• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من تقریبا 10 روزی نبودم و کاری داشتم (شخصی) به تمامی پیغام های خصوصی هم سعی می کنم امروز جواب بدم . در مورد ارز و طلا هم فعلا هیچ نظری نمی دم (دلایلی دارم) .

با تشکر

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
لامصب چه قفلی کرده حول 1200 تکون هم نمیخوره .من فکر میکنم بازم یک جهش چندصد هزارتومانی در راه هست بیخودی دلتون رو برای کاهش قیمت هم صابون نزنید.هروقت برای یه مدت طولانی ثابت نگه میدارنش یکدفعه جهش میکنه.

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
بعضی ها هستن طلارو به قیمت 4 تومن بیشتر به ازای هر ماه میخرن
یعنی مثلا پولشو چک 2 ماه بعد میده ولی گرمی 8 بیشتر میخره
اینطور به صرفه هست؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
یا امام هشتم
سکه آتی بهمن 13,735,000
به کجا چنین شتابان؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
برای خريد سکه با سرمایه 100 میليونی کی مناسبه؟
می خوام تو همین محرم بگیرم

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان کسی نظری نداره سکه رو رو چند بخریم خوبه
اولا خیلی بهتر بود کجان پس اون کارشناسهای قدیم

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
من چند روز پيش 8 تا خريدم 1150 با اينكه بازم پول داشتم نخريدم. حدس ميزدم بره بالا ولي نه اينقدر. امروز چندتا خريدم 1208 و ديدم حتي يك صرافي قيمت گذاشت1250 و اكثرا به قيمت تابلو نميفروختن. ولي بازار يكم شل بود و انگار منتظر جهش هست.

NovinVisa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام و احترام

به تمامی دوستان خوبم

بنده سرمایه گذار در بورس و همینطور بورس کالا هستم

پیشنهاد بنده اینه طلا رو به عنوان یه مکان امن برای سرمایه گذاری انتخاب نکنید

طلا با اخبار و شایعات بالا و پایین میره قیمتش و نمیتوانم تصمیم درستی را در زمینه خرید به موقع و همینطور فروش در نظر داشت

نزدیک به 30 هزار تومان و یا بیشتر هر گرم طلا از بازارهای جهانی در ایران قیمتش بالاتر می باشد

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
خوب تو محاسبتون دلار رو با چه نرخي در نظر گرفتيد ؟ و ضمنا هزاران سال است كه طلا سرمايه اي امن است مخصوصا در دراز مدت. و شما كه اهل بورسي ببينيد سكه آتي چند هست.
با سلام و احترام

به تمامی دوستان خوبم

طلا با اخبار و شایعات بالا و پایین میره قیمتش و نمیتوانم تصمیم درستی را در زمینه خرید به موقع و همینطور فروش در نظر داشت

نزدیک به 30 هزار تومان و یا بیشتر هر گرم طلا از بازارهای جهانی در ایران قیمتش بالاتر می باشد

mdaastani

Registered User
لایک‌ها
22
با سلام و احترام

به تمامی دوستان خوبم

اما دوست عزیز این افزایش رو می شه به خیلی کالاهای دیگه هم تعمیم داد
به نظرم با توجه به افزایش قیمت فلزهای گرانبها در کل دنیا در ایران هم مطمئنا می شه با نسبتی افزایش در قیمت به خاطر رشد قیمت جهانی چنین متصور شد که در ایران هم تاحدود زیادی تبعیت می کنه
اما به نظرم دوستانی که می خوان مبلغ بالایی رو سرمایه گذاری کنن
سبد خرید تشکیل بدن و کل سرمایه هاشون رو یه جا نگذارن

NovinVisa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خوب تو محاسبتون دلار رو با چه نرخي در نظر گرفتيد ؟ و ضمنا هزاران سال است كه طلا سرمايه اي امن است مخصوصا در دراز مدت. و شما كه اهل بورسي ببينيد سكه آتي چند هست.

دوست من لطف میکنید که نمودار قیمت طلا را نگاه کنید طلا در این چند ساله که امریکا با مشکلات اقتصادی رو به رو شد مکانی برای سرمایه های سرگردان شد

هزاران سال را احتمالا شوخی میکنید

دوست من قیمت های فعلی قیمت های کاذب هستنی که هر لحظه احتمال ریزش دارند و طلا همچنان نتوانسته اثبات خودش را در این قیمت ها نشان دهد

NovinVisa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اما دوست عزیز این افزایش رو می شه به خیلی کالاهای دیگه هم تعمیم داد
به نظرم با توجه به افزایش قیمت فلزهای گرانبها در کل دنیا در ایران هم مطمئنا می شه با نسبتی افزایش در قیمت به خاطر رشد قیمت جهانی چنین متصور شد که در ایران هم تاحدود زیادی تبعیت می کنه
اما به نظرم دوستانی که می خوان مبلغ بالایی رو سرمایه گذاری کنن
سبد خرید تشکیل بدن و کل سرمایه هاشون رو یه جا نگذارن

دوست من اگر شما نگاهی به قیمت فلزات گرانبها در دنیا بکنید و محاسبات مربوط را انجام دهید متوجه از افزایش قابل توجه قیمت در ایران میشود

در بازارهای جهانی ارزش دلار کاهش پیدا میکند و ارزش طلا افزایش که در ایران با بالا رفتن قیمت دلار قیمت طلا افزایش پیدا میکند و برعکس پی میتونیم نتیجه بگیرم که قیمت ها در بازار ایران به صورت کامل از جنبه روانی برخوردار هستند تا منظقی
الان دقت کنید که چطور به اخبار های پیش رو واکنش میدهند

بله عزیز حرف بنده این که کل سرمایه تون رو در طلا و دلار سرمایه گذاری نکنید و قطعا سرمایه گذار اگاه در تمامی موارد میتونه سرمایه گذاری های خوبی انجام بدهد

bad_boy8993

Registered User
لایک‌ها
50

mikhak1

Registered User
لایک‌ها
10
سلام. قیمت امروز سکه چنده؟ چرا این تاپیک آپ نمیشه؟
کاش مثل قدیما بروز بود .

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان بیشترشون تو اراد سرمایه هستن
ولی اینجا خیلی بهتر بود من اینجارو دوست داشتم خودمونی تر بود
اونجا بحصاشون یک جوریه تخصصی هست سیگنال خرید و فروش هم نمیدن :(

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
در اين فروم ببنيديد خيال همه رو راحت كنيد اين چه طرز فروم داريه؟؟!!

مردمو علاف كرديد و سر كارشون گذاشتيد، براي انجام معاملات و تصميم‌گيري نياز به خبررساني فوريه، واقعا همه جا گند همه چيزو درمياريد

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
دکتر جان شما یه پادرمیانی بکنید. بچه های فروم رفته ند.مگر اینحجا چی میگفتن ؟10% حرف های ایجا رو فروم AXXXSAR نمیزندند.اونا رو ببینید هرچی دلشون میخواد میگن و حداقل اینجا تحلیل داشتیم اونجا که میری افسردگی کل وجود آدم رو میگیره جوری که انگار فردا ملت از گشنگی همدیگه رو پاره میکنن.

یا تعداد مدیران این بخش رو زیاد کنید یا برش گردونید حالت سابق من دوست ندارم و هرگز همنشینی دوستانم رو ترک نمیکنم خواهشا یک فکری بکنید....

بالا