

حتی 1% هم این طرح در عمل اجرایی نیست و در حد یک شوخی بهش نگاه کنید،اما همین جو روانیش باعث کاهش میشه که فقط یک عده سود را شناسایی می کنند و میخرن و عده ی دیگه از ترش طلاهاشون را میفروشن.

shokrane2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من با اين تاپيك امروز آشنا شدم ،ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
من مبلغ 35ميليون پول نقد دارم. تصميم گرفته بودم به مدت 5سال بزارم تعاوني ثامن الائمه با بهره 22.5 سود بگيرم . و از اعتبار سپرده م يه وام 32ميليوني بگيرم و اونم سپرده گذاري كنم و در نهايت سود دو تاسپرده رو بگيرم و پس از كسر مبلغ اقساط وام، حدود 300 تهش برا خودم بمونه و بعد از 5سال پولم تو بانك بشه67ميليون
اما الان كه دارم تحقيق ميكنم به من ميگن سودي كه بانك بهت ميده در ازاي كم شدن ارزش پولته و تو واقعا سودي دريافت نميكني از اونجايي كه من كارمندم و ريسك پذيريم در زمينه سرمايه گذاري كمه به نظرتون با پولم چكار كنم؟؟؟
ضمنا اون 300تومني كه از سود پولم برام ميمونه كمك خرجمه و لازمش دارم.

كسي جوابي براي من نداره؟؟؟

mska

Registered User
لایک‌ها
22
بالا