رفت بالا ثانیه ای شده
2:2 بعد ظهر 1315 سرکه ترشی
فردا بهمنی مجلس احضاره جهت اطلاعهیجانی نشو .... حتی اگر الان هم کمی برگرده بالا مطمئن باش پایان روز زیر 1345 بسته میشه
فردا بهمنی مجلس احضاره جهت اطلاع
این یعنی چه صعود یا نزول
میخوام نره بالا تا بخرم
تکنیکال از اینجا به بعد بدرد نمیخوره ...نظر من در باره این صعود
چند وقت پیش توی نوشتم که فاصله بین دی و بهمن خطرناک هست ...این فاز اول رخ داد دقیقا طبق پارسال بنده خدا صحنه سازی هم بلد نیستند این احمق ها.... مثل روز برام روشن بود. و اما دلیل
1-انتحار احمدی نژاد برای رفع تکلیف استیضاح و ...
کاری به این مسئله ندارم سیاسیه
2- تلاش برای بازار یابی برای طلا در طی 14 روز آینده
دولت با علم به کاهش قیمت جهانی طلا اقدام به پیشفروش بقیمت بالا مانند پارسال به بینوایان خواهد کرد....و در موعد مقرر با پایین آمدن قیمت طلا و دلار کلاه پارسال سر مردم بینوا خواهد رفت....البته اینبار کلاهی بسسسسس بزرگتر
3-احتمال ضعبف عدم توانایی در کنترل نرخ....
1298 الان بازار با این قیمت بسته شه خوبه فردا صبح میرم واسه خرید
فردا نزولیه احتمال اینه تا 1260 بیاد پایین هست.
خدا کنه بیاد من میخرم رو 1275 فروختم
پول جمع کرده بودم یه گوشی بخرم که یهو دو برابر شد فعلا مجبورم صبر کنم ولی این 600 که دارم را به نظر اساتید نیم سکه بخرم؟ چون ارزش پولم روز به روز کم تر میشه یا قیمت سکه از اینی که هست کمتر میشه یا افزایش داره؟قیمت دلار چه جوریه وضعیتش؟کلا کمکم کنید چه جوری ارزش پولمو حفظ کنم؟
پول جمع کرده بودم یه گوشی بخرم که یهو دو برابر شد فعلا مجبورم صبر کنم ولی این 600 که دارم را به نظر اساتید نیم سکه بخرم؟ چون ارزش پولم روز به روز کم تر میشه یا قیمت سکه از اینی که هست کمتر میشه یا افزایش داره؟قیمت دلار چه جوریه وضعیتش؟کلا کمکم کنید چه جوری ارزش پولمو حفظ کنم؟